Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 decembrie 2015

Scrisoare către Dumnezeu

3 dec. 2015 de la Blossom Goodchild
Traducere Const.Mihăilescu

Datorită pierderii cuiva foarte apropiat, și pentru a răspunde multelor e-mail-uri sosite în ultima vreme, astăzi nu voi posta un channeling cu Federația Luminii, ci o scrisoare pe care mi-a dictat-o inima către Dumnezeu, Marea Iubire


Dragă Iubire ... în forma Ta cea mai înaltă, Doamne!

Mă întreb pe mine însămi, dacă putem schimba câteva cuvinte.  O fac din dorința de a semnala și eu că pe Planeta noastră Pământ, s-a ajuns la o stare de mare dezordine ... datorită faptului că, unele ființe omenești exploatează fără discernământ bogățiile planetei, atât de la suprafață cât și din măruntaiele ei. Presupun că prăduirea bunurilor Mamei Pământ nu este o necesitate existențială ci o satisfacere a dorinței de îmbogățire și de dominație a lumii de către ființe puse pe distrugere.
Aș dori să TE întreb și pe Tine... care este, mai exact, motivul pentru care unii își tâlhăresc „propria casă”?

Există mii de alte plângeri, mii de exemple care ar putea fi date, dar eu știu că Tu ai cunoștință și vezi tot ceea ce se petrece pe această foarte frumoasă planetă, al cărui chip este schimonosit de ființe umane, care pun în pericol însăși viața planetei.

Avem mulți canalizatori pe aceasta planetă ... care încearcă, prin ceea ce fac, să apropie binele de civilizația noastră, să ridice conștiința oamenilor pentru ca viitorul nostru să fie unul cât mai luminos. 
Ei nu lucrează pentru faimă și nici pentru câștig material ci din dorința de a mobiliza cât mai mulți la creșterea conștiinței generale
Dar se întâmplă că unii canalizatori, în felul în care interpretează și transmit informația cuprinsă în mesaje, incită la pierderea credinței, a speranței și invită lumea să se predea deznădejdii, ceea ce este contrar obiectivului lor.

O spun, din inimă: nu ÎȚI CER ca sa ne salvezi ... cer ajutor!

Fiecare dintre noi ar trebui să știe cine EȘTI ...și că toți facem parte din TINE.

Unii o știu, alții nu, iar alții, deși o știu, o ignoră.. Dar, chiar cei care sunt conștienți ... luptă, uneori,  ... pentru ca să înțeleagă rolul pe care îl interpretează, și se întreabă, când lucrurile vor deveni mai clare și mai acceptabile.

Mulți canalizatori informează cititorii asupra MARILOR schimbări, care se vor petrece înainte de sfârșitul anului 2015. În prezent, ca în toți anii  trecuți ... descurajarea și dezamăgirea pun însă tot mai mult stăpânire pe lume.

Din aceasta cauză, aș dori să știu, direct de la TINE, CEL MAI ÎNALT DINTRE ÎNALȚI ... SURSA DIVINĂ ... ce trebuie să facem, pentru ca planul Divin să înceapă sa ia formă? Nu plecând de la planul la care Tu ai acces, ci începând de aici, din planul nostru existențial concret. Adică de aici, de jos, de pe Pământ, unde într-adevăr mulți se declară „obosiți” și pe punctul de a renunța la orice speranță!

Ni se spune mereu că „ Cei răi, fac acest lucru”, că „Întunericul se termina” ... și că „În curând ... foarte curând, lumea noastră va intra în „Era de Aur”.
Cunosc persoane cărora li se spune asta de mai bine de 50 de ani.
Dar constatăm că aici, jos, pe Planeta Pământ, acest „ÎN CURÂND” nu apare la orizont. Dar,TU știi asta, nu-i așa ?

Am dori atât de mult să cunoaștem, sperând că întrebarea este de bună-cuviință,... ce este programat a se întâmpla cu adevărat, ceva cu adevărat MĂREȚ?
Vrem să vedem „luminița de la capătul tunelului”, dacă ea există și dacă va veni cândva spre noi, sau noi ne vom apropia de ea. Da, acest lung și întortochiat tunel parcă nu se mai termină odată!

Da, știu că noi am venit aici..... pentru a TREZI lumea, pe cei încă adormiți, lucru pe care mulți dintre noi (channeleri, ființele din Lumină, traducători etc) o facem cu determinare și cu speranță, cu pasiune, dar nouă ni se pare că lucrurile se mișcă foarte, foarte încet, dacă... se mișcă.
Știu că prietenii mei din „afara planetei”, cunoscuți ca reprezentând  Federația Luminii, ne cer să AVEM ÎNCREDERE, că este adevărat, că nu este o minciună. Dar, în realitate, nu avem prea multe dovezi...„pe teren”. De fapt, ce mai,... este complet invers.

Sufletele avansate, în căutarea ADEVĂRULUI, îmi cer să „las să plece” toate aceste rugăminți, toate aceste cereri aproape disperate, în speranța că, totuși, cineva le va auzi și ne va da un răspuns care să ne liniștească sufletele și mințile. Eu le spun ”îngrijorări”.
Inima mea și a multora, poate suferi adânc din cauza a ceea ce avem de suferit, și despre care ȘTIM că nu este, nu poate fi ADEVĂRATA VIAȚĂ, pentru că nu pentru suferință am fost noi creați, ci pentru bucurie, pentru iubire, pentru îndestulare, pentru pace și pentru FRUMUSEȚE.
Ce interes ar fi avut Creatorul să se joace cu sufletele pe care le-a creat, făcându-le existența un calvar? Căci este atât de cumplit, atât de umilitor și atât de inuman ceea ce se întâmplă cu marea umanitate, de care o mână de suflete înrăite și sadice își bat joc de multe milenii. 
Mă simt motivată să spun ceea ce am spus căci, cu siguranță, ceea ce se petrece aici „jos”, în acest moment, trebuie oprit cumva. ....

Există afirmația, care simt că este adevărată, ... că este doar o iluzie să credem că noi și planeta noastră, suntem separați de TINE, cel care EȘTI  Iubire/Dumnezeu/Unitate.
Pot să accept acest lucru. Dar oare îl înțeleg? Încă nu.
Cu toate că sufletul meu continuă să spere ... căci trebuie să existe un răspuns.

Cred cu convingere că lumea în care trăim este lumea pe care o gândim. Că noi chiar suntem ceea ce gândim. (Mulțumesc pentru ceea ce mi se dă uneori să contemplez, frânturi minunate de ADEVĂR și de BUNĂTATE. Astea mă determină să-mi mențin o atitudine pozitivă și plină de încredere).

Îmi asum responsabilitatea completă pentru Cine Sunt Eu, și pentru permanenta mea intenție și dorință de a „descoperi adevărul”.
În același timp, simt ca ființele omenești, de pe această planetă, au devenit atât de pierdute .... și rătăcesc atât de departe de TINE, ... drept pentru care Te-aș ruga ca, de acest Crăciun, să ne întinzi mâna Ta sfântă pentru a primi ajutorul pe care mereu l-am așteptat dar niciodată n-a venit, până acum cel puțin.
O mică „scânteie” ... un „mic fir argintiu” ... ceva asemănător unui „Ding Dong” de bucurie din Înălțimi ... ar face diferența, în acest timp al marilor încercări.
Pentru ca, în loc de râpa alunecoasă, pe care mulți dintre noi scapă, să găsească ... speranța de care să se prindă, pentru a nu mai...continua prăvălirea în prăpastie.
Înlocuie Doamne, apetitul unora dintre noi pentru minciună și fraudă, cu dorința de a ajuta, de a fi buni și mărinimoși cu cei mai vitregiți de soartă!
Știm că stă în puterea Ta această minune, căci cine altul ar putea s-o facă, dacă nu Tu?
Fă, Doamne, ca LUMINA ADEVĂRULUI SĂ CURGĂ PESTE NOI ȘI SĂ NE PĂTRUNDĂ!
Caci ...noi putem schimba „jocul”, mai ales dacă vom deveni toți conștienți de rătăcirea noastră. Știu că asta se poate întâmpla datorită nouă, dacă vom fi atât de mulți încât să înclinăm balanța. Din păcate, cei treziți și conștienți sunt „la mâna ” celor care încă dorm și se complac în obscuritate.
Ajută-ne să devenim suficient de mulți, pentru a modifica balanța în favoarea Luminii.
SIMȚIM ... că TU ai putea înlătura vălurile ignoranței și ale letargiei celor mulți, ... dintr-o singură suflare, dacă aceasta ar fi voința Ta!

Știm că voința Ta, este ca toți fiii Tăi sa se întoarcă Acasă ... și să devină Cine ești TU... ȘTIU, DOAMNE, CĂ POȚI FACE CA ORICE LUCRU SĂ SE ÎNTÂMPLE.
Eu, fiica Ta, vreau să revin ACASĂ cât mai curând și, din acest motiv, îți implor îndurarea de a mă ajuta, pe mine și pe toți copiii Tăi, pe care i-ai trimis să populeze Pământul.

IRADIAZĂ LUMINA TA ȘI ARATĂ-NE CALEA ... ȘI NE VOM ÎNTOARCE ÎNTR-O CLIPĂ.
Până atunci, vrem să trăim în cea mai pură IUBIRE DIVINĂ aici pe Pământ, așa cum ai plănuit TU.
Mulțumesc!
Cu multă Iubire,
Blossom Goodchild.

PS. Fie ca fiecare suflet care citește această scrisoare ... să poată primi răspunsul Tău în inima lui cu Iubire și Recunoștință.
Pe ziua de 8 decembrie, este aniversarea mea, și pentru a o celebra într-un mod pozitiv, m-am gândit să scriu această scrisoare. Acest gând mi-a venit la miezul-nopții, și am acționat în consecință.

Webpage: Blossom Goodchild 
Publicat de Luisa Vasconcellos
http://acinfrench.blogspot.ro


7 comentarii:

  1. abordarea ei sinceră dar emoțională o pune pe ea și pe noi în postura de victime și chiar pare cam naivă ... (sau nu)
    eu cred că stăm mai bine decât pare ... și mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Bloosom Goodchild ,cerinta ta este si a mea si cred ca a multora .Cu rabdarea care ne caracterizeaza asteptam raspunsul la cererea noastra a tuturor .Iubire,Fericire,Unitate .Va iubesc fiinte minunate .

    RăspundețiȘtergere
  3. Subscriu dar intr-un mod mai optimist,pt.ca eu simt ca lucrurile chiar se misca! ✌

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant,dar fiecare ar trebui sa faca o scrisoare personala lui Dumnezeu,nu doar sa astepte raspunsul altora,am postat de curand pe blog si un articol despre cum s-ar putea scrie o scrisoare lui Dumnezeu. http://ghidareangelica.blogspot.ro/2015/12/cum-sa-scrisoare-lui-dumnezeu.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc traducatorului si multumesc cu multa recunostinta Blossom G ,eu sunt din fire foarte optimista dar o aprob si o iubesc , Va iubesc pe toti

    RăspundețiȘtergere
  6. NAMASTE ! Şi aici ca de fiecare dată se simnte diferenţa între ceea ce vedem în paharul pe jumătate plin....sau...gol...Cînd lumea cu problemele ei te depăşeşte şi eşti fărîmiţat de cereri care de care mai absurde,te retragi în turnul de fildeş al singurătăţii tale şi meditezi la sufletul tău...ce e cu el pe acest pămînt ? care ţi-e scopul şi ce sens ai tu în toată ecuaţia vieţii,dacă tu sau alţii îţi dictează ce faci sau gîndeşti,dacă nu cumva funcţionezi după un tipar prestabilit şi inconştientul îţi joacă feste ? dacă.....dacă....Şi acolo în turnul tău de fildeş încerci să pui cap la cap fiecare piesă ,îcercînd a le asambla după logica evenimentelor sau interpretărilor proprii în funcţie de cît ai fost de afectat,iubit sau ignorat de semeni.Ai senzaţia că toate merg din ce în ce mai prost,de-a-n-doaselea,că nimeni nu te aude,că rugăciunea,meditaţia sînt superficiale,fără ecou,că nu te mai regăseşti în tine însuţi,că provocările exterioare devin tot mai de ne-depăşit,că cerinţele apropiaţilor tăi devin ca o datorie pentru care te-ai fi născut să le plăteşti,apoi DE CE-uri de tot felul te asaltează......apoi,mic şi inocent ,ca un refuz la tot stresul neputinţelor ai vrea să dispari,să fugi undeva unde CINEVA NEVĂZUT DAR ŞTIUT SĂ TE CUPRINDĂ CU CĂLDURĂ ŞI MARE AFECŢIUNE,dîndu-ţi acel ceva atît de DORIT.

    RăspundețiȘtergere