Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 16 iunie 2017

Cine privește prin ochii voștri ?

Mesaj de la CONSILIU.

14 iunie 2017; channeler Ron Head
Traducere Const. Mihăilescu

Ron
Dragilor, în realitate voi sunteți ființe foarte complexe. Sunteți, de fapt, multidimensionali. Cât de complecși vreți să fiți, veți alege în curând. 
Până atunci noi vă vom arăta câte ceva din posibilitățile pe care le aveți de ales. 
Întrebarea noastră de astăzi, pentru voi, este: Cine se uită prin ochii voștri acum?
Este persoana care vede în ploaia de pe stradă cauza indispoziției și întârzierii sale de a ajunge acasă, sau este persoana care vede în ploia de afară viața și iubirea care alimentează florile și copacii?
Vedeți ca fiind o dezordine intolerabilă, o harababură inestetică în șantierul pe lângă care treceți, ori vă imaginați deja plusul de frumos pe care-l va aduce cartierului construcția care se înalță sau parcul care se amenajază?
Copilul care plânge amarnic ori țipă vă agasează pentru că vă conturbă liniștea, ori vă gândiți la el ca o mamă iubitoare care se grăbește să-l liniștească?
În fiecare dintre aceste exemple există două ipostaze: a ființei înțelegătoare și iubitoare și a celei stresată, enervată de situație. 
Cele două ființe, cu comportament și atitudine diferită, se află în fiecare dintre voi. Care dintre aceste două personaje alegeți să vă reprezinte? Alegerea vă aparține și ea nu trebuie să fie dificilă.
Tu ești singurul care trebuie să decizi, de fiecare dată, în fiecare situație. 
O alegere este făcută de inimă, cealaltă, de minte. Pe care o preferi? Când alegi cu inima, ființa ta se liniștește, este împăcată și plină de iubire. Când doar mintea îți dictează, înseamnă că ai preferat mai mult materialitatea, interesul lumesc și egoist.
Dacă trăiești în viitor și gândești: "Ce muncă mă așteaptă! Am de tras nu glumă, și, pe deasupra, cine știe câte piedici îmi vor mai ieși în cale..." – atunci, va fi așa cum îți imaginezi.
Dacă însă vă plasați în prezentul lui ACUM și AICI, veți avea de rezolvat doar situația momentului, mult mai simplă și mult mai ușor de îndeplinit. 
Lăsați preocuparea pentru viitor, căci viitorul își va purta singur de grijă. Nu vă încărcați prezentul cu sarcinile viitorului! Grijile viitorului vă încarcă inutil prezentul și vă poate epuiza înainte de a începe să realizați acele planuri. Vedeți ce trebuie făcut astăzi, acum. 
Îngrijorările prezente pentru soarta viitorului vă vor încărca viitorul cu tarele unui trecut pe care îl construiți acum. Grele sarcini îi pregătiți viitorului, dacă de el începeți să vă ocupați de pe acum!
Adică, să nu aveți planuri de viitor? Ba da, dar schițați-le, programați-le și...dați-le la o parte; să-și aștepte rândul. Altfel, vă veți infesta viitorul cu temerile unui trecut formatat astăzi și pe care, inevitabil, îl condimentați cu frici de toate calibrele.
Fiți recunoscători pentru ceea ce vă oferă prezentul. Onorându-vă prezentul, dovediți respect pentru ceea ce v-a pregătit trecutul. 
Când vine vorba de viitor, plasați-l într-un context plăcut, plin de promisiuni. Aveți adică încredere în ceea ce vă pregătește viitorul.
Asumați-vă trecutul și eliberați-l cu iubire. În plus, atunci când vă gândiți la viitor, tratați-l cu convingerea că el deja a intrat în realitatea voastră.
( nota C.M.: ideea este ca mereu să „aveți mâinile libere” și să nu cărați „poveri”, precum tarele și greșelile trecutului ori grijile viitorului, căci acestea epuizează).

Dar cea mai bună practică este să fii recunoscător pentru tot ce îți oferă prezentul. Pentru orice: pentru ploaia care cade, pentru soarele care te încălzește, pentru copilul de lângă tine, pentru apa pe care o bei, pentru hrana de pe masă și chiar pentru aerul pe care-l respiri. Dacă te uiți cu atenție, totdeauna va exista ceva pentru care să fii recunoscător și care te face fericit.

Iubiților, ESTE TIMPUL SĂ VĂ RIDICAȚI NIVELUL VIBRAȚIILOR !!
Și, atitudinile sugerate mai sus vă ajută să faceți acest lucru. Totdeauna a fost o prioritate să vă ridicați nivelul vibrațional dar astăzi, mai mult ca oricând, cerința aceasta a devenit stringentă, o urgență, am spune. De ce? Pentru că altfel, mulți dintre voi nu vor mai putea ține pasul cu Mama Pământ, iar perioada excepțional de favorabilă pentru ascensiune nu va ține o veșnicie. Nu vă pierdeți timpul cu „fleacurile” cotidiene !
Întrebarea este dacă alegeți să trăiți în continuare în starea în care ați fost (oferită de dimensiounea 3D) ori vă încadrați în fluxul care vă duce în Noua Lume a lui 5D?
Prindeți „trenul” acesta, căci pentru următorul veți avea foarte mult de așteptat !!
Salvatorul omenirii este aici, îl simțiți și chiar îl puteți vedea. (n.m.: referire la energiile care ni se trimit pentru a ne ajuta să ascensionăm mai ușor). El este în jurul vostru și vă ajută să vă treziți. Haideți, ridicați-vă de pe bancă; trenul aproape este în gară! 
Este foarte ușor să faceți și să fiți ceea ce vi se sugerează. Dar, pentru asta este nevoie ca mai întâi să vă „treziți”. 
Adânciți-vă în voi și redescoperiți cine sunteți voi cu adevărat! 
Începeți cu bucuria de a trăi, de a mirosi o flare, de a asculta șipotul pâriașului, ori ciripitul păsărelelor, de a vă lăsa mângiați de soarele dimineții și încântați de splendidul apus de soare.
Așteptați ziua de mâine cu încredere și cu bucuria de a trăi !

Voi sunteți cine sunteți: inconfundabili și veșnic indrăgostiți ! Și asta este suficient. .
 
SURSA: http://ronahead.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu