Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 octombrie 2017

Inuaki, reptilianul din mine (VI) – Cartea a doua.

(Zamolxe)   


de Aryana Havah
(continuare)                     

David: De ce să înceapă ceilalţi să se schimbe? De ce nu întâi noi? Important este să te schimbi întâi tu, să îţi modifici credinţele şi modul de gândire. Dacă fiecare ar face acest lucru cu sine, ne-am trezi la un moment dat că realitatea în care trăim s-a schimbat.
Aryana: Să revenim totuşi la schimbările care vor avea loc pe Terra. Este sigur că vor avea loc?
D: Da. Terra şi oamenii se vor schimba. Totul este programat să se întâmple.
A: Ştim când?
D: Până în anul 2013. Dar exact nu ştiu. Nu cred că ştie cineva ziua exactă.
A: Vor exista catastrofe?
D: Nu vreau să le numesc aşa. Sunt schimbări. Trebuie să le vedem ca pe ceva bun. Terra va renaşte şi odată cu ea şi oamenii. De ce să spui că a deveni om, indiferent cum, este o catastrofă?
A: Pentru că oamenii s-au învăţat cu un anumit echilibru, cu o societate, cu o stare de fapt.
D: Oamenii sunt făcuţi să se înveţe cu orice. Oamenii sunt buni, sunt creaţi din iubire şi de aceea pot aduce iubire, trebuie să îşi aducă însă aminte cum. Asta este tot. Ei trebuie să se dezveţe de obiceiurile anunnakkilor. Ei ne-au condus de milenii şi tot de milenii ne-au inoculat gândirea şi trăirile lor. Acum a venit momentul să renunţăm la aceste vibraţii şi să revenim la vechea noastră stare. Nu este nimic rău şi nici catastrofal.
A: Asta se aplică doar în măsura în care înţelegi aceste lucruri, dar cum majoritatea nu este pregătită, nu văd cum am putea transforma o apocalipsă în ceva bun!
D: In primul rând prin evitarea folosirii acestor cuvinte!
A: Care cuvinte?
D: Catastrofă, apocalipsă, distrugere, sfârşitul lumii…
A: Şi cum să spunem?
D: Schimbare, renaştere, nou început, transformare, nou pământ… tu nu înţelegi că totul este formă-gând-energie şi că importantă este vibraţia intenţiei, a cuvântului şi a gândului! Contează cum spui, cum gândeşti şi ce trăire ai în momentul în care spui un lucru.
A: Aici cred că ai dreptate!
D: 2012 este anul în care societatea aşa cum o ştim noi astăzi trebuie să fie înlocuită. Este punctual terminus.
A: Este vina noastră?
D: Tu când te uiţi la pământ ce vezi? II vezi pur, curat, corect sau din contra, poluat, corupt…
A: Păi, cam a doua variantă!
D: Şi ţi-ar conveni să continue aşa?
A: Nu. Mi-aş dori să se schimbe ceva.
D: Asta se va întâmpla. Este o şansă unică, întreaga creaţie este cu ochii pe noi.
A: De ce?
D: Pentru că se încearcă un lucru care nu a mai existat până acum: trecerea planetei şi a tot ceea ce există pe ea într-o nouă dimensiune.
A: Cu totul?
D: Da, însă până la a face acest lucru efectiv, planeta şi tot ceea ce există pe ea trebuie să treacă prin modificări vibraţionale şi energetice.
A: Şi nu se poate face acest lucru dintr-o dată?
D: Nu, căci totul ar exploda. Şi noi, şi planeta. Totul trebuie făcut gradual. Această creştere a început cam prin 2003. De aceea oamenii simt ca şi cum ar avea probleme de sănătate.
A: Au crescut într-adevăr problemele medicale.
D: Aşa vor să ne păcălească. Toate stările de disconfort, migrenele, depresiile, crampele se datorează acestor creşteri de frecvenţă. La toate acestea se adaugă şi curăţarea treptată de chimicale.
A: Cum adică?
D: Cu cât frecvenţa noastră creşte, cu atât organismul elimină mai uşor şi mai rapid toxicul din noi.
A: Dar este un lucru bun!
D: Ar fi dacă nu am introduce altele, aşa că le eliminăm şi le introducem, este chiar mai dăunător, căci corpul se curăţă şi se intoxică.
A: Şi ce să facem?
D: Cum ziceam: să ajutăm procesul de curăţare eliminând conştient tot ceea ce este dăunător, prin ingerare de hrană naturală şi prin programări de dezintoxicare.
A: Da, dar vezi tu, ei continuă să ne bombardeze chimic. Aproape că nu există hrană fără chimicale, apa este poluată, aerul este încărcat cu deşeuri…
D: Nu uita că mintea umană nu cunoaşte limite. Totul este să vrei, să îţi doreşti cu adevărat. Noi putem face minuni!
II
A: Aş dori să discutăm despre daci. Ai aflat despre ei?
D: Da. Aghton mi-a povestit multe lucruri.
A: Ce îmi poţi spune?
D: Erau o rasă nobilă. Ei erau urmaşii celor ce au fost prezenţi pe Terra încă de la facere. Pe pământul lor s-a născut lumea.
A: Ce înţelegi prin rasă nobilă?
D: Cei ce au fost aici sunt străbunii atlanţilor la fel cum dacii erau urmaşii atlanţilor. Aghton spune că aveau altfel de sânge.
A: De anunnakki?
D: Nu. De alt fel, dar nu se poate spune acum.
A: Şi anunnakki au intervenit în decursul timpului, i-au modificat?
D: Da, dar cu ajutorul altor pământeni şi nu direct.
A: Cum?
D: Peste rasa lor s-au suprapus alte rase.
A: îmi poţi spune cum arătau fizic străbunii noştri?
D: Erau foarte înalţi, aveau păr blond-roşcat şi ochii albăstrii, dar nu ca albastrul de acum.
A: Cam ce fel de albastru?
D: Cumva ca al inuakilor.
A: Adică spre mov?
D: Cam aşa, dar nu exact la fel.
A: Erau evoluaţi?
D: Erau speciali. Erau evoluaţi, erau buni şi ştiau să materializeze iubirea.
A: Cum adică?
D: Ştiau să creeze cu iubire şi din iubire. Acest lucru nu a mai fost prezent pe Terra de la ei încoace, decât ca atribut al unor fiinţe singulare şi nu al unor mase de oameni.
A: Se spune că a existat un conducător pe nume Zamolxe care era zeu.

D: Era om, dar avea ca manifestare pe Dumnezeu şi apoi a ajuns Creator.
A: Tu îl vezi?
D: Da. Aghton mi-l arată.
A: Mi-l poţi descrie?
D: Îl văd înalt, cu barbă şi plete de culoare blond-roşcat. Poartă un fel de haine albe şi ceva din blană. Are un toiag de aur ce se termină în partea de sus cu o salamandră.
A: Adică o fiinţă reptiliană?
D: Era o salamandră, adică o entitate păzitoare a focului sacru, a focului lui Dumnezeu, a luminii. El însuşi era înconjurat de un camp de foc. El era păstrătorul limbii pure, a limbii de aur.



7 comentarii:

  1. O fi fost totul programat ca schimbarea planetei Terra si a locuitorilor ei sa se finalizeze pana in anul 2013,dar se vede treaba ca programarea a fost gresita intrucat nu s-a schimbat absolut nimic in aspectele esentiale si importante.Sistemul iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor este,in continuare ,bine-mersi,prostind,mintind,jefuind,exploatand si manipuland "goymii" chiar mai mult decat oricand in istoria Terrei.Sunt absolut convins ca un rol extrem de important in perpetuarea si de ce nu,dezvoltarea SISTEMULUI il are asa-numitul Accelerator de Particole de la CERN,Geneva in care iudeo-masoneria,khazarii si iezuitii au investit sute si sute de miliarde(da,miliarde) de euro!Se pare ca,daca intr-adevar nu se va schimba nimic fundamental,iudeo-masonii,khazarii si iezuitii vor prelua,integral,controlul Planetei Terra si,impreuna cu Ea al intregii omeniri instaurand ceea ce in literatura de specialitate se numeste NWO(Noua Ordine Mondiala).Abia apoi,odata instaurata NOM(Noua Ordine Mondiala) si deci controlul total si absolut al Planetei Terra si a umanitatii in ansamblul ei se va trece la cucerirea si controlul intregului Sistem Solar si,mai departe,a Galaxiei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu „programarea greșită” a fost cauza ci neimplicarea oamenilor în crearea condițiilor necesare evoluției. Espectativa nu aduce progres ci stagnare, ori regres.

      Ștergere
  2. Personal sunt satul de povesti cu personaje care vorbescu cu entitati invizibile, anuntand numai lapte si miere pe terra. Oamenii au fost indoctrinati sa astepte salvarea din exterior si asa vor muri....ateptand. Majoritatea asteapta sa fie condusi de un lider, nu sunt in stare sa ia decizii personale importante. Intotdeauna mi-am pus intrebarea - daca cei negativi pot interveni direct in vietile oamenilor, de ce cei pozitivi nu intervin si ei ?.....adica legea universala ii ocroteste pe negativi si pe ceilalti ii pune la punct ?.... In ultimul timp se spune ca noi oamenii trebuie sa luptam cu inamicul nostru cel invizibil, sa schimbam sistemul, sa devenim mai buni, mai iubitori....la sfantul asteapta, pentru ca programarea omenirii efectuata de mii si mii de ani nu se sterge instant intr-o generatie sau doua. Ea va vani numai daca se implica si partea pozitiva, direct. Atat am avut de spus....vede cineva altfel lucrurile ?

    RăspundețiȘtergere
  3. TRĂIEŞTE CEL PROMIS ÎN BUCOVINA?!?

    Sunt multe profeţíi în care se afirmă că Bucovina este locul unde va trăi cel ce HRISTOS spune că va veni în trup de om după EL, adică Cel Promis Lumii de către HRISTOS, adică DUHUL ADEVĂRULUI, o Fiinţă venită de la DUMNEZEU în trup de român, venită să restabilească credinţa în Adevăratul DUMNEZEU, şi să surpe eresurile zeilor. Aceste profeţii consideră ca începerea activităţii Sale va marca dărâmarea sistematică a credinţelor în alţi dumne-Zei decât Adevăratul DUMNEZEU, dar şi ruperea eresurilor acestor zei. În toate aceste profeţii se afirmă clar că PROMISUL se va naşte pe teritoriul României şi că pe tot timpul şederii sale vremelnice pe teritoriul României, va veni şi va trăi în Bucovina de unde va desfiinţa sistematic prin Cuvânt apostolii întunericului pe care îî va târî la lumină şi îi va judeca după Cuvânt. Aceşti apostoli (realizatori de emisiuni ezoterice , mulţi din ei masoni ori templieri, mari iniţiaţi, mari maeştri spirituali, maeştri rei-ki, maeştri yoga, vindecători cu îngeri, vindecători cu flăcări violet, vrăjitori, infoenergeticieni, ghicitori de tot felul, cu toţii lucrători cu energii opuse DUHULUI SFÂNT) ai divinităţilor, ai zeilor şi ai îngerilor de tot felul, cu toţii căzuţi vor lupta împotriva PROMISULUI, dar Cuvântul Adevărului din PROMIS va prevala. Apostolii şi agenţii întunericului vor lupta împotriva Lui, spumegând de furie prin cuvântul lor întunecat din mass-media şi TV. Oameni pe care românii îi credeau buni şi luminoşi vor spumega împotriva Lui. Ei îşi vor arăta Chipul lor drăcesc la privit, vor apare peste tot, folosind cuvântul întunecat cu care au minţit de milenii pe om, spunând că iadul şi răul nu există şi că suntem cu toţii din Dumnezeu doar că în religiile lor se numeşte altfel şi arată altfel, mai hidos, animalier şi crud, cu cap de elefant ori cu trup de şarpe …Românii se vor înspăimânta şi se vor îngrozi şi se vor scârbi, când vor vrea să vadă cine sunt dumne-Zeii din spatele rei-ki, yoga, şamanism, vrăjitorie, flacăra violet, infoenergetică, ghicit. Ei vor întreba pe maeştrii lor: ce-aţi făcut cu sufletele noastre, iar aceştia le vor rânji, căci Mântuirea lor va fi fost pierdută la iniţiere când, fără să ştie au înlocuit pe HRISTOS cu zeii.

    https://www.scribd.com/document/39809430/VANGA-PROFETIA-DESPRE-ROMANIA-CEL-PROMIS-TRAIESTE-AZI-PRINTRE-NOI-IN-BUCOVINA

    RăspundețiȘtergere
  4. VORTEXUL din ROMÂNIA(DÁCIA) şi BALCANI care este: Chakra ANAHATA a TER-REI(GEEI): 07 - August - 2009
    CREATORUL SUPREM: SANANDA?! Văd cum se formează un Imens VORTEX în care ROMÂNIA(D'ACIA) arată ca o Imensă INIMĂ si TER-RA ca o Imensă SFERĂ; Ambele fiind incluse într-un Gigantic VORTEX!!!
    MARILE TAINE ALE PĂMÂNTULUI ROMÂNESC - VORTEXUL SACRU:

    https://www.youtube.com/watch?v=6onpV0u3ddM

    RăspundețiȘtergere
  5. IO ZAMOLXIS – PĂRINTELE ROMÂNILOR & IO FIUL OMULUI(SANANDA)

    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS CHRISTOS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREAINALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! ZAMOLXE Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”

    http://remerra.blogspot.ro/2013/08/ujp-2016-2100-programul-de-evolutie-si.html

    RăspundețiȘtergere