Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 mai 2015

De la maeștrii ascensionați.

Channeler Sheldan Nidle

Traducere Const. Mihăilescu
S.N.

9 Cauac, 17 Moan, 11 Ik


Dratzo! Sistemul de transferare a banilor se mișcă mai încet decât ar fi de așteptat, deși condițiile sunt asigurate. Ca de obicei, fiecare nouă acțiune comportă întârzieri de punere în practică a hotărârilor luate la centru, și aceasta datorită permanentelor tentații a celor din rețea de a devia banii de la cursul normal spre buzunarele diverșilor interpuși. Sistemul nostru de securitate este bine pus la punct astfel că toate încercările de fraudare a fondurilor sunt descoperite promt. În acest mod, neregulile intenționate sau greșelile involuntare sunt înlăturate la timp, astfel ca circuitul banilor să nu fie deturnat. Până în prezent au ajuns în conturi banii trimiși, fără amomalii de dirijare și livrare. Vă este cunoscut, desigur, faptul că acolo unde a fost cazul, s-au operat deja unele arestări și trimiteri în judecată, a unor funcționari bancari, inclusiv a unor factori de decizie. Angajați ai Cabalei, dacă nu pot fura, măcar încearcă să tergiverseze lucrurile pentru a provoca dezordine și neîncredere. Suntem foarte aproape de a încheia acțiunea de curățare a rețelei de distribuție de prădători și rău-intenționați. Imediat ce rețeaua va deveni absolut sigură, se va demara acțiunea de distribuire către destinatari a fondurilor promise și necesare pentru redresarea unor situații limită, uneori.
Comunicatori importanți ai Tărâmului Divin ne-au informat în această săptămână că se va accelera ritmul de activare a chakelor umane dar și de completare a corpului uman total cu noi chakre.
Aceste modificări se referă mai cu seamă la chakrele localizate în zona capului. În timpul procesului de activare sau formare a acestor chakre, este posibil să vă confruntați cu unele dureri de cap, sau flash-uri de lumină care pot apărea și dispărea brusc. Aceste flash-uri, pot apărea la un moment dat suprapuse peste ceea ce, în mod normal, vedeți în acel moment. De asemenea, manifestările  pot fi înlocuite sau suplimentate cu dureri la umeri și la mușchii intercostali. Ameliorările aduse glandelor suprarenale și sistemului imunitar se pot manifesta prin unele șocuri rapide, bruște. Oricum, aceste dureri sunt pasagere și pot apărea și dispărea la intervale foarte neregulate de timp, până la încheierea procesului de transformare.
„Paznicii” corpului vostru efectuiază în timp și periodic o serie de controale pentru a vedea cât de bine au fost implementate noile actualizări (transformări). Odată ce testele sunt încheiate, vă puteți aștepta la manifestări similare și la membrele inferioare. Totul se datorează faptului că lucrările de adaptare sunt testate pentru a vedea în ce măsură sistemul nervos răspunde noilor condiții și cât este el de pregătit să facă toate reglările necesare, înainte ca noua diafragmă să fie complet instalată. Aceste seturi de instalări pot fi destul de dureroase la nivelul corpului fizic, dar ele sunt absolut necesare procesului de transformarre a corpului uman. Trebuie, de asemenea, înțeles că intensitatea acestor dureri și localizarea lor nu este identică la toți oamenii, din cauza nivelului de degradare diferit al corpului, (vârstă, uzură, concepții, mod de viață anterioar etc). În cazul unora dintre voi, poate apărea chiar necesitatea unor îmbunătățiri preliminare, înaintea demarării programului propriu-zis de implementare a noilor adaptări.

În timp ce așteaptă debarcarea noastră, Gaia continuă, la rândul ei, să se pregătească pentru marea catastrofă care va provoca schimbarea în cvazitotalitate a suprafeței planetei actuale (vor apărea noi forme de relief; nota C.M.). Din această necesitate, în cursul anului trecut s-a produs un număr mare de mișcări vulcanice, tsunami, cutremure, inundații etc. Tot ceea ce s-a „întâmplat” a fost o pregătire a suprafeței planetei pentru ceea ce urmează să vină. Trebuie să înțelegeți că Pământul a intrat într-o formă de instabilitate odată cu căderea Atlantidei. Procesele care urmează au menirea de a readuce planeta în echilibru.
Prin fenomenele „naturale” care se produc, Gaia dă și un avertisment umanității că este nevoie de creșterea nivelului vibrațiilor, care să accelereze refacerea globală a societății uname, altfel se va impune transmutarea ei în subteran, în interiorul Pământului. 
Suntem conștienți de importanța crucială a momentului și facem tot ce depinde de noi pentru a apropia cât mai mult data debarcării. În acest sens, am informat și aliații noștri de la sol să-și intensifice acțiunile de convingere a factorilor de decizie de pe Pământ, în vederea aprobării debarcării noastre. Sperăm că situația actuală va fi tratată cu importanța pe care o reclamă.
Gaia dorește cu ardoare să revină, în totalitatea ei, la locul din dimensiunea a 5-a.
Ei îi este din ce în ce mai greu să mai suporte starea de ruptură care s-a creat în trecut, între civilizația interioară, aflată acum în 5D și cea de la suprafață, aflată în cvasitotalitatea ei în dimensiunea inferioară (3D sau primul nivel al dimensiunii de tranziție, 4D). Acesta este motivul pentru care așa-numita „spirală a morții” a căpătat amploare în diversele ecosisteme de la suprafață. Societățile voastre abuzive contribuie din plin la adâncirea și extinderea acestei spirale (Nota C.M.: se referă la toate activitățile umane care își aduc contribuția nefastă la distrugerea vieții prin: defrișări masive, pescuit intensiv, vânatul „sportiv”, poluarea - factor principal al anihilării vieții – extracția bogățiilor planetei etc).
 Mai există și un alt factor presant: Cabala își dă seama că dominația ei în lumea voastră dispare rapid. Din acest motiv, forțele întunecate și slugile lor pământene, își întensifică acțiunile de beligeranță, de învrăjbire între oameni, pe motive economice, politice sau religioase. Întunecații fac tot ce mai pot pentru declanșarea războiului local sau  zonal în speranța că vor semăna și amplifica discordia între oameni. Ei se folosesc de toate mijloacele de care dispun pentru a produce adevărate catastrofe în economia globală. Prin eforturile farților voștri galactici, s-a reușit ca acest fenomen distructiv să fie ținut sub control și reprimat. Continuarea acțiunilor Cabalei este acum blocată dar se impune coagularea efortului general pentru îndepărtarea de pe planetă nu numai a întunecaților dar și a slugilor lor credincioase. 
Știm că cel mai convingător factor pentru reușita acestei acțiuni este continuarea obținerii de noi succese în această luptă cu forțele răului. Din acest program face parte și ducerea la bun sfârșit a transferului de fonduri către cei care au stringentă nevoie. Repetăm că rețeaua de distribuție a acestor fonduri este pusă la punct și aproape curățată de prădători, ceea ce, pe viitor, va elimina orice întârziere.
În plus, este aproape încheiată pregătirea pentru lansarea unei noi bănci financiare cu extindere mondială, banca bazându-se pe o infrastructură viguroasă și inexpugnabilă. Aceasta și alte măsuri, vor face ca structura financiară „Fed dolar” să nu aibă succes și să se prăbușească. (Nota C.M.: cred că se referă la politica de infuzie masivă de capital spre marile bănci falimentare).
Un nou tărâm prosper este acum aproape gata să se manifeste. Osana! Osana.

Namaste! Suntem Maeștrii voștri Înălțați! Asociații noștri sunt extrem de bucuroși pentru ceea ce se întâmplă în prezent pe Pământ. Ne apropiem foarte repede de momentul în care întunecații vor cădea în prăpastie. În sfârșit, omenirea va răsufla ușurată. 
Cel mai important element al acestui cumul de acțiuni este decretarea legii de recunoaștere a NESARA in America. Acesta va fi un moment binecuvântat de Divinitate. Cu ea, lunga perioadă de întuneric a civilizației umane de la suprafață se va încheia. 
Cei care atât de multă vreme v-au terorizat vor fi complet izolați și apoi expulzați. Lunga perioadă a sclaviei omului de la suprafața Pământului va înceta definitiv. 
Ne-am pregătit să vă propunem un lung șir de expuneri ale diverselor realități din trista voastră istorie. Acest „expozeu” vă va ajuta să vă îmbogățiți cunoașterea, să aflați cine sunteți, de unde veniți și care este menirea existenței voastre în univers. Minciunile celor care v-au subjugat și v-au ținut în întuneric vor fi total scoase la iveală și înțelese.
Vremurile care vin vor fi ale unor mari și radicale schimbări, atât în plan material cât și spiritual. Dispariția întunericului va deschide noi oportunități pentru Lumină.Veți deveni mult mai conștienți de tot ceea ce se întâmplă pe planetă și în univers. Va fi, pentru voi, o adevărată revărsare de adevăr. Veți afla noi concepte despre viață, despre energie, despre capacitatea voastră nemăsurată de a vă manifesta. Veți învăța cum vă puteți crește capacitatea de a auto-discerne și auto-determina. Cerul intenționează să vă explice istoria și de ce a fost nevoie să vă părăsiți vechile meleaguri.
Într-adevăr, noi suntem însărcinați să vă fim principalii îndrumători în lumile către care tindeți să ajungeți, fără însă a vă încălca liberul arbitru.
Cu multe milenii în urmă, am aflat de la familia noastră Agarthană ce misiune specială are ea în viitorul care astăzi a devenit prezent. 
Cei care formează acum lumile acestui sistem solar ne-au spus cât de minunată va fi această sarcină legată de asistența pe care o vom acorda umanității. Ne vom prezenta cu pioșenie experiențele și vom fi bucuroși să fim de ajutor Mamei Gaia și rezidenților săi. 
Suntem mândri de fiecare dintre voi. Știm că în adâncul inimilor voastre înțelegeți că lumea suferinței a trecut!

 Astăzi, am recapitulat ceea ce se întâmplă și ceea ce abia de acum va începe să se manifeste. Această nouă realitate trebuie să încheie sclavia vieții umanității voastre și să vă reveleze un domeniu nou, plin cu minuni, totul rezultând din dorința voastră permanentă de schimbare și de înălțare. Dragilor, nesfârșita prosperitate a cerului va fi și a voastră.! Așa Să Fie! Selamat Gajun! Selamat Ja!

Sursa: https://www.paoweb.com/sn051915.htm

3 comentarii:

  1. Acum câteva minute mi-a trimis cineva un comentariu pe care, din greșeală, l-am șters. Îmi cer scuze și-l invit să-l retrimită. C.M.

    RăspundețiȘtergere
  2. Al naibii de luminati...legea nesara tot din america incepe ?...adica pleaca tot de la cei bogati ?...de ce nu incepe din Africa sau in Siria sau in Irak, sau in Yemen ?....numai minciuni.

    RăspundețiȘtergere