Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 decembrie 2015

O fetiță de 9 ani și-a activat cel de-al treilea ochi

O fetiță în vârstă de nouă ani din India, pe nume Yogamaatha, a uimit Statele Unite când, fiind legată la ochi, a reușit să „citească” diverse fraze de pe o foaie de hârtie.
Yogamaatha a participat la un curs Gurukul, în India, unde a fost inițiată de un GURU într-o tehnică de trezire a celui de-al treilea ochi. De atunci, fetița are capacitatea de a „vedea” cu ochiul din mijlocul frunții. Ea susține că această putere paranormală a sa a apărut în urma practicii și a credinței că va reuși.
Pe lângă cititul cu ochii complet acoperiți, fetița poate să meargă pe bicicletă în plin trafic ocolind mașinile fără probleme, sau poate observa ceea ce se petrece în jurul ei folosindu-și numai cel de-al treilea ochi.
Yogamaatha insistă asupra faptului că oricine poate să își trezească această capacitate, așa cum a reușit și ea.
În clipul următor o puteți vedea pe Yogamaatha când a fost testată în Capital Hill, SUA.
yogaesoteric, 11 decembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu