Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 iulie 2016

Sananda: Mesaj de la Îngeri.

(2 iulie 2016; channeler Ann Albers).
Traducere Const. Mihăilescu

Dragii mei prieteni, începem prin a vă spune că noi vă iubim foarte mult.
Săptămâna trecută am vorbit cum să faceți față violenței existente în lumea voastră, astfel încât știrile care apar să nu vă afecteze în mod direct.
În această săptămână dorim să aplicați aceleași principii față de comportamentele umane, astfel ca ele să nu vă afecteze la modul personal. Cum vă descurcați față de atacurile verbale ale celor din jurul vostru care nici măcar nu justifică aceste atacuri pe care le întreprind?
Cum vă descurcați cu cei care nu doresc să facă niciun compromis?
Dacă ați auzit sau citit mesajele noastre din ultima perioadă, cunoașteți deja că răspunsul la aceste manifestări este IUBIREA.

Dragostea nu este întotdeauna o atitudine ușor de manifestat, mai cu seamă atunci când ai de-a face cu persoane cu comportament regretabil. Important pentru voi este să descoperiți în aceste persoane, scânteia divină care se află în fiecare. Da, în fiecare suflet există acea scânteie pe care Creatorul a pus-o în el de la început, și fără de care orice ființă și-ar pierde justificarea existențială. 
Fiecare suflet, oricât de lezat, oricât de recalcitrant și lipsit de amabilitate ar fi, tânjește după iubire, după recunoaștere, și acesta este principalul motiv pentru care iubirea este leacul tămăduitor cu valențe universale. Orice suflet care se simte iubit și apreciat devine mai înțelegător, mai maleabil, mai cooperant. 
Cu adevărat iubirea face minuni. Ființele au nevoie să fie ajutate să iubească mai mult, să aibă o atitudine binevoitoare față de întreaga creație, căci ea ființează nu la întâmplare ci are un rol anume care face posibilă evoluția, apropierea de perfecțiune și atingerea scopului principal al fiecărei creaturi: revenirea ACASĂ.
În această largă panoplie, sufletele pot fi mai mult sau mai puțin conștiente de scopul creării și existenței lor în diversele dimensiuni. 
Angoasele, răutatea, atitudinea ostilă care se pot regăsi la anumite ființe sunt consecințe ale unor conjuncturi nefericite, ale datoriilor karmice și ale influențelor malefice ale forțelor care au ales o existență lipsită de lumină. 
Nu există suflet ajuns în impas care să nu aibă nevoie de ajutor, de îndrumare, de Lumină. 
Lipsa luminii poate da manifestări neconforme cu profundul interes al sufletului. 
Nu aruncați cu pietre în cei care plâng și regretă; nici măcar în cei care, din aroganță sau rele îndrumări, nu-și conștientizează rătăcirea. Arătați-le calea fără a le-o impune. Argumentați-le, pe măsura nivelului lor de înțelegere, că iubirea și acceptarea diversității nu înseamnă excluderea particularităților.
Pe calea evolutivă, după depășirea fazei în care entitatea renunță la izolare, la starea de frustrare și de egoism, se ajunge la faza în care acea ființă începe să accepte sprijinul dezinteresat, prietenia neacaparatoare, mâna de ajutor întinsă din iubire și compasiune. 
Din acel moment, entitatea nu se mai simte singură, nu se mai consideră claustrată, iar interesul colectiv începe să-și facă loc în gândirea sa atât de insularizată până atunci.
Următoarea fază este cea a dezinhibării, a disponibilității de a cere ajutor atunci când ai nevoie de el, fără a-ți pune problema cum te vei achita de datorie, cum vei recompensa ajutorul pe care-l primești.
La acest nivel dispare intenția subterană de înșelare a celui care-ți sare în ajutor. Prin atitudine și comportament adecvat, vei găsi modalitatea de a-ți recompensa binefăcătorul. 
Nu uitați deci că există multe suflete care au nevoie de dragostea și de ajutorul tău, chiar dacă există motive serioase care arată că neajutoratul își cam merită soarta. 
Din moment ce acea ființă este o creatură a Divinității, înseamnă că în ea se regăsește, cu siguranță, și acea scânteie care-i probează divinitatea. 
Reveniți la cei care v-au refuzat cândva ajutorul și vedeți dacă, în procesul lor evolutiv, au apărut schimbări notabile și pozitive. În acest caz, reînnoiți-vă oferta de ajutor, fără a considera că ați înregistrat un eșec, dacă sunteți refuzați. Știți și voi că important este cum pleacă un mesaj, nu cum este el primit. 
Nu-i urâți pe cei care vă refuză ajutorul ci rugați-vă pentru ei, pentru luminarea minții și sufletului lor, pentru dezghețarea inimii lor. Trimiteți-le lumină prin binecuvântări și prim meditații. Imaginați cum de la voi, prin palma deschisă a mâinii drepte, pornește un fascicul luminos către cel pe care vreți să-l ajutați. Vizualizați cum lumina trimisă de voi cuprinde și pătrunde acea ființă, pe care o revitalizează și o conștientizează.   

În experiența voastră de viață puteți întâlni ființe care nu doresc să facă compromisuri, nu se abat de la calea pe care susțin că o urmează. Respectați-le alegerile dar, dacă ele acceptă, faceți recomandări plecând de la experiența voastră. Poate că unele dintre aceste referiri îi vor ajuta. 
Încă o dată: nu aveți dreptul să le impuneți ceva, și rugați-vă pentru reușita lor.

Multe suflete au nevoie acum de vindecare. Dacă la această tămăduire voi puteți ajuta în vreun fel, faceți-o.
Este important, de asemenea ca, în procesul vindecării altora, voi să vă păstrați integritatea și să dați, de fiecare dată, numai din surplusul vostru de vitalitate. 
Acesta nu este cinism căci nimeni nu are interes ca, în tentativa de a salva un „rănit” să rezulte încă o victimă. Îndepărtați-vă de situațiile dureroase care s-ar putea crea și care, prin  natura lor și prin conjunctură ar putea conduce la „victime colaterale”.
Procedând astfel veți putea alege cele mai adecvate modalități de a acorda sprijin păstrând-vă nelezat propriul vostru nivel vibrațional.
Trăiți în lume dar nu trebiue cu necesitate să aparțineți ei.
Dumnezeu să vă binecuvanteze! Noi vă iubim foarte mult! The Angels (Îngerii)


http://sananda.website

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu