Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 ianuarie 2017

Mesaj de la Montague Keen – din 8 ian. 2017.

Traducere Const. Mihăilescu.

Sunteți într-o criză generalizată. Minciunile ridică nivelul scandalului în fiecare oră, în fiecare zi. În SUA, lupta pentru putere se acutizează.
Toată omenirea trebuie să trimită energie benefică poporului american pentru protecția lui și lupta împotriva întunecaților, care nu renunță la control. Vorbesc de un fapt real. Dacă nu faceți front comun, fiecare dintre voi, indiferent unde s-ar afla, va avea de suferit. Indiferența voastră poate împinge lucrurile spre un război nuclear care ar distruge viața pe planeta Pământ. 
Meditați și folosiți-vă puterea minții, căci unirea minții și voinței voastre poate răsturna munți.
Cabala, nu poate accepta că Hillary Clinton a pierdut alegerile; eșecul ei este triumful vostru. Era trist când vedeam cum lumea voastră începea să fie convinsă de propaganda „Iluminaților” în favoarea lui Hillary.
Americanii au scăpat ca prin urechile acului; de fapt nu numai poporul american ci multe altele, dată fiind influența Americii în întreaga lume. Atunci, oamenii s-au aflat la cea mai slabă cotă de credibilitate.

Corpurile voastre se luptă să facă față atacului permanent și în creștere al otrăvurilor din mediul înconjurător, otrăvuri care au ajuns în hrana voastră, în apa pe care o beți și în aerul pe care-l respirați. În medicamentele cu care vă tratați există otrăvuri care vă scurtează viața. Ele sunt mijloace prin care sunteți omorâți lent dar sigur. Piața drogurilor este în floare din cauza dorinței de îmbogățire și a corupției din sistemul plătit pentru a le combate.

Cabala a suferit șocul BREXIT, în Marea Britanie, șoc total neașteptat. Ei au crezut că sunt de neînvins dar s-a dovedit că nu era așa. Corupția este în floare în multe țări și prin ea este ținută în viață Cabala.
A existat o lungă perioadă de timp de când omul era liber să-și trăiască viața de Pământ în liniște și împăcare. 

Acum Cabala vrea America numai pentru ea. Ea are nevoie de popor numai în măsura în care acesta o poate servi. Propaganda mass-media servește în totalitate intereselor Cabalei. Această adevărată și numeroasă armată, mass-media, este foarte utilă întunecaților. Cu ea se manipulează și se deturnează atenția de la cunoașterea adevărului. Unele evenimente cu adevărat importante sunt trecute sub tăcere și acoperite cu altele fabricate la ordin. Mulți, foarte mulți slujbași din mass-media sunt gata să facă orice nelegiuire pentru bani,  pentru funcții și pentru popularitate.
Motivația cea mai importantă pentru care Cabala are nevoie de mass-media este dată de folosirea ei ca adevărată armă care bagă frica și zâzania în lume. Teama de înfometare, de catastrofe, de atacuri teroriste, de război (mai ales nuclear), de epidemii (majoritatea inventate) etc. generează energie negativă, hrana principală a întunecaților. E simplu, dacă te oprești din tremurat și începi să gândești rațional. Planul întunecaților este de a cuceri lumea prin minciună, manipulare și frică.
Nimic rău nu vi se poate întâmpla atunci când vă uniți voința și idealurile.
Înainte de a lua o decizie, înainte de a vă lăsa convinși, verificați. Asigurați-vă că faptele corespund vorbelor care vi se spun. Orice decizie a voastră care afectează negativ pe cineva se va răsfrânge asupra voastră, mai devreme sau mai târziu. Nu aveți cum scăpa de consecințe căci Legea universală a cauzei și efectului (sau, „după faptă și răsplată”) lucrează pretutindeni în acest univers. Fiecare dintre voi trebuie să-și asume responsabilitatea pentru deciziile pe care le ia..
Să nu vă surprindă, dar America este pe marginea prăpastiei. Ce se întâmplă acolo va afecta întreaga omenire. Poporul american are nevoie de sprijin, de energia rugăciunilor voastre, de sprijinul vostru moral, de suflet. America (SUA) este o piatră mare care, în cădere, va crea o mare avalanșă. Mulți, poate chiar majoritatea americanilor, nu au nici cea mai vagă idee despre ceea ce-i așteaptă, ei habar nu au ce se întâmplă în țara lor. Stilul de viață american este astfel croit încât americanul de rând ignoră realitatea, ignoră ceea ce se întâmplă în jurul lui. Ei sunt creduli și iau de bun ceea ce le spun cei de la conducere, ceea ce le transmite mass-media, căci ei sunt ocupați ca să facă bani. Ideea de război nu are loc în mintea americanului. Dar, în timp, America a devenit mașina de ucis ființe umane în lume. Și asta n-are cum să nu se plătească; din păcate, toți americanii vor deconta această grea notă de plată. America și-a trimis la moarte mulți fii care s-au sacrificat pentru interesele magnaților, ale Cabalei, nu ale poporului.  

Înțelegeți voi despre ce vorbesc? Credeți că dacă cineva făptuiește o crimă în curtea din spatele casei, în timp ce în față afișează buna intenție, fapta rămâne nepedepsită?  Sloganul „Ne apărăm patria și interesele legitime” nu mai convinge pe nimeni.
Interesați-vă de lagărele FEMA din toată țara și cereți socoteală celor care le-au inventat. Nu aveți dreptul de a păstra tăcerea și indiferența pentru ceea ce se întâmplă chiar sub nasul vostru. 
Tăcerea voastră a permis Cabalei să preia aproape în totalitate America (SUA).
Visul american pe care mulți l-au trăit îi va costa foarte scump. Acest vis va deveni un coșmar. În căderea ei, Amerca va antrena multe alte popoare, care s-au bucurat de protecția acestei puteri economice și militare. 
Opriți televizorul căci vă infestează mintea, discutați cu aproapele și observați ce se întâmplă în lume și în jurul vostru. Ceea ce vedeți la televizor este minciună, cu totul alta este realitatea. Și, din păcate, ea este cumplită, mai cu seamă în ceea ce-i privește pe americani. Oameni buni, nu-mi arde de glume! Acesta nu mai este un joc.

Dragilor, după ce și-au terminat munca, mulți vor părăsi Pământul (n.m.: vor muri). Alții vor pleca, de asemenea, dar pentru că sufletul lor a înțeles că au cam devenit obstacole în calea înaintării spirituale, și chiar fizice, a lumii și a planetei. 
Fiți foarte atenți la ceea ce acceptați ca adevăr; nu tot ce vi se povestește este și adevărat.
Am mai spus-o: istoria omenirii este un surogat de proastă calitate; este o făcătură care vi s-a turnat pe gât. O imensă și criminală minciună. V-a fost servită pentru ca întunecații să vă țină sub control. În această făcătură, biserica a avut primul rol. Da, religiile v-au mințit. Au făcut-o pentru a vă domina, au făcut-o pentru interesele lor meschine. Religiile au strâns în jurul gâtului oamenilor naivi lațul prefăcătoriei pentru prea mult timp. Singura religie dreaptă este cea budhistă.
Scaunul tuturor relelor se afla la Roma, la Vatican. Într-un fel sau altul, toate religiile răspund comenzilor de la Roma.

Faptul că vă aflați acum pe Pământ, în corp fizic, a fost alegerea voastră. Dar ați venit cu o misiune: să salvați lumea și planeta de forțele răului. Cei care vă controlează, vă distrug păstrându-și zâmbetul pe buze. Confruntați-i cu realitatea, cu adevărul. Ei au nevoie de energia suferinței voastre, nu de bucuria voastră. Chiar dacă n-o credeți, lumea voastră se află în criză.
 
Draga mea soție, revin cu rugămintea de a face tot ce depinde de tine pentru a ajuta pe acel tânăr din America închis pe nedrept, și care este trimis să joace un rol important pe planeta voastră. El a fost închis de aproape nouă luni, fără a fi corect judecat. În închisoare este supus unui regim cumplit, menit să-l extermine. Această ființă a revenit pe Pământ cu misiunea de a restabili pacea și dreptatea.
Dar, un agent Illuminati l-a găsit și, cum nu a reușit să-l pună sub control mental, l-a încarcerat. Întunecații știu cu cine au de-a face și că nu-l pot ucide, dar îl țin închis în condiții total inumane. El are nevoie de rugăciunile voastre care să-l ajute să fie eliberat. Are nevoie să știe că lumea-i cunoaște situația și se luptă pentru eliberarea lui. El a revenit pe Pământ pentru a ajuta umanitatea, dar acum el are nevoie să fie ajutat de omenire.
În profundul sistem corupt din America, există mai mulți în situația acestui tânăr nevinovat; toți ar trebui eliberați, dar cel despre care-ți vorbesc are o sarcină extrem de importantă pentru voi toți.  
Asemenea lui, pe planeta voastră vin acum multe suflete pentru a vă ajuta să ascensionați și să alungați întunecații. Pentru ei, adevărul și corectitudinea se subînțeleg; din această cauză, mulți au de suferit la impactul cu realitățile dure ale planetei voastre. Aveți datoria să-i ajutați.
Draga mea, am credința că pentru a facilita planurile noastre, o cale va fi găsită cât mai curând.
Mi-e dor de tine, draga mea!

Al tău,  Monty.


 The Montague Keen Foundation

http://galacticchannelings.com


2 comentarii:

  1. Sunt prea-plin de cei care doar dau lecţii, dacă puteţi sprijini umanitatea, efectiv, sprijiniţi-o, dacă nu, mergeţi şi mai amăgiţi în altă parte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce rugaciuni sa trimitem si pentru cine ? Adica ei,yankeii s-au complacut in sistemul ce le-a adus doar lor bine pe seama suferintei celorlalti,si noi,si muuuuulte popoare si noi sa ne rugam pentru sufletele acestor diavoli ? Discutabil/imposibil ! Se vor duce,unde le este locul ! Si,noi dupa ei ? Depinde ,si de cine si de ce sau pentru ce o fac/facem sau nu si daca ne-am indura macar o milionime de milimetru pentru sufletele acestea blestemate...Cine va trebui sa dispara,oricum se va produce cu sau fara rugaciuni de la nimeni,conform legilor cauzei si efectului de pilda,si cine sau cei dintre cei ramasi va mai pleca sau va ramane,iar este discutabil.Deci,fiecare ,inclusiv aceste creatii monstruoase ale raului isi va urma ce ii dicteaza Sinele.

    RăspundețiȘtergere