Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 noiembrie 2016

ACCENTE


Redau mai jos comentariul pe care l-am făcut la articolul  „Chiar vine RĂZBOIUL MONDIAL?, publicat de Moise Guran și preluat, la rându-i, de pe situl Biziday.ro
(http://mihailescubib.blogspot.ro), în 21 nov.2016                         --------------------------------------------------------------------------------

NOTA bloggerului C.M.: 
Subscriu la conținutul articolului de mai sus, mai puțin la insinuarea că ne-am putea îndrepta spre un război nuclear.

Și iată de ce:

-) materialiștii, precum autorul acestui articol, scot din ecuație (din necunoaștere sau lipsă de credință) realitatea spirituală a creației. Ei uită, nu știu sau se fac că nu știu de existența DECRETULUI promulgat de CREATOR (la începutul anilor 2000), prin care se interzice pentru totdeauna utilizarea armelor nucleare. Acel DECRET a fost acceptat și adoptat și de Dumnezeul universului nostru. (http://spirituletern.blogspot.ro/2014/05/matei-2-mai-2014.html;https://www.youtube.com/watch?v=gUf97CZmwBM, cartea „Iluminări pentru o nouă eră” de Sezanne Ward etc).

-) există numeroși militari de rang înalt sau specialiști, din armatele lumii care știu, și recunosc în mod discret, că de fiecare dată când s-au făcut pregătiri de război, focoasele nucleare au fost dezamorsate, fără a se cunoaște de către cine și în ce scop.

-) la încercările de detonare  a unor focoase nucleare experimentale, rata de eșec a crescut extraordinar de mult de la începutul anilor 2000 (n.m: după promulgarea Decretului).

-) în declarațiile beligerante ale unor conducători de state, mereu se amintește că orice conflict nu va degenera într-unul atomic.

După părerea mea, concluzia este și trebuie să fie următoarea:

-) Într-adevăr, există o ciclicitate în comportamentul uman al acestei planete, care pare a fi de cca 50 de ani. În aceste intervale de timp, lumea trece prin fazele de reconstrucție, bunăstare, polarizare politică și economică, declin, contradicții și beligeranță. După ultima fază vine implacabil războiul care șterge și aplatizează totul, reorganizează și reia procesul. De obicei, războiul provoacă atât de multe distrugeri încât, în ciclul următor, omenirea abia de se reface. În felul acesta, evoluția este puternic ponderată, dar ea există.

-) Ne găsim acum la sfârșitul unui astfel de ciclu. Numai că acesta coincide și cu ciclul universal de cca 26000 de ani, ceea ce particularizează perioada aceasta față de celelalte.

-) Fără îndoială că ceva se va întâmpla, numai că, de data aceasta, trebuie să ne așteptăm la ceva mult mai grandios. Fiecare dintre noi simte că ceva „plutește în aer”, ceva urmează să se producă; și, inevitabil, se va produce.

-) Intrarea în vigoare a DECRETULUI a schimbat și va schimba mult similitudinile cu ciclurile  anterioare de manifestare ale umanității. Dacă anterior războiul era cel care reseta totul, făcând ca lumea s-o ia de la capăt, acum cursul evenimentelor va fi modificat.

Factorii care vor determina originalitatea acestui sfârșit de ciclu pământean sunt următorii:
1 - Hotărârea umanității de a ascensiona în dimensiuni superioare, ceea ce înseamnă o creștere importantă a nivelului de conștiință;
2 - Suprapunerea peste perioada ciclului planetar a sfârșitului de ciclu universal;
3 - Existența Decretului, așa cum am mai spus;
4- Programul de ajutorare a fiecărei ființe umane, inițiat de foarte mult timp de un grup restrâns, printre care St. Germain, program care, așa cum ni se spune, este practic demarat;
5 - Faptul că deja tehnologii avansate încep să ne fie transmise (printre care, cea mai importantă, până acum, este Tehnologia Keshe), pe căi care fac imposibilă interferarea forțelor întunecate („iluminații”)
6 -  Slăbirea puternică a influenței și puterii forțelor întunecate asupra Pământului.
7 - Nu în ultimul rând, ajutorul pe care ni-l acordă civilizațiile prietene din univers, pe mai multe planuri.

Cum vor continua lucrurile:
Cred că lumea întreagă va intra într-o sincopă, care, inițial, va însemna: căderi de bănci financiare, modificări drastice ale cursurilor valutare, creșteri alarmante de prețuri la unele produse (mai ales alimente și combustibili). Aceasta va impulsiona puternic omenirea să impună dezvoltarea și generalizarea rapidă a tehnologiei Keshe dar și a altor tehnologii „descoperite” (în fapt, inspirate de civilizațiile avansate și de Divinitate) ascunse în sertare, sub presiunea celor care au deținut controlul asupra resurselor și tehnologiilor „clasice”. 
Implicațiile existenței energiei libere, produsă aproape fără costuri și dintr-o sursă inepuizabilă, la îndemâna oricui, va revoluționa totul, în toate domeniile, ceea ce va face ca omenirea să-și asigure un nivel de trai extrem de ridicat, fără niciun fel de constrângeri. Hrana, apa potabilă, căldura  (sau frigul, după caz), mijloacele de transport, mediul curat, se vor obține aproape gratuit. Sănătatea va fi asigurată, căci nu vor mai exista factorii care să ne îmbolnăvească; în consecință, durata de viață va crește extraordinar de mult. Și, gândiți-vă, fiecare dintre noi, avem chiar acum, dacă vrem, posibilitatea simplă de a ne construi un echipament de captare și producere a energiei libere, după modelul distribuit de Fundația Keshe fiecărei țări (inclusiv României). 
Cine dorește poate găsi expusă pe internet toată tehnologia de construire a unui asemenea dispozitiv, fiecare unitate-model asigurând o putere electrică consumabilă de 2 KW - (dar, cine ne oprește să construim oricâte dorim?). 
În ceea ce ne privește pe noi, românii, mă întreb cu teamă (amintindu-mi de înaltul nivel de ...lene națională): „din nou, vom pierde startul?” Apropo, savantul Keshe, atât de disponibil, a fost invitat și a conferențiat și în Bulgaria; în timp ce mass-media noastră nici nu-i pomenește numele (în schimb, noi îi promovăm pe condamnați, delapidatori sau cercetați penal pentru acte de corupție. Sau ne călcăm în picioare și îndurăm frigul pentru a ajunge să atingem „sfintele moaște”- din care biserica a făcut o afacere mai puțin dumnezeiască - sperând că lenea și pizma noastră proverbială ne vor fi iertate; ori ne înghesuim să apucăm două sarmale la cine știe ce praznic!)

Pe măsură ce nivelul conștiinței va crește (echivalent cu creșterea frecvenței de vibrație), omenirea va păși în Noua Eră, adică în dimensiunea 4D (zona ei superioară) și 5D. 
Omul își va redescoperi menirea lui universală, calitatea de ființă multidimensională. 


Const. Mihăilescu


Un comentariu:

  1. Ce-i mai de joasă speţă de indivizi ca nişte râme clocite prin toate gunoaiele maidanului şi rahatul aruncat din grajduri au fost proptiţi, prin tertipuri şi şantaje, de globalişti, pe posturi de cârmaci, marionete în fapt, să vândă, să umilească şi să desconsidere o ţară, un popor, dar nu oarece ţară, ci o ţară sfântă, al cărui popor, când va fi momentul, îi vor scoate în Lumină şi toţi trădătorii de glie, târâtorii, se vor usca precum iasca, iarba cea rea.
    Prin puterea neângrădită a Creaţiei, unde teama nu există, trăim o nouă eră, a Luminii, Iubirii şi Adevărului.

    RăspundețiȘtergere