Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 iunie 2016

Într-o zi vei pleca din această lume și atunci vei lua cu tine tot ceea ce ai simțit, fie bun, fie rău

Oana Maria Grigore (luni 23 noiembrie 2015)


Știm că vom sta puțin aici, acum, pe acest pământ, știm că putem pleca în orice clipă și cu toate acestea continuăm să fim ignoranti cu noi înșine și cu cei de lângă noi. Continuăm să ne mințim, să ne spunem că avem timp și mâine să facem ce n-am reușit astăzi, sau ce n-am făcut 20 de ani. Cuvinte nespuse, îmbrățișări neoferite, ochi nepriviți, atingeri oprite…e o minciună. Nu va veni ”o zi…”, ziua este acum, clipa de acum, fiecare clipa irosita e o șansă pierdută cu tine însuți de a-ți demonstra cât ești de puternic, fiecare lucru nefăcut va striga dupa tine cu și mai multă putere și te va trage în jos. 
Din păcate ne spunem minciuni în fiecare zi.
Într-o zi vei pleca, vei lua cu tine tot ce ai simțit, tot ce ai trăit, tot ce ai gustat, toate emoțiile, toate iubirile și îmbrățișarile, vei lua sărutările și mângaierile celor dragi, vei lua privirile lor pline de iubire, vei lua tandreța și răbdarea, vei lua înțelegerea și compasiunea, vei lua toate minunile pe care le-ai experimentat, dar vei lua și toate durerile, suferințele, atașamentele, frustrările, supărarile, neînțelegerile, neiubirile, toata negură, vei lua tot..tot ce-ai adunat in suflet, în minte, în conștiință, toate amintirile. Vei zbura cu ele și probabil cele care vor atarna cel mai greu iți vor stabili și destinația. Ești un condor încărcat cu de toate, te-ai gândit, însă, unde vei vrea să te așezi, unde te vei întoarce? Ce zbor avem aici, vom avea și acolo. Încărcatura noastră va depinde doar de noi.

Când traim, trăim cu totul, simțim totul. Probabil experiența Pământ ne-a oferit cea mai grandioasă vedere asupra universului. Personal mi se pare extraordinar să ai un trup înzestrat cu simțuri și prin el să-ți trăiești toate experiențele. Omul în sine este o piesă colosală pe care Dumnezeu a creat-o. Să poti simți într-o singură clipă atâtea emoții pozitive, negative, să poți avea atâția stimuli la care să răspunzi… Suntem grandiosi, niște focuri de artificii pe care Dumnezeu (Universul) le privește cu mândrie: ”Ia uite ce am creat, uite-i cum strălucesc, uite-i cum se bucură, uite-i cum mă iubesc…”

Dumnezeu ne vede spectacolul în fiecare zi, în fiecare clipă, simte bucuria și tristețea alături de noi, Dumnezeu ești tu, eu, noi, voi..Dumnezeu a rupt din el că sa ne creeze și-n fiecare zi se reconstruiește cu bucățile pregătite să i se intoarcă, acasă…
Cât cer, câtă lumină, ce spectacol!

SURSA: http://oficialmedia.com

2 comentarii:

  1. Va rog daca puteti trece autorul si sursa corecta a acestui articol. Aveti aici toate datele necesare. Va multumesc!
    http://oficialmedia.com/intr-o-zi-vei-pleca-si-vei-lua-cu-tine-tot-ce-ai-simtit/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După cum vedeți, am reparat eroarea (care nu-mi aparținea: adresa de la care preluasem articolul nu menționase sursa primară, așa cum o impunea deontologia).

      Ștergere