Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 17 septembrie 2017

TIMPUL NOULUI ÎNCEPUT.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail.
(7 sept.2017; channeler Leslie-Anne Menzies) 
Traducerea Const. Mihăilescu.

Salutări dragilor,
Trăiți într-adevăr un timp al Noilor Începuturi.
Călătoria spre abundență este așteaptată de toți. Multe din abilitățile voastre încep să vă revină, ceea ce vă va da posibilitatea să dețineți mult mai mult control asupra a tot ceea ce întreprindeți și vă programați. De fapt, sunteți mai puternici decât credeți voi că sunteți. Cu fiecare zi care trece, începeți tot mai mult să înțelegeți acest concept. Voi simțiți că deveniți mai puternici și mai capabili să realizați ceea ce intenționați. Acum sunteți gata să treceți la un nivel superior în evoluția voastră.
În mod categoric, vă simțiți mai sprijiniți de noi, prin, energiile Luminii și Iubirii pe care vi le trimitem de câtva timp.
Aceste energii absorbite, vă magnetizează ființa, ceea ce face ca moleculele și celulele din corpul vostru să înceapă să radieze tot mai puternic, influențând benefic pe cei cu care relaționați. Pentru noi este o mare bucurie că putem fi martori ai acestui proces evolutiv și înălțător.
Energiile Iubirii și Luminii, care pătrund acum pe Pământ, se extind exponențial asupra tuturor zonelor planetei. Acest efect devine palpabil. Iradierea aceasta va continua până când fiecare particulă a ființelor și materiei va vibra la unison pe frecvența acestor minunate energii.
Dragilor, repetăm că ființa voastră continuă să absoarbă aceaste energii ale Iubirii / Luminii trimise de Creator, și aceasta va face ca voi să deveniți adevărați Luminatori și propovăduitori prin tot ceea ce veți face, veți gândi și veți spune. În acest fel, se va dovedi cât de puternic este cuvântul. 
Căile voastre vechi, vechile voastre temeri vor fi absorbite și dizolvate de Lumină și transmutate în IUBIRE.
Căci nu ar putea fi altfel, din moment ce voi sunteți cu adevărat ființe ale iubirii, create din iubire. Străluciți-vă Lumina pentru ca toți să o vadă, să o absoarbă și, la rândul lor, să o radieze în exterior. 

Dragilor, radiația voastră „vorbește” despre vibrația TRIADEI despre cum aceasta a fost mărturisită:
DUMNEZEUL ABUNDENȚEI INFINITE,
PACEA  ETERNĂ,
SĂNĂTATE PERFECTĂ ȘI BUNĂSTARE PENTRU TOTI UMANII.

Dragilor, v-am spus că ceea ce pare a fi o "vibrație sonoră" este rezultatul unui proces de creație (Nota C.M.: „Cuvântul care zidește”)
Voi sunteți Creatorii vieții voastre și cei care determinați (aduceți) binele sau răul în viața voastră.
Tot ceea ce faceți ori gândiți se ancorează în viața voastră în realitățile pe care le trăiți. Prin urmare, voi sunteți făuritorii schimbărilor necesare pe Noul Pământ. Înțelegerea corectă a legilor UNIVERSULUI este, deocamdată, foarte diferită de realitatea voastră actuală.
Treptat, voi vă ancorați Puterea și Voința și nu le veți mai ceda nimănui din ziua în care vă veți trezi cu adevărat.
Voi vă veți recâștiga suveranitatea ca Ființe ale Luminii și ale Iubirii.

Dragilor, chiar dacă nu pare, voi ați fost mereu puternici – dar ați experimentat o amnezie pentru o anumită perioadă de timp; acum, amintirile voastre se întorc și cunoașterea a cine sunteți voi cu adevărat vă este disponibilă din nou.
Noi observăm din ce în ce mai frecvent cum ființa voastră începe să se umple de Lumină și cum ea radiază atât în interiorul vostru cât și spre exterior. Învățați să ancorați și să utilizați Lumina necesară propriei voastre ființe și apoi trimiteți restul (ceea ce vă prisosește) la aceia care încă nu s-au trezit, care încă sunt în întuneric.

Lucruri remarcabile se întâmplă în voi și în jurul vostru, pe măsură ce vedeți schimbările puternice care se produc pe planeta voastră. Plasarea în afara fricii, asta este cheia reușitei voastre. Stați în Lumină - păstrați strălucirea acelei Lumini oriunde întunericul are încă zonă de manifestare, până când acel întuneric se risipește. 
Este timpul să vă focalizați Lumina și atenția asupra vindecării propriilor trupuri, vase dumnezeiești, și asupra Pământului Nou, care se revelează înaintea voastră.
Seniorii și frații voștri în vârstă (anticii) colaborează la această operațiune prin utilizarea Camerelor de Vindecare, pentru ca voi, fiecare dintre voi, să vă vindecați și să reveniți la sănătatea și bunăstarea perfecte.
Apelați săptămânal, spre informarea voastră, la https:// sojourns.eraoflight.com., pentru a fi la curent cu evenimentele. 
Chiar dacă aceste schimbări tumultuoase, de care aflați, vă afectează Planeta – dragostea, care aduce laolaltă TOATE sufletele chemate să strălucească, are o forță incredibilă de vindecare, care nu poate fi negată.
Leslie
Treceți peste aceste momente, grave uneori, neuitând niciodată că ceea ce contează cu adevărat este IUBIREA pentru voi înșivă, pentru semenii voștri și pentru Dumnezeu.  Totul poate fi înlocuit, totul poate fi vindecat doar de iubire și cu iubire. Și voi sunteți martori în aceasta încă dificila perioadă de purificare și prefacere pe care o parcurgeți. 
Acum Marea Iubire este exprimată ca niciodată altcândva pe planeta voastră; ca niciodată, însă nu suficient.
Fiți tari și drepți, recunoașteți și arătați iubirea din voi, căci voi sunteți Maeștri ai Noul Pământ.
Sunteți pe punctul de a fi martori ai celei mai mari evoluții din toate timpurile a umanității de pe planeta Pământ.
Și așa este!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu