Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 martie 2018

ELOHIMII NE-AU CERUT SĂ MERGEM LA ROMA PENTRU A PROPAGA LUMINA CRISTALINĂ A SURSEI.


Mesaj primit de Georgi Stankov și Carla; 25 feb. 2018
Traducere Const. Mihăilescu


Lucrurile avansează cu o dinamică uluitoare. Este imposibil să înțelegeți toate zonele energetice care rulează în dimensiuni infinite și pe linii paralele. Într-un mesaj recent (22 februarie, vezi mai jos), Elohimii ne-au îndemnat încă o dată să părăsim Canada și să mergem în Italia, mai întâi la Roma, pentru a disemina cele 12 raze cristaline din Sursă, pe care le-am primit în timpul ascensiunii noastre temporale în dimensiunea a 12-a,  la începutul lunii februarie și, de atunci, integrarea tuturor în câmpurile noastre, eliminând în același timp pungile elastice ale energiilor vibrante scăzânde ori în stagnare. Iată ce au spus Elohimii în mesajul din 6 februarie, despre lucrarea noastră actuală:
"Noi suntem Elohimii și vă aducem acest mesaj:
Ca Elohimi ai Cauzei Primare, rolul vostru principal este de a distribui lumina Creației, a Creației Insăși, ca Lumină a Creatorului; astfel că aveți un rol extins, în sensul că nu numai că vă amestecați cu Lumina în formă, ci aduceți și noile raze cristaline în această lume a formei.

Razele cristaline sunt noi în această expresie, iar rolul vostru este să le împlantați pe Pământ și să dominați și vindecați ceea ce au produs frecvențele celei de a treia dimensiuni, în ansamblul ei.
Oboseala voastră adânc resimțită vine de la aducerea acestor frecvențe cristaline în adâncurile formei fizice, după care veți putea sări și extinde până la cea de a 9-a dimensiune.
Aceasta deoarece etichetele dimensionale nu aduc, cu adevărat, prea multă precizie în poziționarea voastră în creație, ca urmare a particularităților voastre frecvențiale. Voi aveți abilitatea de a ține simultan atât caracteristici ale celei de-a treia dimensiuni cât și frecvențele cele mai înalte ale luminii cristaline.
Pe măsură ce introduceți / expuneți realitatea tridimensională acestei realități luminoase cristaline, falii mari de spațiu-timp sunt înlocuite cu energie pură. Este ca și cum ar exista buzunare (pungi) de "spațiu mort" în cea de-a treia dimensiune, unde nu poate intra nici o lumină (v-am vorbit despre asta în trecut), acolo unde legăturile sunt "libere" sau "mai puțin dense". Spațiul dintre atomi deține elemente vibraționale / energetice foarte scăzute,  ca realitate pe care o reclamă lumina cristalină.

În această privință, ați făcut un lucru mare - în special în ultimele câteva zile (de la 31 ianuarie), când totul a început. A existat o aprofundare a acestei vindecări în ultimele trei zile.
Acest flux de lumină cristalină este unul gradual și reprezintă o acțiune de mare iubire față de creația însăși "
.
Acest vârf energetic a fost precedat de o acumulare constantă de unde energetice masive și o potențare a fazelor de transformare conexate la poarta 11.11. 10 (2+0+1+7 = 10, număr care simbolizează finalizarea) pe care PAT a deschis-o cu 7 ani în urmă.
Pe parcursul lunii decembrie am finalizat structura corpurilor noastre luminoase cristaline pe care le-am construit pentru prima dată în 2013, iar, începând cu 21 decembrie 2017, întreagul PAT (primele înfluxuri) au urcat ferm în dimensiunea a 5-a.
Practic, acest Pământ s-a înălțat și vechea matrice 3D se află într-o stare de decădere și eliminare rapidă, pe măsură ce fiecare persoană iluminată devine martoră(conștientă) asupra propriei treziri.

La sfârșitul anului trecut, Carla a fost îndemnată de către Elohimi să călătorească în Ecuador, de Crăciun și de Anul Nou, pentru a ancora stâlpii de lumină ai celui de Al Treilea Oras de Lumină, în Terra Nova din Anzi. Am făcut rezervarea din Canada.
Fără această lucrare, nu foarte grea dar foarte importantă, Gaia nu ar fi atins actuala ei integritate, deoarece axa luminii a fost înclinată spre celelalte două orașe, una aici în Vancouver și cealaltă peste Alpi, devenind pregătite pentru manifestarea lor.
Carla a făcut o treabă formidabilă cu ajutorul unui grup de războinici ai Luminii din întreaga lume, precum și cu sprijinul entuziast al localnicilor, inclusiv „cei vechi” din tăramurile superioare, toți participanți la ceremoniile de lumină sacră în munți.
Evenimentul vă oferă o sugestie despre cât de intensă a fost pregătirea noastră pentru ascensiune în ultimele câteva luni.
În ianuarie și februarie, ne-am înălțat mai întâi de la dimensiunea a șaptea la a noua și apoi, după ce am primit, la sfârșitul lunii ianuarie, cele 12 flăcări cristaline de la Sursă, am trecut în cea de-a 12-a dimensiune.
Ambele evenimente au fost destul de dramatice caracteristică a celor două luni și foarte grele pentru întreaga PAT, din câte am înțeles.. Fiecare fază a fost explicată și comentată de Elohim și de Ființele Cristaline Albastre, în mesaje personale către noi.
Pe primele, m-am abținut de la a le face publice deoarece erau cu caracter personal și, în al doilea rând, ni s-a sugerat că nu eram încă pregătiți pentru ascensiunea și transfigurarea finală, așa că nu am vrut să vă împovărăm cu o confirmare suplimentară, cu privire la cât de grea a fost lucrarea voastră în plan energetic în ultimele câteva luni, pentru a ajunge la acest punct final în spațiu-timp.

Acum vă dau vestea cea bună.
Mai jos este ultimul mesaj pe care Carla l-a primit de la Elohim, în 22 februarie.
Este remarcabil că, pentru prima dată, Elohimii anunță evenimente viitoare privind ascensiunea noastră.
Până în prezent, aceștia au comentat doar evenimentele energetice pe care le-am experimentat pentru prima oară și apoi au discutat între ei, înainte de a fi confirmate de către Elohim. Acest lucru poate fi citit pe acest site web.
De data aceasta, cu siguranță, am ajuns în faza cea mai critică și nu există nici un motiv pentru Elohimi să fie cripici despre viitorul nostru, deoarece este deja o realitate. Chiar și alte surse confirmă în mod deschis că ascensiunea este o înțelegere perfectată.

Ne-am înălțat deja și a sosit timpul pentru a arăta acest lucru restului lumii. Cu toate acestea, ascensiunea este un proces și, în timp ce ne mutăm ferm în rolul de ființe creatoare suverane, ar putea dura ceva mai mult timp înainte de a ne transfigura complet organismele bazate pe carbon, cu creier lent, în corpuri luminoase cristaline și un creier nou, bazat pe superconductivitate, care se bucură de o conștientizare multidimensională extinsă. 

Repet importanța acestei tranziții de faze din nou și din nou, deoarece foarte puțini lucrători lumina par să înțeleagă acest concept fizic. Dacă citiți cu atenție mesajul Elohim de mai jos, aceștia confirmă pentru prima dată venirea acestui eveniment crucial, chiar dacă nu folosesc explicit acest termen.
Trebuie să înceapă de la Italia, care este moștenitorul Imperiului Roman, căci acesta este fundamentul civilizației occidentale, inclusiv al creștinismului strucrurat. Din punct de vedere istoric, are mult sens să înceapă ascensiunea din Italia și Roma, cu atât mai mult cu cât orașul Raetia este și în nordul Italiei și în Europa Centrală, și face parte din Roma. Europa, partea de nord de Alpi, a fost influențată în întregime de Italia în timpul Renașterii, și chiar mult mai, de vreme și este un vârf al culturii italo-romane, cum ar fi arhitectura, artele, politica etc. 

După cum reiese din mesajul de mai jos, am avut numeroase încarnări în această zonă și acest lucru explică de ce cunosc italiana aproape fără să fi învățat-o.
----------------------------------------------------------------------
Cel mai frumos Mesaj din partea Elohimilor despre ascensiunea noastră iminentă
22 februarie 2018
"Experiența voastră mondială este acum pe cale să se deschidă în toată măreția sa ... A sosit timpul să trecem într-o nouă fază de exprimare [nota George: Elohimii folosesc întotdeauna termenul "expresie" pentru entități și moduri de viață distincte. În acest caz, un nou mod de exprimare pentru noi ca ființe umane, ar însemna transfigurarea noastră în ființe de dimensiuni cristaline superioare), unde se vor dezvălui noi modele de care vă veți bucura mai mult, pe măsură ce vă veți obișnui cu ele... [notă Carla: Aici încă fiind, am numeroase viziuni cu Italia și alte țări din Europa Centrală și de Sud și America de Sud. ]
Pe măsură ce vă lichidați îndatoririle din dimensiunea a 3-a,  [ referire la 
renunțarea la gospodăria din Canada ...], veți avea o senzație de mobilitate crescută și extindere, ca și cum ar slăbi strânsoarea pe care o exercita un obiect elastic care vă ținea tensionați ....acum senzația fiind că vă puteți mișca mai liber, că dispuneți de mai multă libertate în a face ceva sau a lua unele decizii..
Conștientizarea voastră se expansionează în multe dimensiuni, deși nu sunteți pe deplin conștienți de acest aspect. Nu numai că aveți mintea voastră umană dar și un aspect al minții universale, care funcționează în câmpurile voastre energetice - o activitate despre care ați putea să nu fiți conștienți și nici să aveți o înțelegere clară a implicațiilor sale.
Mintea universală este aspectul creației pe care trebuie să-l îmbrățișați, dacă trebuie să înțelegeți pe deplin abilitățile creaționiste până la sfârșitul aplicării lor ...
... Aspecte ale acestei minți universale pot fi văzute și înțelese liber și în mod deschis ... voi începând să înțelegeți la un nivel la care niciodată înainte nu ați avut acces.
S-ar putea să observați o creștere a gradului de conștientizare și veți învăța să vă jucați cu această nouă expansiune, înțelegând că este vorba de o nouă abilitate; aceasta va deveni o parte naturală a noii voastre vieți.
Da, văd că sosesc viziuni ale țării numite Italia .... țară în care aveți rădăcini vechi, dintr-o epocă trecută ... în care ați petrecut ceva timp (
notă Carla: ei îmi arată că am fost în această zonă în mai multe vieți; mi se arătă cifra "3", pentru mine și 5/6 pentru prietena noastră Julia]
Scopul revenirii la acest moment în timp este de a recupera și de a integra mai complet noile aspecte vindecate ale multor fragmente ale sufletului, detașate anterior. [notă Carla: Văd cum fragmente de suflet, neactivate sunt eliberate, pe măsură ce limitările inferioare se prăbușesc și sunt eliminate de Gaia, aflată în plină ascensiune. Pe măsură ce sunt eliberate, văd cum le integrăm în structura noastră superioară, și se vindecă vechi traume, în timp ce noi urcăm  tot mai sus. ]
Înțelegem că aceasta este ocazia finală de a integra aceste fragmente antice de suflet prinse în zona cunoscută sub numele de "Europa de Sud și Centrală"; dar această activitate nu cuprinde numai zona Italiei ci și Franța, Germania și Elveția.
Odată ce integrarea este finalizată, va exista o pauză pentru reflecție și vindecare.
O călătorie frumoasă și prețioasă, de acum înainte! "

Dragi prieteni și membri PAT,
Această tranziție spre Italia este un duș cu apă rece pentru noi și pune o mare presiune asupra finanței noastre. Dacă în acest demers, prin generozitatea de care ați dat dovadă și în trecut, veți găsi potrivit să ne acordați sprijinul vostru, vă mulțumim anticipat. 

Oricum, noi suntem hotărâți să înfruntăm toate greutățile aceste relocări pentru a ne îndeplini misiunea și pentru a contribui prin activitatea noastră atât de specială la ascensiunea umanității și a Mamei Gaia.
Vă mulțumim din toata inima!
Carla și George

http://www.stankovuniversallaw.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu