Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 noiembrie 2016

Conversație cu Federația Luminii (I)


(18 nov.2016; channeler Blossom Goodchild)
Traducerea Const. Mihăilescu.

Blossom: Salut, prietenii mei! Vă simt energia foarte puternic, chiar în acest moment.
B.G.
Mulți doresc să ne spuneți despre rezultatele alegerilor din SUA ... acceptați?
Federația Luminii: Într-adevăr, ne aflăm acum cu tine într-o conexiune energetică puternică, ca și în majoritatea situațiilor, de fapt; cu toate că tu nu realizezi de fiecare dată conexiunea puternică între noi.
Permiteți-ne să-i consolăm pe cei care sunt dezamăgiți de rezultatul alegerilor, o consecință a sistemului de vot american.  Încă o dată noi spunem că nu totul este așa cum pare a fi.   
Blossom: Și totul este așa cum trebuie să fie. Accept asta, totuși, poate că ați putea detalia un pic mai mult, decât "nu totul este așa cum pare", lumea are nevoie să știe.
F.L.: Blossom, faptul că lumea voastră este așa cum este ... se datorează îndoielilor și gândurilor privind un iminent sfârșit al lumii, stare care aproape a intrat în conștiința colectivă. Armaghedonul.
Blossom: Cuvântul ăsta îmi dă fiori.
F.L.: Cu toate acestea este corect folosit. Căci multe vă așteaptă și este mai bine să fiți conștienți de ele. Mulți se simt trădați. Ei simt frică și există o neliniște colectivă a sufletelor când se gândesc la ceea ce ar putea să urmeze în ceea ce se cheamă Statele Unite. Acum, mai este justificat să le numiți Statele Unite? Noi credem că nu.
Energia care s-a abătut asupra țării respective am putea-o descrie ca pe un bol foarte mare în care s-au pus multe ingrediente pentru ca să iasă ciorba bună! Dar există acum mult prea multă amărăciune care provoacă o puternică fierbere.
Acolo se produce acum un fel de "talmeș-balmeș” stare care va continua și în lunile următoare și care va influența întreaga voastră lume.
Noi am încercat să vă pregătim pentru ceea ce urmează căci, deocamdată, abia s-a dat startul.  "Jocul" în care lumea voastră intră este unul la care nu v-ați fi așteptat.
Acest „joc” face ca părțile implicate să concureze la deschiderea „cutiei Pandorei” între națiuni. Lupta dintre cei care pretind că reprezintă puterea va semăna în curând cu canonada care se abate asupra flotei adverse care va începe să se scufunde, ca să ne exprimăm în acest fel.  
Blossom: E un pic cam greu de înțeles la ce vă referiți exact, deși știu că în viitorul apropiat ne vom lămuri.
F.L.: Adevărul e că nici noi nu vă putem furniza detalii.
Cu toate acestea, vă vom spune, așa cum am făcut-o și înainte... că ceea ce urmează să se desfășoare va produce un mare șoc și va fi detestat de TOATĂ POPULAȚIA. Îi asigurăm chiar și pe cei care cred că știu despre ce vorbim, că se înșeală, căci totul va fi dincolo de imaginația lor. Cine are urechi să audă și ochi să vadă, să o facă. Acesta este motivul pentru care ne adresăm vouă cât se poate de serios. Stați în Lumina voastră! Fiți în inima voastră! (Păstrați-vă cumpătul !)
Cu toate acestea, noi nu dorim să vă panicăm, căci nu acesta este rolul și scopul nostru, în legătură cu aceste evenimente; nu pentru a vă „bagă frica în oase” suntem noi aici. Dar, vă spunem la modul imperativ și vă chemăm să vă concentrați pe Binele Vostru Cel Mai Înalt/Puterii și să rămâneți fideli Adevărului.
Vor fi încercări puternice și insistente de a vă manipula, de a se mistifica adevărul și de a prezenta minciuna drept adevăr.
Bl.: Pe măsură ce înaintăm în această comunicare, parcă înțeleg că vin peste noi încercări de manipulare serioase, evenimente nemaiîntâlnite. Vă referiți cumva la ... o invazie extraterestră, care s-ar fi pus la cale cu concursul elitei lumii noastre, sau la acțiuni ale acestei elite, sprijinită din afara planetei?
F.L.: Ai tras direct la țintă. Nu aveți voi filme care vă oferă toate ingredientele unui amestec pe care l-ați putea numi complot?
Bl.: Cred că faceți referire la filmul SF ,„SOSIREA” (ARRIVAL) * ... pe care am de gând să-l văd chiar în această seară (destul de amuzant!). Cu toate acestea, ca să fiu sinceră, eu nu sunt cu adevărat sigură de acest „program”, așa că merg „orbește”, ca să spunem așa.
F.L.: Noi pur și simplu continuăm să vă solicităm să deveniți conștienți de treapta scării pe care vă aflați, preaiubite suflete, în drumul vostru către întâlnirea cu Spiritul vostru Superior. 
Vine timpul ...de fapt, timpul este acum, când acțiunea va însemna mai mult decât vorbele. Prin acesta  ... PUTEREA VOSTRĂ ... LUMINA VOASTRĂ ... puterea voastră va fi când o veți simți ca niciodată înainte. Nu noi spunem acest lucru
Noi nu spunem acest lucru ... deși este ușor de înțeles că aceasta vine din lumină ... Noi spunem acest lucru cu o mare intenție.
Bl.: Știu căci pot să simt acest adevăr în ființa mea !!
F.L.: Din nou afirmăm ... că nu este nimic de care să vă temeți, atunci când recunoașteți că totul este posibil și că aceasta este calea.
Noi  am așteptat, că să avem certitudinea că Lumina a câștigat. Acesta este acum un fapt incontestabil. E GATA.
Jocul s-a terminat; și totuși, vor mai fi încercări ca ei să se "ridice din nou" prin sufletele pierdute ... deși întunecații își dau seama că nu mai este nimic de făcut ... nimic nu mai poate fi schimbat.
Noi, cu multă compasiune, spunem că Lumina lor ar putea să crească, pentru ca ei să se salveze, dacă fiecare dintre voi le va oferi iertarea, indiferent de atrocitățile și înșelăciunile pe care le-au făcut, acte care urmează să fie dezvăluite pentru ca voi să le cunoașteți, înainte de a le decide soarta.
Uitați-vă  la tot ceea ce vă este prezentat ... și ne referim la "tot" ... ca parte a planului divin ...la fiecare suflet care are rolul său pe care-l va juca ... pentru binele suprem al tuturor.
Chiar dacă mulți nu vor înțelege ... noi spunem ... că și aceia care s-au oferit voluntar să joace cele mai întunecate roluri, au făcut acest lucru pentru binele suprem al tuturor.
Bl.: Asta este valabil când se privește imaginea de ansamblu (a creației). Pentru că, prietenii mei ... cu toate că aceasta rezonează cu sufletul meu ... mulți vor găsi că o asemenea  propunere va fi foarte dificil de acceptat și de întreprins.
Mai ales când toți vom afla ce ne-a fost ascuns și de ce. Știu, prin învățăturile voastre și ale „norilor albi”, că menirea noastră este să trimitem iubire la toată creația... căci aceasta va fi singura cale de ieșire din mizeria asta. Cu toate acestea, va fi greu de făcut pentru cei ale căror suflete au fost profund afectate și care au plecat de pe acest pământ cu multă mâhnire în suflet. 
F.L.: Multiubită Blossom ... înțelegem gravitatea declarației oferite. Și totuși …știi că ... DOAR  iubirea este răspunsul.
Nimic altceva nu poate fi pus în locul ei... Numai IUBIREA iartă, numai IUBIREA vindecă  ...
OFERIȚI IUBIRE!
TRIMITEȚI IUBIRE!
FIȚI IUBIRE!
NICIODATĂ „steaguri false” (manipulare, dezinformare, minciună).
NICIODATĂ... NEHOTĂRÂRE și NEÎNCREDERE!
Cunoaștem puterea dragostei voastre și cum ... oferind-o altora, puteți schimba datele problemei, puteți schimba mersul lumii voastre.
Voi  sunteți cei care puteți influența TOT CE VA AVEA LOC, numai prin iubire.... FIIND IUBIRE.
Voi ... pe măsură ce veți continua pe această cale, veți afla din ce în ce mai mult adevăr. Bazați-vă pe voi, pe puterea voastră căci sunteți, cu adevărat, foarte puternici.
Vă veți cunoaște și recunoaște propria voastră esență și, probabil, veți decide că va fi interesant, captivant, să mai aveți încă multe experiențe, din panoplia CUNOAȘTERII UNIVERSALE.
În toate acestea vă puteți baza pe noi. Vă vom oferi asistența de care veți avea nevoie și pe care ne-o veți cere. Deja v-am dat tehnologia obținerii și utilizării energiei libere. Vor veni și multe, multe altele. Noi folosim inepuizabila LUMINĂ și veți învăța și voi s-o folosiți.
Bl.: Vreau să spun ceva, poate cam ciudat. Agitația din mine, iscată ca urmare a cuvintelor voastre, mă bulversează. Parcă simt un pic ....Armaghedonul! Doamne, păzește-ne!
Nu pot să cred că toate acestea trebuie să aibă loc de... Crăciun când, Doamne, ajută-ne, ne vom muta într-un timp al bunăvoinței și iubirii între oameni, între toți oamenii.

Website: Blossom Goodchild  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu