Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 25 septembrie 2016

Crop circle uriaș, de o frumusețe uimitoare și de o complexitate cu totul extraordinară, ce a fost descoperit recent în Anglia

Pe 12 august a fost filmată și fotografiată în Anglia o nouă formă spectaculoasă ce a fost „desenată” în lanul de grâu… Misteriosul desen, care are ca reprezentare principală Floarea Vieții, este doar una dintre nenumăratele astfel de apariții realizate în mod enigmatic noaptea pe teritoriul Marii Britanii. Încă de la apariția primelor figuri, cunoscute sub numele de crop circle, s-au făcut numeroase speculații despre cine sunt cu adevărat autorii lor, care de fapt în mod evident sunt extratereștrii.
Desigur, în decursul timpului au apărut diverși oportuniști care au pretins că ei sunt autorii acestor desene, însă nu au putut demonstra acest lucru, nefiind capabili să realizeze chiar și pe lumină ceva atât de complex.
Este suficient să privim acest desen, de o mare complexitate, pentru a ne îndoi că noaptea, cineva ar putea realiza pe întuneric așa ceva. Și atunci? Sunt aceste cercuri din lanurile cu cereale semne date de inteligențe extraterestre, de reprezentați ai altor civilizații? Probabil că unii zâmbesc deja superior la o astfel de posibilitate.
Totuși, este cert că trebuie să fii foarte mărginit să îți imaginezi că nu mai există în întreaga galaxie forme de viață inteligentă sau că o civilizație cu doar 10.000 de ani mai avansată decât noi (nu vorbim despre posibilitatea ca unele să fie și cu un milion de ani în avans), nu poate să ajungă pe Terra, chiar dacă noi nu putem să ne deplasăm în spațiu decât cu câteva zeci de kilometri/secundă.
Așadar, misterul rămâne indiferent de părerea scepticilor.
Merită menționat faptul că proprietarul terenului a stabilit deja un program de vizitare și că deja există și o taxă de intrare!
 
  
yogaesoteric
23 septembrie 2016

Un comentariu: