Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 8 iulie 2018

Anul 2018, an al completării perioadei extremei polarități (II)

Mesaj de la Arhan.Metatron
(4 iul. 2018; via James Tyberonn),
Traducere Const. Mihăilescu
(continuare)

Creuzetul iulie-august 2018
Există provocări astronomice tranzitorii cu care omenirea trebuie să se confrunte în etapa actuală. Voi, dragilor, vă aflați într-o perioadă de extremă manifestare în Creuzetul Astrologiei, în care toate problemele restante trebuie să-și găsească rezolvarea, căci s-au împlinit termenele de gestație și de așteptare. Este un proces de curățare inevitabil, căci nimic și nimeni nu se poate sustrage Legilor Universale. Există nenumărate anomalii fizice și psihice pe care, în această perioadă scadentă, trebuie să le gestionați și să le ajustați.
În perioada iulie – august 2018, 75% dintre celelalte 8 planete orbitale ale sistemului nostru solar vor fi retrograde.

Astfel:
- în iulie : Mercur, Marte, Jupiter, Saturn, Neptun, Pluto.
- în august : Mercur, Marte, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto
(Deci , în fiecare lună din această perioadă, se vor afla 6 planete în retrogradare;n.m.). Pentru ca acest sandwich ecliptic să fie bine asortat, se vor mai adăuga: pe data de 13 iulie 2018 o eclipsă parțială de Soare, iar pe data de 27 iulie 2018 o eclipsă totală de Lună.
Aceste două aspecte vin cu surprize și răsturnări de situație pentru toate zodiile, iar patru dintre aceste zodii se vor afla la un pas de despărțire (?!). 
Trei eclipse secvențiale, o dată la 2 săptămâni, într-un interval de șase săptămâni; încărcare, nu glumă!

Apogeul puzderiei de probleme (Apex Infinity Points)
Fiecare solstițiu și echinocțiu este un punct puternic de inflexiune și deschidere spre infinitate, spre nemărginire.
Începând cu 2018 până în 2038, fiecare asemenea eveniment va aduce provocări escaladate exponențial, mai multe rafinări de energii codificate decât în anul precedent.
Este însă la fel de important să înțelegeți că solstițiile și echinocțiile nu sunt afectate în nici un fel de gravitațiile planetare adiacente, pe care voi le numiți influențe astrologice. 
Având în vedere acest lucru, vă spunem că cel mai puternic și cel mai benefic dintre cele 4 manifestări, va fi echinocțiul din sept. 2018.
El apare după ultimele 3, din cele cinci eclipse, într-o energie de o claritate mult mai mare, cu 6 din 9 planete în mișcare spre înainte, cele 3 retro fiind planetele exterioare:Uranus, Neptun și Pluto.
Configurația se va manifesta în influxuri meteorice cristaline în ultimul trimestru și va fi o energie extrem de puternică și de senină.
Echinocțiul din septembrie va codifica tranziția bio-cristalină continuă a omenirii.
Acest amalgam specific modelării gravitaționale retro-planetare poate accentua nivelul de melancolie, apatie și depresie ale ființelor, în general și oamenilor, în special.
Toți trebuie să depuneți eforturi concertate pentru a rămâne activi, optimiști și plini de compasiune în orice moment, dar în mod special în perioada dintre mijlocul lunii iulie și sfârșitul lunii august.
Apatia și depresia sunt la fel de dăunătoare pentru câmpul energetic uman ca și furia. Apatia este la bază o formă intensă de
 lenevie.
Letargia persistentă poate înainta spiralat, rapid și subtil în "depresia fisurării aurice" atrofiind conștientizarea prin „sângerări energetice” ... manifestându-se ca o oboseală, o scădere a nivelului de energie, o stare tulbure de vulnerabilitate. Acest lucru trebuie evitat.
Modelele negative, nerealiste de depresie provoacă consum mărit de „combusatibil” și conturbări în aură, chiar cu efecte distructive. Pot apărea pierderi de energie prin fracturare aurică și întrerupere a fluxului circuitului auric-chakric (nota C.M.: dereglări în funcționarea corectă a chakrelor).
Atunci când în câmpul auric se produc asemenea „hemoragii” energetice, apar dereglări în procesul de gândire, iar energiile negative se pot atașa mai ușor chakrelor 2 și 3, cu scurgeri și pierderi de energie similare atacurilor de vampirism


Legea Atracției.
Rețineți că dezinteresarea, ignorarea și neatenția acută sunt manifestări sau atitudini degenerative din punct de vedere spiritual, mental și fizic.
Prin urmare, este esențial ca în acest moment să fiți cât mai înțelepți, să nu vă pripiți și să „măsurați de două ori înainte de a tăia”. Nu vă lăsați pradă gândurilor dezintegratoare și nefaste! (Asta n-o adaug pentru a scrie și eu ceva, ci pentru că este foarte important).
Faceți un efort pentru a vă concentra pe aspectele pozitive, indiferent cât de disperată ar părea situația, și nu uitați că negativul este totdeauna mărginit de pozitiv. Aruncați-vă privirea și gândul dincolo de zona întunecată a unei realități care pare a fi fără ieșire. Nu uitați că „cine se aseamănă se adună”, că mereu există tendința ca, prin adăugare, un efect să fie amplificat de ceva asemănător, încă și mai accentuat. Un gând negativ va atrage un alt gând tot negativ. Este Legea Atracției!

Acest lucru este atât de important, pentru că până în 2026, energiile planetare astronomice și telurice se află în stare de flux sălbatic și de oscilație anormală, permițând extreme manifestări emoționale, iluzii și dezechilibre pline de încrâncenare ori de zel. Cutia Pandorei va fi larg deschisă și conținutul se va revărsa pe arii mari populaționale! Luați seama cu mare atenție unde au loc evenimente mondiale și tulburările politice.
Implicarea într-o astfel de activitate, încărcată emoțional, poate fi o sabie cu două tăișuri,.. o întreprindere foarte riscantă. Mânia este contagioasă ... iar gravitatea astronomică și dezechilibrul magnetic de pe planetă sunt un teren fertil pentru conflicte și extremism, niciodată oportune.
Fenomenul de neliniște politică creează proiecții masive ale formelor de gândire care, atunci când furia și ura viciază, ele devin foarte întunecate și capabile să se atașeze unei aure permisive.

Consolidarea câmpului auric
În acest moment al schimbării de frecvență, care determină trecerea de la configurația magnetică (nota C.M.: o fi tot una cu configurația carbonului ?) la cea cristalină, este extrem de important să nu se mențină numai integritatea câmpului criocoelectric uman (sau aura), ci să se consolideze și să se extindă capacitatea energetică.
"Aura HEC" trebuie să EVOLVE ... „pielea aurică” pentru a se putea adapta la un nou "sistem de operare", Windows 2038! ... și acest nou sistem are nevoie de mult mai mult ram, capacitate și unitate!
---------------------------------------------------------------------------
 [nota C.M.: atâta cât înțeleg, eu „traduc” exprimarea de mai sus astfel: pentru a exista în 5D, corpul uman total, fizic și energetic, deci și aura, trebuie astfel modificate, metamorfozate, încât să fie capabile să primească și să decodifice corect energiile (deținătoare de informație) care vin prin chakre (și am în vedere puzderia de chakre pe care le avem, nu doar pe cele 7 mai importante cunoscute). Cât am fost în dimensiunea inferioară 3D, nu era necesar să decodificăm informații destinate dimensiunilor superioare deoarece, practic, aceste informații nu ne trebuiau. 
Odată cu trecerea în dimensiuni superioare, altele sunt informațiile de care avem nevoie și, pentru aceasta, corpurile noastre trebuie cu necesitate să fie capabile să le recepționeze, să le interpreteze (decodifice) și să știe să le folosească. 
Corespunzător, trebuie ca receptorii umani să se redimensioneze pentru a prelua multmaimarele și diversificatul volum de informații de care vom avea nevoie. 
Este precum la calculatoare: cele performante, mai moderne, au și o capacitate de stocare a informației mult mai mare și dispun de mult mai multe modaliăți de preluare și prelucrare a datelor. 
Programul  „Windows 2038” va fi mult mai complex, mai sofisticat și mai performant decât cel cu care ființa noastră operează astăzi, Windows 2018”.

Mă folosesc de această intervenție pentru a mai face unele precizări. 
Din ce în ce mai mult începem să înțelegem că ființele nu sunt altceva decât energii; și ce nu mai poate fi acum considerat ființă, din moment ce mineralele (cristalele, de ex.) au memorie dovedită, iar plantele au nu numai memorie dar și inteligență; ca să nu mai vorbim de regnul animal !? 
Dar să revenim: corpurile ființelor nu sunt unități existențiale compacte și uniforme ci o alăturare interdependentă de sisteme și elemente care relaționează prin diverse canale și rețele, toate susținute energetic de particule specializate. 
Nu toate componentele (organele) corpului au aceiași frecvență de vibrație. Unele dintre ele există chiar în (micro)dimensiuni superioare (precum o parte a sistemului nervos ori un anumit aspect al cordului, etc). Însă ele trebuie să lucreze unitar, coordonat, altfel sistemul se dereglează (ceea ce, din păcate, se și cam întâmplă). Comunicarea și colaborarea între diferitele componente ale corpului se realizează prin micro-vortexuri (micro-portaluri energetice). 
Eu îndrăznesc să afirm că acest tip ce relaționare se extinde chiar până la nivelul atomilor, al particulelor elementare. 
Mă bazez pe faptul că, în definitiv, totul este și se reduce la o formă de energie. 

Pentru ca două sau mai multe câmpuri energetice, cu frecvențe de vibrație diferite, să interacționeze, să colaboreze și să-și coordoneze acțiunile, în interesul întregului sistem, deci al corpului unitar, este nivoie să înființeze între ele „căi de comunicare”; acestea nu sunt altele decât vortexurile energetice de care tot se vorbește în anii noștri.
Să continuăm raționamentul: ființa umană pământeană trăiește în medie 70-80 de ani, deși „proiectul” inițial prevede o viață mult mai lungă, teoretic, chiar nemurirea. Din istoria ființei umane, aflăm că inițial aceasta trăia mult mai mult (300-600 de ani). 
De la un moment dat (eu spun că din momentul trecerii sistemului nostru planetar în carantină, ca urmare a alegerilor noastre nefericite, privind nerecunoașterea atotputerniciei Creatorului, fapt consemnat ca „Rebeliunea Luciferică”) speranța de viață a tot scăzut, ajungând până la cca 4o de ani. Multe sunt explicațiile pentru această cădere, acest regres. 
Printre acestea putem enumera: lipsa de confort existențial, precum locuința, intemperiile, nesiguranța procurării hranei, trecerea treptată la consumul de carne (cândva practicându-se și canibalismul), lipsa și nepriceperea de a cultiva hrana vegetală, inabilitatea omului de a-și crea unelte adecvate, recolta spontană devenind insuficientă, inclusiv din cauza creșterii populației, dar și a înăspririi condițiilor meteo (acestea, ca un bumerang, consecințe ale comportamentului uman). Cum carnea s-a dovedit un aliment mult mai concentrat decât vegetalele, vânătoarea a devenit prioritară (sau creșterea animalelor pentru consum).
 S-a mers din rău în mai rău căci, consumul de carne a scăzut vibrația consumatorilor (cu toate consecințele nefaste asupra gândirii, duratei de viață și comportamentului uman); grevat pe vibrația în scădere, din cauza lipsurilor, s-au născut sentimente negative precum: egoismul, ura, furia, dorința de acumulare și separare, hoția, intoleranța, crima etc. 
Toate acestea au condus inevitabil la fricțiuni, lupte între triburi și, mai târziu, la războaie între popoare. 
Popoarele țărilor mai sărace au început să-și dorească bogățiile celor care aveau mai mult, fie ca urmare a bogățiilor naturale, fie pentru că acele popoare au fost mai preocupate de descoperirea mijloacelor de obținere a bunurilor prin tehnologie (în epoca modenă, japonezii și, mai de curând, sud-coreeni, ori chinezii). 
Însă, până a se ajunge aici, țări europene, dispunând de mijloace de transport pe apă mai avansate (Portugalia, Spania, Franța, Italia, Anglia, Olanda etc) au ajuns pe tărâmuri unde au dat de bogății naturale importante și, de aici a început lunga perioadă a colonizărilor, un jaf la nivel mondial, care, din păcate, și sub forme mai sofisticate, continuă și astăzi (tragicul exemplu al României, țară vândută cu bucata de hoarde de indivizi constituiți în grupuri de interese numite partide, profitându-se de ignoranța majorității). 
Treptat însă, ca urmare a tehnologiilor inventate ori primite (interesat) de la civilizații extraterestre, condițiile de viață s-au mai ameliorat, ca o consecință, și speranța medie de viață (care se apropie acum de 80-90 de ani, pe primul loc aflându-se japonezii). 
În principiu, contactul și colaborarea cu alte lumi ar trebui să fie reciproc avantajoasă, dar, la nivel galactic sau universal, există civilizații inimaginabil de avansate care, dacă nu sunt din lumină, au tendințe de cucerire, în primul rând ca urmare a unor importante blocaje în evoluția proprie, datorate epuizării rezervelor lor naturale de resurse, a densității demografice crescute și a limitărilor care se prefigurează în evoluția și chiar supraviețuirea lor. 
Mă refer în primul rând la faptul că multe civilizații, intre care reptilienii, draconienii, insectoizii și grii, și-au pierdut abilitatea de a se reproduce natural și, pentru a se salva, fac cercetări și experiențe intense pe ființe din lumi emergente, precum cea pământeană, încercând să nu dispară și să-și recapete însușirea de procreare, fie și prin intermediul corpurilor ființelor umane, evident, cu o transformare adecvată și convenabilă lor. 
Toate aceste aspecte sunt tratate pe larg în sesiunile de  hipnoză regresivă accesibile pe internet - Dragoș Peter Coroșeț, Calogero Grifasi, Claudia Pani, Lucio Carsi, Ana Oprea, etc.
Apreciez că aceste regresii se vor dovedi cele mai importante metode pentru „trezirea” și vindecarea oamenilor, cu consecința creșterii nivelului de conștiință, a ridicării vibrației și a însănătoșirii ființei umane, fizic, psihic și moral. 
Cred că aceasta este metoda viitorului, care va accelera extraordinar ascensiunea în dimensiuni superioare. 
Însă, și asta o spun cu durere, constat că majoritatea acestor „tămăduitori” moderni încep să facă din această terapie extraordinară o afacere, costul unei sesiuni fiind, pentru multă lume, prohibitiv.
Scuze pentru această cam lungă digresiune ! ].
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu există o modalitate mai bună de a "cristaliza" decât a petrece timp în Vortexul Crystal al Arkansas-ului sau în Vortexul Crystal al Braziliei; asta mai ales în timpul influxului meteoric cristalin, atunci când vastul câmp va vibra magnific și va fi perceput sonor!
De ce Arkansas? Pentru că în acest vârtej energetic se află cel mai mare strat singular și compactizat, încă neestimat, al cristalelor de cuarț de pe planetă ... format dintr-un crater puternic de magnetită cristalină octaedronală și ape termale cu proprietăți de iraediere, precum și diamante kimberlite. Toate în Arkansas!

Atlanții, precum și Alianța Sirius-Pleiade au fost conștienți de acest fapt.
În consecință, există dispozitive energetice și cristale rafinate în această zonă a Vortexului Crystal ~ Arkansas, care au fost activate tocmai pentru a juca un rol major în tranziția Pământului ... și asta se întâmplă chiar acum, înaintea ochilor voștri. Este o minune geologică extraordinară care începe să fie apreciată și înțeleasă la scară globală.

Kryon, Maestrul Magnetic, într-o canalizare din 2002, spunea că dovezile despre Atlantida se găsesc în Arkansas (nota C.M.: sunt surprins că Metatron mai contează încă pe serviciile lui Kryon, entitate din civilizația roboților inteligenți, colaboratoare cu civilizații întunecate, neprietene umanității!  Cel puțin la nivelul înțelegerii mele, deruta continuă ! Oare ce înțelegeri și contracte există între Creatorii benefici și cei nebenefici, în ceea ce privesțe existența și evoluția universului nostru și, mai ales, a încercatei noastre planete?)

Noi vă confirmăm că există enorme și uimitoare zăcăminte de cristale în vastele caverne din Arkansas. Ele au fost protejate de intemperii (inundații și cutremure) și acum revalorizate, după o lungă perioadă de somnolență planificată, de odinul mileniilor. 
Sunt cristalele conexe "Legii lui UNU”, tonifiante și programate pentru activare în perioada Ascensiunii.
Sentimentele empatice dintre ele vor fi percepute când se vor face pelerinaje și se va vedea, ori detecta Vortexul de Cristal. Cristalele vechi vă vor recunoaște, vă vor vorbi prin informațiile pe care le dețin. Atunci se va înțelege că a venit momentul regăsirii familiei pierdute cândva.


(va continua)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu