Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 decembrie 2015

Vindecarea de rușine.

Mesaj din Arhanghelul Gabriel
(18 nov. 2015; channeler  Shelley Young)
Traducere Const. Mihăilescu

Dragilor, rușinea este o emoție care de multe ori duce la blocaj, în comportamentul persoanei aflată în această situație născându-se o stare de regret și frustrare. Noi avem totdeauna o atitudine de înțelegere a acestor ființe și le încurajăm să reflecteze asupra comportamentelor care le-au determinat sentimentul de rușine, de jenă. Ele trebuie să fie capabile să identifice cauzele unor atari șituații și să reflecteze la cât de departe sunt în acele momente de ceea ce sunt sau pot fi ele cu adevărat.
Sentimentul de rușine apare atunci când ființa se comportă diferit de cum ar fi normal, și această situație o scoate înafara zonei sale de confort și de echilibru.
Aceasta este o condiție importantă a creșterii spirituale.
Problema apare ulterior, atunci când, individul își folosește această experiență de viață pentru a-și bloca propria dezvoltare și se afundă tot mai mult în mocirla auto-degradării.

Există o mare diferență între introspecție și abuzul de sine! Orice experiență servește creșterii voastre, cu condiția să învățați a vă redefini în conformitate cu concluziile acceptate din acea experiență, adausul de experiență ajuându-vă să vă redirecționați pe calea care să exprime mai fidel expresia voastră de sine.
Introspecția vă ajută să înțelegeți și să alegeți diferit pentru a putea merge mai departe. Abuzul de sine, pur și simplu, vă ține blocați, ceea ce poate determina un comportament mult diferit de ceea ce sunteți voi cu adevărat.
Dacă ați făcut ceva de care nu sunteți mândri, faceți corecția în viitor, la proxima ocazie, astfel ca să puteți continua înaintarea pe cale cu totala voastră angajare, neîncărcată de aspecte care nu vă mai pot legitima deplina integritate morală.
Analizați cu luciditate care a fost cauza pentru care ați acționat altfel de cum ar fi fost în conformitate cu ceea ce vă reprezintă și vă definește.
A fost teamă? Deconectare? Singurătate? Tristeţe? Furie? Frică?
Există întotdeauna un aspect de sine rănit care vă precipită deciziile spre ceva care nu reprezintă ceea ce sunteți voi cu adevărat.  
Conectează-te cu această parte rănită și imaginează-ți cum o îmbrățișezi cu dragoste, iartă-te pentru rătăcirile tale și promite, ție și universului, că nu te vei mai abandona răului și neputiinței.
Simte că te-ai însănătoșit, că ești din nou totalitatea ta imaculată și primitoare pentru Lumină.
Apoi, realizează că poți face, cu deplină legitimitate, pasul înainte.

Cine nu este capabil să-și recunoască vina și momentele de rătăcire, nu-și va putea vindeca rănile și va continua să facă loc degradării fizice, psihice și morale.
O ființă rănită și încărcată cu tarele trecutului, nu poate continua să evolueze, și va fi dispusă, sau nevoită, să aleagă căi lăturalnice, crezând că a găsit „scurtătura” prin care să recupereze decalajul.
Acceptând neadevărul asupra evoluției sale, va găsi mereu o motivație a alegerilor sale nedumnezeiești și, din când în când, va face acte de mărinimie care, va crede el, vor „spăla” toată murdăria (n.m.: va „drege busuiocul”) din comportamentul care-l împinge spre și mai multă nelegiuire. 
Calea corectă este să te oprești, să te recunoști așa cum ești și să vezi că ești diferit de ceea ce ar fi trebuit să fii. Recunoaște-ți faptele, vorbele și gândurile care te-au făcut să te depărtezi de Lumină și iartă-te. Apoi, rupe legătura ta cu trecutul care nu te onorează iar, în viitor, fă alte alegeri. 
 Alege să mergi în noua ta versiune îmbunătățită, care te va îndemna mereu să faci fapte bune, pline de iubire, de compasiune și de milostenie. 
De data aceasta, va fi o creștere adevărată, dragii mei, acea creștere care vă va conduce în dimensiunea la care v-ați propus să ajungeți.

www.trinityesoterics.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu