Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 februarie 2017

Eterna Lumină a Universului.

Mesaj de la Jeshua (Iisus)
(15 ian.2017; channeler Pamela Kribbe, postare Paul Backers)
Traducere Const. Mihăilescu

Dragi prieteni,
Cel care vă vorbește este Jeshua. Eu am o dragoste profundă pentru toți. Vă rug să simțiți cum energia Mea vă înconjoară pe fiecare dintre voi. Pe măsură ce vă deschideți inima, amintiți-vă că Eu sunt acolo, în interiorul ființei voastre.
La nivelul cel mai profund Mă puteți găsi și recunoaște în esența sufletului vostru, ca fiind Lumina cea mai pură. Asta înseamnă că, implicit, și voi sunteți Lumină, și voi sunteți plămădiți din energia cea mai pură: IUBIREA.
Dorința cea cea mai profundă a sufletului vostru este să experimentați propria voastră măreție, revelată prin lumina voastră interioară.
Lumea voastră are nevoie de schimbare iar voi sunteți acum pe Pământ pentru a face această schimbare. Nu sunteți singuri în această vastă transformare dar nici nu puteți lipsi din această ecuație. Sunteți aici pentru a face diferența dintre starea de neangajare, de izolare și cea de trudă din relativ îndelungata voastră existență; rolul vostru trebuie să fie unul participativ, în redescoperirea voastră ca ființe multidimensionale, ființe încărcate cu cele mai minunate daruri.
Această sarcină poate părea, pentru unii dintre voi, dificilă, dincolo de ceea ce vă simțiți voi capabili să faceți. S-a ținut seama de această posibilitate astfel încât Divinitatea a hotărât să vă ofere dreptul de a vă revendica puterea, „la pachet” recuperarea abilităților voastre inițiale, abilități și putere care vi s-au dat de la început. De fapt, ceea ce faceți voi, înseamnă revenirea la copilărie, la puritatea ei și la deplinul sentiment de libertate.
Cei mai mulți copii au o intuiție puternică dublată de o dorință pe măsură de a discerne spontan între ceea ce este corect și ceea ce este nepotrivit.
În primii ani de viață, copiii mai păstrează încă o strânsă legătură cu sufletul lor și au intuiția sursei din care provin. Din acest motiv, majoritatea copiilor au o nedefinită dar puternică dorință de a-și restabili legătura cu părinții lor primari. Ei resimt lipsa părinților originari și o conștientizează ca pe o durere cuibărită în adâncul ființei lor, de unde iradiază vibrații care le determină comportamentul.
Cele de mai sus sunt mai cu seamă întâlnite la cei care s-au încarnat pentru a fi Lucrătorii Luminii. Cu deosebire aceste ființe sunt posesoare ale vibrațiilor de bucurie și de dragoste, vibrații care reprezintă esența Universului creat.
Un Lucrător al iluminării nu este neapărat un vorbitor urcat la tribună, un îndrumător de cale care să pășească demonstrativ în fruntea mulțimilor. Este suficient dacă el ajută ființelor umane să-ți amintească cine sunt ele cu adevărat.

După ce copilul se maturizează, lumina s-a lăuntrică începe să se estompeze, ca urmare a impactului pe care-l are mediul înconjurător asupra sa. În felul acesta, percepția scade, legătura cu originea sa nu mai este conștientizată decât întâmplător sau mai de loc. Cum mediul care-l înconjoară, cu realitatea lui materială din ce în ce mai agresivă, devine tot mai determinant, individul sfârșește prin a crede aproape exclusiv, sau în proporție majoritară, doar în materialitatea lumii, realitatea spirituală devenind fie facultativă fie complet ignorată sau negată.   

Dragilor, pentru orice suflet, întrarea în realitatea tridimensională a Pământului este un act de curaj și o asumare a unor evenimente de viață uneori foarte stresante. Atunci când își elaborează planul de încarnare, sufletul știe la ce renunță temporar, știe că, pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă, nu se va mai bucura de toate abilitățile, de toată puterea, de toată claritatea conștiinței și conștienței. Este ca și când, în mod voluntar, accepți să fii legat la ochi și să-ți fie înfundate urechile.
Pe parcursul vieții în care plonjezi nu te vei mai bucura de îndrumarea mentorilor căci, deși ei sunt lângă tine, tu nu-i mai auzi și nu-i mai vezi.
Pe deasupra, raționalitatea ta va avea de suferit căci îți va fi greu, sau imposibil să răzbați prin stratul gros de materialitate care te acoperă. Toate acestea vor alcătui ceea ce se cheamă „noaptea întunecată a sufletului”

Dar, în mod paradoxal, aceeași "noapte întunecată a sufletului" va fi și perioada în care vei începe să înțelegi că te-ai îndepărtat prea mult de CASĂ și, treptat, vei începe să-ți dorești cu ardoare regăsirea drumului spre CASĂ. Oricât ar fi de adânc întunericul, tu vei avea posibilitatea să revii; asta și pentru că Dumnezeu a pus în inima ta o scânteie divină care să te ajute să-ți regăsești calea spre Lumină.
În timpul „întunecatei tale nopți” vei fi încercat de emoții negative, de furie, de tristețe sau de disperare, de deznădejdii. Grele vor fi aceste încercări dar lângă tine se va afla mereu ajutorul la care vei putea apela oricând vei dori.

Sufletul vorbește în primul rând prin sentimentele tale, și, din acest motiv, tu nu trebuie să te conectezi de la ele, căci asta ar însemna să rupi legătura cu sufletul și spiritul tău.
Ascultă-ți inima și sufletul și consultă-te cu ele ori de câte ori trebuie să faci ceva, să ei o hotărâre importantă. Dar, atenție! nu confunda inima (sufletul) cu ego-ul tău lumesc care se exprimă prin minte.

Respectă legile și regulile societății în care trăiești, numai dacă ele îți respectă demnitatea de ființă umană născută din Dumnezeu. Nu te lăsa manipulat, mințit și înșelat! Tu ai fost creat pentru a fi liber nu sclav. Orice revendicare este îndreptățită atâta timp cât ea nu lezează interesele legitime ale celorlalți sau libertatea de gândire a individului. Până la urmă, dreptul la o viață decentă este lăsat de la Creator.

Uneori vă puteți întreba: " De ce nu pot auzi ceea ce-mi șoptește sufletul meu?”
Motive pot fi mai multe. Printre acestea este lipsa de credința că el există cu adevărat și că-ți vorbește. Apoi, este nevoie să-ți liniștești mintea și să adopți o atitudine de acceptare a orice ar veni în mintea ta. Ai atitudinea celui care așteaptă ca cineva să-i bată la ușă!
Testați-vă întunericul din voi căci în el se ascund emoțiile negative care vă copleșesc. Priviți cu curaj la aceste emoții din întuneric căci veți putea afla și un aspect al adevărului

Aceste experiențe profunde ale pierderii voastre vă pot face conștienți asupra cauzelor dezolării și disperării din voi.
Uneori, s-ar putea să simți că durerea prin care treci este lipsită de sens, este crudă, fără sens și nedreaptă, dar trebuie să faci o investigare mai profundă asupra ei pentru a-i afla semnificația. Eu nu subestimez niciodată durerea voastră, dar vreau să vă încurajez să nu vă temeți de întunericul în care puteți ajunge uneori, vă cer să vă păstrați calmul și să încercați a afla ce „comoară” este ascunsă în el.
Aș dori să vă invit să explorați acum acest proces un pic mai profund. Abordați pentru un moment o emoție din interiorul vostru, sentiment care vă supără des și care apare intempestiv.
Poate simțiți că există multă furie în voi sau că sunteți asaltați de frică.
Nu-i întoarceți spatele, nu închideți ochii ci lăsați-o să se manifeste în câmpul vostru perceptual. Dacă sunteți suficient de stabili, îi puteți ura și „bun venit!”.Nu are importanță modul în care se va manifesta. Priviți-o drept în „ochi” și cereți-i să vă spună care este scopul deselor ei vizite. Promiteți-i în gând că nici măcar nu o veți supune judecății.
Tratată astfel, este sigur că acea emoție, acel sentiment va accepta să vi se destăinuie.

În general, sentimentele, emoțiile au comportamentul unui animal: când vă întâlniți față în față, ele nu vor sta să analizeze ce și cum, ci pur și simplu vor încearcă să se desfășoare după caracteristica speciei lor. 
Știu că vă este „peste mână” să tratați aceste sentimente, aceste emoții ca pe niște entități vii, dar Eu vă amintesc că ele sunt energii ca și voi (desigur, niște energii mult mai rudimentare) care au viață proprie și dreptul la manifestare proprie. Acest tip de energie poate fi educată, dresată, așa cum o faceți cu un animal de companie (deși animalul are o complexitate superioară unei emoții).
Știți ce face un animal de pradă dacă cel care-i iese în cale o ia la fugă? Se repede după el, și-l sfâșie, considerându-l pradă. Tot așa și emoțiile negative. Aceste entități („animale de pradă”) devin din ce în ce mai îndârjite (mai întunecate) și vor fi foarte greu de gestionat. Dacă însă le veți trata cu calm, cu dorința sinceră de a le investiga, ele vor bate în retragere și, până la urmă, vi se vor destăinui. 
Spiritualitatea este calitatea unei ființe care decide, în orice situație s-ar afla, să trateze orice emoție, orice eveniment, orice acțiune cu dorința de a face din acea ocazie un prilej de manifestare a înțelepciunii, indiferent în ce stare emoțională s-ar putea afla acea ființă. 
Nimic nu trebuie să fie ascuns în „spatele ușilor închise”; totul vă cere să vă permiteți să fiți pe deplin umani. Iar când vă permiteți vouă înșivă să fiți om, fie el și imperfect, veți constata că începeți săvă apropiați ce dragoste și acceptare de alte ființe umane; abia atunci veți vedea și veți înțelege lupta și durerea lor. Când vă veți opri din a-i judeca pe ceilalți, veți deveni mult mai toleranți și mai înțelegători față de ei și față de voi înșivă. Și atunci veți autoriza schimbul de Lumină dintre voi. 
Simțiți-gingășia energiilor care vi se trimit. Ele nu va cer să vă schimbați în cu totul altă ființă, ci vă arată că voi sunteți un miracol, așa cum sunteți.

Vă rugăm să lăsați energia Luminii, care este prezentă aici și acum să vă pătrundă și să vă înalțe. Permiteți-vă să vă relaxați, nu doar fizic, ci și mental și psihic. Simțiți-vă bine în pielea voastră! Și întunericul a făcut parte din voi. Nu-l condamnați ci doar luminați-l!
Obscuritatea a fost greșit înțeleasă și catalogată, mai ales de către biserică. 
Vă încurajez să vă deschideți omenescului din voi, căci atunci se va manifesta și măreția voastră; atunci vi se va revela frumusețea și bucuria ființei care sunteți.   
Vă mulțumesc pentru aceste clipe petrecute împreună.

Eu sunt Jeshua (Iisus)

SURSA: www.jeshua.net



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu