Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 iulie 2016

PREGĂTIȚI ÎNTÂLNIREA NOASTRĂ!

Un mesaj de la Ashtar
(7 iul.2016; channeler Elizabeth Trutwin)
Traducere Const. Mihăilescu.


Salutări! Eu sunt Ashtar și mă voi adresa Echipajului nostru de la sol, din Noul Ierusalim. Posibilitatea conectării voastre la navele noastre, aflate sub diferite pavilioane, sau chiar cu unele civilizații „din stele” este acum perfect posibilă, mai cu seamă că există o dorință generală a acestor civilizații de a se pune la dispoziția voastră pentru a vă ajuta în diferite moduri, inclusiv pentru a vă oferi îndrumări menite să vă călăuzească pe calea ascensionării, căci și ele au trecut cândva prin asemenea etape evolutive. 
De data aceasta, ei vă transmit, prin mine, salutările lor pline de prietenie și de iubire. Iată câțiva dintre cei care vă transmit salutări: Maitreya de pe nava lui „The Star”, Arhanghelul Mihail de pe nava „Noul Betleem”, Soltec de pe nava „Phoenix”, Arhanghelul Metatron de pe nava sa ”The Methuselah”, Athena, consoarta mea, aflată acum pe nava nava „Dove”, Mama Sekhmet de pe nava „Nibiru”. Prin ei, toate echipajele de pe navele enumerate, dar și de pe altele, pe care nu le mai menționez, vă salută și așteaptă cu nerăbdare ca, în sfârșit, acea multașteptată întâlnire cu civilizația Pământului să se producă.

Am venit astăzi aici, la această întâlnire (pe calea undelor), pentru a vă ruga să vă pregătiți pentru sosirea noastră pe Pământ.
Pe măsură ce minciunile și tertipurile folosite de guvernele statelor care se opun acestei întâlniri memorabile, devin mai evidente și-și pierd din credibilitate, opozanții înțeleg iminența producerii acestui eveniment major în istoria civilizației umane. Înfăptuirea acestei întâlniri între reprezentanți ai multor civilizații din univers cu voi, pământenii, va avea un impact major, în primul rând asupra voastră, căci atunci se vor cunoaște crimele care s-au produs asupra umanității, manipulările, cauza războaielor, înfometarea repetată ciclic, decăderea sau stagnarea economică, învrăjbirea între popoarele planetei, prozelitismul practicat de majoritatea religiilor care, pentru a-și crea și păstra privilegii materiale, au dus o politică de îndoctrinare care nu are nimic comun cu adevărata credință în Dumnezeu și în Creator.

Cei care nu vor mai putea fi mântuiți vor experimenta o matrice sufletească în care amintirea de la crearea sufletului lor va fi ștearsă. Acesta va fi ca și cum n-ar fi trăit niciodată. Dar aceasta va fi urmarea alegerilor lor pe care nimeni nu i-a forțat să le urmeze. Va fi ca și când ei își vor lua viața de la început, fără amintiri, fără experiențe, fără cunoaștere și cu un minim de abilități, care să le asigure strictul necesar existenței. Speranța noastră este ca măcar atunci aceste suflete să aleagă calea iubirii.
Noi nu vom veni pentru a ne etala cu aroganță vasta experiență în toate domeniile vieții, inclusiv în cel spiritual. Ne vom prezenta ca o expoziție din care fiecare dintre voi are dreptul să aleagă ceea ce va crede că i se potrivește. Atunci veți realiza cât de mult ați fi putut dobândi dacă v-ați fi ordonat și subordonat viețile unor idealuri divine, bazându-vă permanent pe sentimentul iubirii aproapelui și a Creatorului. Multe dintre civilizațiile pe care le reprezentăm, și în numele cărora ne prezentăm, am trecut prin faza evolutivă în care vă aflați voi, acum. Am avut profesori și ghizi cosmici, dat, oricum, mult mai puțin numeroși decât ceea ce aveți voi în prezent. Experiența noastră bogată, acumulată de-a lungul timpurilor, poate fi un ajutor extrem de prețios pentru voi, dacă veți alege să o folosiți. Oricum, noi venim cu toată deschiderea, fără gânduri ascunse, venim cu dorința frățească de a vă ajuta căci creșterea voastră va avea un impact benefic asupra întregii galaxii, chiar și asupra universului acesta. Este sigur că, la rândul nostru, vom avea de învățat din experiența voastră, care, din păcate, nu a fost dintre cele mai fericite.
De fapt, trebuie înțeles că nimeni, nicio civilizație nu stă pe loc, căci încremenirea, blocarea îndelungată a evoluției înseamnă nu numai regres, dar chiar dezintegrare. Fără falsă modestie, ajutorul pe care vi-l oferim cu toată dragostea, ne influențează și nouă propria dezvoltare, propria evoluție, efectul global fiind de ridicare spirituală a întregului univers în care trăim. 
În această perioadă în care se înfăptuiește Ascensiunea sistemului vostru planetar, trebuie înțeles că ascensiunea individuală nu este subînțeleasă, nu este necondiționată ci rămâne în responsabilitatea și la latitudinea fiecărui individ care o poate accepta sau respinge. Deci, LUAȚI AMINTE: EVOLUȚIA VOASTRĂ, A FIECĂRUI SUFLET, NU ESTE O GARANȚIE. TREBUIE CA FIECARE DINTRE VOI SĂ O ALEAGĂ ȘI SĂ SE STRĂDUIASCĂ SĂ O OBȚINĂ, PRIN DORINȚĂ, PRIN GÂNDIRE, PRIN ATITUDINE ȘI PRIN ACȚIUNE. Evoluția voastră nu este un dar pe care, oricum, îl veți primi. Dacă cineva crede că, în procesul ascensiunii, se poate „pierde” sau rămâne neobservat, chiar și atunci când nu se implică, SE ÎNȘEALĂ. Efortul ascensionării este un cumul al tuturor, al fiecăruia în parte.

Dragilor, afluxul major al energiilor feminine Divine va recalibra puterea de orice fel pe aceasta planetă, sistem solar, Galaxie și va avea un impact global asupra întregului  Nebadon, Super Univers.

Acum există în proximitatea planetei voastre zeci de mii de nave de diferite dimensiuni, aparținând foarte multor civilizații avansate, inclusiv ale civilizației umane din Pământul Interior. Prin multe portaluri energetice, circulă într-un sens sau altul nu numai energii dar și flotile și flote care leagă planeta voastră de univers. 
Voi credeți că este liniște și nimic nu se întâmplă pe planeta voastră, din acest punct de vedere. Realitatea este că ați fi uimiți să vedeți cât de intensă este circulația între Pământ și planetele galaxiei sau universului.

Prin tehnologii de înaltă clasă, voi veți putea experimenta nu numai metode de abundență tehnologică în toate domeniile, dar și acele sisteme cu aplicabilitate în experimentarea unei largi game de senzații eterice, ale bucuriei, iubirii, armonizării cu natura, cu ființele necuvântătoare, sau cu universul, stabilirea de legături și comunicări cu îngerii etc. 

Există, și veți beneficia de ele, tehnologii pentru crearea unui univers local în care să se reproducă anumite mirosuri, gusturi, compoziții ale mediului ambiant. Atmosfera naturii, a pădurii, a apelor curgătoare, a mării va putea fi ușor creată într-un spațiu restrâns, fără a fi nevoie să vă deplasați până acolo.

Dar nu doar atât: veți putea materializa nave și vehicule de diferite tipuri, la nivelul planului fizic, pe care le veți putea folosi la dorință și dezintegra, atunci când nu vă vor mai fi de folos. Majoritatea acestor realizări va fi rodul aplicării în diferite moduri ale influenței și intercondiționării dintre câmpul magnetic și cel gravitațional (Nota C.M.: vezi aparatul MAGRAV, al Fundației Keshe).

 Dragilor, toate acestea sunt posibile și de mult reprezintă o realitate în alte lumi. Ele vor ajunge și la voi, după ce întâlnirea cu voi a civilizațiilor extraterestre se va fi realizat.
Cel mai important lucru pe care trebuie să-l cunoașteți despre venirea (debarcarea) noastră și întâlnirea cu oamenii de rând ai planetei voastre, este că aceasta nu se va putea produce înainte ca popoarele să-și fi revendicat și obținut propria lor libertate, adică înainte de a elimina oligarhia de la conducerea guvernelor și alungarea monopoliștilor financiari și a profitorilor de orice fel.
Tehnologiile noastre nu pot fi date pe mâna mafiei industriale, politice, economice, în general.
Toate guvernele care nu reprezintă interesele populației trebuie înlăturate; și asta trebuie să o faceți voi, nu alții. (Nota CM: un precedent există: ISLANDA; toți trebuie să urmăm exemplul luminos și eliberator al micului dar curajosului popor islandez). 

Dacă omenirea voastră va face jumătate din acest drum de eliberare, pentru realizarea celeilalte jumătăți ne asumăm noi sarcina. 
Este extrem de important să se înțeleagă acest lucru, dacă nu doriți să „scăpați și acest tren”. De voi depinde cât de repede promisiunile noastre vor deveni realități pe Pământ (Nota C.M.: foarte multă lume a citit sau a aflat pe diferite căi despre adevărata revoluție care să produs în Islanda, nu de prea mult timp. Acolo poporul și-a alungat guvernanții corupți și a pus în locul lor conducători capabili, cinstiți și merituoși. Marii bancheri, străini și autohtoni, au fost alungați, fără a-și mai putea recupera marile averi adunate în bănci. Pentru mulți este o nebuloasă cum de un popor atât de mic, cu resurse naturale extrem de limitate, a putut să-și impună libertatea FĂRĂ CA MAFIA MONDIALĂ SĂ-L PEDEPSEASCĂ!?  Explicația constă tocmai în ceea ce Ashtar declară mai sus:„ faceți voi jumătate de drum spre libertate căci cealaltă jumătate a vom face noi”. 
Prin mijloace pe care noi nu le cunoaștem și nu le înțelegem, Forțele Luminii au somat Cabala Întunecaților –„iluminații”, să nu se atingă de Islanda și de poporul ei curajos, dacă nu vor să se supună unor acțiuni drastice, care să-i anihileze sau să-i expulzeze imediat de pe Pământ. Și, iată că Islanda prosperă văzând cu ochii, chiar dacă mafia internațională încearcă ca prin mass-media obedientă să nu mai vorbească de această minunată țară. Veți vedea destul de repede ce va deveni Islanda. Nimic nu este întâmplător, totul , din orice domeniu ar fi, se leagă și se justifică.
Unii vor spune că merg prea departe când afirm că un fapt minor precum rezultatul de 1-0 al Islandei de la „europene”, în meciul cu Anglia, a fost o atenționare și un exemplu de ceea ce poate face un mic popor, atunci când are o voință de fier și este ajutat de Forțele Luminii. Ca să vă amărăsc un pic, amintiți-vă că noi am luat bătaie de la Albania. Credeți că nu este simptomatic? Eu sunt convins că da.
În timp ce islandezii își alungă delapidatorii, hoții și corupții, restabilesc dreptatea în toate sectoarele vieții, o parte importantă din poporul nostru a preferat ca un infractor cu acte în regulă, să conducă cel mai mare partid din țară; iar la alegerile locale i-a încredințat, prin primarii aleși, să „gospodărească” cele mai importante resurse și localități, inclusiv capitala!
 Credeți că ÎNTÂMPLĂTOR suntem în coada Europei în realizări de orice fel, dar fruntași în corupție, proaste alegeri, mortalitate, hoție, învățământ de slabă calitate, lipsă de putere economică, lipsă de asistență medicală și socială, lipsă de infrastructură, nivel de trai scăzut etc. etc.? 
Oare, întâmplător sunt aleși în organisme foarte importante precum: CCR, CSM, ministere, organisme de control și, mai cu seamă, în parlament, cei mai corupți indivizi, hoți dovediți, oameni fără scrupule, fără educație și fără bun-simț, dar care se apără între ei, folosindu-se de legi aberante făcute de ei înșiși pentru a-și proteja interesele și a scăpa de dreapta judecată? În ce țară din lumea civilizată, alta decât România, o treime din numărul de parlamentari are probele cu justiția sau li se cere cercetarea pentru fapte de corupție? 
Din păcate, noi nu mai suntem de mult – dacă am fost vreodată - un popor; suntem o populație!)

Cu foarte mici excepții, cei care citesc acest mesaj astăzi au fost de acord să suporte inconvenientul unei existențe în trup fizic (cea actuală), pentru a fi de ajutor în această perioadă de tranziție a planetei Pământ.
 
Au existat întârzieri, gândesc mulți dintre voi. Și asta este adevărat, numai că trebuie înțeles odată pentru totdeauna că „terenul” îl pregătiți voi. Noi venim atunci când voi (un procent majoritar sau măcar important) sunteți gata, sunteți suficient de pregătiți. 
Poate că mulți dintre voi nu cunoașteți că în jurul Pământului așteaptă semnalul de debarcare mii și mii de nave care sunt gata să vă dea tot sprijinul de care aveți nevoie. În plus, există, în același scop, multe nave pe corpurile cerești din proximitatea Pământului: Luna, Venus și Marte. 
Credeți că este chiar o plăcere ca aceste echipaje să aștepte de foarte mulți ani ca voi să vă pronunțați, dându-le semnalul „verde” de debarcare? 
Nu vă temeți: ei nu au nevoie de bogățiile voastre, de poziția voastră astrală sau de altceva. Ei au venit cu dorința sinceră de a vă ajuta. Sigur că sunt interesați ca această acțiune, care s-a tot amânat din cauza nehotărârii voastre, să reușească, căci, așa cum am mai spus, ceea ce faceți voi aci pe Pământ influențează întreaga galaxie, chiar întregul univers.
Ei sunt hotărâți să-și îndeplinească promisiunea și sarcina pe care și-au asumat-o în fața Dumnezeului acestui univers și a Creatorului.
Însă forțele noastre nu au prea avut răgazul să „vegeteze” căci au existat suficiente încercări ale forțelor întunecate din univers (chiar din alte universuri), care ne-au determinat să purtăm adevărate războaie în spațiul din această zonă a galaxiei. 
Pe de altă parte, forțele noastre au și sarcina de a păzi și apăra anumite locuri de pe, sau din interiorul Pământului (tuneluri, peșteri, canale de acces, obiective de importanță strategică, precum rețele de transmisie, altele decât cele cunoscute de voi). 
Aceste obiective sunt vizate și de Forțele întunecate care-și creaseră anumite baze militare de rezistență și acțiune. Noi le-am dislocat sau distrus complet aceste baze care urmăreau distrugerea civilizației umane sau a planetei Pământ. 
Toate aceste realități vor fi cunoscute de voi după ce ne vom întâlni.

Așa cum Pământul își urmează cursul în prezent, încadrarea lui pe calea naturală și nedeviată este asigurată, în așa fel încât planeta să-și reocupe plasamentul său inițial. Asta va face ca vremea să nu mai fie imprevizibilă și viața să devină mult mai agreabilă pe Pământ.

În prezent, Pământul este poziționat în locuri unde niciodată n-a mai fost. Revenirea lui la traiectoria normală este posibilă și ca urmare a izgonirii forțelor întunecate care, prin activitățile lor, doreau să controleze Pământul și încă alte 37 de planete. Scopul lor final era cucerirea și exploatarea unor prețioase resurse naturale, soarta civilizațiilor de pe aceste planete nefiind o preocupare a lor. Pe de altă parte, întunecații intenționau ca aceste planete să fie transformate în adevărate poligoane de tragere cu arme nucleare atât între ținte de pe aceeași planetă cât și între ținte de pe planete diferite. Asta le-ar fi permis perfecționarea unor arme cu care să poată stăpâni lumile, în confruntarea cu alte forțe inamice. 

Este interesant de menționat că din acest vast program întunecat făcea parte și ceea ce voi numiți "Programul spațial secret", care utilizează fonduri Secrete Întunecate, și care le-ar fi permis să lupte cât de cât eficient (sperau ei) cu Forțele Luminii, ale căror realizări tehnice sunt foarte avansate față de ceea ce ei vor putea realiza vreodată.

Cei care doresc înarmarea se folosesc inclusiv de fonduri aduse din afara planetei, în timp ce omenirea voastră suferă de malnutriție și de multe alte lipsuri. Criminalilor de război intergalactic nu li se va permite niciodată să obțină un control militar. Întunecații speră să aducă războaiele galactice sau intergalactice pe Pământ, unde ar putea folosi oamenii pe post de „carne de tun”.
Există trei tipuri de arme cu care se poartă războaiele în planul fizic: armamentul fizic ca atare, influențarea mentală (războiul psihotronic), cu care să se combată propaganda adversarului și conștiința spirituală, care să dea rezistența și determinarea necesare în combaterea inamicului.
Multe vieți s-au pierdut în aceste războaie, care au trecut sau sunt în curs de desfășurare.
Două lucruri vă cerem:
-) să credeți în mesajele și în realitatea noastră,
-) să fiți siguri de bunele și frățeștile noastre intenții și sentimente. Noi suntem aici pentru a ajuta Pământul și a-l apăra, așa cum am făcut-o de foarte mult timp. Cu cât mai repede aceste două lucruri vor fi îndeplinite, cu atât mai puține pierderi de ființe omenești se vor înregistra. Noi și civilizația din interiorul Pământului vă rugăm să nu uitați avertismentele noastre legate de intențiile forțelor întunecate. 
Orice muritor care dorește să urmeze sfaturile lui Sananda, își va crește frecvența de vibrație. Iisus Hristos (Sananda) este amiralul Noului Ierusalim iar eu, Ashtar, sunt comandantul și conduc ceea ce cunoașteți voi a fi Comandamentul Ashtar.
Dintre toate cele mai înalte forțe ale Luminii, dintre toți Marii Maeștri și Arhangheli, Sananda este cel care a fost cel mai apropiat de civilizația pământeană..

După ce vom restaura Pământul, transformându-l exclusiv în planeta păcii, și după debarcarea reprezentanților galactici și universali ai civilizațiilor avansate, se va infuza o nouă înțelepciune, care va crește mult nivelul de conștiință. Abia atunci va începe adevărata muncă. 

Mulți dintre voi vor face călătorii pe alte planete unde vor vedea un alt fel de viață, alte concepții, care le vor îmbogăți cunoașterea. Alții vor alege poate să ajute civilizațiile care au avut mai mult de suferit din cauza întunecaților, căci există și planete unde aceste forțe ale răului au folosit din plin arme nucleare, planete care au fost implicate în unele războaie intergalactice. 

În conformitate cu Legea Universală, suntem datori să ajutăm pe cei care au nevoie și să eradicăm sărăcia, inechitatea și războiul din toate lumile. 

Trebuie să știți un lucru, care acum vi se pare imposibil: pentru că trăim într-un univers holografic, atunci când cineva este rănit, durerea și suferința se transmit tuturor celorlalți, nu neapărat la modul conștient. Lapidar, dau o explicație: pentru că fragmentele Master-Hologramei rezonează și au impact asupra tuturor „produselor” holografice, indiferent unde s-ar afla ele. Legea lui Unu are aplicabilitate universală. Efectul acesta seamănă foarte bine cu efectul de bumerang. Ceea ce am spus mai sus are valabilitate și este un Adevăr Universal. Nu ne putem niciodată separa de CEL CARE NE-A CREAT. Privind altfel lucrurile: nimeni, niciodată nu rămâne singur.

În sfârșit, vă reamintim că, periodic voi puteți călători pe unele dintre navele noastre galactice, prin „excursiile” care se organizează. Nu ocoliți această posibilitate foarte instructivă, chiar dacă, la nivel conștient nu vă amintiți de ele.

Salut! Eu sunt Ashtar care am transmis prin canalul uman Elizabeth Trutwin, 7 iulie 2016.

SURSA:  http://cosmicascension.com/private-session




7 comentarii:

  1. Buna ziua,C.M,
    Indreptati-va un pic privirea spre siteul "aliatiiumanitatii"iar apoi urmariti sedintele de hipnoza regresiva ale lui Colagero Grifasi!
    Le puteti gasi traduse,vreo 24 ca nr in romana pe youtube.
    Pe mine m-au bulversat aceste informtii,iar acum nu mai cred chiar tot ce vine ca informatie, chipurile de la "Maistrii spirituali".
    Oricum respect munca pe care o faceti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  2. Povesti vanatoresti de care s-a saturat toata lume...iar nemernicii jubileaza in continuare. Treaba-i asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Un mesaj as avea, ca pregatire pentru 'intalnirea' asta: P-aici e teritoriu sfant si suveran, iar fiintele umane nu sunt niste vite incapabile, care trebuie inghiontite si manate pe niciun drum - si nici nu cred ca au nevoie de cineva, sau ca este ok sau macar posibil ca altcineva sa isi asume raspunderea pentru drumul 'de eliberare' al oamenilor. Poate, mai bine sa-si ia 'Ashtar' toate navele si sa se dea la o parte din drum, sa nu mai blocheze lumina ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui.”

    http://www.antena3.ro/actualitate/inedit/bizar/ultima-previziune-a-babei-vanga-el-este-romanul-care-va-conduce-tara-in-razboi-309790.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Hei,trebuie sa fi oarecum "nebun"ca sa perforezi matricea asta intunecata acum pe final.
      Nu prea iti iubesti aproapele,decat pe cel de sub plapuma
      Daca noi suntem nebuni,tu cum esti? ......!
      Nu ai acceptare a infinitatii Universului si fiintelor vii?
      Miroase a judecata vorbele tale,uek

      Ștergere
  6. Bai da v-a manipulat intunecatii in frunte cu Maria Marin(acum o cheama Mariana s.)care are blogurile :familia celesta,in spatele scenei etc fara numar,pentru fraieri care inghititi manipularile lor.
    Va inecati ca tiganul la mal...
    E alegerea voastra.
    De fapt NU VA MANIPULEAZA NIMENI,VOI VA LASATI MANIPULATI!
    Mai schimbati filtrele ca nu stiti sa filtrati informatiile,deja le faceti jocul intunecatilor,va plafonati,nu mai credeti in nimic nici in umbra voastra nici in cel ce va priveste din oglinda,deveniti niste zombi,aceleasi oite cumintele care stau in tarc(matrice)
    Hei :ASTA E ULTIMUL TREN!
    Nu vine nici un stelar sa va ajute daca stati indoiti cu inima, cu mainile in buzunar si strambati din nas a nemultumire,
    Eu imbarbatez doar pe cei cu credinta adevarata in Divinitate si in civilizatiile galactice care ne pazeste de factiunile intunecate.
    Drum drept spre LUMINA!

    RăspundețiȘtergere