Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Contactul dintre mayași și extratereștri este dovedit


Raul Julia-Levy, producătorul filmului documentar Revelațiile mayașe despre 2012 și după, documentar ce a fost realizat sub patronajul guvernelor mexican și guatemalez, a declarat că are dovezi care atestă faptul că civilizația mayașă a intrat în contact cu extratereștri.
El a publicat o fotografie care a fost făcută în anii ʼ30, într-o junglă din sudul Guatemalei. În fotografie apare un cap sculptat descoperit în junglă și care reprezintă un extraterestru. 
Teoria producătorului este susținută și de celebrul fizician Stephen Hawking. Monumentul care a fost fotografiat a fost sculptat în perioada 3500 și 5000 î.Hr., și reprezintă dovada unei civilizații dezvoltate.
Fotografia reprezintă un un chip alungit, cu trăsături fine, care nu concordă cu trăsăturile pre-hispanice ale locuitorilor Americii. Capul a fost creat de o civilizație superioară, care avea cunoștințe impresionante și despre care nu există nicio dovadă pe Pământ.
Această fotografie explică cine sunt. Asta arată de ce aceste monumente sunt peste tot în lume.” Producătorul a mai declarat că Hawking a fost cooptat în echipa sa, pentru a continua cercetările.
Declarațiile au continuat cu un semnal de alarmă. „Am avertizat omenirea că extratereștrii au fost acolo. Asta nu înseamnă că dacă au fost prieteni cu mayașii, vor fi și cu noi. Oamenii trebuie să evite contactul cu extratereștri, oricât ne-ar costa.
Tot producătorul susține că în jurul acestei fotografii a fost o conspirație guvernamentală. Fotografia a fost publicată o singură dată într-o revistă englezească care, ulterior, a fost retrasă de pe piață.
El a mai spus că sculptura din fotografie are 17 metri înălțime și 6 metri lățime, dar el nu mai este în jungla din Guatemala, ci a fost preluat și ascuns de americani.
Monumentul poate fi comparat cu Statuile Moai din Insula Paștelui sau cu Sfinxul din Egipt. În ultima parte a declarației, Raul Julia-Levy a mai spus că „mayașii și extratereștri au avut o istorie a schimburilor. Acest lucru este oficial. Nu există nicio îndoială, lumea este pregătită pentru aflarea adevărului. Acest fapt va produce un impact la nivel mondial.
yogaesoteric
18 noiembrie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu