Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 ianuarie 2017

Conversație cu Federația Luminii

Blossom Goodchild - January 16, 2017
Traducere Const. Mihăilescu
(selecțiuni)

Blossom: Salutare prietenii mei. Foarte mulți au fost iubitorii channelling-ului audio de săptămâna trecută. Asta vi se datorează, și eu vă mulțumesc!
Ce ne propuneți astăzi?
Federația Luminii: Bine v-am găsit! Transmitem toată iubirea și lumina noastră tuturor. Dorim să facem o anteptrezentare a informațiilor pe care le veți primi pe Pământ în zilele care urmează.
Bl. : La ce informații vă referiți și în ce mod le vom primi?
F.L.: Se referă (aceste informații) la faptul că însăși viața voastră, în diferitele ei aspecte, se va derula cu o mai mare intensitate și rapiditate. Perioada următoarelor trei luni se va desfășura astfel încât veți avea impresia că totul s-a întâmplat doar în câteva săptămâni. Efectiv veți avea impresia că timpul zboară.
Tocmai din cauza aceasta vă recomandăm să fiți vigilenți și grijulii cu gândurile pe care le emiteți, mai ales în acest interval de timp. Nu dați curs gândurilor care nu vă servesc, nu vă angrenați în raționamente nebenefice evoluției sufletelor voastre. Procedând în acest fel, colectivitatea voastră poate schimba realitățile cât ai clipi din ochi.
Bl: Da, înțeleg asta. Cu riscul de a mă repeta, cred că întrebarea care continuă să stea pe buzele oamenilor este cum să procedăm pentru a-i trezi pe cei care încă dorm, căci, în majoritatea lor, aceștia pretind că sunt pe deplin conștienți, chiar și atunci când
își manifestă dezinteresul pentru oricare schimbare de atitudine sau de comportament? Eu conștientizez că este nevoie de creșterea vibrațiilor în lumea noastră deoarece actualul nivel al acestor vibrații rămâne încă foarte scăzut.
F.L.: Mai întâi de toate, iubită Blossom, vrem să amintim că nu vă aflați într-o cursă a evoluției, așa cum mulți ar putea înțelege. La nivel universal, nu e nicio grabă, deși mulți dintre voi au această percepție. Universul are timp berechet! Aceasta pentru că, vorbind la nivel macro și filozofic, timpul este doar o noțiune abstractă, totul și toate existând în eternul moment divin de ACUM. 
Cu acest gând în minte, puteți să vă eliberați de orice luptă, de orice idee limitatoare în timp (repetăm: noțiune reală și abstractă, cu aplicabilitate doar în liniaritate). Și, apoi, de ce ar trebui ca totul să se desfășoare sub imperiul (stăpânirea) timpului, mai ales dacă țineți cont că asta pune o puternică presiune asupra sinelui interior? Procesele au nevoie să se maturizeze pentru ca, din desfășurarea lor, să rezulte produsul cel mai perfecționat. Nu sunteți de acord?
Bl.: Da, am putea fi. Personal, realizez că multe lucruri, multe acțiuni fie nu reclamă urgență, fie nu contează. La drept vorbind, noțiunea de „urgență” ne aparține. Nimic nu este foarte urgent. Cu toate acestea, dacă privești societatea, n-ai cum să nu observi zbaterea indivizilor pentru a fi sau a ajunge undeva, nu mai târziu de.... Lumea se uită înnebunită la ceas.
F.L.: Permiteți vieții să se deruleze... așa cum are ea nevoie! Lăsând lucrurile să se desfășoare în ritmul lor natural, veți găsi că rezultatul este mai plăcut, mai agreabil.
În ceea ce privește trezirea sufletelor, uitați-vă retrospectiv, dragilor, și veți observa că acest proces este în desfășurare, că multe suflete au devenit mult mai conștiente de ceea ce fac sau trebuie să facă. Procesul trezirii este în desfășurare și, ceea ce era ieri, nu mai seamănă cu ceea ce este astăzi. Mulți dintre cei la care nu v-ați fi așteptat s-au trezit de-a binelea și chiar încep să contribuie la trezirea altora. Asemenea lucruri nu pot fi grăbite sau puse sub presiune.
Pe măsură ce ochii sufletului privesc spre noua perspectivă ... iar inimile lor vor începe să le șoptească :"Vino! Vino cu mine! "... , sufletul își va aminti că acel "eu "nu este nimeni altul decât el însuși; asta îl va liniști, îl va stabiliza într-o stare de pace, se va recunoaște și va realiza că a ajuns ACASĂ.

Preaiubite suflete ... mereu și mereu noi vă spunem să începeți a vă recunoaște sufletul.  De ce credeți voi că vă sugerăm acest lucru? De ce, cu blândețe, încercăm și insistăm pentru formarea noilor tipare de gândire? Pentru că ... atunci veți înțelege și vă veți da seama de importanța acestui demers. Trebuie să vă eliberați de toate restricțiile; singura restricție trebuie să rămână cea legată de vechiul mod de gândire. Acum începe să se creeze un noul mod de gândire, noul mod de a fi. Fiecare dintre voi are dreptul de a-și afișa, de a scoate la vedere noua sa mentalitate privind viața, lumea și lumile.
Obișnuiți-vă cu ideea că sunteți ființe universale, ființe puternice, ființe care pot oricând zbura, ființe care pot crea orice-și doresc. Și asta o puteți face doar prin concentrarea voinței. Iar atunci când veți învăța și hotărî să vă uniți forțele, nimic nu vă va mai putea sta în cale; și munții îi veți muta din loc. Nu ne abatem cu nimic de la adevăr atunci când afirmăm că sunteți mult mai mult decât sau v-ați putea imagina.
Bl.: Da. Înțeleg și cred în acest Adevăr. Și totuși ... nu știu cum în miezul ființei mele pot găsi toată cunoașterea universului! Și, apoi, de unde voi afla eu că am atins nivelul care să-mi permită să spun că sunt, cu adevărat, puternic(ă)?
F.L.: Aceasta este într-adevăr o întrebare bună. Răspunsul nostru ar fi legat de timpul pe care îl puteți petrece în interiorul vostru. Concentrarea (meditația) asupra Sursei Divine, este o modalitate. În timpul meditației, năzuiți cu sinceritate și încredere că veți primi puterea cunoașterii adevărului divin.
Cu cât exersați mai mult această tehnică a meditației cu atât mai repede veți constata că gândurile și vizualizările voastre vă vor apropia de o cunoaștere tot mai profundă și de înțelepciune. Prin urmare ... nu considerați și nu respingeți ideea că interiorul vostru ar avea ce să vă ofere. Puterea voastră o găsiți în voi; doar trebuie să ajungeți la ea.
Nu este o muncă facilă, dar exersând suficient veți putea descoperi splendorile din ființa voastră. 

În principiu, orice gând poate fi transpus în realitate. Gândul, dorința și hotărârea vă ajută să vă vindecați. Lumina pe care o invocați în meditație poate face minuni.
Cu puterea minții voastre puteți purifica apa unui lac, sau apa pe care vreți s-o consumați.
Greu de crezut, nu? Și, totuși, așa este.
Bl. : Eu cred.
F.L.: Prin dorință și concentrare, folosind meditația, puteți face să crească vegetație pe un teren sterp. Ar trebui să credeți!
Bl.: Eu cred și asta. Cu toate acestea, cred că nu la posibilitățile noastre actuale vă referiți ci la cele viitoare.
F.L.: Preaiubită Blossom, aceste lucruri, despre care vă vorbim, nu au nimic de-a face cu timpul ... nimic.
Ele pot deveni evidente chiar astăzi, pentru aceia care cred cu tot sufletul în puterea lor de manifestare (materializare) a gândurilor. Acceptați-vă puterea și veți fi capabili de orice materializare.
Trebuie spus însă că puterea de manifestare poate avea rezultate atât benefice cât și malefice. De aici decurge responsabilitatea pe care co-creatorul și-o asumă. Depinde de energiile pe care le folosește. Când totul se face cu iubire pură, rezultatele devin cărămizi ale înălțării. 
La drept vorbind, nimic nu este ieșit din tiparele creației. Veți fi de acord că în univers există o infinită energie care poate fi folosită, dacă aflați modalitățile prin care o puteți face. 

Sursa de energie Divină vă stă la dispoziție pentru a face binele suprem pe care civilizația umană îl așteaptă. 
Orice realizare este posibilă mai ales dacă se reunesc și se sincronizează mai multe voințe. Imaginați-vă ce s-ar putea obține dacă, să zicem, un milion de ființe umane s-ar concentra simultan asupra unui singur scop. 
  
Noi am vorbit de mai multe ori despre câmpul energetic vibrațional care se poate naște prin concentrarea gândurilor unui grup de ființe umane. Energia acestui câmp crează o cale de acces la câmpul energetic universal prin care se poate preleva oricâtă energie este necesară scopului. 
Oamenii au tot timpul gânduri, ceea ce înseamnă că în orice clipă o inimaginabilă cantitate de energie este vehiculată, căci, amintiți-vă, gândurile sunt, pur și simplu, energii aruncate în univers. Numai că aceste energii se află într-o totală dezordine. E lesne de înțeles ce s-ar putea obține dacă aceste energii, sau o parte din ele, ar fi sincronizate și dirijate spre același obiectiv. 
Ce minuni ați putea produce dacă v-ați hotărî să ieșiți din eleșteul neliniștilor în care vă bălăciți! Noi vă spunem că se poate, FUNCȚIONEAZĂ. 
Folosiți-vă util și lucrativ însușirea de a emana gânduri! Gândul este unealta cu care poți construi sau dărâma. Alegerea vă aparține. Când vă folosiți gândurile în scopul măreț al creației, vă ridicați pe spirala evoluției și vă apropiați de ACASĂ. Important este ca în drumul vostru ascensional să nu faceți popasuri cerute insidios de îndoială. Cheia evoluției și fericirii voastre se află la voi, și ea se numește GÂND.
Bl.: Mulțumesc! Constat cu plăcere că veniți în întâmpinarea noastră chiar atunci când avem nevoie.
F.L.: Noi nu facem decât să vă amintim de realități, însușiri și posibilități pe care le aveți, dar pe care, majoritatea dintre voi, le-au uitat.
Bl.: Oare de ce uităm asemenea lucruri esențiale atunci când venim pe Pământ?
F.L.: Uitarea are un rol foarte important în evoluție. Ea vi s-a dat pentru ca voi să evitați rutina, calea bătătorită. Pentru a picta ceva original, mereu trebuie să plecați (în fiecare viață) de la o coală albă. Asta vă asigură nu numai originalitatea dar și libertatea de a alege. Voi n-aveți nevoie de șabloane, de repere. Este adevărat că, în timp ce „pictați”, anumite realități din vieți anterioare vă pot apărea în minte, dornice să vă pună la dispoziție esențe ale experiențelor prin care ați trecut. Și asta vă vă ajută să nu mai repetați experiențele în care ați obținut desăvârșirea.

Dragilor, după câte știți, Mama voastră Pământ a ales să evolueze împreună cu cât mai mulți dintre voi. Pentru aceasta ea și-a ponderat viteza de ascensionare în dimensiunea 5D, dorind ca toți fiii ei să o urmeze. Puteți considera aceasta ca pe un sacrificiu pe care ea-l face, din iubire pentru voi. [nota C.M.: pentru a putea ascensiona, Gaia, ca orice ființă, trebuie să-și ridice frecvența de vibrație, ceea ce se obține prin purificare, eliminarea energiilor negative și, în general,  prin asanarea tuturor surselor de negativitate. Aceasta se realizează prin procedee specifice unei planete: schimbări climatice, incendii sau inundații, cutremure, alunecări de teren, tsunami, tornade, secetă, boli etc. Cu cât este acumulată mai multă negativitate cu atât procesele acestea trebuie să fie mai severe. Este de înțeles că asemenea manifestări pot provoca și „pierderi colaterale” în regnul mineral, vegetal și animal – deci și uman. Pentru ca aceste pierderi să fie cât mai mici este nevoie să se diminueze intensitatea și frecvența fenomenelor purificatoare, până la limita la care ele - pierderile - devin rezonabile, ca suportabilitate, la nivel planetar. Cum gradul de purificare nu se modifică, el fiind o condiție indiscutabilă, impusă de 5D, Gaia a ales ca totul să se deruleze într-o perioadă mai lungă de timp. Așa dar, la nivelul percepției noastre, aceasta este o decalare, o întârziere în atingerea nivelului vibrațional impus, dar oferă cele două mari avantaje: suportabilitate (deci „pierderi colaterale” mai mici) și răgaz mai mare pentru ființele care se trezesc mai târziu și intră pe calea ascensionării, adică o urmează pe Gaia. Să mai amintim că procesul de ascensionare de pe Pământ are și particularitatea că include înălțarea inclusiv cu corpul fizic, ceea ce, zic eu, ar putea mări dificultatea procesului].

Dragilor, pornind de la ideea că totul este un „joc”, e adevărat, unul divin, vă sugerăm ca procesul de ascensionare să nu-l tratați cu încrâncenare, prin „totul sau nimic”, dar nici să rămâneți în espectativă. Trebuie să „condimentați” acest proces cu o oarecare doză de detașare și să-l „piperați” cu multă încredere. Nu uitați că nu există niciun sfârșit ci o lungă și nesfârșită transformare. Este „timp” pentru toate, esențial este să vă mișcați mereu în câmpurile iubirii.
Bl.: Cu toate acestea, cu fiecare experiență ne mutăm tot mai adânc în Lumină, nu?
F.L.: Alegerea ta, alegerea fiecăruia! Vezi tu, Blossom ... voi și noi SUNTEM LUMINA, căci din LUMINĂ am fost creați. Nu putem fi nimic altceva.
Poți pretinde la un moment dat că ești cufundat în întuneric. Asta poate dura o viață sau mai multe, dar, până la urmă, te vei îndrepta spre Lumină, adică te vei regăsi.
După ce te trezești, îți ei uneltele și îți continui opera de edificare a ființei care știi că ești. (nota C.M.: un mare sculptor spunea că n-a făcut mare lucru: din blocul de marmură a înlăturat doar materialul care prisosea!).
Numai temporar un loc, o ființă, un edificiu poate rămâne în întuneric; asta pentru că TOTUL ESTE LUMINA ... Nu este nimic altceva.
Bucurați-vă de plimbare! Nesfârșite vă sunt existențele ... oportunități nelimitate aveți de fructificat ... roade bogate aveți de cules..


Teoretic, fiecare ființă are posibilitatea ca într-o singură viață să atingă vârful cel mai înalt al desăvârșirii. Cu toate acestea, în următoarele vieți, este aproape sigur că va alege să treacă prin experiențe mai mult sau mai puțin dure. (nota C.M.: Dumnezeu spune că Iisus, în numeroasele lui vieți, a experimentat atât de mult încât a atins desăvârșirea în iubirea Sa, în suferința Sa, în nimicnicia Sa, în ura Sa, în bunăstarea Sa etc, adică a trecut prin toate stările posibile, bune sau rele, în fiecare dintre ele devenind un maestru).
VEZI? Pur și simplu nu contează ... E un joc!
Singurul lucru care este real este IUBIREA ... iubirea care ești tu!
Ați ales să fiți într-un corp fizic în acest moment ... cu toate provocările și necazurile în o mie de scenarii diferite ... și totuși ... singurul lucru care animă acel corp ... este adevărata ta esență ... IUBIREA!
Bl.:  Minunat ... Mulțumesc, băieți!
F.L.: Până data viitoare ... vă trimit / vă trimitem ... multă  Dragoste, Lumină și Raze de aur din inimile noastre spre inimile voastre.  

Website: Blossom Gooschild


 

Un comentariu:

  1. TRANSMISII DE LA ET BENEFICI SI COMPANIA CERULUI VREM ,ne-am saturat de 3d,multumim pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere