Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 decembrie 2015

MEDITAŢIE PENTRU RIDICAREA NIVELULUI GLOBAL DE CONŞTIINŢĂ A UMANITĂŢII – 12 decembrie 2015

FOARTE IMPORTANT !
Sâmbătă, 12 decembrie 2015, între orele 14.30-15.15, vă invităm să participați, alături de milioane de oameni din întreaga lume, la o MEDITAŢIE PENTRU RIDICAREA NIVELULUI GLOBAL DE CONŞTIINŢĂ A UMANITĂŢII.
Meditaţia, inițiată de organizația Proiectul Constiinței Globale, beneficiază de susținerea subtil telepatică a Ghidul nostru spiritual, Grieg, şi va fi realizată la unison cu alte şcoli şi grupuri spirituale din întreaga lume.
MISA SENZAŢIONAL TV va transmite live evenimentul. Muzica pentru meditație se poate downloada de aici. (pentru download click dreapta/save file as... sau save link as, în funcție de browser)

 
Impactul meditației colective va fi măsurat de Proiectul Conștiinței Globale și de Inițiativa pentru Coerență Globală, cu ajutorul generatoarelor de numere aleatoare.
Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman colaborează cu organizația Proiectul Conștiinței Globale de mai mulți ani. Mai multe detalii găsiți în conferința susținută de Doru Bodea și Mălin Oloier la Congresul Internațional de Yoga 2014.
yogaesoteric
10 decembrie 2015

Un comentariu: