Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 4 ianuarie 2018

Mesaj de la Sarah, via Ann Dahlberg, din 20 dec. 2017.

Traducere Const. Mihăilescu

Sunt Sarah și sunt recunoscătoare că mi se dă posibilitatea de a fi cu voi astăzi. Sunt atât de multe inimi care se trezesc acum și există atât de multe flori frumoase care se nasc pe pământ ! Vă puteți imagina planeta voastră ca pe largă câmpie pe care în fiecare zi apar mii de flori exotice, care mai de care mai frumos colorate.
Vreau doar să stau și să mă bucur de acest spectacol și îmi va fi greu să renunț la această minunată expoziție florală.

 Cu toate acestea, mai sunt multe de făcut. Văd pe mulți dintre voi care-și suflecă mânecile pentru a da o mână de ajutor. Ajutorul la care mă refer vine nu numai din partea voastră, a umanilor pământeni, dar și din partea fraților și surorilor voastre din dimensiunile superioare ale universului. Sunt zilele aglomerate, pline de efervescență, vizând marile voastre transformări, care vă vor ajuta să vă ridicați la un nivel superior de existență. 
Aș spune că se poate observa o anumită grabă, pentru ca termenele stabilite în program să nu fie depășite. 
Aceasta mă determină să vă amintesc că toată această mișcare înainte nu ar fi posibilă fără hotărârea voastră de a se întâmpla. 
Totul trebuie să se încadreze în termenele prevăzute în acest program al devenirii voastre, pentru a se exploata cât mai complet facilitațile cosmice ale perioadei actuale. Realitatea din afara voastră și cea din interiorul vostru se modifică în sincronicitate. Cu suficientă atenție, puteți observa cum, atunci când vă schimbați viziunea asupra vieții, viața (evenimentele vieții) se schimbă în sensul dorit de voi. Se merge în tandem; recreându-vă realitatea, viața vă va îndruma pe acea cale care corespunde acțiunilor și dorințelor voastre.
Practic, aceste aspecte ale realității se pot referi la locul de muncă, la relația cu colegii, cu familia, adică relațiile sociale și familiale ale fiecăruia dinte voi. 

Trupul vostru ar putea avea nevoie de ceva timp pentru a se reconstrui și a se adapta la energiile superioare care ajung pe Pământ.
Dacă ați trăit mult timp în energia grea, ar putea fi necesară o ajustare mai profundă decât dacă ați trăit un timp mai scurt aici, pe Pământ. 
Cei care ați experimentat mai mult în dimensiunea inferioară, adică ați avut mult mai multe încarnări pe Pământ, ori pe alte planete similare ca densitate, v-ați expus mai mult diverselor dureri și stări care v-au afectat mai profund esența. Perioada în care ați intrat va aduce retransformarea corpurilor voastre, după care veți simți efectul prin crearea unei mai mari ușurințe, un fel de ușurare în recrearea posibilităților de „zbor în libertate”. Minea și corpul vostru vor fi revigorate iar starea voastră de bine general se va instala. 

Când sunteți în meditație, veți putea simți cum anumite transformări se vor petrece, deși nu ați putea să le definiți cu precizie. Veți ști doar că se întâmplă ceva benefic în interiorul ființei voastre iar sufletul și esența voastră încep să vibreze pe frecvențe superioare, frecvențele Luminii.
Da, iubiților, începeți o perioadă în care veți fi mai receptivi la Lumina care vi se trimite din planurile superioare, fie de entități celeste fie de frații voștri mult mai evoluați, din univers. 
Va fi un foarte bun rezultat dacă veți permite ancorarea energiilor Luminii în corpul vostru. Voi, împreună cu alte ființe de pe Pământ, v-ați asumat responsabilitatea ca prin ancorarea Luminii să ajutați la instalarea dimensiunii superioare pe planetă.

Pentru noi sunteți ajutoarele „de la fața locului” care operează cu energiile Luminii, ajutând astfel la curățarea de energiile grele ale întunericului pe Pământ. 
Mulți copii ai Luminii s-au născut în această perioadă și mulți alții urmeză să se încarneze. 
Ei vor ajuta la refacerea echilibrului energetic necesar planetei și sistemului planetar aflat în plin proces de vindecare.
După cum cunoașteți, Mama Pământ a început călătoria spre dimensiuni superioare și vă este recunoscătoare pentru toată lumina pe care i-o trimiteți, lumină care a ajutat și mulți  copiii ai ei să se trezescă.
Mama Pământ poate vedea acum cât de multe suflete se trezesc și se integrează pe calea ascensiunii. Pentru aceste ființe trezite, percepția este de înlăturare a unui văl care-i impiedica să vadă calea de urmat. 
Printr-o metaforă, procesul trezirii poate fi comparat cu cu înlăturarea unei enorme plăci stâncoase sub care zăceau milioane de vietăți în întuneric. De îndată ce „placa” este înlăturată, lumina le inundă ființa, îi încălzește, îi dezmorțește, le deschide ochii și-i pune în miscare.
Voi toți sunteți pe cale de a deveni oameni treji, conștienți și creativi.
Pământul se află acum în fața unei mari transformări iar voi sunteți parte din această transformare.

Sunt atât de fericită pentru binele care vi se întâmplă !! Pentru aceasta ați depus un îndelungat efort, ați lucrat cu sârg și ați așteptat cu încredere ziua izbăvirii voastre. 

Deși acea zi n-a sosit încă, există aproape certitudinea că puțin mai este până atunci. 
Vor fi momente neînchipuit de frumoase. Noi vom fi lângă voi și, cu vrerea voastră, ne vom ține de mână.
Vă iubesc atat de mult !!
Sarah

http://sananda.website/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu