Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 martie 2018

Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian


Valerie Donner , 7 martie, 2018
Traducere Const. Mihăilescu


V.D.
Salutări, eu sunt Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian. Principala mea preocupare actuală, desfășurată atât la Inaltul Consililiu Pleiadian cât și la Consiliul Pământului, privește Ascensiunea planetei voastre. 

La Consiliul Pământului observăm tot ce se întâmplă cu planeta voastră, atât la suprafață cât și în interiorul ei, precum și în mediul înconjurător.
Hotărârea noastră fermă este să facem tot ce depinde de noi pentru ca Pământul să ascensioneze în cele mai bune condiții în dimeniunea 5D. Există o angajare totală a noastră în această muncă și observăm cu bucurie că din ce în ce mai multe ființe umane devin dornice de a ajuta la accelerarea procesului. Nu o spunem din compelezență dar chiar se observă cum se accentuiază determinatrea ființelor umane de a impulsiona deplasarea către dimensiuni superioare, ceea ce este echivalent cu strădania de a vă ridica nivelul de vibrație.
Deși pentru unii această activitate este neobservabilă, ea există cu adevărat și ia amploare.
Trebuie să vă spunem că munca aceasta o depuneți nu la nivel fizic ci în plan non-material, cu corpul vostru energetic, mai cu seamă în perioadele în care corpul vostru fizic se odihnește. Dar, de multe ori, această activitate se desfășoară chiar atunci când sunteți în stare de veghe, la nivel fizic, în pauzele dintre activitatea voastră cotidiană conștientă.
Acest lucru este perfect posibil și acceptabil, devenit necesar pentru realizarea marelui proiect care privește reorganizarea pe principii noi a vieții pe Pământ.
Nu vă subestimați capacitățile și contribuția căci, în marea voastră majoritate, nu le cunoașteți, nu vă mai amintiți de ele cu mintea voastră care servește exprimării voastre în plan fizic.

Sufletul vostru este bine calibrat pentru a executa ceea ce este necesar în fiecare zi. Mulți dintre voi sunteți din ce în ce mai preocupați de ceea ce trebuie să faceți pentru a accelera procesul înălțării finței voastre și a planetei. Mulți ați fi surprinși dacă ați afla că aveți o contribuție importantă în această muncă. 
Din păcate, nu puteți realiza la nivelul conștiinței fizice că această activitate se desfășoară, cu atât mai mult cu cât mass-media voastră, care deține uneori informații în acest domeniu, nu are niciun interes să canalizeze asemenea știri, căci ea este, în marea ei majoritate, obedientă magnaților care o plătesc, pentru munca murdară de dezinformare și ascundere a adevărului. Am mai discutat deja asupra acestui subiect. 
Oricum, este important ca permanent să aveți o bună orientare asupra surselor de unde vă culegeți informațiile. Adesea este mai util să nu vă informați decât să primiți și să vă lăsați manipulați de informații deformate și tendențios formulate. Evitați în acest fel murdărirea conștiinței voastre, care va rămâne disponibilă asimilării unor reale și nealterate informații. 
Din fericire, există comunicatori onești, nemanipulați și nemanipulatori, pe care îi puțeți afla dacă nu vă lăsați convinși de colportorii de idei și știri false ori alarmiste.
Cel mai important sentiment și atitudine pentru voi, în această perioadă, este să aveți un comportament de deplină iubire față de întreaga creație, dar, în primul rând, față de voi înșivă. Explicația este simplă și adoptată de noi, pleadienii, de eoni. Iubirea ține ființa la un înalt nivel vibrațional, și acesta este scutul cel mai puternic față de orice entitate de joasă frecvență care dorește, din varii motive, să vă interfereze. A nu mai interfera cu entitățile negative înseamnă a le lipsi pe acestea de principala sursă de hrană: energia cu care ele se hrănesc și-și asigură existența. Cu câ veți înțelege mai repede aceasă logică simplă, cu atât veți scăpa de cei care permanent caută breșe în comportamentul vostru pentru a găsi momentele cele mai favorabile ca să vă convingă să le acceptați „ajutorul”, de fapt acordul vostru de a vă exploata energiile. Funcționarea ființei pe nivele superioare de vibrație îi asigură acesteia deplina sănătate a corpurilor sale (fizic, emoțional, mental, energetic). Aceasta înseamnă prelungirea duratei vieții, lipsa oricărui fel de boală și abundență și o deplină fericire.
În această privință, este îmbucurător că tot mai mulți umani conștientizează nevoia ridicării și menținerii nivelului lor de vibrație, practic aceasta însemnând forțarea entităților negative să vă părăsească, dat fiind faptul că ele nu pot exista în vibrațiile înalte. Da, dragilor, lumea voastră se trezește, numai că aveți mult de recuperat căci procentul umanilor treziți este încă foarte mic.

Cu alte cuvinte, nu trebuie să plecați nicăieri pentru a vă fi mai bine, nu trebuie să vă ascundeți undeva pentru ca întunecații să nu vă mai găsească. Tot ceea ce aveți de făcut este ca, prin iubire, să vă ridicați vibrația și să nu uitați că în câmpul vostru energetic ORICE ENTITATE este obligată să vi se supună. (Legea Liberului Arbitru)
Conștienizați că sunteți foarte puternici și că timpul interferențelor entităților malefice (n.m.: reptilieni, draconieni, insectoizi, dragonieni) s-a încheiat. Atitudinea voastră de a vă impune voința, va ajuta mult Gaiei, spiritul Pământului, să-și crească și să-și mențină o vibrație înaltă. Fără voi, Gaia nu poate face aproape nimic (de fapt, din spirit de sacrificiu), pentru umanitate și nici pentru ea însăși. Desigur, ar putea să nu mai țină cont de voi și să se înalțe ca entitate. Însă, nu o dată, Gaia a arătat că nu-și va părăsi copiii sub nici-o împrejurare. Mereu a preferat să se sacrifice, așteptând ca voi să vă treziți și să vă amintiți că aveți datoria de o apăra. În nemărginita ei iubire Gaia nu poate face decât să sufere și să se sacrifice. Dacă nu vă ajutați planeta, puteți pieri împreună cu ea.

Pentru a vă ajuta, Dumezeu și ființele celeste au trimis, în această perioadă crucială, entități de foarte înaltă vibrație (prin procesul reîncarnării sau direct), datoria voastră fiind de a-i afla și a le urma îndrumările (nota C.M.: îmi permit să-l nominalizez pe Dragoș Peter Coroșeț, unul dintre cei 18 trimiși din dimensiuni foarte înalte pentru a ajuta umanitatea). 
Ființele luminoase ajunse pe planetă vor avea importante misiuni pentru ca umanitatea și Gaia să acceadă mai repede în dimensiui superioare. Nu uitați însă că fără voi, fără acceptul și atașamentul vostru, nimic  bun nu vă poate aștepta.
Haosul pe care-l percep mulți dintre voi acum este cumva inerent căci o rânduială veche este abandonată și alta nouă apare. Multe ființe din dimensiunea a 3-a, în loc să-și crească vibrația, au început să-și piardă și strălucirea pe care o mai aveau.
Pentru fiecare dintre voi este o provocare a momentului, când entități malefice vă îmbie și încearcă să vă manipuleze să credeți că acest haos este o ocazie bună de a profita să aveți un comportament lipsit de iubire, dar plin de ambiții, dorințe de acaparare, de lipsă de scrupule, așa cum este acolo de unde aceste entități vin. Cei care se trezesc înțeleg că aceasta este calea pieirii nu a înălțării.
Unii dintre voi sunteți nerăbdători să începeți să vă trăiți viața în a cincea dimensiune. Sunteți pregătiți pentru iubire și unitate, pace, abundență și bucurie. Fiți siguri că cei vențiți să vă îndrume vă vor găsi, fiți deschiși și ei vor apărea.
Orice haos precede evoluția. Dacă veți înțelege importanța momentului actual, viețile voastre viitoare vor fi cu adevărat fercite. O lume nouă așteaptă s-o creați. Aveți puterea și libertatea de a o croi la cele mai înalte standarde divine.
Vor fi provocări, dar există certitudinea că veți putea trece de ele. Trebuie să fiți puternici și curajoși. Faceți față provocărilor! 
Păstrați-vă cumpătul, determinarea și încrederea și nu uitați că fiecare dintre voi este un dumnezeu.
Veți fi provocați, veți fi amenințați, se va încerca să vi se inducă frica, teama de necunoscut etc. Credeți numai și numai în voi. Puteți cere ajutor de la înaltele entități de limină, dar nu uitați că întunecații vor încerca mereu să se substituie acestor înalte ființe de lumină, făcându-vă promisiuni mincinoase.
Amintiți-vă mereu că în spațiul vostru energetic oricine trebuie să vi se supună, așa că nu vă lăsați dominați de frică, dacă cineva vă amenință.
Iubire și respect tuturor. Eu sunt Mira.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu