Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 decembrie 2017

Călătoria spre dimensiunea a 5-a

Mesaj de la Quan Yin
(26 dec.2017; channeler Daniel Sranton)
Traducerea Const. Mihăilescu.


Eu, Quan Yin.
Iubiților, pentru a vă ridica în energii de frecvențe mai înalte este necesar să acceptați că acesta este și un proces de renunțare, căci nu puteți păstra vibrația din dimensiunea inferioară și în dimensiunea superioară. Pur și simplu aceasta nu funcționează, nu este posibil. 

Cum majoritatea creațiilor voastre le-ați obținut folosind energii ale joaselor vibrații, se înțelege că se impune să renunțați la ele ori, în unele cazuri, să le ridicați vibrația. Nu puteți aduce ceea ce nu vibrează la o frecvență înaltă în a cincea dimensiune.
Deci, veți renunța la unele lucruri, unele creații, indiferent dacă doriți sau nu. Cine se cramponează și nu renunță o poate face hotărând să nu ascensioneze, caz în care își poate continua existența în dimensiunea joasă, corespunzătoare.
Este adevărat că, în general, renunțarea la vechile obiceiuri, vechea gândire, vechile creații se produce cu un anumit nivel de disconfort, ori chiar de durere.
Vedeți voi, este destul de întâlnită situația în care nu totalitatea ființei dorește să ascensioneze, părți din această totalitate optând pentru starea de fapt, de la acel moment. Tocmai această discordanță crează starea de durere, de regret și chiar de opoziție. (nota C.M.: în general, mintea, ego-ul lumesc sunt cele care se opun înălțării, în contrast cu inima și sufletul care se plasează în avangarda dorinței de ascensiune).
Nu se poate spune că a alege să rămâi în planul inferior este ceva rău ci doar ceva care va face ca ținta pe care sufletul și-a ales-o de la început să fie atinsă peste o perioadă de timp, adică atunci când ființa va fi mai bine pregătită să accepte noi și superioare stări existențiale. 

Sunt programe de viață diferite, în care ființa care a amânat ridicarea în planuri superioare își alege un alt drum, de obicei mai ocolitor, spre unica destinație finală.
În sine, durerea este o stare, o experiență naturală și, mai totdeauna, un bun sfătuitor.
Important este ca ființa îndurerată să nu-și piardă controlul și să nu întreprindă acțiuni distructive, anihilatoare. Atâta vreme căt durerea este în limitele conștientului, al posibilității de evaluare realistă, situația nu este evadată de sub control. De ce? Pentru că durerea controlată plantează repere care ajută ființa să nu se dezorienteze și să revină la suprafață în timp util. Această durere este și un indicator, ceea ce înseamnă că atunci când vă încearcă, este o dovadă că vă aflați într-un proces de reevaluare, de ascensiune.
În sfârșit, nu uitați că totdeauna, după durere urmează clarificarea, înțelegerea și momentele bunelor decizii. 
Eu sunt Quan Yin și vă țin în inima mea.

http://sananda.website/quan-yin-via-daniel-scranton-december-26th-2017/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu