Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 10 octombrie 2017

Mama Maria: "Nu suntem departe de capătul drumului unde vă așteaptă bucuria.”

(26 sept. 20217; chnanneler Susan Leland)
Traducere Const. Mihăilescu


Salutări, copiii mei cei mai iubiți! Încă vă văd ca pe copiii mei, deoarece nimeni nu este mai special în inima unei mame decât copilul ei. Îmi deschid brațele să vă cuprind pe toți. Acum, eu sunt un simbol al maternității pe întreaga planetă Pământ și dincolo de ea, Adevărul este cunoscut. Dar pentru moment, voi vorbi doar despre această lume. Și știu că unii dintre voi încă se luptă, copiii mei, și vreau să știți că sunt cu voi, indiferent ce se întâmplă în viața voastră individuală. Vă ofer puterea, dragostea mea, să vă ridicați astfel încât împreună să continuăm pe acest drum minunat pe care am ales să călătorim împreună.
Da, există provocări, blocaje și lucruri de acest gen - să spunem, greutăți - încât este dificil să continuăm, totuși, continuați să înaintați, fiecare dintre voi. Și, deși nu este în mine mândria ego-ului, nu pot să nu exprim bucuria pe care o simt în propria mea ființă pe măsură ce voi progresați pe drum!
Acum, mai aveți un pic de mers și veți ajunge la capătul drumului. Voi trebuie să fiți acei Creatori Divini despre care Ashtar a vorbit, și să aveți pe deplin cunoașterea a Cine sunteți voi cu Adevărat. 

Copiii mei foarte tineri încep să cunoască căile prin care pot obține emancipatrea ființei lor. Ei încep să simtă în interiorul lor că se petrec shimbări importante care-i vor ajuta să evolueze mai repede. 
Procesul va deveni atât de natural încât îl vor accepta așa cum acceptă propria lor respirație.
Dar, pentru majoritatea dintre voi, acest lucru nu s-a făcut încă pe deplin cunoscut, nu a înflorit și nu strălucește încă în totalitatea ființei voastre. La unii, nici măcar nu a început. În acest proces evolutiv, eu sunt aici pentru a vă susține și a vă încuraja. Brațele mele se întind peste voi cu iubirea mamei care-și ocrotește copiii, îndemnându-i să trăiască în bucurie, în pace și în frăție.
Vă însoțesc permanent pe acest drum al devenirii voastre, un drum la capătul căruia veți descoperi bucuria și îndestularea.
Unii dintre voi ar putea dori să participe la un fel de antrenament. Probabil, că alții veți dori să reluați un curs de perfecționare întrerupt cândva la Școala comandantului Ashtar. Parte dintre voi veți încerca să vă familiarizați cu tehnologiile înalte ale dimensiunilor superioare. Multe dintre aceste tehnologii vi s-au acordat de-a lungul vremii, dar, în cea mai mare parte, acestea au fost dosite de cei care nu vă iubesc și care v-au manipulat mereu. Toate acestea și multe altele vă vor ajuta să atingeți un înalt standard de viață, standard la care de mult ar fi trebuit să ajungeți.

Primiți binecuvântările mele, conștienți fiind că noi suntem mereu în apropierea voastră, în preajma voastră, pentru a vă face drumul mai ușor și mai plăcut. Permiteți ca noi să fim în inima voastră așa cum voi sunteți în inima mea.
Vă asigur de iubirea mea nelimitată.
Și așa este. Namaste!“

http://www.ashtarontheroad.com/mother-mary-road-to-joy.html


4 comentarii:

  1. Nu stiu de ce,dar acest mesaj parca vine din IA.Poate mi se pare mie.

    Oricum multumsc pentru tot ce faceti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru aprecieri! Cu toată sinceritatea (și fără conotație critică), nu știu ce înseamnă „IA”. Presupun că este doar o eroare de scriere (ați tastat IA în loc de EA, adică Maica Domnului).Dacă este vorba despre altceva, vă rog să interveniți. C.M.

      Ștergere
  2. IA este inteligenta artificiala.
    Am spus aceasta fiindca nu "am simtit" acest mesaj asa cum se intampla cu altele.Bine,asta nu inseamna ca-i neaparat asa, dar nu ajunge acolo unde trebuie.

    Oricum nu asta conteaza, ci faptul ca dvs munciti mult ca noi sa avem informatia care ne poate ajuta.
    Nu trebuie sa tineti cont de parerea mea legata de mesaj,eu am spus-o ca o constatare. Va apreciez munca de aceea vizitez blogurile dvs si mai las cate un comentariu.Mi-ar placea sa vad mai multe pareri dar...

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca Maica Domnului ne spune de Ashtar ca este pe aici pe undeva sau pe acolo undeva in jurul pamantului,va recomand sa cautati ce spune Calogero Grifasi despre multi *asthari* din jurul pamantului si cam cu ce se ocupa acestia.Nu am intentionat sa deranjez pe nimeni dar eu nu simt ca ar fi un mesaj de la Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere