Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 mai 2016

Prezentarea în premieră a înregistrării complete a conferinţei de la Roma a Fundaţiei Keshe

EXTRAORDINAR!!  REALITĂȚI ASCUNSE


Prin bunăvoința Keshe Foundation Spaceship Institute (Kf-SSI), vă prezentăm înregistrarea completă a conferinței organizate de Fundația Keshe la Roma în data de 16 octombrie 2015, la care au participat reprezentanți ai ambasadelor și oameni de știință din mai multe țări. Conferința a fost susținută de Mehran Keshe, omul de știință iranian care, împreună cu echipa lui, a produs și oferă gratuit întregii lumi un nou tip de tehnologie care poate asigura independența umanității față de sursele de energie convenționale.
  
La conferință au participat oficiali din SUA, China, Rusia, Japonia, Noua Zeelandă, Germania, Austria, Norvegia, Suedia, Polonia, Italia, Malta, Portugalia, Irak, Armenia, Georgia, Nigeria, Irak, Palestina dar și România, după cum se aude pe înregistrare atunci când Keshe îi invită pe participanți să numească națiunile pe care le reprezintă.
Oare România a fost într-adevăr reprezentată la această conferință istorică, de o importanță majoră pentru viitorul umanității? Și dacă da, ce s-a petrecut cu tehnologia pe care țara noastră a primit-o pentru a fi pusă urgent, în mod gratuit, la dispoziția tuturor cetățenilor?
Omul de știință Mehran Keshe a afirmat că oferă gratis tehnologia Magrav, dezvoltată cu ajutorul programelor de cercetare spațiale, tuturor națiunilor care o solicită. Totuși dorește ceva în schimb – implementarea păcii pe întreaga planetă.
Fundația Keshe susține că tehnologia Magrav ajută la producerea a tot ceea ce au nevoie cosmonauții în spațiu: lumină, căldură, hrană, tratamente medicale etc. 
După 14 ani de cercetări, această tehnologie poate fi folosită acum și pe Pământ. Omul de știință a explicat că generatorul pe care l-a prezentat la conferință este de fapt o replică a soarelui, la scară redusă.
Folosind materiale obișnuite, cărora le-a schimbat structura moleculară, echipa lui Keshe a obținut nano-materiale care eliberează plasmă. Mai apoi, fiecare utilizator decide ce anume dorește să producă cu ajutorul plasmei, care este eliberată în cantități uriașe. 
Aceste aparte sunt un ajutor imens în special în țările sărace, unde pot fi produse cu materiale locale, fără să mai fie nevoie de fonduri mari pentru construcția de centrale și infrastructură. Producerea unui astfel de generator costă mai puțin de 10 dolari per gospodărie, iar în schimb oamenii vor avea energie, hrană și tratamente medicale.

Iată câteva exemple oferite de Keshe: 
-)dacă se pune o bucată de fruct deasupra unui pahar cu apă, cu ajutorul noii tehnologii, apa va capta toate proprietățile nutritive ale respectivului fruct, precum și energia și gustul lui. 
În acest mod, de exemplu, în caz de necesitate, o întreagă comunitate de oameni se poate hrăni cu o singură portocală.
-) De asemenea, cu ajutorul tehnologiei dezvoltate de Fundația Keshe, se pot cultiva semințe în cele mai aride soluri și se pot produce substanțe de fertilizare complet gratuit, a explicat cercetătorul iranian.
-) Un alt dispozitiv care funcționează cu tehnologia prezentată se aplică pe zona din trup unde a apărut o durere, iar durerea dispare în scurt timp. Producerea acestui dispozitiv în Africa ar costa 10 cenți pe bucată.
-) În țările dezvoltate, generatoarele Keshe pot conduce la eliberarea populației de dependența de energie electrică produsă de centrale nucleare sau pe bază de combustibili fosili, reducerea semnificativă a consumului de carburanți la mașini sau creșterea producției în agricultură, între altele.


(deocamdată nu are subtitrare în limba română)


Reprezentanții țărilor care au fost prezenți la eveniment au primit de la Mehran Keshe o cutie în care se afla un generator de energie întocmai ca cel prezentat la conferință, împreună cu un stick USB ce conține toate informațiile necesare pentru producerea unui astfel de aparat.
Iată câteva fotografii relevante (în prima fotografie este ambasadorul din Ghana, primul care a solicitat la conferință și a primit cutia de la Mehran Keshe):
 

 
Mehran Keshe le-a reamintit ambasadorilor și celorlalți reprezentanți ai națiunilor că au la dispoziție 10 zile în care să hotărască cum vor proceda în continuare. După cele 10 zile, Kf-SSI a publicat pe internet toate informațiile cuprinse în acel stick USB, astfel încât oricine să poată avea acces complet și gratuit la aceste informații ce vor schimba lumea din temelii. Tot atunci, Fundația Keshe a organizat și un seminar în care prezintă în detaliu cum poate fi produs generatorul. Puteți vedea înregistrarea (în limba engleză) aici.
Conferința din octombrie 2015 a fost cea de-a treia de acest gen pe care Fundația Keshe a organizat-o până acum. Iată și posterul de promovare, intitulat Energie liberă în schimbul păcii:

 

Nota C.M.: este de presupus că Președintele și Guvernul României cunosc  unde a ajuns acel dispozitiv primit gratuit precum și instrucțiunile nu numai de utilizare dar și de producere a unor aparate similare. 

Invit cititorii să pornească o campanie de aflare a adevărului. Trimiteți, pe orice cale, întrebări legate de acest subiect, la Președinție, Guvern, Parlament, Academiei Române, partidelor politice, prefecturilor, și, nominal, unor persoane cu notorietate. 
Cereți să se facă publică participarea României la acea conferință precum și lămuriri asupra dispozitivului primit de delegația română (unde se află și ce măsuri s-au luat pentru producerea lui etc).
Dacă, totuși, guvernul României (fostul guvern Ponta) nu a fost reprezentat la acea conferință, unde, cu siguranță a fost invitat, atunci, are datoria să explice lipsa sa de receptivitate.

Toți trebuie să înțelegem că aceasta este metoda de obținere a energiei libere despre care entități extra-pământene ne transmit mereu mesaje.

Dacă nu vom face nimic, în sensul aflării adevărului, Cabala întunecată va dosi și această extraordinară tehnologie, așa cum a făcut și cu celelalte. 
Noi suntem mult mai mulți decât ei și, dacă ne vom uni glasurile, ne vom putea demonstra puterea.(În legătură cu aceasta, este nerealisată și păguboasă convingerea unora că doar prin America ar exista reprezentanți și slujitori ai Cabalei)

Sugerez că ar fi extrem de utilă inițierea pe internet a unei petiții adresată președinției, guvernului și parlamentului României pe care să adunăm cât mai multe semnături și în care să cerem să ni se spună adevărul și să se demareze urgent acțiunea de multiplicare a generatorului de energie primit de la fundația Keshe. 
Oameni buni, nu fiți indiferenți, fiecare dintre noi poate și este dator să facă ceva, fie și doar pentru a responsabiliza și pune la treabă pe cei pe care i-am ales să ne administreze interesele, ca țară și ca națiune !

yogaesoteric
16 mai 2016


Nota C.M.: Cititorul Marius Sumedrea face unele pecizări utile la rubrica „comentarii” și indică adresa http://magrav.ro/download-pdf-keshe-ro  unde se dau detalii de confecționare a unui asemenea dispozitiv. Îi mulțumesc foarte mult! Cred că individual sau în grupuri, un asemenea dispozitiv poate fi construit. 
Cu atât mai important ar fi ca guvernul să numească o unitate de profil care să preia această extrem de importantă problemă de interes național, inclusiv pe cea de fabricare și distribuire gratuită sau la prețuri modice, a acestui dispozitiv cu multiple utilizări. Oricum, este o chestiune mult mai importantă decât căutarea virușilor și microbilor din spitale (de către comisii  care, așa cum se cunoaște, nu vor avea nicio eficiență, alta decât acoperirea vinovaților și perpetuarea situației deplorabile). 
Președintele ar putea, de asemenea, să facă o pauză în programul vizitelor protocolare sau de agrement și să înceapă a face și ceva util țării. 
Parlamentul, în puținele ocazii în care se realizează cvorum, ar trebui să dezbată și această chestiune.  
Să le cerem implicarea! 

Un comentariu:

  1. Salutari ! Nu exista nicio persoana oficiala din Romania care sa fi participat la conferinta fundatiei Keshe. Exista Grupul Keshe Romania din care a participat o persoana. Acesta este actic pe net are dispozitive create de Keshe si le studiaza. Au produs deja cateva. Din acest grup fac parte studenti si cativa profesori de la o anumita universitate. Eu am luat legatura cu ei ptr. ca am organizat o conferinta la Constanta pe aceasta tema.
    Problema se pune deocamdata la nivel individual. Sa studiem din materialele ce exista aceasta tehnologie si sa incepem sa le confectionam in grupuri. Iata aici un site in lb.romana unde gasiti informatii http://magrav.ro/download-pdf-keshe-ro/
    Implicare si spor la treaba ! Numai bine

    RăspundețiȘtergere