Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 mai 2017

SANANDA, 13 mai 2017.

Channeler Ann Dahlberg
Traducerea Const. Mihăilescu

Sunt Sananda, încântat să fiu din nou cu voi, în acest moment..
Împreună lucrăm la făurirea unei lumi a abundenței. Este timpul acum, dragi copii de pe Pământ, să facem testul modelului de lume pe care doriți s-o construiți. 
Sigur, mai sunt multe de făcut pe Pământul nostru drag căci tot ceea ce a fost distrus trebuie reparat sau înlocuit. Noile edificii, noua organizare, noile concepte trebuie să se bazeze cu necesitate pe energii noi, de frecvențe net superioare celor care au stat la baza construirii și menținerii dimensiunii 3D.

În această vastă muncă este bine să colaborați, să vă ajutați reciproc, atât în concepție-proiectare cât și în execuție. În felul acesta vă puteți dovedi atașamentul și iubirea față de Noul Pământ, trupul înalțat al Gaiei.
Acum a venit momentul să vă despărțiți cu iubire de Vechiul Pământ și să treceți cu încă și mai multă iubire la consolidarea Noului Pământ. El va fi casa voastră pentru o lungă perioadă de timp. (nota C.M.: cel puțin un ciclu cosmic).
În dorința voastră de a co-crea, unii știu ce trebuie să facă și sunt pregătiți, alții încă sunt nedumeriți, nu-și găsesc rolul și rostul sau, pur și simplu, se consideră excluși sau inutili în acest „joc” divin.

Dar transformările care apar nu se referă doar la ceea ce vă înconjoară, ceea ce este în afara voastră ci și la componentele și compoziția ființei voastre.
Deocamdată, în această perioadă de început, unii se descurcă foarte bine sau bine, alții încă nu s-au dumirit.
Însă modificări ample și de profunzime se produc și în corpul planetei, Pământul, care se primenește și se transformă în Noul Pământ. Pe Mama Pământ, unele locuri au atins deja echilibrul perfect și necesar suportării și adaptării la noile frecvențe. 
Mai este însă mult de lucru în zonele cu încărcătură negativă puternică, care, în general corespund locurilor cu multă poluare, atât fizico-chimică cât și morală. 
Există multe locuri pe planetă unde toxinele au pătruns în toate formele de relief dar și în organismele vii (plante și animale) care se hrănesc cu produse compromise și dăunătoare unei dezvoltări normale. Acest lanț ucigaș va fi întrerupt cât de curând.
Există locuri pe planetă unde s-au produs adevărate găuri energetice și unde se vor efectua ample lucrări de reabilitare. Acolo s-au produs fenomene de dezintegrare (nota C.M.: cazul Cernobâlului). Cu toate acestea, există soluții pentru orice tip de degradare, perioadele de normalizare fiind însă diferite. Cel care a făcut „Cerul și Pământul” știe cum trebuie procedat pentru ca nimic din ființa Lui să nu rămână compromis pentru vecie.
Multe minuni pot avea loc în zilele acestea și voi le veți trăi și le veți evoca în poveștile voastre. Puterea iubirii și a intenției este nemăsurată. În calitatea voastră de co-creatori, voi, ființele umane, aveți nu numai posibilitatea și abilitatea dar și datoria să fiți participanți activi în desfășurarea acestui amplu proces.
Când sunteți suficient de mulți, voi vă amplificați exponențial puterea creatoare, și puteți face adevărate minuni. De fapt, aproape fiecare dintre voi este autorul unor minuni mai puțin remarcate și intrate în obișnuint.
Noua Eră pe Pământ va fi edificată în primul rând de ființele umane, aceasta fiind o datorie de onoare și un gest de mulțumire și recunoștință față de Mama Gaia. 

Acum sunteți mulți care vă veți revărsa abundența inimii peste întreaga planetă. Lucrători dedicți muncii de la inimă la inimă, sunt angrenați acum în restaurarea Pământului. Exempul lor va fi urmat de alții, din ce în ce mai numeroși și mai hotărâți să repună planeta pe alte baze, bazele Luminii și frăției între oameni și natură.

În curând Pământul va face „gesturi” semnificative spre cei care s-au angajat benevol în ampla acțiune de restaurare planetră, devenind observabil faptul că abnegația cu care ei s-au implicat, cu dăruire totală, nu rămâne nerăsplătită. 
Dar nu numai pe Pământ vor fi recunoscuți și binecuvântați „făcătorii de bine” ci și în Ceruri, unde li se vor înălța cântece îngerești, adevărate alaiuri de trâmbițe și de coruri care-i vor lăuda și-i vor recunoaște ca pionieri ai salvării planetatre. 

Eu, Sananda, sunt mișcat până la lacrimi de ceea ce văd astăzi că se întâmplă pe Pământ. 
Iubiții mei, începem să culegem roadele muncii noastre plină de dăruire și iubire. 
Pentru asta am lucrat. Acestea sunt vremurile la care am visat și iată că ele s-au ivid în orizontul planetar apropiat. Este o stare minunată și fantastică, iar inima mea se extinde cu dragoste peste Pământul nostru, peste voi, peste tot ce există acum pe această încercată planetă. Peste puțin timp veți vedea și înțelege ceea ce am vrut să spun prin aceste cuvinte.

Acum vă las în pace, copiii mei de pe Pământ și convins fiind că vă veți continua minunata muncă pe care ați început-o, și la care particip și Eu.
Tot ceea ce faceți din inimă, mare sau mic, va fi răsplătit așa cum se cuvine de Ceruri.  Voi sunteți darul lui Dumnezeu făcut universului, și sunteți meniți să aduceți bucurie Tatălui Cersc, care vă iubește nemărginit și vă ocrotește oriunde v-ați afla..
Cu cât vă apropiați de Lumină, cu atât înțelegeți că niciodată n-ați fost singuri, și mereu asupra voastră s-a întins aripa protectoare a Duhului.

Sosirea voastră în sferele mai înalte este așteptată și dorită, ea reprezentând o îmbogățire a Marii Familii, care nu v-a renegat niciodată.
Aflându-vă atât de aproape, nu trebuie să vă precipitați dar nici să vă opriți din mersul vostru hotărât spre destinație.
Tratați totul cu calm și încredere! 


„Poarta de intrare” se vede deja. Nu simțiți în aer freamătul ocazionat de sărbătorile care se pregătesc pentru sosirea voastră?
TIMPUL ESTE APROAPE, dragii mei copii de pe Pământ.
Întoarcerea a început și abundența iubirii se răspândește peste tot Pământul, cu o viteză tot mai mare.
DUMNEZEU ESTE CU VOI !
Namaste,
Sananda

 Sursa:  www.sananda.website


4 comentarii:

  1. Ani buni, de vorbe frumoase doar...S-a putut lua si masterul sa-i zicem, de atatea tone de vorbe si inca nu se simte mai nimic din binele predicat ! Tocmai de aceea mai iau in seama si surse blamate de altii,si accept si variante mai putin crezute !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajele pe care le primim sunt încurajări ca noi să nu abandonăm și să ne străduim mai mult. Numai că, din păcate, noi nu prea facem mare lucru ca să se întâmple ceea ce dorim. Din datele pe care le furnizați chiar dv., privind nivelul conștiinței pe planetă, rezultă că 2,8% dintre oameni sunt treziți (adică, din 100, doar 3 fac ceva pentru evoluția omenirii și schimbarea situației precare în care ne aflăm, restul de 97 dorm ori sunt dezinteresați, așteptând ca Dumnezeu, sau, oricum, ALȚII să facă ceea ce ar trebui să facă ei. Dacă nu facem nimic să ieșim din această fundătură, să ne vindecăm pe noi și planeta, nu ne putem aștepta în viitor la nimic bun.
      Suntem în plină desfășurare a unor fenomene observate, în sfârșit, și de factorii de decizie din lume. Numai că nu este suficient doar să constați apariția fenomenelor sau să porți discuții sterile și interminabile despre relele din lume (terorism, poluare, defrișări, discriminare, criminalitate etc), fără să faci ceva cu adevărat.
      De exemplu, foarte puțini sunt dispuși să facă o legătură între capriciile absolut neobișnuite și imprevizibile ale vremii și comportamentul irațional al oamenilor, hoția, corupția, dorința de îmbogățire necinstită, ura, dușmănia, nedreptatea, inechitățile, rasismul, terorismul etc.etc.
      Dar vrem și avem pretenția să ne fie bine și să prosperăm. Putem aștepta mult și bine… Sunt consternat să constat că oameni cât de cât „destupați” la minte au pretenția să se întâmple, în sfârșit, ceea ce toți dorim, dar nu-și aduc aminte că și ei au datoria să pună umărul pentru a opri răul din lume. Dacă vom continua să vrem binele, dar acceptând să ne conducă neaveniții, incapabilii, corupții, nu vom avea dreptul să pretindem evoluția omenirii și a sistemului nostru planetar, în general. C.M.

      Ștergere
  2. Poate,am motive de ordin personal/sanatate,cumva ce ma restrang de la actiuni,oare se gandeste cineva si la asta ? Poate,trebuie sa traiesc din cel mai mizer salariu si sa continui undeva sa exist/supravietuiesc cu acel salariu,tocmai pentru ca mi s-au inchis in totalitate aproape usile spre a putea lucra, si trebuie sa ma marginesc,doar a supravietui...As fi poate mult mai activ,dar trebuie sa si pot patrunde nu sa ma zbat ca un peste pe uscat de 20 de ani,caci la fel ,sunt atarnat de un fir de par,si nu am acces in lumea asta,la mai nimic,poate tocmai de aceea ca aveam alte perceptii,si acces la lucruri nepermise,chiar si aparent doar caci au facut candva parte din mine,si poate inca o infima parte mai fac....

    RăspundețiȘtergere
  3. Voi chiar nu va-ti saturat de aceste inselari satanice?
    DUMNEZEU sa va Lumineze!

    RăspundețiȘtergere