Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 15 septembrie 2017

MATEI, 26 aug. 2017

Prin Suzanne Ward.
Traducere Const. Mihăilescu.

Cu salutări pline de iubire din partea ființelor aflate pe această stație spațială. Sunt Matei.
Să începem cu e-mail-ul unui cititor, dintre numeroșii care i se adresează mamei mele: 

* Toți lucrătorii întru Lumină pe care-i cunosc sunt fie bolnavi, fie în situații deloc de invidiat. Asta mă face să mă întreb dacă este doar o întâmplare. Majoritatea dintre ei resimt o stare avansată de epuizare, și nu mai au suficientă energie pentru a mai putea susține pe cei care ar avea nevoie de ajutorul lor. Poate că Matthew ne-ar putea lămuri și da o explicație”.
Răspuns: Dragi frați și surori aflați în această situație, înainte de a vă oferi voluntar să ajutați lumea, popoarele Pământului să se trezească, ați știut că nu veți fi imuni față de condițiile fizice, mentale sau emoționale la care corpurile dense sunt vulnerabile, ați știut că nu veți fi scutiți de neplăcerile obișnuite care se regăsesc în dimensiunea inferioară 3D. 
Sutele de suflete care s-au oferit, sunt dintre cele mai puternice, acesta fiind unul dintre principalele criterii de selectare. Voi sunteți printre cei a căror putere interioară este suficient de mare pentru a face față provocărilor.  
Cunoaștem din proprire experiență că a fost mult mai ușor atunci când ați făcut această alegere decât atunci când ați început să vă loviți cu adevărat de problemele reale ale misiunii pentru care ați optat. Se întâmplă aceasta deoarece alegerea a fost făcută la nivel de suflet iar provocările se manifestă în planul fizic, material, în situația în care majoritatea dintre voi, nu ați atins nivelul de conștiință suficient pentru a vă aminti de promisiunile sufletului.
Cu toate acestea, beneficiind de avantajul conștiinței conștiente și spirituale avansate, aveți informații de care majoritatea oamenilor nu dispun.
Pentru a ne păstra în subiect, știți că energia scăzută (lipsa de vitalitate) poate fi unul dintre efectele organismelor care se adaptează mai greu la creșterea nivelului de vibrație
precum și procesului de trecere a ființei de la structura de carbon la cea de cristal.
Efectele secundare ale procesului de ajustare pot fi atenuate prin aplicarea sugestiilor oferite în mesajele anterioare (cele din 4 iulie 2013 și 12 august 2014, pe care le găsiți postate la adresa www.matthewbooks.com), ele având cea mai mare acoperire a problemei în discuție. Cei care vă simțiți deprimați citiți mesajele din 26 aprilie 2010 și 19 iulie 2015 de pe același site. Mulțumesc, mamă pentru ajutor.

Știți probabil că și descurajarea datorată progresului mai lent decât se anticipase se manifestă prin scăderea vibrațiilor care înseamnă și reducerea nivelului de energie. În conformitate cu legea universală a atracției, prin simpatie, se crează circumstanțe de influențare chiar a celor care lucrează la acest proiect, prin însăși faptul că sunt evocate. 
Cu toate acestea, sub nicio formă nu se poate spune că nu există progres, dimpotrivă, mai ales ca urmare a precipitării evenimentelor, există o jutificare serioasă care să vă îndemne să priviți cu mult optimism viitorul.
Lumină trimisă pe Pământ de-a lungul timpului, cu precădere în ultimii ani, de civilizațiile puternice ale universului a diminuat drastic influența „Iluminaților” și a slugilor lor credincioase, în guverne, în diferite sectoare economice, cooperatiste și militare.

Răsăpunsuri la alte întrebări:
-) Războiul rece cu Rusia pe care și l-au imaginat și proiectat „Iluminații” nu-și va atinge scopul pentru a declanșa cel de-al III-lea război mondial și nici manevrele lor ascunse. Statul islamic, pe care l-au finanțat și l-au încurajat, pierde teren.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
-) Evitați produsele alimentare modificate genetic și tratamentele chimice din agricultură !
-) Evitați consumul de medicamente care se eliberează pe bază de rețetă! Sunt otrăvuri care-i îmbogățesc pe fabricanți dar vă omoară pe voi.  
-) Extinderea câmpurilor de energie regenerabilă reduce profiturile din industria combustibililor fosili;
-) Deși președintele Statelor Unite s-a retras din Acordul de la Paris, multe state se alătură celorlalte națiuni, în eforturile de reducere a "amprentelor de carbon".
-) Iranul nu va produce arme nucleare și dacă o țară va lansa rachete cu focoase nucleare, membrii familiei vor preveni detonarea acestora.

Comparativ cu starea lumii voastre de acum câțiva ani, s-au făcut progrese însemnate. 

Însă în alte domenii trebuie făcut mult mai mult căci există importante rămâneri în urmă, cum ar fi:
-) drepturile și apărarea animalelor,
-) utilizarea în mai mare măsură a remediilor naturale,
-) programe de cercetare și inovare pentru reabilitarea comunităților afectate de calamități,
-) restaurarea valorilor istorice ale comunităților,
-) dezvoltarea artelor, a tuturor activităților care ajută la evoluția spirituală.
Toate acestea pregătesc Epoca de Aur a Pământului.
-) Cel mai probabil nu veți mai fi pe planetă atunci când Pământul și societatea umană vor fi complet readuse la frumusețea și sănătatea originală, adică atunci când pur și simplu, prin voință și gândire, oamenii vor putea călători oriunde în univers, stabilindu-se acolo unde vor alege s-o facă, ori doar să viziteze unele tărâmuri. 
Omul acelor timpuri va trăi cel puțin câteva sute de ani. Vă veți putea întoarce pe Pământ atunci când pe el va exita un adevărat Rai, al bucuriei, păcii și iubirii, când omul va trăi în deplină armonie cu Natura.

* "Eclipsa totala de soare (nota C.M.: cea din 21 august 2017) va avea efecte pozitive în întreaga lume?"
Răspuns: Da, într-adevăr, și era o priveliște pe care noi am văzut-o. În perioada în care energia puternică a supratensiunii eclipsei lovea ca un fulger - am văzut lumină în multe ființe umane, cu forme de la stropi la paiete, în timp ce alții apareau ca spoturi luminoase. Spiritual, pentru toți este un câștig.
Apropierea eclipsei a accentuat la unii trăsăturile și comportamentele negative care explică unele acte de violență.
Noua generație umană, care este mai luminoasă, nu va mai fi promotoarea unor atitudini și acțiuni antisociale, asemenea acte diminuându-se treptat, până la dispariția energiilor întunecate din societate. 

* "Cred că actualul președinte și administrația sa întrunesc cele mai mari pete întunecate din societatea americană. Faptul că atât de mulți au permis un astfel de comportament ciudat pentru a obține conducerea politică va face ca „nava” să ia apă ?”
Răspuns: Cititorul se referă la președintele SUA și la administrația sa, dar comentariile noastre sunt pentru întreaga noastră familie de pe Pământ.
Când observați ceea ce spune sau face cineva, reacția voastră, dezaprobarea, compasiunea, mânia, bucuria, tristețea, oricare ar fi ele - reflectă imaginea voastră despre cine sunteți, existând o tendință de a sublinia aspecte mai puțin onorabile ale eului în umbrele minții. Analizând de aproape gândurile și acțiunile voastre, veți vedea că ele sunt aliniate la ceea ce sunteți voi cu adevărat în acest moment.

Prim introspecție puteți găsi răspunsuri la întrebări de genul: sunt eu suficient de sensibil, de receptiv față de sentimentele și situația altora? 
Mă las influențat de opinia altuia în deciziile pe care le iau? Î
i judec pe alții chiar și în cazul în care nu cunosc ce cuprind contractele lor de viață? 
Sunt suficient de calificat pentru a da eu soluții pentru rezolvarea problemelor celorlalți ? 
Îi tratez cu suficientă bunătate și înțelegere pe cei în ale căror probleme de viață mă implic? 
M-am iertat pe mine și pe ceilalți pentru acțiunile nepotrivite săvârșite de mine sau de ei? 
Permit provocărilor de orice fel să mă dezechilibreze ? 
Când trag concluzii, mă bazez pe intuiție, rațiune, fapte ? 
De ce fel de surse de informare mă folosesc ? 

În lumea întreagă, saltul în conștiința colectivă începe să devină opera Luminii și el se produce pe măsură ce tot mai mulți oameni se trezesc și-și păstrează verticalitatea
Raiul are nevoie "de pace, nu de război", "de dragoste, nu de ură" și " de drepturi egale pentru toți"; acestea încep să se facă observate în întreaga lume.
Sunt efectele Luminii în acțiune și se regăsesc mai ales în ceea ce fac Lucrătorii întru Lumină, ei fiind Luminatorii din avangardă.  
În privința „corăbiei care ia apă” putem aminti că fiecare suflet are posibilitatea de a accepta (asimila) Lumina sau nu. Persoanele care aleg să nu facă acest lucru vor vedea nebunia alegerilor lor în timpul recapitulării și revizuirii post factum, dup ce vor ajunge în Nirvana. Acela va fi prilejul cu care-și vor elabora un nou program pentru viața viitoare, care va ține cont de toate restanțele. 

În ultimul nostru mesaj am inclus informații despre multiple facțiuni ET negative care folosesc tehnologia "pentru a elimina și a fura sufletele în mod permanent.”
Se pare că cei întunecați își intensifică efortul pentru a crea teamă în legătură cu ce se întâmplă după ce ființele își încheie viața pe Pământ.
Am selectat două dintre mai multele e-mail-uri trimise recent mamei mele:

*  „În ultimul timp au fost publicate mai multe articole despre cum este după moartea corpului fizic. Lumina / Tunelul și Ființele care ne întâlnesc în vederea selectării etc.” 
Răspuns: Toate sunt povești create prin influența întunecaților pentru a induce teama.
Mai mult, se spune că ne întâlnim cu un grup de ființe care ne însemnează promt pentru a ni se impune un alt tur al datoriei, întărind ideea că trebuie să ne lichidăm urgent datoriile karmice.

*  „ Este adevărat că după „plecarea” de pe Pământ vom fi întâmpinați de ființe (oameni) care nu sunt ceea ce par a fi, cu scopul de a ne dirija pe o altă cale, spunându-ne că ne indrumă către CASĂ ? "
Răspuns: Singurul adevăr este că trebuie să vă videcați (stingeți) datoriile karmice. Dar, să exprimăm mai exact acest lucru: sufletele aleg lecții karmice pentru a atinge o stare de echilibrare căci au nevoie să-și dezvolte conștiința și spiritul, să evolueze. Acesta este scopul fiecărui suflet în fiecare viață.

*  " Am citit că Pământul este o hologramă și că există o rețea energetică în jurul său pentru a prinde sufletele într-un ciclu de reîncarnare, care nu se termină niciodată, ca o „pepinieră de suflete” în care suntem prinși, pentru a produce energia care va fi folosită pentru propriile lor scopuri?”
Răspuns: Putem confirma faptul că Pământul, ca și restul universului, este o hologramă, iar ciclul de reîncarnare continuă până când sufletul se reintegrează cu Ființa Supremă a acestui univers, apoi cu Creatorul, originea a tot ceea ce există în întregul cosmos. Restul informațiilor sunt false.

* „Unii channeleri, care primesc mesaje, pot transmite involuntar și informații false? Unele informații sunt invenții ale unor oameni rău intenționați, care pretind că sunt în legătură cu entități evoluate? ”
Răspuns: Informațiile din surse care nu sunt din Lumină, pot conține și un gram de adevăr, pentru a induce mai ușor în eroare cititorul. Introducând și informații adevărate, ei pot apoi da informații terifiante, ireale ori înspăimântătoare, obținând, prin sentimentul de frică al cititorului, energiile negative cu care se hrănesc întunecații.
Frica este „marfa” pe care o caută întunecații, căci cu ajutorul ei pun pe alții să le producă „hrana” (energia negativă). Ei nu pot supraviețui fără energie negativă.
Predicțiile lor privind evenimente catastrofale, cum ar fi inundarea pământului de la tărm până la înălțimea munților, erupția iminentă a vulcanului Yellowstone sau coliziunea planetei cu un corp astral care să distrugă Pământul și să anihileze formele de viață, urmăresc același scop sinistru, de a produce energie negativă prin care întunecații ar putea supraviețui și prospera.
În strădania lor, folosindu-se din plin de slugile lor umane, întunecații abuzează de posibilitățile rapide de informare prin internet, mijloc care, din fericire, este și un sprijin puternic de difuzare și aflare a adevărului. 
 Pentru o bună orientare, folosiți-vă de intuiție, de indicațiile sufletului și căutați cu atenție sursele care s-au dovedit totdeauna a fi corecte.

* „ Poate Matei să facă un comentariu la afirmația că: Iertarea datoriilor se va face individual nu peste bord (nota C.M.. adică, „la grămadă”) ". [mesajul din 30 mai 2017]
Răspuns: Mulțumim acestui cititor. Această afirmație cere mai multă explicație decât am dat în mesajele anterioare. Mulți care cunosc Legea privind securitatea economică și reforma națională, legislația Statelor Unite, cunoscută în mod obișnuit sub numele de NESARA, interpretează dispoziția privind iertarea datoriilor ca anularea tuturor datoriilor făcute de toți cetățenii acestei țări.
Nu ar fi corect. Intenția acestei prevederi este corectitudinea financiară la nivel mondial, și acest lucru nu s-ar realiza ștergându-le datoriile și celor care le-au făcut pentru a face cheltuieli nesăbuite, pentru a trăi în lux ori desfrâu, ori din bani necinstit acumulați, pe care trebuie să-i returneze societății. Altfel, s-ar legifera fărădelegea, furtul, îmbuibarea etc. 

Prevederea este o parte integrantă a reformei economice globale, care va pune capăt rețelei internaționale de înșelăciune și control din lumea întunecată, care timp de secole i-au îmbogățit pe cei ajunși putrezi de bogați din jefuirea sau exploatarea altora, pe care i-au adus „la sapă de lemn” .
Prin urmare, un obiectiv al prevederii este anularea soldului împrumuturilor acordate țărilor de către Fondul Monetar Internațional, operațiune înițiată și efectuată de Illuminati.
Atunci când liderii naționali și-au însușit fondurile obținute prin cedarea resurselor naturale ale țării companiilor străine, iar plata datoriilor a revenit populației, rambursarea împrumuturilor și deducerea dobânzilor vor merge direct în construirea sau modernizarea infrastructurilor acestor țări și în alte domenii, în acord cu nevoile colectivităților.

Această acțiune cuprinzătoare va fi supravegheată de către manageri cu experiență, selectați de către un consiliu format din oameni corecți, respectați și capabili să pună în aplicare în tocmai plan internațional de redistribuire a bogățiilor. Împrumuturile care au fost rambursate integral vor fi redate guvernelor care au folosit fondurile de împrumut pentru înteresul oamenilor, al colectivităților, nu al „aleșilor”. Întreaga acțiune are ca scopt creșterea prosperității tuturor națiunilor și colectivităților.
Scutirea de datorii pe bază individuală va fi benefică pentru persoanele care plătesc rate cu dobândă și taxe împovărătoare, pentru împrumuturi justificate. 
Această parte a provizionului solicită reducerea soldurilor creditelor ipotecare, altor împrumuturi și conturilor de credit cu suma dobânzilor și a impozitelor pe venit plătite în decursul anilor. Combinația de plăți va elimina sarcina datoriei multora, iar dacă depășește datoriile, indivizilor li se va da suma care excede. 
Asistența financiară va fi acordată persoanelor care locuiesc în case cu chirie sau fără adăpost și persoanelor care au împrumuturi pentru studenți - acestea fiind calculate individual. 
Dacă persoanele care se califică pentru rambursările sau asistența descrise nu mai trăiesc, suma va fi distribuită familiilor lor sau în conformitate cu voința lor.
Ni s-a spus că această operațiune mamut va începe cât mai curând posibil, după constituirea fondurilor, inclusiv cele provenite din acumulări ilegale ale iluminaților și slujitorilor acestora. 
În această acțiune cu caracter global, ajutorul pentru cei săraci va fi prima prioritate, important fiind ca aceia care sunt calificați a obține asemenea venituri să asigure un climat civilizat în redistribuire. Va fi, cu desăvârșire înterzisă „servirea peste rând”.

Pe parcursul perioadei intermediare, vă rog să folosiți legea universală a atracției pentru interesul vostru cel mai înalt - puterea gândurilor pozitive și sentimentele nu pot fi supraevaluate!
Preaiubită familie, ființe luminoase ale acestui univers, dăruiți-vă constant ajutorării planetei și celor din familia Pământului. 
Pace și Iubire !
Matei


http://www.matthewbooks.com/august-26-2017


2 comentarii:

  1. Using the banana peel to whiten teeth is the latest trend among advocates of natural dental care Click here to get more information.
    how to whiten teeth with banana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deși e „ca nuca-n perete”, o public căci poate fi folositoare. Iată traducerea: Folosirea cojii de banană este cea mai recenta tendinta în randul celor preocupați de metode naturiste de albire și îngrijire a danturii. Click aici pentru a obtine mai multe informatii how to whiten teeth with banana (dați click pe original).

      Ștergere