Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 iunie 2017

Mike Quinsey - Mesaj de la Sinele meu Superior.


12 mai 2017.
Traducere Const Mihăilescu

Mike
Se pare că forțele întunecate sunt scoase definitiv din bazele lor subterane, astfel că ele devin incapabile să-și mai mențină controlul la nivel global. Curățenia va continua până când întunecații nu vor mai reprezenta o amenințare pentru umanitate; acest fapt va permite un control major al Forțelor Luminii.
Este numai o chestiune de timp până va dispărea controlul asupra surselor voastre de informare, pentru a se putea da știri reale. 
Pentru moment, trebuie să urmăriți adevarul prin Internet, cu atenție însă, căci și aici multe site-uri web vă alimentează cu informație falsă. Cu toate acestea, dacă ați identificat deja site-urile de încredere, este foarte posibil să nu puteți afla chiar tot adevărul despre ceea ce se întâmplă în lumea voastră, însă tot ceea ce primiți prin aceste surse este de încredere.

Există multe știri importante care în ultimii cca 70 de ani v-au fost ascunse sau vi s-au prezentat deformat. Când le veți afla, nu numai că vă vor fascina, dar multe dintre ele vă vor șoca și vă veți întreba cum a fost posibilă o asemenea deturnare de la adevăr și cum au reușit întunecații să vi le ascundă atât de mult timp.  
Motivația esențială care i-a determinat pe „iluminați” să deformeze și să vă ascundă adevărul a fost că voi nu trebuia să evoluați, nu trebuia să vă treziți și să înțelegeți că nu sunteți singuri.Voi trebuia să credeți că acesta vă este destinul: a fi slugile lor supuse și credincioase.
În acelasi timp „stăpânii” v-au furat munca, banii și sănătatea pentru a finanța enormele lor proiecte secrete.
Nu este vorba doar de energia liberă, care ar ridica nivelul vostru civilizațional la cote necunoscute de ființa umană, dar și de multe, foarte multe alte tehnologii avansate, precum eradicarea oricărui fel de boală, multiplicarea hranei la nivelul necesităților și asigurărea abundenței în toate domeniile vieții. Fie și doar cu aceste tehnologii, sărăcia și foametea ar fi complet eradicate.
Din fericire, nu va mai trece prea mult timp înainte sa fie introduse schimbările benefice atât de mult așteptate.
La acest moment forțele Luminii preiau puterea în toate domeniile vieții, spre disperarea intunecaților care simt că „le fuge pământul de sub picioare”. 
Aceasta îi determină pe „iluminați” să recurgă la întregul lor arsenal de practici criminale în speranța deșartă că vor recuceri ceea ce au pierdut. 
În timp ce progresul se accelerează, multe alte proiecte benefice prind contur și avansează. Unele v-au fost făcute cunoscute, altele sunt în pregătire. Linia voastra de timp este puternică și vă susține Ascensiunea. Nimic nu vă mai poate opri înaintarea, înafară de voi înșivă. Sunteți în linie dreaptă.
Pare a fi sigur ca unele evenimente importante vă vor fi anunțate, ele începând chiar înainte de sfîrsitul anului. Desigur, progresul mai accelerat în rificarea frecvenței de vibrație va da posibilitatea Forțelor Luminii să-și atingă obiectivele foarte curând.
În multe părți ale lumii voastre mai domnește haosul, asta și datorită bulversărilor inevitabil aduse de energiile primite pe planetă, energii care au răscolit putregaiul, au scos mizeria în stradă și au pus mult mai multă lume în mișcare. Așa este când se face curățenie, când se „spală cu furtunul”.
Au loc reorganizări, reașezări, vechile vibrații încetează, se îndepărteză ori se metamorfozează, căci ele pur și simplu nu mai pot exista.
Tot mai mulți atingeți punctual de la care nu vă veți mai putea întoarce. Singura direcție va fi „înainte”.
Cei care nu vor reuși să-și ridice vibratiile se vor simți din ce în ce mai rău, nu-și vor mai putea găsi locul și starea si vor fi incapabili să accepte ceea ce se petrece, datorita lipsei lor de înțelegere a ceea ce se întâmplă în jurul lor și în lume. Cei cu mentalități vechi, structurați pe baza energiilor de joasă frecvență, nu vor putea înțelege și accepta noile concepte, noua gândire a Noii Lumi care se naște sub privirile lor pline de îngrijorare. Pe mulți, Noua Lume nu-i va interesa, ei căutându-și refugiul în lumea perimată în care s-au format și la care nu vor să renunțe. De inadecvarea lor se va ține seamă și, ca urmare, la momentul oportun vor fi mutați acolo unde-și vor putea continua procesul evolutiv întârziat.

Să nu va fie teamă pentru cei care nu se găsesc la nivelul vostru de înțelegere. Fiecare se va afla îl locul potrivit, cel mai favorabil propriei evoluții. Acest plasament va fi dictat automat de nivelul de vibrație la care a ajuns fiecare ființă. 
Acolo unde se vor afla, sufletele vor avea cele mai favorabile condiții de a evolua, chiar dacă, pentru unii, acestea vor fi adevărate provocări.
Nu ar servi la nimic sau ar fi inutil ca ființele neevoluate suficient să ajungă la un nivel superior, adică într-o dimensiune sau subdimensiune care să le depășească propriul domeniu de vibrație. Fiecare va reporni din punctual care-i asigură cele mai favorabile condiții pentru dezvoltarea sa viitoare.

Pământul oferă unele provocari dure, dar aceasta este propria voastră rută către o experiență de succes în calatoria voastra către Înălțare.
Merită să repetăm că niciodată nu vi se vor rezerva încercări peste capacitatea voastră de a le suporta și rezolva.
Spiritual, în toate zilele vieții voastre vi se vor oferi oportunitățile cele mai favorabile pentru ca voi să vă puteți ridica nivelul vibrațiilor. Acceptarea acestor oferte va rămâne totdeauna obțională pentru voi. Provocarea constă în a nu le ocoli, a le accepta deci, iar aceasta vă va asigura evoluția.
Pentru unii, aceste provocări pot părea lucruri mărunte, însă pentru alții vor fi suficient de dificil de depășit. Din acest motiv, pe aceștia din urmă, vă rugăm să-i încurajați cu un cuvât bun, cu o mână de ajutor, care să-i mobilizeze. Ajutorul vostru pentru ei a fost potrivit dacă i-ați putut face să se simtă mai puternici, mai hotărâți să continuie.
Actele bune nu vă costă nimic, deși, poate, uneori chiar un ajutor material (în bani, de ex.) poate fi util celor care au nevoie stringentă și în mod justificat de el. Dacă cei care au în exces ar oferi celor nevoiași, ajunși în situații precare, disperate, și nu din vina lor, sărăcia din lume ar dispărea. Asta și pentru că, de-a lungul timpului politica de îmbogățire frauduloasă a „iluminaților” a adus multă lume la „sapă de lemn”. Cunoașteți desigur că aproape întreaga bogăție a lumii se află cocentrată în mâinile unei infime minorități, în timp ce peste 40 % se zbate în cumplită sărăcie care curmă milioane de vieți în fiecare an.
Acestă inadmisibilă situație se vor schimba cât de curând, procesul de reevaluare începând cu finanțele lumii și continuat cu redistribuirea echitabilă a tuturor bogățiilor planetei.
Rasa umană este formată din oameni puternici, crescuți în cea mai dură platformă experiențială.
Mulți s-au dedicat sarcinilor cu care au venit pe planetă si au obținut succese în depășirea obstacolelor existențiale.
Unii vor găsi dificil de înțeles autentica realitate în care trăiesc, și-și petrec viață după viață, învatându-și lectiile.
Providența mereu oferă ajutor, însă în nici-un fel nu îl impune cuiva.
Amintiți-vă că libera alegere este o lege sfântă, și trebuie respectată de toate sufletele. Cine încalcă Legea Liberului Arbitru suferă, inevitabil, consecințele, în conformitate cu Legea Cauzei și Efectuloui (Legea Karmei).

Atunci când există relații strânse sau legături de familie, ele vor continua independent de schimbările ocazionate de sfârșitul timpurilor.
Viețile trecute vor demonstra că există o interschimbare de roluri (între ele), de la o încarnare la alta, pentru ca membrii grupului să poată evolua împreună. 
Vă puteți încarna în oricare dintre sexe, pentru ca timp de o viață sau mai multe, astfel încât să se mențină echilibrul ființei totale și al universului, fără a eluda însă Legea Karmei.
Să fiți siguri ca Ființele Superioare, care supraveghează evoluția voastră, pot vedea panorama complectă, și au un control absolut asupra tuturor temelor. Asa că, puteți înțelege că evenimentele care au loc sunt ținute sub un strict control, în ciuda a ceea ce pare a fi o amalgamare haotică. Liberul arbitru continuă să fie respectat, însă acțiunile de reglare sunt incorporate în planul de viata al oamenilor, și, în aceasta formă, nu afectează planul superior al evoluției voastre.
Fixați-vă atenția cu tărie pe obiectivul vostru imediat pentru ca să puteti să treceți cu succes, și fară ca să fiți distrași de evenimentele externioare.
Știind că vă aflați aproape ACASĂ, pentru că ciclul vostru ajunge la final, ar trebui să va dea forța necesară pentru a finaliza cu mare succes această lungă incursiune prin Creație. 
Ce sărbătoriri vor exista, și ce bucurie va fi, știind că totul este bine, și că forțele negative nu mai pot interveni!
Dacă puteți să-i ajutati pe cei care sunt pierduți sau rătăciți, acum în perioada marilor prefaceri, cautați să nu-i supra-încarcati cu detalii, și oferiți-le numai atât cât sunt capabili să înțeleagă. Majoritatea sufletelor sunt sensibile la schimbari, și știu ca ceva se petrece, însă este posibil să fie incapabile să înțeleagă cu adevărat ceea ce are loc. Dar insistați ca ei să înțeleagă măcar faptul că schimbările care au loc sunt benefice iar lor nu trebuie să le mai fie teamă de nimic.
Viitorul Rasei Umane se află pe mâini bune, și după ce pământul va fi curățat și reînnoit, va începe o nouă era glorioasă.

Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior și poartă energii de Lumină și Iubire.
Mike Quinsey

SURSA:
 Tree of the Golden Light 


Un comentariu:

  1. Astazi 17 Iunie pe planeta



    Vibratia planetei este de 12,9 Hz

    Constiinta omenirii 0.9D

    Negativitatea pe planeta 83 %

    Treziti sunt 2,7%

    Dimensiunea in care suntem 4D

    Gravitatia trebuie sa fie 5 pe o scara de la 1 la 10 ,acum este 7

    Presiune admosferica trebuie sa fie 9,pe o scara de la 1 la 10,acum este 7

    Magnetismul,normal trebuie sa fie 7,acum este 2
    Publicat de Eu Sunt

    RăspundețiȘtergere