Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 1 iunie 2015

Matei, 23 mai 2015 (I)

Channeler Suzanne Ward.
Traducere Const. Mihăilescu

Cu iubitoare salutări din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială; sunt Matei.
Matei
Să vorbim mai întâi despre cutremurele din Nepal, în contextul ascensiunii planetare și personale. Mama Natură a fost obligată să acționeze pentru dispersarea negativității acumulată de-a lungul vremii și în acea zonă geografică. Ființele din acel areal au avut foarte mult de suferit, nu odată, fiind obligate să dea un important tribut de sânge sau să trăiască în condiții îngrozitoare. Se acumulase o cantitate importantă de negativitate care nu putea să fie lăsată în continuare să greveze asupra sănătății generale a planetei, din cauza dezechilibrelor care se creaseră deja.
Dacă nu s-ar fi intervenit acum (prin mai multe cutremure puternice, care, este adevărat, au provocat pierderi importante materiale și de vieți), fragilul echilibru obținut de planetă în ultimii ani, ar fi putut fi serios tulburat, ceea ce ar fi afectat programul de ascensionare a planetei. Mama Gaia a ales, în mod judicios, să ia măsurile cele mai adecvate, cu pierderile cele mai mici, pentru a evita agravarea situației și revenirea la starea periculoasă, din care a ieșit nu cu prea mult timp în urmă. Pierderile de vieți (n.m.: pierderea corpului fizic) nu au fost zadarnice: nu numai planeta a avut de câștigat ci și sufletele celor care și-au părăsit corpul fizic, căci, prin „sacrificiul” pe care au acceptat să-l facă, au primit un important bonus în accelerarea evoluției către care năzuiau. Aceste suflete au urcat mai repede în plan spiritual, finalizându-și înainte de termen contractele cu care veniseră în această viață. 
Deși vă va fi greu să acceptați, trebuie să înțelegeți că, din această catastrofă în plan fizic, a rezultat un cumul de beneficii pentru sufletele care s-au despărțit de trup. Ele și-au încheiat ciclul karmic, ceea ce înseamnă că nu vor mai fi obligate să revină pe planetă într-o nouă viață, în condiții în general precare, oferite de dimensiunea inferioară.
Amintiți-vă că acesta este scopul fiecărui suflet: evoluția, și că toate sufletele doresc să folosească cât mai deplin oportunitățile pe care le oferă încheierea acestui ciclu cosmic. 
Practic, multe suflete fac adevărate salturi în evoluție, în această perioadă extrem de favorabilă și unică, la acest moment, în univers. Pentru foarte mulți, lecțiile karmice se încheie acum.
S-a știut că acest cutremur se va solda cu multe decese. Asta a făcut ca, pe de o parte, planeta să scape de o mare cantitate de negativitate, pe de altă parte, sufletele care au avut o viață plină de suferință, de neajunsuri și nedreptăți sociale, au plecat în tărâmuri în care nu se vor mai întâlni cu așa ceva. Pentru ele, umilința, bolile, sărăcia sunt acum lăsate în urmă. În plus, ele nu au mai trăit să vadă efectele catastrofale ale cutremurelor, în plan material, evitând, în acest fel, o adâncire a suferințelor acumulate în viața grea pe care au dus-o.
Particularitatea acestui eveniment a constat nu numai în amploarea lui dar și în natura sufletelor care au plecat. În marea lor majoritate, ființele ale căror suflete au decis să plece, mai aveau mult de pătimit pe acest Pământ, până când să reușească să-și lichideze karma acumulată. Așa dar, pentru aceste suflete s-a produs un fel de comprimare a timpului, prin scurtarea perioadei de chin și privațiuni cu care veniseră în această viață. Ele au folosit cu maximă eficiență avantajele oferite de sfârșitul acestui ciclu cosmic.
La sosirea în Nirvana, grupul de suflete eliberate de trup prin aceste cutremure, a fost primit cu multă iubire și fiecăruia i s-au acordat îngrijirile de care avea nevoie, astfel încât, urmele lăsate de traumele prin care au trecut să se șteargă foarte repede. 
Programul de recuperare psihică și la nivelul corpurilor eterice s-a încheiat deja la multe dintre ele, sau sunt în curs de finalizare. O bună parte dintre aceste suflete au început deja să se acomodeze destul de repede cu noua viață. Majoritatea celor ajunși în Nirvana, și restabiliți complet, acordă acum ajutor energetic familiilor și prietenilor rămași pe Pământ și care trec încă prin neajunsuri și suferință. De altfel, cei de pe planetă, afectați de cutremur au intrat și în asistența multor entități aparținând unor civilizații din această galaxie sau din altele. Și voi, cei de pe Pământ, puteți să-i ajutați pe sinistrații din Nepal nu numai prin contribuție materială directă dar și energetic, prin rugăciuni, meditații, consacrări și binecuvântări.
 Vine un timp când, din dorința lui nemărginită de a cunoaște, sufletul, trecut prin tarele dimensiunilor joase, alege să trăiască și în alte tărâmuri, unde poate să ajungă după ce și-a lichidat toate încărcăturile karmice și după ce a acumulat suficientă experiență. Multidimensionalitatea lui îi va permite mereu să aleagă cele mai bune planuri care să-i asigure oportunități de evoluție.

Iubită familie de pe Pământ, la nivelul sufletului voi veți alege ca pe viitor să trăiți în pace și în armonie, cu voi și cu natura, chiar dacă, în general, astăzi nu se întâmplă așa pe Pământ. Acest viitor vă este asigurat prin însăși interconectarea dintre voi și orice altceva din acest univers, chiar dacă nivelul vostru actual de înțelegere nu vă poate proba aceasta. 
Făcând o analogie, s-ar putea spune că fiecare dintre voi este o picătură de apă din oceanul infinit, picătură care însă își păstrează identitatea și valoarea intrinsecă. Toate aceste picături se unesc cu alte nenumărate picături, rezultatul fiind vastul ocean reprezentat de ceea ce se cheamă Creație Cosmică.

În acest moment, lumea voastră pământeană mai este încă asaltată de încercările perseverente ale Iluminaților, forțe ale întunericului, care prin rețeaua pe care și-au construit-o de-a lungul mileniilor, încearcă să-și păstreze pozițiile în domeniul economic, politic și militar. Din toate părțile, întunecații sunt asaltați de câmpurile de Lumină care au crescut mult frecvența de vibrație a Pământului. 
Cu fiecare zi care trece, puterea de influențare a Iluminaților scade, nivelul la care s-a ajuns fiind atât de jos încât nici măcar teoretic nu mai există posibilitatea ca aceste forțe ale răului să se poată redresa.
Pe de altă parte,trebuie spus că nimic și nicăieri nu există situații permanente, statice. Totul este într-o continuă mișcare, căci energia este infinită și este pusă în mișcare prin polarizările pe care le suferă, prin diversele modalități de influențare: gânduri, fapte, dorințe, sentimente. Încrengătura energetică creată prin aceste mijloace este incomensurabilă. Parte din aceste legături energetice cad sub influența forțelor întunecate, care le manipulează pentru a le scădea frecvența de vibrație, ceea ce revine la înțelegerea că energiile sunt utilizate în scopuri malefice. 
Când aceste forțe ale întunericului reușesc să capteze mai multă energie pe care s-o utilizeze în sens contrar evoluției, beneficiarii sunt realimentați, asigurându-se, pentru o perioadă, necesarul de putere de influențare a unor suflete.
Creșterea Luminii a diminuat drastic, și continuă s-o facă, rezerva de alimentare cu energie negativă necesară „iluminaților” și aceasta a restrâns puternic puterea acestora de influențare. În această muncă de contracarare a puterii forțelor întunecate, contribuția Lucrătorilor întru Lumină este foarte importantă.

Tuturor celor care au întrebat cine va fi următorul președinte al Statelor Unite, le răspundem că nu cunoaștem răspunsul. În acest domeniu, potențialitățile depind nu atât de electorat cât, mai ales, de cum va acționa mass-media, în raport cu fiecare candidat. Mass-media depune eforturi permanente pentru aflarea intimităților fiecărui candidat, pentru ca aceste informații să fie predate adversarilor.

„Este organizația Iluminati responsabilă pentru toate durerea și suferința din lume sau la aceasta contribuie și acțiunile oamenilor „răi”, care acționează pe cont propriu?” Este adevărat că există în lumea voastră destule persoane care au „rele intenții”, pe care încearcă să le pună în practică în mod individual. Însă, marile conflicte mondiale, marile epidemii, catastrofele de amploare, au ca autori organizațiile Iluminati. Ei sunt responsabili pentru evenimentele care au schimbat cursul vieții planetare în diferite momente ale istoriei ultimilor cca 265 de ani, de când există această organizație malefică. Persoane fizice deosebit de inteligente, cu multe capabilități, au înființat această organizație în Bavaria, considerând că sunt îndreptățite să controleze viețile tuturor oamenilor de pe planetă.
 În timp, numărul lor a crescut, la fel și influența în guverne, religie, economii naționale și comerț. Ei au folosit revoluția industrială în avantajul lor, timp de zeci de ani, dar tot ei au fost aceia care au pus frână dezvoltării tehnologice prin obstrucționarea aplicării și generalizării multor tehnologii avansate primite de la civilizațiile extraterestre sau inventate de mințile umane (cu influențe telepatice de rigoare). S-a întâmplat și se mai întâmplă aceasta pentru că reprezentanții Iluminati, deveniți deținătorii resurselor importante ale planetei (în special petrolul), nu acceptă să-și piardă privilegiile. 
Cu influența pe care au obținut-o, aceste forțe malefice au ajuns să domine aproape toate domeniile vieții umane de pe planetă: piețele de producție și distribuție alimentară, de fabricație, bănci și burse, sistemele de justiție. Ele și-au creat și dezvoltat producția de arme și forțe militare, în general, și-au înființat puternice agenții de informații și de spionaj, au acaparat problemele de sănătate, industria farmaceutică, chimică, fiscalitatea și transporturile. 
Din păcate, tot ei sunt cei care și-au creat rețele de control al populației prin piața muncii, controlul nașterilor și duratei de viață (prin rețeaua de sănătate și industria medicamentelor). Înfiltrarea și controlul lor, de mult s-a extins și asupra bisericii. 

În urmă cu două mii de ani au existat șefi ai bisericii și șefi de stat, care, prin concentrarea puterii,  controlau lumea prin edicte papale și căsătorii aranjate în familiile regale europene. De exemplu familiile Borgia și Medici au creat adevărate dinastii în sectorul bancar și comerț; apariția protestantismului.

Din Spania, Marea Britanie, Franța, Portugalia au pornit coloniștii care au descoperit lumea dar au și pus stăpânire pe acele ținuturi bogate și pe populația pe care fie au exterminat-o fie au transformat-o în sclavi. Era perioada când populațiile indigene aveau de ce să se teamă pentru venirea „civilizatorilor”. Din fericire, astăzi multe din acele teritorii și-au recăpătat independența. Statele Unite sunt un exemplu tipic de stat creat după venirea coloniștilor.

Dar pofta de putere și de bogăție a început cu mult, mult timp înainte ca istoria să consemneze aceste metehne ale unor ființe de pe planetă. 

De fapt, asemenea comportamente au apărut odată cu descinderea pe Pământ a celor de pe Lyra, care sunt consemnați ca fiind părinții primei civilizații umane de pe planetă. Ei au venit pe planeta Pământ, fără consimțământul Consiliului Intergalactic, cu intenția de a exploata bogățiile de aur găsite în scoarța planetei.
Se poate spune că sentimente și atitudini precum: grandomania, lăcomia, înșelăciunea, fărădelegea și dorința de dominație, care astăzi există în lumea voastră, sunt „produse” de import, aduse de ”binefăcătorii” interesați de pe Lyra.

SURSA: matthewbooks.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu