Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 octombrie 2015

EVOLUȚIA CORPULUI ȘI ASCENSIUNEA CONȘTIINȚEI (I)

Mesaj de la Arhan. Mihail

( 1 oct. 2015; channeler Ronna Herman)
Traducere Const. Mihăilescu.


Preaiubiți maeștri, conștiința colectivă a umanității se străduiește să recunoască dualitatea extremă care pătrunde Pământul. Fiecare persoană, la un anumit nivel, se lupta pentru a atinge o mai mare conștiință de sine, care trebuie să îmbrățișeze atât Lumina cât și partea sinelui din umbră, care face eforturi pentru a reveni la o stare acceptată de dualitate și polaritate. Fiecare dintre voi trebuie să recunoască și să-și revendice partea sa de umbră, simbolica demonitate, astfel încât ea să devină interesată de Lumină. Suferința umană este rezultatul gândirii rigide, a unui sentiment de superioritate și influenței judecății altora, interesați de păstrarea și adâncirea separării, în contrast cu unitatea și toleranța.  
Puteți accepta posibilitatea ca formele gând negative să ajungă să caute eliberarea de întuneric? Aceste tentative sunt acum în creștere și apar la suprafața conștiinței, căutând iluminarea și adevărul. Trebuie să-și vă asumați responsabilitatea pentru ce ați creat și creați, clipă de clipă. Voi sunteți conștienți de faptul că gândurile și acțiunile negative duc la haos și la apariția unor creaturi și creații distorsionate.

Este important pentru voi să înțelegeți că corpul vostru fizic a fost codificat pentru a reveni la vibrațiile mai înalte ale tărâmurilor mai rafinate ale Luminii, de la începutul  experiențelor realizate pe planeta voastră. De asemenea, de-a lungul procesului evolutiv, umanitatea a crescut în înțelepciune și a devenit mai conștientă de complexitatea procesului ascensional, ceea ce a determinat mai multe ajustări ale programului pe parcursul ultimilor câtorva sute ce ani. Aceste ajustări au constat atât în renunțarea la unele programe și proceduri prevăzute inițial cât și la completări cu noile cerințe, mai avansate și de strictă actualitate.

În trecut, Ascensiunea pe Pământ a fost posibilă doar pentru câțiva selectați, în special pentru sufletele evoluate, venite din civilizații avansate, pentru a îndeplini rolul de îndrumători, profesori și ghizi spirituali.
Despre majoritatea dintre ei s-a vorbit în legătură cu Școala Misterelor. Acolo, gruparea se conducea după o doctrină secretă, dezvăluită doar celor mai dedicați și merituoși ucenici. Lecțiile, testele și provocările prin care treceau cursanții, erau deosebit de restrictive și severe, astfel că puțini dintre ei reușeau să încheie cu succes toate cursurile. Mulți dintre ei abandonau procesul de instruire, fiind depășiți de nivelul și dificultatea cursurilor și practicilor prevăzute în program.
Acel mod de tratare, acele vechi metode au fost înlocuite, în această perioadă de ascensiune a ființei umane, cu noi doctrine, noi tehnici

Înălțarea Pământului și a umanității în următorul nivel de conștiință, va fi rezultatul dispenselor divine acordate și importantei asistențe din partea civilizațiilor avansate spiritual și tehnic dar, mai ales a strădaniilor celor care se străduiesc să facă față provocărilor și încercările pe drumul Ascensiunii.
Am mai explicat că fiecărui suflet, înainte de a se încarna într-un vas fizic, i se alocă un anumit volum de Particule Adamantine de viață care vor fi utilizate de entitate de-a lungul întregii sale vieți. Dacă această zestre de particule de viață este utilizată în scopuri iubitoare, urmărind un scop înălțător, atunci întregul flux al spectrului Luminos va fi suficient pentru a-l sluji pe parcursul întregii sale vieți. Dacă însă acea persoană devine lipsită de iubire, negativistă și permanent nemulțumită de ea, de viața pe care o duce, de societate și de tot ceea ce o înconjoară, atunci, accesul său la Preasfânta Inimă și la Dumnezeul care i-a oferit acel dar de viață, se întrerupe și nu-i mai este disponibil. Dacă, ulterior, el revine la sentimente mai bune, va putea accesa doar cel mult jumătate din spectrul Luminos inițial pe care-l poate utiliza fie în mod pozitiv, fie negativ.
Asa dar amintiți-vă că Particulele Adamantine ale Luminii Creatorului pot fi activate și utilizate numai cu intenție iubitoare, pentru binele cel mai înalt al ființei.

Centrul inimii unui copil este larg deschis și particulele lui Dumnezeu curg liber, liber în ființa sa. De remarcat că centrul inimii copilului rămâne deschis mereu dacă părinții și cei care-l educă și stau în preajma lui, îl înconjoară cu dragoste.
Multe suflete dragi pun un scut eteric de protecție peste centrul inimii lor, astfel încât durerea și suferința să nu le afecteze prea tare. Prin aceasta însă ei închid ușa, și blochează accesul la „depozitul” lor de Particulele Adamantine primite de la Dumnezeu.
Mai menționăm că volumul majoritar de Particule Adamantine a fost plasat în Centrul Sacru al Inimii fiecărei persoane, dar un volum mai mic a fost, de asemenea, plasat în fiecare dintre cele mai importante chakre ale corpului fizic. Chakra care a primit cel mai mult din această cantitate este chakra bazei, unde se află forța Kundalini (șarpele de foc încolăcit, sau Focul Sacru).
Există o inițiere planetară accelerată acum, care este în desfășurare și care afectează tot ceea ce se află în planul terestru, în special ființele dotate cu simțuri.
Multă frică și agitație este generată din cauza schimbărilor dramatice care se produc în conștiința colectivă a umanității, acum la încheierea vârstei vechiului ciclu și începutul Noii Ere. Aceasta, cu atât mai mult cu cât mare parte din ceea ce a fost considerat a fi de mare importanță în plan pământesc se schimbă încet sau dispare. Aceste schimbări radicale și drastice ale procesului evolutiv, care au loc, nu-i vor afecta, pe cei a căror Semnătură Energetică are o frecvență de echilibrare mai ridicată.
Există, de asemenea un mare sentiment de anticipare și de emoție pentru cei care au învățat să rămână centrați în Inima Sacră.
Multe contracte pentru viitor, întocmite de fiecare dintre voi, pot reclama modificări mai mult sau mai puțin substanțiale. Cu atât mai necesar este ca voi să rămâneți centrați în punctul vostru de echilibru și ancorați puternic în momentul de ACUM.
Există o mare probabilitate că veți fi nevoiți să vă schimbați de mai multe ori cursul curgerii în timp ce se vă mișcați încet în fluiditatea dimensiunilor superioare. Cu toate acestea, dacă vă țineți aproape de Inima Sacră și Sinele Superior, niciodată nu veți strica echilibrul. Liniile de timp ale viitorului vă conduc spre un teren din ce în ce mai stabil, departe de dezechilibratul spectru al dualității și de realitatea distorsionată a separării.

Dragilor, vă aflați în procesul de integrare a numeroaselor voastre fragmente (aspecte) pe care le-ați creat în timp în variantă fizică. Sunteți în curs de pregătire pentru o reuniune cu multele voastre fațete ale familiei sufletului vostru cumulativ, fațete (aspecte) care se află atât pe Pământ  cât și în cele mai multe dimensiuni, în întregul Sistem Solar și întreaga Galaxie, poate chiar dincolo de acest Sub-Univers (Nota C.M.: vezi Cartea Urantia, P1, cap. 15, de pe eternulacum.blogspot.ro).

https://www.pinterest.com
http://lightworkers.org

2 comentarii:

  1. Semnatura energetica depinde de perioada asta sau este ceva stabilit dinainte ce nu se poate schimba ? Cum se ramane centrat in inima sacra, unde este aceasta localizata ? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Deea.
      Semnătura energetică sau amprenta energetică reprezintă totalitatea caracteristicilor care determină individualizarea fiecărei ființe. Ea este inconfundabilă și nerepetabilă în întreaga creație. Formula ei este prestabilită înainte de naștere dar i se pot aduce modificări, de-a lungul existenței ființei, și aceasta, numai prin „lucrarea” și acceptul sufletului acelei entități.
      A fi centrat pe Inima Sacră înseamnă a te conduce permanent și neabătut după principiile și Legile Divine, în orice împrejurare, adică a nu accepta devieri de comportament și gândire de la aceste principii, punând la bază IUBIREA NECONDIȚIONATĂ.

      Ștergere