Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 mai 2017

Lord Melchizedek, 13 mai 2017


Channeler Victoria Cochrane.
Traducerea Const. Mihăilescu.

Geometria sacră este o armă puternică atât pentru victoria BINELUI cât și a RĂULUI.
Ea folosește forțele Universului pentru a valorifica energia și pentru a o amplifica într-un mod care altfel n-ar fi posibil.

Imaginile de mai jos, sunt făcute din Lumină și au proprietatea de a transforma energia cu o viteză adaptată la posibilitățile voastre de acumulare.Viteza cu care se transmite lumina este bine documentată de știință, dar frecvența ei de vibrație este remarcabilă atunci când este combinată cu forma.
Modele dimensionale întâlniți peste tot. Copiii învață despre formele 2D și 3D, care alcătuiesc lumea voastră, dar formele și modelele vin în formațiuni dimensionale mult mai complexe, și pot fi folosite pentru a modifica realitățile.
Geometria sacră a fost folosită de mult timp de către forțele întunecate, de cei care doresc să modifice realitatea pentru a se potrivi propriilor lor scopuri egoiste. Și, din păcate, au reușit, în multe privințe, să facă din Pământ un loc înfricoșător de trăit.

Cu toate acestea, cei care lucrează în Lumină folosesc  geometria sacră pentru a crea realități dimensionale superioare, și această practică este cea care salvează Pământul de la dispariție.
Frecvențele dimensionale mai înalte ale conștiinței sunt direct legate de energia unicității și a iubirii necondiționate, care este energia Sursei Supreme, Creatorul a tot ceea ce este. 
Atunci când forma geometrică ușoară și sacră este exploatată de conștiința oamenilor, multă lumină poate fi trimisă lumii cu viteza gândirii, care este mai rapidă decât viteza combinată a luminii și sunetului. Din ultima afirmație, puteți înțelege atât potențialul lucrurilor mari, cât și al nenorocirilor înfricoșătoare.



Vă propun acum să vă luați un scurt răgaz și să vă gândiți la viața voastră și la tot ceea ce este în neregulă cu ea. Dacă vă concentrați energia asupra elementelor negative ale vieții voastre, cu ce realitate vă confruntați ca potențial? Ce culori și forme geometrice sunt asociate cu o viață plină de greutăți, traume emoționale și durere? Cum credeți că trebuie să schimbați această realitate, pentru a avea experiențe pozitive în viața voastră?
Acum, îndreptați-vă gândurile către fapte și realități pozitive și concentrați-vă pe tot ceea ce este bun în viața voastră. Ce vă face să fiți mulțumiți, ce vă produce satisfacție? Ce aduce Lumină în viața voastră?
Pe măsură ce vă concentrați asupra aspectelor pozitive ale vieții voastre, observați ce culori și ce forme vă vin în minte, și se asociază cu aceste stări? Observați diferența marcantă în modul în care vă percepeți realitatea și potențialul de a manifesta lucruri bune în viața voastră.
Cadrele negative și desenele geometrice ale conștiinței pot fi situate în diferite dimensiuni și se manifestă pe diferite frecvențe de vibrație.  
Puteți vedea acum că procesele gândirii au propria lor formă și culoare sacră cu care creează dimensiuni ale realității care se manifestă ca adevărate pentru voi?

Pentru a vă plasa în cea de-a cincea dimensiune, care este o dimensiune superioară, și destinație a procesului de înălțare în care vă aflați, trebuie să creați mai întâi „diamante” de lumină în jurul câmpurilor voastre energetice, câmpuri libere de densitatea gândirii care este caracteristrică a celei de-a treia dimensiuni.
Trebuie să deveniți conștienți de voi înșivă, ca ființe spirituale ale luminii, prin care se manifestă Lumina.
De asemenea, trebuie să vă eliberați de natura egotică care este fundamentală în existența umană în planul pământesc.
Nu este ușor să faceți această schimbare mai ales că trebuie să fie un proces continuu; în anumite aspecte, puteți să începeți să vă manifestați pe frecvențe ale dimensiunii a cincea, iar în alte aspecte ale vieții, veți constata că încă sunteți aliniați la frecvențele celei de a treia dimensiuni. De unde veți ști asta, adică în ce situație vă plasați, ca gândire și simțire, în dimesiuni superioare ori în 3D? 
Când situația sau aspectele conjuncturale vă aduc teamă, neîncredere, enervare, stress, inadaptabilitate, puteți trage concluzia că rezonați cu câmpuri de joasă frecvență. 
Ca o certificare a acestei presupuneri, obsevați că ați utilizat doar rezultatele și concluziile pe care vi le-a impus mintea. Întrebați-vă dacă inima voastră acceptă deducțiile minții. Dacă apar diferențe, concluzionați, încă o dată, că nu vă aflați pe „teritoriul” 5D.
Pentru a crea o altă realitate, faceți o nouă alegere, orientându-vă asupra unei situații care ați dori să se manifeste în realitatea voastră. 
Ființa voastră mereu trebuie să facă alegeri, mereu se află în procesul de confirmare a unor realități. 
Există totdeauna o lucrare în care sunteți angrenați, chiar și atunci când dormiți. Ca uman, viața pe Pământ vă pune în față realități dintre cele mai dure, însă rezultatele sunt pe măsură. 
Viața pe Pământ este o școală dură dar căutată de foarte multe suflete, căci ele cunosc cât de necesare sunt aceste experiențe în procesul evoluției.

Profunda adâncime a geometriei sacre se manifestă în jurul vostru și este detectată de frecvențele luminii pe care sunt acordate vortexurile corpului, adică chakrele din aura voastră.
Pentru a mări adâncimea luminii și a formei sacre în corpul vostru spiritual, trebuie mai întâi să lucrați asupra densității în corpurile voastre emoționale, mentale și fizice.

Lucrând de o manieră pozitivă, fiind recunoscători și deschiși la experiențele pe care vi le propune viața, având încredere că și experiențele neplăcute vor să vă transmită ceva, considerați cu calm că totul vine deloc întâmplător la întâlnire cu voi. 
Cu calm și deplină înțelegere, dați la o parte ceea ce nu vă mai folosește și alegeți noi experiențe, convinși fiind că nimic nu vine la voi din întâmplare. 
Nu uitați că voi sunteți la volanul „vehicului” vostru. După ce ați depășit un eveniment, ștergeți-l din minte și faceți loc altuia.
Nu permiteți fricii să vă retrogradeze frecvența de vibrație la dimensiunea 3D. Realitățile voastre sunt creații ale minții voastre. Le puteți schimba dacă ele nu concordă cu așteptările voastre.
Și mai este ceva: nu uitați că ridicarea conștiinței voastre are loc doar atunci când ea intră în rezonanță cu conștiința Creatorului.
Eu sunt în slujba voastră. Lord Melchizadek.

https://victoriacochrane44.com


2 comentarii:

  1. miercuri, 24 mai 2017
    Astazi pe planeta

    Vibratia planetei este de 12,9 Hz

    Constiinta omenirii 1D

    Negativitatea pe planeta 80 %

    Treziti sunt 2,8%

    Dimensiunea in care suntem 4D

    Gravitatia trebuie sa fie 5 pe o scara de la 1 la 10 ,acum este 9

    Presiune admosferica trebuie sa fie 9,pe o scara de la 1 la 10,acum este 4

    Magnetismul,normal trebuie sa fie 7,acum este 6
    Publicat de Eu Sunt

    RăspundețiȘtergere
  2. Citiri din/de pe/de la/dintr-o/pe/ BUDA.
    Intoxicatii la greu,fraieri sunt cine o da atentie la astfel de minciuni rasuflate.(intermediarul si propietarul si-au facut datoria fata de...?)

    RăspundețiȘtergere