Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 29 mai 2018

Mesajul Civilizației Cetaceelor de pe Sirius B.


15 mai 2018; prin Galaxygirl.
Traducere Const. Mihăilescu.


Salutări prietenii umani. Suntem Cetaceii din Sirius B și frați cu cetaceele cunoscute în propria voastră lume de pe Gaia.Toți suntem înlănțuiți împreună, toți aparținem Maicii tuturor lucrurilor, în formă de balene.Voi, prieteni umani, nu sunteți decât o expresie a Mamei, în forma voastră umană. Mama noastră, a tuturor este viața. Ea respiră înăuntrul vostru, tot așa cum respiră înăuntrul nostru, chiar dacă noi trăim în mediu lichid, înotăm, ne distrăm și ne jucăm cu cei tineri.
Vedem cum umanitatea începe să se apropie de înțelegerea acestor lucruri.
Omenirea voastră trebuie să reînvețe arta și plăcerea de a se juca, de a se distra, de a se relaxa, părăsind încrâncenarea și stresul, atât de dăunătoare și neindicate. Vechile și originalele concepte asupra necesității de a te relaxa, de a te juca au fost uitate de voi, distorsionate ori eliminate din viața voastră. Și aceasta reprezintă o mare pierdere căci sufletul vostru nu se mai simte liber și capabil să colinde lumile universului.
Dragilor, viața trebuia să se bucure și să co-creeze alături de Mama tuturor lucrurilor și creaturilor, în deplină pace, bucurie și armonie.
Oare nu v-ar plăcea, dragi prieteni umani, să puteți înota alături de noi?

Ascultați și simțiți bulele spumoase care se preling cu bucurie pe corpul vostru, jucați-vă și săriți peste ele. Suntem disponibili și bucuroși să vă întovărășim prin ape, să ne antrenăm împreună, căci făcând aceasta, treptat, începeți să vă reamintiți minunatul joc al vieții și să vă recăpătați minunatele energii care fac posibile comunicările pe care le aveați cu noi cândva.
Regatele naturale, regnurile animale – se ridică acum împreună cu umanitatea iar abilitățile noastre și ale voastre de comunicare se întăresc și se diversifica făcând posibilă o adevărată și trainică legătură între viețuitoarele planetei dar și cu ființele multor lumi ale universului.
Putem face împreună un univers cu adevărat fericit, plin de iubire și de înțelegere. 
Comunicarea telepatică între viețuitoare din regnuri diferite va deveni o banalitate, un mod de viață cotidian și subînțeles, căci telepatia este normalitatea nu comunicările stereotipe, mecanizate, ori lipsa de comunicare. Folosind acest mijloc universal de comunicare, telepatia, oamenii, balenele, delfinii și mulți alții vor intra în cercul de comuniune telepatică, ajutându-se reciproc, înțelegându-și necesitățile chiar dacă se vor afla la distanțe incredibil de mari. Noi suntem întotdeauna dispuși la un asemenea mod de viață, și gata să-i ascultăm și să-i înțelegem și pe alții, chiar dacă nu aparțin rasei noastre. Poate că putem oferi o perspectivă diferită care, pentru noi, a fost mai ușor abordabilă. Unii au învațat să îmbrățișeze și să se bucure de liniștea adâncurilor.
Energiile lumii de la suprafață sunt acum deosebit de distructive, dar în adâncuri domnește pacea și neinterferarea.
Vă invităm să plonjați acum în maiadâncul apelor liniștite, dincolo de zbaterea și învolburarea valurilor care se prăvălesc peste stânci. Puteți auzi și vedea cum, din când în când, jeturile respirației noastre sunt proiectate peste valuri, semnalând că viața continuă cu vigoare și cu tenacitate. 
Vă puteți imagina că luați forma masivă a balenelor, bine izolate de răceala apelor oceanelor. Vă puteți simți adevărate cetăți plutitoare inexpugnabile, în care viața cântă și dansează.
Creație înseamnă mai ales ceea ce vă puteți imagina.
Cântați cântecul de balenă pe care vi-l amintesc valurile, amintindu-vă de reconectarea cu noi. Ne puteți auzi cântând? Noi cântăm și înotăm în jurul vostru acum, prietenii noștri umani îmaginați în formă de balenă; vă înconjurăm și comunicăm cu voi, oferindu-vă camaraderia noastră.
Rămâneți în această stare imaginată atâta timp cât vă place într-un vortex de profundă comuniune și prietenie. Când sunteți pregătiți, reveniți la suprafață, la lumina strălucitoare a razelor de soare, acolo unde apa este mai caldă și mai clară. Și lăsați-vă îmbrățișați de fiorul vieții, amintindu-vă că în adâncuri, noi, ca și voi, ne continuăm viața bucurându-ne de nesfârșita întindere a apelor.
Puterea voastră se manifestă cel mai bine în lumină; acolo voi deveniți invincibili și nemărginiți. Noi, balenele, cu știința noastră veche vă vedem și vă apreciem amintirea. Dați-ne posibilitatea de a vă fi de folos, de a vă servi în vremurile care urmează, pentru ca voi să depășiți zona de umbră și de haos prin care treceți.
Amintiți-vă profunzimea apelor prin care v-ați imaginat că înotați alături de noi. Meditați pe această temă. Vă veți găsi calea proprie. Urmați-vă inima și mângâiați-vă.
Reveniți pe plaja realităților voastre, în forma voastră umană invigorați și plini de viață. Pășiți pe nisipul moale și catifelat. Totul este energie, totul este conectat și interconectat. Voi, prietenii noștri umani, sunteți strâns legați de noi. Noi suntem unul. Cu toții suntem expresii ale Surselor din marile dansuri cosmice ale unicității.
Suntem balenele apelor de pe Sirius B și oferim energiile noastre de sprijin prietenilor noștri umani aflați pe Pământ.

http://sananda.website/the-cetaceans-of-sirius-b-via-galaxygirl-may-15th-2018/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu