Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 mai 2018

Aliații Umanității (XII)


de Marshall Vian Summers

Traducere Const.Mihăilescu.
(continuare)

Se crede că aceia care sunt avansați tehnologic sunt avansați și spiritual, însă vă putem asigura că nu este deloc adevărat.
Voi înșivă, deși sunteți mai avansați tehnologic acum față de cum erați înainte, nu ați avansat spiritual decât foarte puțin, de loc sau în unele aspecte, chiar ați regresat. Aveți mai multă putere, dar împreună cu puterea vine și o constrângere mai mare. Există în Mai Marea Comunitate civilizații care au mult mai multă putere decât voi, ca tehnologie și chiar ca nivelul de gândire.
Veți evolua confruntându-vă cu ei, dar nu pe aspectul militar va trebui să puneți voi accentul. Căci războiul la scară interplanetară și intraplanetară este atât de distructiv încât toată lumea pierde. Care este obiectivul unui asemenea conflict? Ce avantaje asigură el? Atunci când un astfel de conflict se întâmplă în spațiu ori, mai rar, în mediul terestru, toți au de pierdut, chiar dacă pe moment se pare că există și câștigători. Rasele rău-intenționate, acelea care sunt distructive și agresive în univers, sunt rapid contracarate, atunci când conflictele apar în special în zone bine populate, unde se desfășoară un comeț extins și diversificat, în folosul celor care-l practică.
Așadar, este necesar ca voi să înțelegeți natura conflictului în univers pentru că acest lucru vă va oferi o profundă înțelegere a intenției vizitatorilor și nevoile care-i determină să acționeze.
Acest lucru le oferă stabilitate și putere, dar îi face, de asemenea, vulnerabili față de cei care sunt avansați în cunoaștere, deoarece Cunoașterea îți dă voie să gândești în nenumărate moduri, să acționezi în mod spontan, să percepi realitatea dincolo de evident și să experimentezi viitorul și trecutul.
Asemenea abilități sunt dincolo de puterea acelora care se bazează doar pe regimentele și dictatele culturilor lor.

Sunteți cu mult în urma vizitatorilor, din punct de vedere tehnologic, dar sunteți de mare perspectivă în dezvoltarea abilităților pe Calea Cunoașterii, abilități de care veți avea nevoie și pe care trebuie să învățați să vă bazați din ce în ce mai mult.
Nu am fi Aliații Umanității dacă nu v-am învăța despre viață în Mai Marea Comunitate. Noi am văzut multe. Am întâlnit multe lucruri și lumi diferite.
Uneori lumile noastre au fost învinse și a trebuit să ne redobândim libertatea. Am învățat, din greșeli și din experiență, care este natura conflictului și provocarea cu care vă confruntați voi astăzi. 
Am fost desemnați să vă ajutăm deoarece suntem potriviți pentru această misiune. Cu toate acestea, nu ne veți întâlni, și nu vom veni să-i întâlnim pe conducătorii națiunilor voastre. Nu acesta este scopul nostru. 
Într-adevăr, aveți nevoie de cât mai puțină interferență, dar aveți totuși nevoie de multă asistență. Există noi abilități pe care trebuie să le dezvoltați și o nouă înțelegere pe care trebuie să o dobândiți. Până și o societate binevoitoare, dacă ar veni în lumea voastră, ar avea o asemenea influență și un asemenea impact asupra voastră încât ați deveni dependenți de ea și nu v-ați consolida propria voastră tărie, propria voastră putere și propria voastră independență. V-ați bizui atât de mult pe tehnologia lor și pe înțelegerea lor încât ei nu ar mai putea să vă părăsească. Dar, stabilirea lor aici v-ar face și mai vulnerabili la interferențe în viitor. Căci v-ați dori tehnologia lor, și ați vrea să călătoriți de-a lungul coridoarelor comerțului din Mai Marea Comunitate. Însă nu ați mai fi pregătiți, și nu ați fi înțelepți. 
De aceea viitorii voștri prieteni nu sunt aici. De aceea nu vin să vă ajute. Căci nu ați deveni puternici dacă ar face-o. Ați vrea să vă asociați cu ei, ați vrea să aveți alianțe cu ei, dar ați fi atât de slabi încât nu v-ați putea proteja singuri, ați deveni dependenți de ei. În esență, ați deveni parte din cultura lor, ceea ce ei nu doresc și n-ar fi de dorit.
Poate că mulți oameni nu vor putea să înțeleagă ce încercăm să vă spune spunem noi aici, dar în timp acest lucru va fi foarte logic pentru voi, și veți vedea înțelepciunea sa și necesitatea sa.
În acest moment, sunteți mult prea fragili, prea distrași și prea conflictuali pentru a forma alianțe puternice, chiar și cu aceia care ar putea să fie prietenii voștri în viitor. Umanitatea nu poate încă vorbi pe o singură voce, și asta vă face vulnerabili la intervenție și manipulare din afară.
Pe măsură ce realitatea Mai Marii Comunități devine mai bine cunoscută în lumea voastră, și dacă mesajul nostru poate ajunge la destui oameni, atunci va exista un consens crescând privind faptul că există o problemă mai mare cu care omenirea se confruntă. Acest lucru ar putea crea o nouă bază pentru cooperare și consens, căci ce posibil avantaj poate avea o națiune din lumea voastră asupra alteia când întreaga lume este amenințată de Intervenție externă? Și cine ar putea căuta să obțină putere individuală într-un mediu în care intervin forțe extraterestre? 
Pentru ca libertatea să fie reală în lumea voastră, ea trebuie să fie împărtășită, recunoscută și cunoscută. Libertatea nu poate fi privilegiul doar al celor puțini ci al tuturor, altfel este un fals, o minciună.
Înțelegem de la Cei Nevăzuți că deja există oameni care caută dominație globală pentru că ei cred că au binecuvântarea și susținerea vizitatorilor. Ei au asigurarea vizitatorilor că vor fi asistați în căutarea lor pentru putere. Și totuși, la ce renunță ei dacă nu la cheile pentru propria lor libertate și libertatea lumii lor? Adevărul este că sunt ignoranți și nu au înțelepciune. Ei nu-și pot vedea eroarea.
Înțelegem, de asemenea, că există și aceia care cred că vizitatorii sunt aici pentru că reprezintă o renaștere spirituală și o nouă speranță pentru omenire, dar cum pot ei ști, cum pot fi ei siguri, din moment ce nu știu nimic despre Mai Marea Comunitate? Este vorba doar de speranța și dorința lor, nu de o realitate, iar aceste dorințe și așteptări vor fi folosite cu iscusință de către vizitatori
Ceea ce spunem noi aici este că bazându-vă pe aceste credințe nu veți avea o libertate reală, putere reală, unitate reală. Oferim acest mesaj întregii voastre lumi, și am dori să fie creditat cu încrederea pe care o merită. Însă nu avem niciun control asupra răspunsului vostru. 
În plus, superstițiile și fricile lumii voastre ar putea plasa mesajul nostru dincolo de atingerea, acceptarea ori cunoașterea voastră. Pentru a fi încă și mai persuasivi, ar tebui ca noi să devenim mult mai incisivi, ceea ce nu dorim.
Noi vă oferim tot ceea ce putem oferi, fără a interveni în treburile voastre. 
Însă există mulți printre voi care vor interferența noastră pentru a vă scăpa ori salva de potențialele intervenții neprietenești. Ei apelează la această soluție pentru că nu au încredere în posibilitățile rasei umane de a face față provocărilor. Ei nu cred în puterile și capacitățile inerente ale propriei umanității. Aceștia sunt gata să-și cedeze libertatea de bună voie și vor face tot ceea ce le vor sugera vizitatorii. Va fi calea cea mai simplă de a deveni sclavii noilor stăpâni, care-i vor face să creadă că li s-a oferit și garantat libertatea. Când vor realiza care este adevărul, va fi prea târziu.

Libertatea este un lucru prețios în Mai Marea Comunitate. Nu uitați niciodată acest lucru. Libertatea voastră, libertatea noastră.
Și ce este libertatea dacă nu abilitatea de a urma Cunoașterea, realitatea pe care Creatorul v-a oferit-o, și de a exprima Cunoașterea și a îmbogăți Cunoașterea în toate manifestările sale? Vizitatorii voștri nu au această libertate; le este necunoscută.
Ei se uită la haosul lumii voastre și cred că ordinea pe care o vor impune aci va fi izbăvitoare pentru voi și vă va salva de la propria voastră auto-distrugere. Asta este tot ceea ce ei pot da, căci asta este tot ceea ce au.
Ei vă vor folosi și vor avea deplina convingere că acest lucru este normal, justificat și potrivit, căci ei înșiși sunt folosiți și nu cunosc nicio alternativă la acest comportament și această logică.. Programarea lor, condiționarea lor, este atât de completă și de doferotă, încât altfel de concepte le sunt complet necunoscute.
Așadar, nu vă uitați la Mai Marea Comunitate cu frică, ci cu obiectivitate. Condițiile pe care le descriem deja există în lumea voastră. Puteți înțelege aceste lucruri. Manipularea vă este cunoscută. Influența vă este cunoscută. Doar că nu le-ați întâlnit niciodată la o scară atât de mare, nici nu a trebuit vreodată să concurați cu alte forme de viață inteligentă.
În consecință, încă nu aveți abilitățile pentru a face astfel.

Vorbim despre Cunoaștere pentru că este cea mai mare abilitate a voastră. Indiferent de ce tehnologie puteți dezvolta în timp, Cunoașterea este cea mai mare promisiune a voastră.
Sunteți cu secole în urma vizitatorilor în ceea ce privește dezvoltarea tehnologică, așa că trebuie să vă bazați pe Cunoaștere, pe Spiritualitate. Este cea mai mare forță din univers, și vizitatorii voștri nu o folosesc. Este singura voastră speranță. De aceea, Învățătura privind Spiritualitatea din Mai Marea Comunitate vorbește despre Calea Cunoașterii, furnizează Pașii către Cunoaștere și predă Înțelepciunea și Înțelegerea Profundă din Mai Marea Comunitate.
Fără această pregătire, nu ați avea abilitatea sau perspectiva de a înțelege dilema voastră sau să răspundeți la ea în mod eficient. Ar fi prea mult pentru voi. Este prea nouă. Și nu sunteți adaptați la aceste circumstanțe noi.

Influența vizitatorilor crește pe zi ce trece. Fiecare om care poate auzi acest lucru, poate simți acest lucru și poate cunoaște acest lucru trebuie să învețe Calea Cunoașterii, Calea Cunoașterii din Mai Marea Comunitate. Acesta este un apel, o chemare. Este un dar. Este o provocare.
În circumstanțe mai plăcute, ei bine, nevoia ar putea să nu pară la fel de mare. Dar nevoia este extraordinară, căci nu există nicio securitate, nu există niciun loc unde să te retragi, nu există niciun adăpost în lume care să fie sigur față de prezența extraterestră care este aici. De aceea există doar două alegeri: puteți consimți la propunerile lor, pierzându-vă libertatea, sau vă puteți apăra libertatea. Aceasta este marea decizie ce se află în fața fiecărei persoane. Acesta este marele punct de cotitură.
Nu puteți fi nesăbuiți în Mai Marea Comunitate. Este un mediu prea solicitant. Necesită excelență, angajament. Lumea voastră este prea valoroasă și ar fi păcat să se pierdă. Resursele de aici sunt râvnite de alții. Poziția strategică a lumii voastre este foarte apreciată. Chiar dacă trăiați la o oarecare distanță, departe de orice rută de comerț, departe de toate angajările comerciale, într-un final, tot ați fi descoperiți de cineva. Acea eventualitate a sosit acum pentru voi. Și este în plină desfășurare.
Prindeți curaj, deci ! Acesta este un timp pentru curaj, nu pentru ambivalență, pentru nehotărâre, pentru bâlbâială. Gravitatea situației cu care vă confruntați confirmă importanța vieții voastre și a răspunsului vostru și importanța pregătirii care este dată în lume astăzi. Nu este numai pentru edificarea și evoluția voastră. Este, de asemenea, pentru protecția voastră și pentru supraviețuirea voastră.
(va continua) 

 http://alliesofhumanity.org


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu