Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 16 februarie 2017

Descoperire uriașă: rușii pretind că au creat o tehnologie inovatoare, care ar putea transmuta orice element într-un alt element din tabelul periodic

[Nota blogger: dacă lucrurile stau așa, înseamnă că omenirea este pe cale de a face unul dintre cele mai impresionante salturi din istoria sa - (re)confirmarea și utilizarea alchimiei. Alături de tehnologia obținerii și utilizării energiei libere (Keshe), noua descoperire va crea posibilități inimaginabile umanității, printre care: obținerea de materiale cu proprietăți incredibile (de ex. în tehnologia mijloacelor de transport spațiale), enorme progrese în producerea hranei, liberă de orice poluant, reîntinerirea, refacerea prin procese biologice „naturale” a organelor distruse (de ex. un membru amputat, un organ compromis din cauza cancerului etc.), renunțarea la sacrificarea animalelor pentru consum, inutilitatea activităților de minerit, eliminarea oricărei forme de poluare, eradicarea aricărei forme de boală, refacerea mediului ambiant și a faunei acvatice sau de la sol etc.etc. Vă invit să „visați”!]
În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Geneva, Elveția, la 21 iunie 2016, oamenii de știință ruși au anunțat faptul că au o tehnologie care ar face posibilă transmutarea oricărui element într-un alt element din tabelul periodic.
Astăzi, aici, la Geneva, putem face publică o descoperire și o tehnologie care, fără nicio exagerare, ar putea fi de o importanță istorică pentru umanitate. Esența acestei descoperiri și tehnologia aferentă acesteia permit transformarea elementelor chimice în alte elemente și izotopi. Transmutarea se realizează fără reactoare nucleare, fără apă grea sau ceva de acest fel. Abordarea noastră de transmutare a elementelor chimice este una biochimică, naturală. Este încă prea devreme pentru a înțelege pe deplin importanța economică și umană a acestei tehnologii. Nu ar fi o exagerare să spunem că această descoperire este o adevărată revoluție, va deschide un nou capitol în progresul nostru tehnologic”, a declarat cercetătorul rus Vladislav Karabanov.
Invenția se referă la o transmutare chimică a izotopilor radioactivi ceea ce ar permite obținerea unor elemente rare și valoroase precum poloniu, radoniu, franciu, radiu și actinide – actiniu, toriu, protactiniu, uraniu, neptuniu dar și a diverșilor izotopi ai acestora și ai altor elemente. Descoperirea a fost făcută de doi oameni de știință care, potrivit rapoartelor, au încercat să găsească o metodă de a alimenta o navă spațială, folosind orice element găsit în spațiul cosmic.
Dacă este așa, atunci visul alchimiștilor a devenit realitate!

yogaesoteric
16 februarie 2017 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu