Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 octombrie 2017

Mesaj de la Adama, prințul Telosului.

(1 oct.2017; channeler Asara)
Traducere Const. Mihăilescu.

Suntem foarte bucuroși să ne conectăm astăzi cu voi, folosind prilejul pentru a vă asigura de iubirea noastră frățească pe care v-o trimitem din inima Telosului.
Dragilor, în această perioadă de profunde transformări, mulți dintre voi procesați cantități mari de energii și credințe vechi acumulate prin experiența voastră din dimensiunea 3D.
Unele dintre aceste credințe vechi sunt legate de modul în care interacționați cu ceilalți, cu PREAIUBITUL și cu voi înșivă.
Pe măsură ce înaintați în călătoria voastră spirituală, experimentați cel mai probabil diferite ipostaze în care inima voastră este invitată să se deschidă  pentru a experimenta profundul sentiment al IUBIRII NECONDIȚIONATE.
Cunoaștem din propria noastră experiență că ființa umană mereu a dorit să iubească și să fie iubită așa cum este ea, fără a i se pune condiții prealabile.

În context, iată ce am vrea să împărtășim cu dvs. despre modul în care puteți iubi și puteți fi iubiți necondiționat:
În primul rând, începeți să simțiți un sentiment neutru de iubire printru-un exercițiu cât mai des repetat. Nu va trece mult până când această stare pe care v-o doriți (și chiar v-o impuneți) se va reflecta în realitatea voastră ca o experiență de iubire față de alții și față de voi înșivă.
Este important ca în asemenea exersări să încercați să simțiți emoția iubirii în propria voastră ființă, fără circumstanțe exterioare - fără nici o condiție.
Pur și simplu începeți să simțiți Iubirea și lăsați acest sentiment să vă umple întreaga Ființă.
Pentru mai bune și mai rapide rezultate, vă invităm să apelați la Raza Roz, a Iubirii Cosmice, vizualizând cum acest fascicul de lumină roz vă pătrunde și ajunge în inimă. Intenționați și permiteți acestei stări de beatitudine să se amplifice în interiorul ființei voastre, voi având sentimentul că începeți să rezonați tot mai amplu cu frecvența iubirii. 
Măriți și generalizați acest sentiment în întreaga voastră ființă, astfel încât să aveți senzația de plutire în inefabila sibstanță a energiei iubirii.
În faza a doua a acestui exercițiu, vizualizați cum trimiteți înțelegere și compasiune
în întregul univers care vă încurajează în călătoria voastră și cum toate acțiunile intenționate de voi sunt încununate de succes.
Continuați să simți iubire, indiferent de modul în care acționează ceilalți din jurul vostru.
Pur și simplu continuați să simțiți Iubirea ca pornire naturală și rămâneți permanent în vibrația Iubirii.
Nu spunem că nu trebuie să stabiliți limite atunci când cineva nu se comportă frumos cu voi.
Vă invităm să nu lăsați pe nimeni să vă diminuieze capacitatea de a simți Iubirea, indiferent de condițiile exterioare.
Acest lucru vă va permite să vă aflați în centrul vostru de echilibru, al iubirii și păcii în orice moment.
Acest sentiment de dragoste vă va conecta cu Creatorul și cu prezența voastră EU SUNT,  mult mai rapid decât în mod obișnuit.
Dacă veți continua acest exercițiu în mod consecvent, în realitatea voastră va începe să se reflecte această Iubire necondiționată, printr-un efect de bumerang.
Asara
Nu aveți nicio îndoială: sunteți iubiți și nu veți fi abandonați.  
Noi ne bucurăm de victoria Luminii din voi. 
Bine ai venit ACASĂ!
Primiți, vă rugăm, iubirea noastră frățească ! Sunteți purtați pe aripile îngerilor și încurajați să edificați Noul Pământ. Căutați în inima voastră și vedeți că sunteți înconjurați de Îngeri, de Maeștri Îmălțați, de ghizi și de familiile galactice din Lumină, precum și de familia voastră din Pământul Interior, din Telos.

Dragilor, mergem împreună în această călătorie dovedindu-vă iubirea noastră eternă și nelimitată.
Sunt fratele vostru Adama din Telos.
http://sananda.website/adama-via-asara-october-1st-2017/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu