Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 decembrie 2015

Război dezlănțuit asupra Crăciunului: Papa Francisc spune că «acesta e doar o șaradă»… în fața atâtor războaie și a urii!

Papa Francisc declară Crăciunul o „șaradă” când există atât de mult „război și ură”. Celebrarea sărbătorii Crăciunului pare o ipocrizie dacă ținem seama de violențele, vărsarea de sânge și ura care s-au dezlănțuit în lume, spune liderul Bisericii Catolice.
Crăciunul se apropie: vor fi lumini, petreceri, brazi împodobiți, scene cu Nașterea Domnului… toate acestea sunt o șaradă. Lumea se îndreaptă spre război. Lumea nu a ales o cale pașnică”, a declarat Papa Francisc în timpul unei predici de la sfârșitul lunii noiembrie.
Afirmațiile suveranului pontif au venit cu o zi înainte de asediul asupra unui hotel din capitala Bamako, Mali, soldat cu cel puțin 29 de morți. Papa a făcut referire la atacurile teroriste din Paris și Beirut și la bombardarea avionului rusesc deasupra Peninsulei Sinai, în Egipt. 
El a condamnat escaladarea urii dintre oameni, alimentată de violențe și a sugerat că ar trebui ca lumea, în loc să se delecteze cu petreceri, să se căiască și să se roage pentru o „revărsare de grație divină”.
Ar trebui să implorăm iertare pentru această lume, care nu alege calea păcii. Să-i plângem pe cei care trăiesc pentru război și au cinismul de a nega acest lucru”, a declarat papa, adăugând că „Dumnezeu plânge, Iisus plânge”.
Cei care fac război sunt damnați, sunt infractori. Războiul nu poate fi «justificat» din multe motive. Dar atunci când întreaga omenire este în război, așa cum se petrece astăzi… nu există nicio justificare”, a adăugat pontiful.
Afirmațiile papei au venit odată cu marcarea de către Vatican a începerii sezonului tradițional festiv, prin ridicarea bradului de Crăciun de 25 de metri înălțime în Piața Sf. Petru, brad adus din Bavaria, Germania, patria fostului papă Benedict al XVI-lea.
Bradul a fost împodobit cu ornamente confecționate de copiii bolnavi de cancer din toată Italia, înaintea începerii Anului Sfânt, în 8 decembrie.
Papa Francis are speranțe mari cu privire la încheierea războiului, fiind adesea aclamat pentru propovăduirea mesajelor de pace. În timpul vizitei efectuate de pontif în Statele Unite cu trei luni în urmă, președintele Barack Obama a recunoscut contribuția papei în normalizarea relațiilor dintre SUA și Cuba.
În cadrul Adunării Generale a Națiunilor Unite de la New York din luna septembrie, suveranul pontif a condamnat persecuțiile asupra minorităților religioase și etnice și distrugerea zonelor culturale din Orientul Mijlociu și America de Nord.

yogaesoteric
20 decembrie 2015

8 comentarii:

 1. popartzoiule,bagati-as sarma-n nas,pana cand vrei sa ne manipulezi?esti papa 111 sau 112?112?!Cand o cadea vreun asteroid pe terra,pe vatican sa cada!sa dispare-ti cu religiile toate,duceava-ti.....

  RăspundețiȘtergere
 2. NAMASTE ! Ce ar fi sau cum ar fi perceput de omenire gestul papei de a-şi deschide cufărul milei în care mii de bogaţi au pus acolo zeciuiala lor-dacă nu,mai mult şi banii aceia ar fi donaţi pînă la ultimul euro celor flămînzi,săraci sau bolnavi ? De observaţii şi critici de la "specialii" acestor vremuri,ne-am cam săturat............Îşi îndeasă averile şi bogăţia în conturi secrete iar pe cele materiale trufaş ni le plimbă pe sub nas apoi cu atîta aroganţă se prefac ,că ne plîng de milă.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt de acord cu dv.că instituția Vaticanului, de mult, dacă nu din totdeauna, a fost anacronică și nefolositoare omenirii, în procesul evoluție și apropierii omului de Dumnezeu. Sunt convins că majoritatea cardinalilor și mulți slujbași cu „galaone” de la Vatican sunt corupți și folosesc credința oamenilor pentru ca ei să trăiască în lux și, din păcate, uneori, în depravare. Totuși, eu îl consider pe actualul papă un om „cu frica lui Dumnezeu”, o ființă care chiar vrea binele omenirii. De altfel el și încearcă să modifice starea de lucruri din Vatican. Din păcate,este cam singur în această tentativă de curățare a bisericii catolice. Este foarte probabil ca, în cazul în care Iiluminații de pe lângă Sf. Scaun, nu vor reuși să-l „dea pe brazdă”,se va recurge, ca în multe cazuri în lume, la clonare.

   Ștergere
 3. ...cred ca el papa este cel mai pacatos de pe pamant... altfel dece s-ar ruga pentru el bisericile catolice in fiecare dumineca ? apoi urmeaza bravii nostri conducatori...

  RăspundețiȘtergere
 4. Rob – OK. Am un interviu în pregătire cu Kevin Anette, şi a fost nevoie ca să pun următoarea întrebare pentru cineva : Papa Francisc este un reptilian schimbător de formă ?

  COBRA – Papa Francisc nu este schimbător de formă şi nu este reptilian. El este un Archon din partea negativă, din Andromeda.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect.Si adevarat.Si pe "deasupra" si iezuit.....

   Ștergere
  2. Adam Weishaupt (1748-1830, filozof german iezuit, fondatorul Ordinului Iluminatii)

   Ștergere
 5. http://www.lovendal.ro/wp52/papa-francisc-se-afiseaza-in-public-cu-crucea-bestiei-ce-vrea-papa-sa-ne-transmita-in-mod-subtil-ca-se-inchina-diavolului-sau-ca-este-el-antihristul/

  RăspundețiȘtergere