Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 decembrie 2016

Mesaj de la ADAMA, din Telos.

(27 nov.2016; prin Asara)
Traducere Const. Mihăilescu

Suntem foarte încântați pentru conexiunea pe care o realizăm astăzi cu voi. Cu această ocazie vă trimitem iubirea noastră cea mai înaltă și sinceră, de aici din inima Telosului. Pe măsură ce trece timpul, vă apropiați tot mai mult de realizarea dorinței voastre de a deveni ceea ce v-ați dorit mereu: ființe multidimensionale. De ce este acest lucru atât de important?
Când începi să contempli ființa și existența ta în acest fel, demarezi procesul recreării realității tale interioare. 
Începeți, dragilor, să vă fixați realitatea care va constitui modul vostru de viață.
Deocamdată, vă invităm să vă proiectați la nivel volitiv genul de ființă în care ați dorit totdeauna să deveniți... indiferent de circumstanțe.
V-ar plăcea să fiți o ființă plină de inspirație, empatică, veselă, iubitoare, îndatoritoare, armonioasă interior și exterior, plină de creativitate, generoasă, vizionară, sănătoasă și plină de vigoare, cu o aliură mereu tinerească, vibrantă, iubitoare și iubită, venerată, întotdeauna înscrisă pe o spirală ascendentă spititual ?
Ei, da, toate acestea sunt realizabile dacă nu vă veți pierde credința în Creator, dacă vă veți deschide inima pentru a accepta roadele creației și dacă vă veți considera parte indispensabilă a creației. Gândiți-vă care este forma umană în care ați dori să existați și ce rol v-ați asuma să îndepliniți în calitatea voastră de produs al Creatorului. 
Stabiliți de pe acum cum doriți să interacționați cu tot ceea ce vă înconjoară, cam ce credeți că ar trebui să corectați la ființa voastră, pentru a putea avea toate atributele enumerate mai sus. 
Pe măsură ce dorința voastră proiectată va fi mai aprofundată, calitățile pe care ați dori să vi le însușiți vor începe treptat să se manifeste. 
Schimbarea ființei voastre nu se poate produce instantaneu dar hotărârea poate fi luată într-o clipă. Însă, odată acest prag acceptat și depășit, programul de reformare a ființei voastre întră în derulare și, treptat, rezultatele vor apărea în viața voastră cotidiană.
Pentru aceasta este bine ca la sfârșitul fiecărei zile să faceți o mică recapitulare a acțiunilor pe care le-ați întreprins peste zi și asupra modului cum ceea ce ați întreprins corespunde cu idealul pe care vi l-ați propus. Felicitați-vă pentru realizări și promiteți-vă că mâine veți lichida restanțele. Procesul de reformare a ființei voastre este unul pozitiv dacă la sfârșitul fiecărei zile, sau perioade pe care v-ați fixat-o, veți obține un plus față de precedenta. Nu vă impacientați dacă constatați că ați rămas în urmă cu realizările, dar, cu calm și cu deplină deschidere, reflectați la ceea ce ar trebui să faceți încontinuare pentru a încheia activitatea fiecărei zile „pe plus”.

Dacă zilnic vă veți ține sub observație activitatea, după 21 de zile, veți constat că ați obținut progrese notabile și veți înțelege că prin voință și perseverență, ați început să aduceți îmbunătățiri ființei voastre. Asta, cu siguranță, vă va încuraja să continuați a vă auto-monitoriza activitatea și comportamentul.
Este interesant de observat că această metodă simplă, vă va ridica nivelul de conștientizare și vă va amplifica posibilitățile de învățare din experiențele pozitive și negative. 
De asemenea, veți începe să discerneți mai corect ce este bine și ce este rău, nu numai în activitatea voastră dar și a societății în care trăiți.
Toate acestea vă vor determina să aduceți unele modificări în relațiile cu ceilalți și în felul în care concepeți lumea și integrarea ei în univers.

Bine ați venit acasa, suflete minunate! 

Noi știm că factori exteriori v-au manipulat și v-au îndepărtat de adevărata credință, dar știm și că, de multe ori, poate de prea multe ori, ați ales căile facile de a obține un rezultat care v-a satisfăcut ego-ul, chiar dacă mijloacele pe care le-ați ales nu erau cele mai în acord cu gândirea și voința divină. 
Reiterăm aici, dragostea noastră pentru voi, ființele umane de la suprafață.
Noi vedem că majoritatea dintre voi sunteți purtați pe aripile îngerilor, pentru a vă apropia tot mai mult de Noul Pământ.
De fapt, sufletul și inima voastră știu că sunteți înconjurați de Îngeri, de Maeștrii Înalțați, de Ghizii Angelici, de fiii Familiei Galactice a Luminii dar și de familia și pretenii voștri din Telos și din Agatha.
Dragilor, suntem mereu alături de voi, în această călătorie. Vă asigurăm de iubirea noastră și vă garantăm că mereu veți avea în noi cei mai devotați susținători.

Eu sunt fratele vostru Adama din Telos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu