Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 16 mai 2016

Totul este orchestrat (I)

Mesaje primite de la Sananda, St.Germaim, Adama, „Cel care servește”,  Lady Nada și Ashira.

(1 mai 2016; channeleri James McConnell și dr. Susan Sammarco)
(Notă: aceste mesaje a fost primite în timpul emisiunii duminicale „Pregătiți-vă pentru schimbare” transmisă de postul de radio din Glendale.)
Traducere Const. Mihăilescu.

Sananda.
Sunt Sananda. Întotdeauna este minunat când ne întrunim cu toții pentru a comunica.
Este minunat când putem să ne adresăm unui număr așa de mare de ascultători cu care simțim că rezonăm. Nu este chiar atât de important cât de profund este acest nivel de rezonanță. Pe total, câmpul rezonant este foarte mare. Aceste comunicări vă ajută să aveți discernământul necesar pentru înțelegerea majorității problemelor aduse în discuție.
Fie că este vorba de această sursă de informare sau de oricare alta, important este să ne decidem pentru a apela la ele atunci când necesitatea o impune.  
Noi ajungem la voi pentru a vă oferi acele mesaje care să vă ajute în eforturile pe care le faceți zi de zi, mesaje al căror conținut vă face să înaintați în procesul de Ascensiune. De fapt, asta înseamnă chiar procesul de ascensiune. Tot ceea ce am făcut noi și tot ceea ce ați făcut voi până acum a urmărit apropierea voastră de momentul culminant, la care se ajunge treptat. Voi vă aflați acum, așa cu au mai afirmat și alții, foarte aproape de linia de sosire.
La voi se petrec acum multe evenimente, multe lucruri care împing programul mai aproape de finalizare. Dar nu ați încheiat căci multe urmează a veni în realitatea voastră, evenimente și fapte care sunt în programul vostru de Ascensiune dar despre care nu este oportun să facem precizări, desfășurarea și acuitatea lor depinzând în foarte mare măsură de deciziile și alegerile pe care voi le veți face.

În conexiune cu oportunitățile momentului, noi ne aflăm astăzi în comunicare cu voi. Venim cu elemente noi, venim să vi le reamintim pe cele care încă mai așteaptă hotărârea voastră, avem informații, avem mesaje și, da , chiar anunțuri. Toate le-am pregătit pentru voi pentru a vă ajuta, pentru a vă „da la mână” ceea ce tocmai vă este necesar.
Noi am așteptat crearea conjuncturii favorabile, am așteptat adică cele mai bune momente care sunt create de astronomia cerească, pentru a putea face cel mai oportun transport informațional. Ne referim la faptul că cel de al treilea val energetic informațional este în drum către voi. Al treilea val, care cel mai probabil va lovi Pământul în această vară, undeva în luna iunie, în jurul solstițiului de vară. Credem că în acea perioadă valul energetic care vă vizează va cunoaște momentul său culminant. Dar, desigur, energiile au cunoscut un trend ascendent și anterior.
Voi ați fost cei care, sub impactul primului val, v-ați mutat într-un domeniu vibrațional superior. Asta se întâmpla în septembrie 2015.
Deci, sub influența energiilor primului val, frecvența voastră de vibrație a crescut.
În luna martie a acestui an, 2016, ați primit cel de al doilea val energetic care, la rândul său, v-a ajutat să vă ridicați încă și mai mult nivelul vibrațional. Cel de al doilea val a produs trezirea unui important număr de ființe și creșterea frecvenței de vibrație a celor treziți anterior. 
Noi auzim poveștile voastre despre modul în care ați simțit impactul acestor valuri energetice. Unii dintre voi ați povestit că ați avut stări extatice, alții anumite forme de migrene, de disconfort etc. 
Oricum, acum, sunteți mult mai pregătiți pentru a face față și a asimila energiile celui de al treilea val care urmează să sosească prin iunie a.c. Această creștere vibrațională înseamnă o ridicare a nivelului de conștiință, o înțelegere mai completă a realităților și asta vă va ajuta să vă apropiați și mai mult de linia de sosite în procesul Ascensiunii.

Și, da, este vorba de un salt de înțelegere care se va manifesta în grupuri tot mai mari de ființe umane și care va face ca un număr din ce în ce mai important dintre voi să trăiască propriile povești izvorâte din transformarea adusă pe calea înălțării voastre.  
Știm că folosirea expresiei „ în curând” nu este menită să aducă completa voastră liniștire și edificare. Noi vă rugăm să înțelegeți că evenimentele la care ne referim se vor produce cu necesitate, dar nu este nimerit a indica cu exactitate o anumită dată. Și, voi știți din ce cauză: noi pregătim evenimentele dar voi sunteți cei care „apăsați pe buton”. Decizia e la voi nu la noi.
Este vorba de un proces major de acumulare, aflat în desfășurare.
Toate acestea fac parte din procesul de ascensiune, toate aparțin marii orchestrații, care ne implică pe noi, cei din planurile divine, pe voi, pământenii de la suprafață, pe cei din Pământul Interior precum și lumile galactice. Noi toți lucrăm împreună pentru o cât mai perfectă orchestrare a acestui mare ansamblu.
Saint-Germain, care urmează să intervină în comunicare, vă va vorbi despre crearea Noii Republici și despre schimbările în domeniul monetar. Așa că, îl invit pe fratele nostru drag, Saint-Germain, să vă dea detalii despre aceste două subiecte.
Pacea și iubirea să fie cu fiecare dintre voi!
 Sananda.

Sf. Germain 
Sunt St. Germain și confirm cele spuse de iubitul nostru frate Sananda care a amintit de unele dintre schimbările care urmează a se produce pe Pământ. Cu adevărat, multe schimbări sunt în mișcare acum.
Este demarat procesul de schimbare cuprinzătoare și completă în structurile voastre guvernamentale.
Multe se anunță în fundal, la mulți dintre voi au ajuns zvonuri despre proximele modificări. Ați auzit, de asemenea, despre Noua Republică

Cel pe care voi l-ați presupus a face începutul, a fost schimbat pentru a satisface nevoile celor care v-ar înrobi, și care v-ar păstra în umilință. Ei au reușit acest lucru folosindu-se de cele mai bune abilități și manevre de care dispuneau, dar chiar și acestea nu pot depăși toate forțele adunate împotriva lor. Acestea sunt forțe ale Luminii care acționează împotriva lor, chiar acum, în timp ce vorbim.
Întunecații cunosc în acest moment că au pierdut acest război special. Însă, ei nu au „predat armele” și încearcă să mai lupte, încă mai provoacă atentate, deoarece încă mai cred că va exista un moment final în care să se salveze. Dar expulzarea lor urmează imediat și vor fi mutați în tărâmul 3D care li s-a pregătit din timp. 
Speranța lor deșartă într-o minune, care să-i salveze, există, dar, în adâncul sufletului lor, știu deznodământul implacabil care-i așteaptă. 
Lor li s-au oferit numeroase ocazii pentru a reveni la Lumină, li s-a oferit posibilitatea să accepte o nouă înțelegere a realităților, li s-au oferit ocazii de a se schimba, dar, până acum, au refuzat cu obstinație.
Din păcate, unii dintre ei sunt frații sau surorile voastre ori prieteni pe care contați și la care țineți. Ei își arată acum adevărata lor față. 

Toate aceste lucruri care se petrec acum, toate aceste lucruri care se schimbă, sunt în curs de realizare.

Nouă Republică va fi proclamată în curând, tot așa cum urmează să se producă și acele schimbări pe piața monetară. 
Aceia dintre voi care dispun de ceva fonduri, este bine să le folosească în cel mai bun moment, pentru a se muta (dacă vor constata această necesitate) în alte zone în care își vor recăpăta echilibrul. Oportunități vor fi. Scopul principal al fiecăruia va fi să-și găsească locul în care să poată duce o viață echilibrată, îndestulată și tihnită.
De fapt, voi toți lucrați pentru a vă asigura acest echilibru în viața voastră, și foarte mulți sunteți aproape de îndeplinirea acestui deziderat.
Libertatea și eliberarea voastră vor fi anunțate în scurt timp, și se vor realizată în moduri diferite. 
Republica, Noua Republică, este deja înfăptuită în planurile superioare și va fi implantată pe Pământ, devenind o realitate indubitabilă.
Nu s-a făcut cunoscută, nu s-a popularizat până la acest moment, și nu s-a anunțat teritoriul pe care-l va cuprinde.
De fapt, nu s-a anunțat nici NESARA (Actul Național de Securitate al Reformei Economice), deși despre ea se vorbește de multă vreme, în anumite medii, dar și aceasta există în planurile superioare.
În curând, veți avea o deplină înțelegerea asupra acestor realizări care vă vor schimba radical viața și modul de a gândi. Mulți dintre voi ați contribuit la ele, deși, marea majoritate n-ați fost conștienți de acest fapt.

Aceasta pentru că era necesar, era necesar la momentul respectiv și este necesar în continuare și în prezent, să treceți prin văl, sau vălul să se subțieze până la completa dispariție. Mulți dintre voi vor fi în stare, din ce în ce mai mult, să vadă prin văl și dincolo de el. 
Mai întâi vor fi sclipiri, flash-uri, după care totul se va stabiliza, se va permanentiza. 
Vă vreți uita la cer și veți vedea un cer diferit de cum îl știați din totdeauna, vă veți uita la soare și veți vedea un alt soare, vă veți uita la stele și veți vedea alte stele care licărind vă vor spune „ nu suntem stele, suntem nave spațiale”.  Și va fi real, nu în vis.
Veți simți că schimbarea plutește în atmosferă, veți simțiți și vedea schimbările climatice și veți constata, fără îndoială, schimbările energetice. Toate acestea sunt o parte a acestei mari orchestrații și a procesului de ascensiune.
Deci, foarte curând, totul va vorbi despre schimbare, și va fi o schimbare majoră care va veni inevitabil la voi.
Vor exista însă și câteva schimbări minore, dar va exista acea schimbare majoră, acea schimbare pe care voi o numiți „Evenimentul”. 
De fapt, vor fi mai multe „evenimente” dar toate vor culmina cu acel „EVENIMENT”. Și toate acestea, nu sunt deloc departe. Ba, dimpotrivă. 
Noi apreciem că acel mare „EVENIMENT"se va produce în vara acestui an, 2016, atunci când „pulsul” (valul) galactic va lovi Pământul.
Toate acestea se apropie, toate acestea sunt parte din expresia a ceea ce înseamnă Gardianul Noii Dispense numită "după răsărit" (“after the dawn”).
Acest moment se apropie, dar, așa cum v-am mai cerut, trebuie să mai aveți un pic de răbdare.
Acum cedez acest canal următorului comunicator care vă va vorbi despre o altă semnificație a acestei expresii. 
Pacea și iubirea mea să fie cu voi toți!
Sunt St. Germain.

www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

2 comentarii:

  1. Cine este Cel care serveste, Sanat Kumara ? Am dat pe siteul de la acest articol si am gasit altul interesant in care Arabella (stiti cumva cine este ?) mentioneaza ca fiecare persoana a primit propria fairy care sa ajute la ascensiune.
    http://ancientawakenings.org/Channelings/index.php/2016/04/10/16-04-03-the-3-energy-waves-are-going-to-culminate-in-the-summer-of-2016/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu cine este „Cel care Servește”, dar, cu siguranță, nu este St. Germain.

      Ștergere