Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 octombrie 2017

MERILE SCHIMBĂRI.


Mesaj de la Consiliul Arcturian aflat în 9D.
(11 oct. 2017; channeler Daniel Scranton
Traducere Const. Mihăilescu.

"Salutări. Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi..
Este foarte interesantă constatarea evoluției voastre în conștiință, în această perioadă. Cu adevărat sunteți în mijlocul saltului înainte pe care-l faceți și care începe să producă efecte, ceea ce se va traduce prin apariția unor schimbări extraordinare în viața și în realitatea voastră.
Totuși, trebuie să vă spunem că această trecere, această metamorfoză nu este una lină, ea nu vine pe nesimțite ci produce destul de multe tulburări în viața socială, în viața personală a umanilor și bineînțeles în însăși structura corpurilor voastre fizice. 
Este de înțeles că toate acestea pot aduce un anume grad de îngrijorare, de neînțelegere a unor evenimente destul de neplăcute în plan fizic. Sunt, dacă vreți, DURERILE FACERII, de care nu aveți cum scăpa. Important este să vă păstrați cumpătul, să aveți încredere și să nu acționați sub impulsul disperării sau al deznădejdei.
Saltul pe catre-l faceți este neobișnuit și el este menit să scurteze perioada de trecere de la dimensiunea 3D la 5D. Altfel ar trebui să așteptați multe mii de ani pentru a obține rezultatul pe care ați scontat atunci când ați pornit în această adevărată cursă de urmărire. Volumul și numărul ajustărilor care trebuie făcute acum este foarte mare căci dimensiunile superioare au rigorile lor, în ceea ce privește natura energiilor, vibrația lor, nivelul conștiinței care trebuie atinsă, totul pentru ca lumea voastră să devină perfect compatibilă cu „aerul tare al înălțimilor” către care care v-ați hotărât să vă îndreptați.
Nu se poate face rabat de la niciuna dintre condițiile cerute de dimensiunile înalte
Trecerea prin aceste transformări, prin aceste metamorfoze imprimă un anumit grad de oboseală care reclamă mai multă odihnă, mai multă cumpătare, mai multe meditații, cât mai puțin stres și un consum mai ridicat de apă de izvor (oricum, apă potabilă cât mai puțin încărcată cu substanțe care nu fac bine copului fizic).
Vă indicăm să nu faceți schimbări bruște și intempestive în comportamentul vostru. Când vedeți sau auziți despre acțiuni ori evenimente neplăcute, aveți o atitudine de sinceră compasiune, trimiteți gândurile voastre de iubire necondiționată, ajutați în limita posibilităților voastre DAR NU VĂ IMPLICAȚI EMOȚIONAL. Implicarea emoțională este o manifestare prin care se preia suferința celorlalți, fără ca prin aceasta voi să le puteți ușura cumva situația. Este o pierdere inutilă de energie benefică și o modalitate prin care se poate crea energie negativă, atât de necesară celor care v-au înrobit atât de multă vreme.
Ceea ce veți vedea în următoarele luni și ani, ca evenimente transformatoare, nu trebuie să vă destabilizeze, nu trebuie să vă arunce în stări de disperare sau de frică. 
De altfel, proporțional, veți auzi de formarea și consolidarea unui din ce în ce mai larg front comun de oameni, din ce în ce mai uniți, mai puțin divizați. 
Lumea voastră începe să recunoască și să înțeleagă că puterea constă în diversitatea voastră și că tocmai această diversitate vă dă putere și vă consolidează UNICITATEA. 
Stați mereu în centrul vostru de ecvhilibru! Ajutându-i pe cei loviți, le veți ușura povara iar lumina din voi își va crește strălucirea, dar, încă o dată, fără implicare emoțională. 
Iubiților, aveți suficientă putere în ființa voastră pentru a atenua loviturile (unele, inevitabile), acceptând schimbările care vin, fără ca voi să abandonați calea ascensiunii voastre ori a planetei.
Nimic nu este peste limita voastră de suportabilitate și nimic nu vine în viața voastră întâmplător. Nu evitați aceste provocări, nu fugiți de ele, căci ele sunt menite să vă întărească și să vă modeleze.
Aveți puterea în interiorul vostru pentru a atenua loviturile acestor schimbări neobișnuite. Nu vă lăsați copleșiți de evenimente și, la limită, nu uitați că, în definitiv, voi sunteți ființe nemuritoare.
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat să fim din nou împreună cu voi în această comunicare.

http://sananda.website

3 comentarii:

  1. dumneavoastra chiar credeti in chestiile astea lipsite de orice logica (cum poate "dialoga" o civilizatie ET -ipotetica-) prin "chanell" cu oameni cand inca exista pe pamant triburi necontactate despre care nu se stie NIMIC (ex Sentinelese) sau e doar un hobby..personal NU CRED ca o asa zisa "civilizatie ET" poate sa comunice cu pamantenii si inca transmitand "invataturi" new-age ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar cred; de fapt, sunt sigur. Din păcate, nivelul dv. de înțelegere este sub cel obișnuit în dimensiunea 3D. Nu disperați, veți ajunge și dv. cândva la înțelegerea evidenței, numai că trebuie să renunțați la obtuzitatea în care acum vă complaceți.

      Ștergere
  2. Omul 3D este cumulul factorilor de viaţă trăită în ignoranţa spaţiului în care se mişcă. Nu e nicio nenorocire că cei cîteva miliarde de pămînteni nici nu ştiu că au păşit de şapte ani în secolul xxl .DRUM DREPT ÎN LUMINĂ.

    RăspundețiȘtergere