Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 25 septembrie 2016

Copilul chinez mutant excepţional care deja a atins o nouă treaptă a evoluţiei! Face, se pare, parte dintr-o nouă rasă umană!

Într-un oraş din China numit Dahua, trăieşte un copil ce face parte dintr-o altă rasă umană. Micuţul Nong Yousui are ochi albaştri, așa cum putem vedea la nordici, dar care au o sclipire verde-neon, asemeni ochilor de pisică, atunci când sunt luminați cu o lanternă.
 

Băieţelul vede pe întuneric, la fel de bine ca în timpul zilei.
După ce un profesor al băiatului a distribuit pe internet o postare despre aceste trăsături diferite, un reporter din Beijing a hotărât să verifice informaţiile, prin intermediul unui specialist.
Experimentul a demonstrat că informaţiile erau adevărate. Micuţul Nong este primul om care poate vedea în acest fel pe întuneric.
 
 
Conform oamenilor de ştiinţă, această trăsătură nu reprezintă o singură mutaţie genetică, ci o consecinţă a evoluţiei umane.

yogaesoteric
24 septembrie 2016
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu