Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 ianuarie 2017

Mesaj de la Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian.


(3 ianuarie 2016; channeler Valerie Donner)
Traducere Const.Mihăilescu.

V. D.
Salutări, eu sunt Mira. Vă salut astăzi, la începutul unui an care anunță mari schimbări.  Noi vom continua să observăm ce se întâmplă la voi, cu civilizația și cu planeta voastră, și în anul care a început atât de dur, din punct de vedere al vremii. Intensitatea evenimentelor planetare se va extinde încă și mai mult, nu numai în plan meteo dar și social. Noi vom veghea permanent asupra a tot ceea ce se petrece în lumea voastră, nu numai din curiozitatea de a afla noi modalități de manifestare dar și pentru a vă acorda asistență, în caz de necesitate și, evident, numai cu acordul și la solicitarea voastră.
 Prezența noastră este și o încurajare pentru voi de a lua acele măsuri, pe calea evoluției și comportamentului uman, încât să fiți reprimiți cât mai repede în colectivitatea planetelor din acest sistem solar.Vă reamintim faptul că, în urmă cu sute de mii de ani (nota C.M.: mai precis, 200.000 de ani), Pământul a fost izolat de sistemul solar și de galaxia din care face parte, ca urmare a problemelor pe care conducerea sa de atunci le-a creat (nota C.M.: aderarea la rebeliunea lui Lucifer, prin Caligastia, prințul planetar).
Urmare a evoluției, la modul general, și a conștiinței, în special, această izolare se apropie de sfârșit. Însă revenirea voastră în sistemul solar și galactic mai necesită producerea unor evenimente și operațiuni, printre care curățarea planetei de negativitate este cea mai importantă. Practic, aceasta înseamnă alungarea de pe planetă a forțelor întunericului și ridicarea conștiinței umanilor la un nivel care să garanteze că revenirea va fi ireversibilă. Tocmai acest scop îl are procesul de ASCENSIONARE, pe care l-ați început de mai multă vreme.
V-ați apropiat foarte mult de limita de la care începe dimensiunea a 5-a, astfel încât cuprinderea voastră în caracteristicile acestei dimensiuni poate avea loc cât ai clipi din ochi. Este un motiv în plus pentru a vă ruga să faceți tot ce mai depinde de voi (și, numai de voi depinde) pentru a fi complet pregătiți să faceți acest salt. Va fi schimbarea așteptată și pregătită de veacuri de suferință și obediență.
Avem siguranța că nu vă veți opri din acest marș triumfal, și aceasta ne face să vă felicităm cu anticipație. Vă spunem de pe acum : BINE AȚI REVENIT ÎN FAMILIE !

Voi, cei aflați acum pe planetă în corp fizic, ați ales să fiți în această viață pentru că aveți o misiune. Gândiți-vă la asta și căutați cu toată ființa voastră să aflați rolul pe care-l aveți de jucat. Sigur, se poate și să alegeți să vă fie indiferent motivul prezenței voastre în această viață, dar, cândva, veți regreta că nu v-ați îndeplinit misiunea, mai ales că numai acum vi se oferă multe facilități. Fiecare dintre voi merită mai mult decât crede, dar, pentru aceasta, trebuie să fie un permanent „căutător de comori”.
Experiența voastră de pe Pământ, în timpul acestei încarnări, este una care se regăsește în „manualele școlare”. Ceea ce aveți de învățat acum face parte din „învățăturile pentru eternitate”, și de această învățătură veți avea nevoie și pe planetele pe care urmează să vă mai nașteți. Multora dintre voi li se vor recunoaște meritele, abilitățile și înțelepciunea, fapt pentru care vor fi nu numai onorați dar și cooptați în diferitele comisii ale Lucrătorilor în Lumină. După ce veți pleca de pe Pământ, serviciile voastre vor fi necesare și căutate și pe unele planete care vor intra în procese de Ascensiune, așa cum se întâmplă acum cu Pământul.
Dragilor, voi cunoașteți foarte puțin din adevărata voastră istorie precum și din adevărata voastră valoare. Treptat, veți începe să aflați și atunci veți fi de neoprit, din cauza marelui vostru interes de a vă cunoaște trecutul. Dar va fi fascinant!
La drept vorbind, aflarea acestui adevăr îi sperie cumplit pe întunecați. Asta și pentru că a-ți cunoaște rădăcinile înseamnă a te elibera iar libertatea înseamnă putere. În căutarea voastră pentru adevăr vă puteți sprijini pe noi care suntem, de fapt, frații voștri. Este timpul ca zarurile să fie aruncate și cortina să fie ridicată. 
Noi vă cunoaștem capacitățile. La urma urmei, uitați-vă la enorma voastră capacitate de a îndura vicisitudinile vieții de sclav pe care v-au hărăzit-o întunecații și veți afla cât de puternici sunteți. Noi ne aflăm lângă voi pentru a vă deschide larg porțile temniței în care ați zăcut și pentru ca, în sfârșit, să ieșiți la Lumină. Acesta este rolul echipajelor noastre de la sol.
Vă rugăm să înțelegeți că aveți tot ce este necesar pentru a finaliza acest proces al înălțării în dimensiuni superioare. Pentru voi planul este ca în viitor să trăiți pe Noul Pământ, acolo unde nu există suspin ci numai fericire. Dulci vor fi roadele pe care le veți culege în dimensiunea a 5-a.
Unii dintre voi vor intra în„tratament” alții în „convalescență”, căci procesul vindecării trebuie încheiat. Știm că sunteți niște „pacienți” puternici. Mai toată lumea trebuie să se vindece de... frică. Mai toată lumea trebuie să se obișnuiască cu „aerul tare al înălțimilor”. Mai toată lumea trebuie să exerseze „verticalitatea”. Sunt schimbări necesare. De fapt, trebuie ca voi, pământenii, să învățați să trăiți în libertate și să știți ce să faceți cu ea.  
Vechea și tarata dimensiune 3D va trebui să dispară pentru voi. Vă veți cunoaște și, apoi, elibera de trecutul vostru trist și nedemn. Sunteți prea dotați ca să mai rămâneți la statutul de râme. Bine ați venit la trezirea și reevaluarea veacurilor!
Iubiților, de la Consiliul pleiadian pentru Pământ, noi vă trimitem Iubire, Lumină și binecuvântări!
Sunt Mira.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu