Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 decembrie 2015

Conversație cu Federația Luminii

(12 dec.2014: channeler Blossom Goodchild)
Traducere Const. Mihăilescu.

Blossom: Bună dimineața, prietenii mei! Sunt fericită să vă spun că acum am o foarte bună dispoziție pentru a avea o conversație minunată.
Federația Luminii: Suntem foarte încântați să-ți simțim energia plăcută după perioada de tristețe prin care ai trecut. Alege modalitatea prin care vom comunica, cea care-ți convine cel mai mult.

Blossom: Sigur! Aleg să folosesc căștile!
(Se sugerează că vă asculta sunetul pentru a primi Înalta vibrație prin sunet. Ceea ce vorbesc eu va fi transcris mai jos.)
https://youtu.be/bQF6PKQmu7s

TRANSCRIERE
F.L.: Bine ai venit, spunem fiecăruia care ascultă acum vocea lui Blossom, care traduce vibrațiile inimii sale în timp ce recepționează gândurile noastre transmise telepatic.
Ce este de întrebat ... că Adevărul ... ce aștepți de la noi?
Doriți să venim cu revelații. Prin ceea ce vorbim dorim să vă ridicăm energiile cu cea mai pura iubire ... care să atingă inimile voastre.
Noi înțelegem că multe energii nu își au reședința în planul Pământului. Știm că nu este ușor pentru majoritatea dintre voi cei care ați ales calea spre Lumină. Imaginați-vă prin ce trec cei care, nefiind angajați în procesul ascensionării, se lovesc de toate obstacolele dimensiunii 3D, cu toată duritatea.
Pentru voi, iubiților, atunci când vă permiteți să fiți numai pură iubire, ... nu mai există situații insurmontabile. Pentru voi „dincolo” chiar a început să se întrezărească.
Este și ceea ce constatăm că se află în gândurile tale de moment. Voi sunteți cei care faceți alegerile a ceea ce credeți este adevărat, voi vă hotărâți comportamentul, atitudinea față de tot ceea ce vă înconjoară, inclusiv (sau, mai ales, cea în relația voastră reciprocă). Voi sunteți cei care conduceți „jocul” existențial.
Blossom. În acest "joc" suntem toți implicați, presupun eu.
F.L.: „Jocul”acesta este pornit din inimă?
Blossom:  Aceasta depinde de ceea ce se joacă și cine sunt jucătorii.
F.L.: Din nou vă amintim, dragi suflete, că este vorba de ceea ce alegeți. Alegeți să vă bucurați de acest joc, să vă distrați, pentru ca el să vă servească pentru o viață luminoasă, ori alegeți să vă detestați.... alegerile, felul cum jucați?
Blossom: Cu toate acestea, viața aici (pe Pământ) nu este prea distractivă!
Asta pentru că se folosesc la mod permanent și concertat minciuna și înșelăciunea de către guvernanți și cei care stau în spatele lor și trag sforile. Mă întreb, în aceste condiții, cum mai putem noi cei mulți să decidem, din moment ce jocul ni-l impun alții, care știu cum să măsluiască „zarurile”? Numai de formă se spune că noi decidem, în realitate posibilitățile noastre de intervenție sunt extrem de limitate, chiar inexistente.
Este atât de simplu! De ce nu se ține cont de nevoile reale ale oamenilor, de ce se acceptă manipularea lor de către cei „de la butoane”?
F.L.: Iar noi vă întrebăm: ce vă determină să nu alegeți altceva? Voi sunteți cei mulți, voi sunteți puterea. Puteți alege să faceți așa cum vă este mai bine și în interesul vostru. Faceți-o! Dar cu iubire, căci doar iubirea va rezolva totul. Este imperativ să vă trimiteți iubirea în toate domeniile unde vibrațiile sunt joase.
Dacă veți crede că trimițând tristețe, puteți aduce bucurie, vă înșelați; veți constata că n-ați înlăturat ceea ce nu doreați să mai fie ci l-ați amplificat. Când semănați „tristețe și deznădejde”, nu vă puteți aștepta să răsară și să recoltați „bucurie”. Din ură și dezgust n-are cum să crească bucuria, îndestularea și fericirea. Din „pământ” va crește exact ceea ce ați semănat! Înțelegeți? E atât de simplu - ca să repetăm exprimarea ta.
Puterea iubirii este colosală; ea schimbă frecvența joasă în vibrație mai înaltă, trece de la ceva rău, la ceva mai bun, mai liniștitor, mai plăcut.
E adevărat, nu-i prea ușor să oferi ...și „celălalt obraz”, dar așa lucrează Legea Iubirii.. ...

Ceea ce se scrie și se arată în mass-media este departe de ceea ce se întâmplă, de fapt, „în spatele scenei”. Explicațiile care vi se dau pentru că un eveniment sau altul s-a produs sunt doar pentru „anestezierea” mulțimii.
De fiecare dată când un eveniment se produce, culegeți informația de acolo de unde apare dar să nu asimilați și explicațiile, cauzele oferite. Alea sunt puse acolo doar să vă îndrepte spre altă pistă. (Desigur, nu ne referim la toate tipurile de informații).
Încercați să vedeți ce a pregătit acel eveniment, ce a vrut el să mascheze. Dacă evenimentul a fost tragic, trimiteți iubire. Este cel mai bun balsam. Și rămâneți în așteptarea a ceea ce urmează..
Prin urmare, nu cădeți în capcană! Priviți peste eveniment. Toate acestea vă vor ajuta să vă păstrați nivelul vibrațiilor, evitând „invitația-capcană” de a deveni creatori de energie negativă. „Culoarea” neagră, întunecată, „iese” numai dacă este „spălată” cu iubire.
Nu uitați că fiecare dintre voi este contributorul care ține nivelul vibrațiilor ridicat în lumea voastră (și nu numai). Voi creați întregul.
Cu alte cuvinte, noi vă cerem să rămâneți mereu Cine Sunteți Voi cu Adevărat, autenticul EU SUNT.

Ca în oricare joc, pentru a câștiga, trebuie să dețineți controlul, și asta se va întâmplă doar dacă rămâneți centrați în punctul vostru de echilibru. Dacă pierdeți acest control, ușor veți putea fi manipulați.
Oricare dintre voi poate rămâne în echilibru, căci voi sunteți ființe magnifice, cu puteri dincolo de ceea ce credeți că reprezentați.
În această perioadă se impune ca fiecare dintre voi să se regăsească, să-și recunoască puterea pe care o are, și pe care a avut-o din totdeauna, dar a fost „ajutat” să și-o uite sau să și-o nege. 
Tot ce am spus mai sus face parte din condiția esențială de care depinde schimbarea în lumea voastră și în ființa voastră.
Nu există nici un război care urmează să aibă loc. Există doar a da și a primi iubire. Asta e tot. Asta este tot ceea ce trebuie să fie. Alungați gândurile care nu vă servesc!

Știm, am vorbit mereu și mereu despre aceste lucruri încât mulți dintre voi au ajuns să declare că s-au cam săturat să li se spună mereu aceleași cuvinte; ei vor fapte. Aveți dreptate, numai că, din păcate, și de data aceasta va trebui să vă repetăm ceva ce am spus mereu: cu tot respectul pe care vi-l purtăm, trebuie să vă spunem, încă o dată, că această schimbare, adică trecerea de la vorbe la fapte trebuie inițiată NUMAI DE VOI.
Blossom: Unii ar putea replica: „da, dar noi încercăm și facem exact așa cum ni se indică. O facem de ani de zile chiar de ani și ani... Oferim iubire celor care nu o cunosc, dar, se pare, nimic nu se schimbă.”
F.L.:  Această acțiune de a da și a primi dragoste ar fi mult mai eficientă dacă fiecare dintre voi și-ar revendica puterea, și-ar conștientiza-o. Ca să poți schimba ceva trebuie să ai puterea de a o face. 
Știți cum e? Imaginați-vă că cineva merge să sape un șanț mare și folosește doar hârlețul, uitând că el și-a adus, pentru treaba asta, excavatorul. Stă pe marginea gropiței și se plânge că n-are suficientă putere și mijloace ca să sape șanțul!!

Dragi suflete, este timpul să vă amintiți de puterea pe care o aveți și să începeți să o folosiți. Creatorul v-a dotat cu tot ce trebuie iar voi nu aveți decât să vă folosiți ce ceea ce aveți în dotare. Cum să faceți asta? Prin convingerea fermă că aveți capacitatea de a o face și deschizându-vă cu toată ființa voastră și cu fermă convingere că dispuneți de tot ce vă trebuie.
Puterea Iubirii este în voi; de fapt, voi înșivă sunteți puterea. Treaba este că trebuie să credeți cu toată ființa voastră aceasta, nu „cu jumătate de gură”.
În definitiv este o chestiune de atitudine, de convingere și de credință.
Cu cât exersați mai mult această gândire pozitivă, cu atât veți începe să vă manifestați puterea și abilitățile.
Spuneți că nu observați modificări vizibile, deși ele există, dacă vreți să le vedeți. Când le negați existența, ele încep să dispară din câmpul posibilităților voastre de a le avea și a le manifesta.
Această atitudine negativistă vă este insuflată, sugerată de cei care nu au interes ca ele să se manifeste. Interesul lor este să vă țină concentrați pe negativitate, altfel sursa lor de hrană dispare.
Eliminați din gândurile voastre orice negativitate și vizualizați doar imaginea faptelor pozitive, benefice. Asta trebuie făcut permanent, zi de zi, minut de minut, nu din când în când. Nu uitați că buna voastră dispoziție, atitudinea voastră pozitivă trezește conștiințe, bucură și binedispune și pe alții, chiar dacă ei nu sunt lângă voi.( Nota C.M.: aceasta deoarece energia gândului se propagă peste tot și poate fi captată de cei care o caută, adică de cei care se acordează la domeniul de frecvență corespunzător). 
Nu permiteți să fiți „agățați” de energiile cu vibrații negative. Descurajați orice tentativă a unui eventual interlocutor care, chiar fără să vrea, vă bombardează cu informație producătoare de negativitate. Dacă, totuși, doriți să aflați acea informație, păstrați-o la nivel superficial, fără a admite să vă afecteze emoțional. Încercați să ajutați interlocutorul să-și schimbe starea de negativitate, în măsura în care el o acceptă. Altfel, abandonați tentativa.
Aveți încredere în voi înșivă în capacitatea voastră de a discerne. 

Când se anunță evenimente negative, imaginați-vă că, împreună cu oameni cunoscuți sau necunoscuți vă țineți de mână formând un cerc (o horă) imens, care cuprinde întreaga umanitate. Puteți extinde această vizualizare la planetele galaxiei, ale universului.

Există teroriști care comit acte lipsite de omenie, comit crime sau torturează. Când vă gândiți la ei, nu amplificați tragedia cu sentimentele voastre de ură. Încercați să trimiteți lumină, încercați să trimiteți gânduri de vindecare și de încurajare victimelor sau rudelor acestora. Formați imaginar acel imens cerc de oameni care se țin de mână și vor să aducă vindecare. Imaginați-vă cum energia gândurilor voastre pozitive pătrunde în ființa atacatorilor pentru a-i încuraja să se trezească și să renunțe la asemenea acte teroriste.

Dragilor, în încheiere vă invităm să formați imaginar, împreună cu noi, voi cei care citiți sau ascultați mesajul, cu lumea voastră în totalitatea ei (indiferent că sunt oameni „buni” sau oameni „răi”), un cerc ce cuprinde planeta voastră. Vizualizați cum toți ne ținem de mână iar energia iubirii și înțelegerii se scurge de la unul la altul, făcând ca inimile noastre să tresalte de bucurie și de recunoștință.
Respirați profund, de mai multe ori, cu această grandioasă imagine în minte. Observați că noi toți UNA suntem.

Ne retragem acum, lăsându-vă stăpâniți de energia iubirii și păcii pe Pământ și în întregul univers.  Să ne simțim unul pe altul în fiecare respirație profundă pe care o facem.
Rămâneți în bucurie și în iubire!

Webpage: Blossom Goodchild 
http://www.youtube.com/user/isjaabmo



2 comentarii:

  1. NAMASTE DRAGĂ TRADUCĂTORULE şi PACEA SĂ-ŢI FIE AŞTERNUT ! Ce ar fi dacă în fiecare localitate de pe MAMA GEEA ar fi oameni care înţelegînd esenţa unui astfel de mesaj ar creea ŞCOALA BUNELOR INTENŢII PRIN IUBIRE NECONDIŢIONATĂ ca OPOZIŢIE PRIN INTENŢIE ? Nu se poate ca amplificată,această trăire să nu (contagieze) un număr tot mai mare de oameni. Şi dacă ar mai apare şi cîte un MAESTRU care îndrumă şi îi învaţă pe oameni taina asta ,cu atît mai CÎŞTIGAŢI SÎNTEM CU TOŢII. Din unele materiale citite am aflat că deja s-au creat LOCALITĂŢI INTENŢIONALE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atât timp cât Mass-Media se află în totalitate în labele întunecaților, posibilitatea unei treziri în masă este și va fi, doar o iluzie, asta dacă Creația nu oferă un suport pentru Trezire, mai amplu.
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere