Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 decembrie 2017

Crearea realității voastre

Mesaj de la Arcturieni

(23 dec.2017; channeler Daniel Scranton)
Traducere Const Mihăilescu

Salutări. Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm cu voi toți.
În crearea oricăror circumstanțe pe care le trăiți, luați în considerare tot ceea ce puteți lua... în considerare. Când vă gândiți la ceea ce doriți să creați, există întotdeauna mai multă poveste decât ceea ce doriți.
Uneori, dorințele voastre vă pot împiedica viziunea. Alteori, vă puteți trezi dorindu-vă ceva care, de fapt, nu v-ar putea servi; asta pentru că nu puteți vedea imaginea extinsă a tabloului. Poziția voastră nu vă permite să vedeți și ceea ce există „după colț”, adică nu aveți „ formată vederea” de a pătrunde prin toate ungherele. 
„Opacitatea ” voastră temporară face ca singuri să vă puneți la îndoială abilitățile de ființe creatoare, uneori negând chiar realitatea în care trăiți.
La modul general, ceea ce creați este ceea ce vă servește cel mai mult la acel moment, iar ceea ce vă servește cel mai mult este în aliniere cu ceea ce doriți din perspectivă egotică.
În alte momente, perspectiva vă oferă ceva mai mult decât veți alege, și asta deoarece nu aveți o deplină încredere în posibilitățile și abilitățile de care dispuneți, aceasta făcându-vă să vă restricționați, crezând că ceea ce vi se oferă, ca posibilitate de abordare, fie nu este pentru voi, fie vi se dă pentru ca apoi să vi se retragă, fie că, pentru îndrăzneala de a-l dori, ați putea plăti un preț prea mare.
Noi vă sugerăm să vă vedeți mereu ca fiind ființe cu largi însușiri creative și, dacă acel ceva de care ați putea beneficia este pe placul linimii voastre, și nu aduce prejudicii altora, să îndrăzniți a-l avea, căci el n-a venit în calea voastră întâmplător.

De fapt, posibilitățile voastre de devenire se extind permanent, în fiecare zi voi nemaifiind ceea ce erați ieri. Această permanentă schimbare, această metamorfoză nu se derulează cu o viteză constantă, existând circumstanțe care vor accelera creșterea ori diminuarea, în funcție de alegerile și acțiunile voastre, care, la rândul lor, crează oportunitățile. Mereu sunteți înconjurați și vă sunt la îndemână toate posibilitățile, toate soluțiile, iar acestea sunt nenumărate. Este însă adevărat că mai aproape și mai „la vedere” sunt acele soluții care se simt mai adaptate, mai integrate în câmpul vostru empatic. Aceasta, fie din cauză că forme asemănătoare, aproape identice, au mai fost selecționate anterior, fie că nu vă solicită efort suplimentar.

Trebuie înțeles că premiul cel mare, care vi se pregătește prin tot acest proces creativ, sunteți chiar voi. Voi vă auto-șlefuiți mereu pentru a deveni din piatra brută o nestemată. Iar aceasta impune răbdare, tenacitate și credința că strădania vă va așeza în panoplia pe care Dumnezeu o vizitează cel mai frecvent. 
Poate că nu tot ceea ce creați este de durată și vă satisface de-a lungul vremii, poate că unele dintre creațiile voastre le-ți face acum diferit de altă dată, important este să nu vi le negați, să vi le recunoașteți ca fiind ale voastre, și să le eliberați cu iubire. Ele au nevoie de recunoaștere pentru că tot ceea ce este creat are nevoie de „semnătura” autorului, știut fiind că o operă nesemnată, neautentificată, este mai puțin valoroasă și este expusă falselor paternități.
Mai facem afirmația că orice creație a avut ori are o anumită însemnătate în formarea creatorului ei.  

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat această comunicare cu voi.  

http://sananda.website


2 comentarii:

  1. joi, 28 decembrie 2017
    Informatia zilei

    Informatia zilei

    Vibratia planetei 0,8Hz normal trebuie sa fie 15,9Hz
    Negativitate planetara 100 % .
    Constiinta planetara 2,3 D
    Vibratia Romaniei 0,6Hz
    Constiinta la nivelul Romaniei 0,8 D
    Negativitatea in Romania 100 %
    Perceptie de sine a umanitatii 1%,adica doar 1% are perceptie de sine
    Suntem in dimensiunea 5D,subdimensional 3D.
    Evolutie a umanitatii pe o scara de la 1 la 10 ....3,deci suntem la nr 3 ca si evolutie,pana la 10 cale lunga.
    Perceptie timp astazi 20 de ore

    Date obtinute la pendul
    Publicat de Maria Sv

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare că de prostul ăsta care se distrează bifând ori de câte ori are ocazia „distractiv” nu scăpăm nici în anul care vine ! Poate-l iartă Dumnezeu !!

    RăspundețiȘtergere