Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 decembrie 2015

Un răspuns de la Ashtar

(28 dec. 2015; channeler Susan Leland)

Traducere Const. Mihăilescu.

Margareta: Te-am auzit de mai multe ori susținând că Obama este din Lumină. Eu, pur și simplu, nu înțeleg cum poți pretinde asta despre această ființă? 
Ashtar: Acțiunile violente și lăcomia manifestate în cadrul Guvernului și Parlamentului SUA - sunt într-adevăr dificil de înțeles, dar ele nu pot fi puse în sarcina și responsabilitatea lui Obama. Ele sunt comise de întunecații înfiltrați de mult în cele două structuri. Președintele Obama nu poate fi acuzat de ceea ce fac acești indivizi aflați în posturi importante în stat. Președintele lucrează în sensul eradicării acestor situații dar mai este mult până la totala lor dispariție. Oricum, ceea ce face este în acord cu programul său de lucru care are termene ce se apropie de finalizare.
Rolul lui Obama este de a ilumina și conștientiza aceste suflete. Mulți oameni nu au ajuns la înțelegerea acestui adevăr. El (Obama) s-a pregătit asiduu pentru această grea muncă și rămâne fidel misiunii sale, în ciuda eforturilor și încercărilor Illuminati. Zi de zi, întunecații încearcă să găsească sau să creeze ocazii de a-l asasina, pe el și familia sa, în modul cel mai discret. Președintele este însă puternic susținut și atent protejat. El este al nouălea membru al Consiliului Siriusian al lui Nouă, și este instruit de către Lord Morya.
Incă ceva despre președinția SUA : există mai multe nivele peste acest post de conducere, create de „pălăriile negre” (
the dark hats) cu mulți ani în urmă, iar Președintele, de foarte multe ori, nu cunoaște ce se discută și se hotărăște acolo. Un exemplu în acest sens a fost programul spațial secret, în care era programată călătoria lui Obama pe Marte, dar el nu a cunoscut despre asta decât în ultima clipă, când, aflând despre ce este vorba, și-a dat consimțământul.


7 comentarii:

  1. Toti,subliniez,TOTI presedintii Americii au fost,sunt si vor fi numiti si stabiliti de iudeo-masoneria khazara, poporul(adica adunatura multicolora de criminali,puscariasi,hoti,borfasi,jefuitori si mincinosi care se numeste,elevat,popor American!!!!)fiind doar un participant activ(si financiar) la marea cacialma si cacanarie numita pompos-pentru prostirea prostilor- exercitiu electoral,adica alegeri.Acest adevar odata cunoscut nu mai ai cum sa crezi "minunatiile",manipularile,minciunile si prostiile debitate si pe acest blog de unii si altii...Hai sa fiti sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...Aceiasi chestie si in Romania...din pacate...

      Ștergere
    2. Cei ucisi de ss,cia la ordin,au fost de LUMINA,ex.JF KENNEDY,restul au fost de-ai lor intunecati.Ce treaba are adevaratul popor,populatia american/a,cu conducerea cabala care locuieste pe teritoriul SUA,nu-i baga pe toti in aceeasi oala,ex e si ISRAELUL,si in toate statele lumii sunt fiinte de LUMINA dar si intunecati cu aservitii lor.Nu da cu pietre in toti.Populatia de rand este nevinovata dar manipulata,e alegerea fiecaruia cand se "trezeste".Si americanii,si arabii,rusii,chinezii,evreii,samd,sunt fratii mei si ii iubesc fara conditii.NAMASTE!LA MULTI EONI! IN PACE!

      Ștergere
    3. E o vorba la noi la romani:" Betivul se trezeste,prostul,niciodata!!!" Cam asa si cu "marele" asa-zis popor American....

      Ștergere
    4. Din ce se trezeste betivul???(cui pe cui se scoate,tot betiv ramane).Cum poti folosii cuvantul prost impotriva semenilor tai(te crezi cumva mai destept oleaca decat ei?).Sa inteleg ca mataluta esti mai evoluat decat poporul american?Inaintea scrierii acestor comentarii rautacioase-CE CONSUMI?/Ai vrut sa spui:PROSTUL SE TREZESTE-BETIVUL NICIODATA! IA MAI GOLITI UN PAHAR MAI,DESTEPTILOR!Vedeata-sh in mijlocul poporului american cu comentariul in bratze.Ai inima sechestrata,vorbesti cu mintea,iubirea neconditionata na-i descoperit-o,o-i fi hibrid si nu stii inca,ai ochii negrii?sau sufletul?Ma-i aveti putin de ragait pe planeta aceasta,pe urma dispareti unde va e locul.

      Ștergere
  2. Buna! Va rog sa imi vizitati si mie blogul : www.disney-channel-ro.blogspot.ro . Multumeac!

    RăspundețiȘtergere
  3. "ZAMOLXE – PARINTELE ROMANILOR

    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi!
    EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de Om Gloria Celui Prea Înalt, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! Zamolxe vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”

    Îmi place · · Promovează · Distribuie

    RăspundețiȘtergere