Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 29 mai 2018

Actualizare Ben Fulford (23.04.2018) – O masivă ofensivă satanică se întrevede și începe contraatacul


Elita adoratoare a lui Satan, care a deturnat puterea în Occident, luptându-se pentru viața lor, au organizat o masivă contraofensivă în Siria și împotriva președintelui american Donald Trump. Această ofensivă a ieșit acum la iveală și efectele se întorc împotriva inițiatorilor, deoarece minciunile lor despre Siria și multe alte aspecte sunt expuse. Și, deși nu s-a spus niciun cuvânt despre momentul în care cele 25.500 de acuzații vor fi făcute publice și vor începe demersurile de aplicare a legii, surse din Pentagon și alte surse spun că acțiunea de a-i înlătura permanent pe sataniști de la puterea mondială se intensifică.
Pe acest front, cel mai mare eveniment de săptămâna trecută (16-22.04 – n.n.) a fost moartea satanistei de top Barbara Bush, care probabil a fost fiica fondatorului Bisericii Satanei, Alistair Crowley (această informație a fost scrisă și de Peter Moon și Preston Nikols în seria de cărți Proiectul Montauk, n.b.). 
Ea a fost considerată de mulți ca fiind conducătorul închinătorilor Satanei în SUA, după ce soțul ei, George Bush Sr. a devenit senil, spun surse din CIA și alte surse. Barbara, fără îndoială, nu a dorit să trăiască să-și vadă soțul și fiii acuzați de crime în masă și crime de război în legătură cu 11 septembrie, Irak, Fukushima etc. Cu toate acestea, în această lume a știrilor false și a graficii pe calculator, există o mulțime de semne de întrebare cu privire la momentul în care a venit acest anunț al morții ei și rapoartele de știri care apar în legătură cu aceasta.
De asemenea, experți din Serviciul Secret de Informații canadian afirmă că fotografia intens publicată a foștilor președinți care au participat la înmormântarea Barbarei Bush este în mod clar un „fals de proastă calitate făcut în Photoshop”. Fotografia este acum în mod sistematic eliminată de pe site-urile de știri corporative, dar poate fi văzută mai jos.
Pentru cei care încă mai au impresia că „dacă vezi, atunci crezi” când vine vorba de filme și fotografii digitale, vă rugăm să aruncați o privire la prezentarea publică din 13 aprilie, unde dr. Supasorn Suwajanakorn, inginer de calculatoare angajat de Divizia Brain Google, a prezentat filme false pe care le-a făcut cu fostul președinte Barack Obama vorbind. 
Deci, este posibil ca întregul ritual de înmormântare al Barbarei Bush să fie un fals și „acest fapt miroase a înșelăciune pusă la cale de Statul Profund”, spune o importantă sursă CIA. Surse din Pentagonului afirmă că Donald Trump a refuzat să asiste la înmormântarea Barbarei Bush din cauza informațiilor pe care le-a primit, după ce fostul vicepreședinte al lui Bush, Dick Cheney, „a ciripit” și a dat declarații împotriva foștilor șefi, în schimbul iertării.
De asemenea, ar putea fi doar o coincidență, însă o explozie puternică și un incendiu au avut loc în apropierea casei lui Bush în Houston, Texas, în jurul orei la care au fost prezentate imagini de la funerarii. 
Surse din Societatea Dragonul Alb spun că știrile funerare false sunt fabricate de cabală pentru a masca înfrângerile majore pe care le suportă în timp ce sataniștii de top sunt vânați în întreaga lume. Este probabil ca niciuna dintre familiile Bush care au ucis în masă să nu mai existe pentru prea mult timp, dacă mai sunt de fapt încă în viață, afirmă surse WDS din Texas.
O altă moarte importantă care a avut loc săptămâna trecută (16-22.04, n.n.) a fost cea a lui Matthew Mellon, moștenitor al băncilor Mellon și membru al uneia dintre familiile care dețin Consiliul Rezervei Federale. Mellonii au avut o pauză serioasă în relațiile cu ceilalți proprietari ai Fed, Rockefellerii (Clintonii), dar nu este clar în acest moment dacă aceasta a fost legată de moartea prematură a lui Matthew la vârsta de 54 de ani.
În ceea ce poate fi și o evoluție înrudită, filiala franceză a familiei Rothschild a anunțat că Alexandre de Rothschild, în vârstă de 37 de ani, a preluat locul tatălui său, criminalul căutat în vârstă de 75 de ani, David de Rothschild. 
Illuminati Gnostici totuși nu par a tolera continuarea controlului exercitat de Rothschild și l-au informat pe Ben că „l-au contactat pe agentul Nebojsa pentru a-i cere să acționeze împotriva lor la Zurich, Elveția”. Acesta poate fi motivul pentru care președintele francez Emmanuel Macron, sclavul Rothschild, vizitează săptămâna aceasta (23-29.04, n.n.) Statele Unite pentru a cere protecție, promițând o schimbare a regimului Rothschild.
Gnosticii au, probabil, un motiv întemeiat pentru a nu-i crede pe Rothschildzi. Eric Fioril, președintele Consiliului de tranziție francez, declară că Macron însuși este implicat în crime financiare și de altă natură. Consiliul are dovezi că regimul Macron încearcă să înceapă un război civil în Franța, folosind fabricile producătoare de arme deținute de stat pentru a ,,sifona” arme către așa-numiții „teroriști islamici” din Franța. „Sursele noastre ne informează că unii dintre principalii noștri producători de armament de asalt primesc comenzi de la Israel și / sau Arabia Saudită și / sau clienți din Golf. Factura merge acolo, dar puștile, rachetele și muniția sunt livrate grupurilor jihadiste din Franța din zone suburbane instabile”, notează el. Acest aspect provoacă tot felul de probleme și a împins Franța pe „marginea prăpastiei unui război civil”, spune el.
Implicația acestor informații secrete, continuă el, este că aceasta reprezintă „mai mult decât o neglijență gravă” din partea guvernului. Prin urmare, continuă el, pălăriile albe din Serviciile Secrete și Jandarmeria franceză nu pot să fie orbi la această activitate. Fioril mai notează că „din cauza supravegherii electronice generalizate în țara noastră, putem dezmembra cu ușurință astfel de grupuri jihadiste puternic înarmate în mai puțin de 10 zile dacă lăsăm pălăriile noastre albe din IC (echivalentul NSA sau Computer Intelligence americane) și forțele noastre de securitate să lucreze în deplină cooperare. Guvernul comite o trădare, iar armata are un motiv legitim să aresteze guvernul nostru ilegitim”, concluzionează el.
Ceea ce pălăriile albe franceze au dat peste cap a fost, bineînțeles, complotul satanic al Lojii francmasonice P2 de a forța un război între Islam și Creștinism, pentru a crea apoi o unică religie mondială controlată de ei. În orice caz, încercarea sataniștilor de a folosi pretextul unui atac fals cu gaz (al șaselea astfel de fals descoperit) pentru a ataca Siria și pentru a porni cel de-al Treilea Război Mondial (Armageddon) este larg expusă ca o crimă de război bazată pe fraudă. Chiar și mass-media de stat din Germania informează acum despre acest fapt. 
În interiorul SUA, surse din Pentagon spun că „guvernatorul de stânga din California, Jerry Brown, a fost forțat să trimită 400 de trupe ale Gărzii Naționale la frontiera mexicană, deoarece Trump închide cercurile pedofile ale Hollywoodului și operațiunile de trafic de persoane la Portul Long Beach”. În plus, procurorul special Robert Mueller va finaliza în curând vânătoarea de vrăjitoare când o va acuza pe Hillary Clinton. Aceasta poate fi o referire la faptul că, odată ce Barbara Bush a plecat din lumea asta, Hillary este acum cea mai înaltă în rang vrăjitoare satanistă.
Potrivit sursei, „După multe luni în spatele scenei, fostul primar al New York-ului, Rudolph Giuliani, se alătură în cele din urmă echipei juridice a lui Trump care, împreună cu Mueller, este gata să vizeze autorii operațiunii 9/11, cum ar fi gașca Bush și Israel. Cu un tratat de pace care încheie oficial războiul coreean, Israelul poate fi forțat, prin dezvăluirea rolului pe care l-a avut în 9/11 și 3/11 [Fukushima], să facă pace cu Siria returnând Înălțimile Golan”, concluzionează sursele.
Un acord de pace în Coreea ar expune, de asemenea, mulți criminali de nivel înalt din interiorul armatei americane din Japonia, potrivit surselor de informații militare japoneze. Într-o notă scrisă de mână, trimisă acestui scriitor (Ben Fulford, n.n.), sursele afirmă că armata americană din Japonia este acum împărțită între oamenii care operează baza aeriană Yokota și cei aflați la Camp Zama, ambele în apropierea orașului Tokyo. Oamenii din Yokota sprijină regimul lui Shinzo Abe și acoperirea în continuare a crimelor în masă de la Fukushima, în timp ce cei din Camp Zama sprijină schimbarea regimului și expunerea adevărului cu privire la Fukushima, spun sursele. Sperăm că amiralul Philip Scot Davidson, comandantul forțelor din Pacific, va înlătura criminalii de război odată ce își asumă oficial comanda.
În altă ordine de idei, săptămâna trecută (16-22.04, n.n.) Turcia a cerut în mod oficial ca Federal Reserve Board să-i returneze toate plasamentele în aur. Această cerere este probabil legată de negocieri secrete privind cel mai bun operativ CIA din Turcia, Andrew C. Brunson. Oficial, Brunson este pastor evanghelic al Bisericii Învierii din Izmir, o mică biserică protestantă cu aproximativ 25 de congregați, spun surse CIA. A fost arestat în operațiunea de curățare care a avut loc după încercarea de lovitură de stat din 2016, în urma căreia au fost întemnițați zeci de mii de militari turci, funcționari publici, educatori, academicieni, dizidenți și jurnaliști.
Nu mai puțin de 66 de senatori din SUA amenință cu adoptarea de „măsuri” împotriva Turciei dacă Brunson nu este eliberat. „De ce atât de mulți senatori vin în ajutorul unui predicator smerit și amenință Turcia cu «măsuri» dacă el este doar un prelat?”, se întreabă oficialul CIA, observând că turcii încearcă să-l schimbe pentru agentul stabilit în SUA, Fethullah Gülen. Gülen în mod cert știe prea multe despre sataniștii care vor fi judecați, așa că Brunson „probabil că va fi aruncat sub autobus”, concluzionează sursa. 
Într-o altă evoluție, săptămâna trecută (16-22.04, n.n.), o scurgere către presă din partea unui reprezentant al guvernului SUA a dezvăluit detalii despre tehnologia energetică utilizată pentru a face persoanele vizate să audă voci, să simtă durere etc (folosirea armelor energetice asupra unor ținte umane, n.b.).

Citiți și: 
 yogaesoteric
28 mai 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu