Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 august 2014

CĂLĂTORIE PE ȘI CU NAVELE GALACTICE ALE LUMINII.


28 aug.2014


Traducere C o n s t. M i h ă i l e s c u

Sunteți invitați să vă alăturați următoarei călătorii cu Navele Galactice ale Luminii, care va avea loc în seara zilei de sâmbătă, 30 august 2014, în timpul somnului vostru de noapte.

Toți cei care și-au exprimat intenția de a ni se alătura vor fi teleportați la bordul flotei noastre Galactic Light Ships. Cei care au dorința de a participa la această incursiune pe navele noastre, vor fi bineveniți.
În noaptea de sâmbătă, după ce corpul vostru fizic va intra în starea de somn, corpul astral se va desprinde de el (Nota C.M.: operațiune care, în principiu, se întâmplă în fiecare noapte, când dormim), se va întâlni cu noi și va fi condus pe nava intenționată. (Nota C.M.: pentru ca această călătorie să aibă loc, este necesar ca, înainte de a ne băga în pat, să ne exprimăm dorința fermă de a participa la această incursiune, încercând să adormim cu acest gând). Nu trebuie să vă faceți o anume programare care să se coreleze cu a altor ființe umane.
Vă reamintim însă că este necesar să memorați parola de acces pe una dintre navele enumerate mai jos, pe care intenționați să o vizitați; parola o veți pronunța în gând, de căteva ori, înainte de a adormi. (Nota C.M.: memorarea și pronunțarea parolei are un dublu scop: identificarea fiecărui solicitat al călătoriei și conducerea fiecărei entități (astrale) pe nava spațială aleasă, în vederea vizitei pe navă, și, eventual, a excursiei cu această navă în locații galactice prestabilite de echipaj]
 Flota noastră galactică se compune din următoarele nave (în dreptul celor care pot fi vizitate fiind trecută și parola de identificare și de acces):
GLS= navă galactică a luminii
GLS Mothership OcaTAwa (parola: “Center Spiral Wings Unity” – Unitatea Centrală a Zborurilor în Spirală)
GLS Mothership mu
GLS Aeterna (parola “Wings“- Aripi)
GLS Algiz (parola “Center - Centru“)
GLS Blaze (parola “Helix - Spirală“)
GLS Chimera (parola “Emanate”- Emana)
GLS Salcys
GLS Angelon
GLS Susan
GLS Space Wave (parola “Unity”- Unitate, Armonie)
GLS Athabantian (parola “Radiate”- Radiază; website: Up2the5th, Cosmic Paradigm) GLS Aurora [parola “Mocham”, pronunțați Mochem]; website: MultidimensionaloceanAuroradreamflight2)

Flotei noastre i s-au alăturat, de asemenea, navele: GLS Tulya, GLS Neptun, GLS Athena, GLS Olympia, GLS Balthazar, GLS Phoenix și GLS Eui.
Echipamentul standard al unei nave cuprinde : păstăi(?) de întinerire, module de traducere în diferite limbi, echipament de navigație, și platforme de vindecare. Toate materialele și navele au la bază structura cristalină. Orice navă este capabilă să-și modifice forma, mărimea și compartimentarea, în timp real.

Experiențele efectuate până în prezent cu subiecții în stare onirică au dat foarte bune rezultate.
Vă rugăm să rețineți dreamflights (zborurile în vis) sunt întotdeauna accesibile oricărei ființe și nu este nevoie să ai statutul de membru participant. Este suficientă intenția de a adera la acest sistem de călătorie (dreamflights).
 
SURSA: http://spirittrainchronicles.com


20 de comentarii:

  1. N-a fost sa fie,nici eu nici sotia mea nu am ajuns azi-noapte pe nici o nava. In schimb ieri seara am fost vizitat vizual de "neamuri" se pare in total 3 nave portocaliu-stralucitor,in forma energetica. Ca de multe ori au stat cateva minute si m-au "cercetat",si apoi au plecat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai azi am vazut, imi pare rau...va mai fi ?

    RăspundețiȘtergere
  3. buna seara,
    cat de naiva pot sa fiu incat sa cred mereu tot ceea ce citesc pe aici, pe la senzorialii senzorialilor....
    am adormit aseara cu numele navei si parola in gand...bineinteles ca nu s-a intamplat nimic....
    va transmit telepatic tot calendarul ortodox
    nu va salut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde știți că nu s-a întâmplat nimic? Când, de obicei noapte de noapte călătorim în astral (în timp ce corpul nostru fizic se odihnește în pat) rare ori, ne amintim fragmente din visurile pe care le-am avut; asta nu înseamnă că partea nematerială a ființei noastre totale nu a fos plecată undeva. Trebuie să acceptăm că nu tot ceea ce se întâmplă cu noi trece pragul conștienței, în condițiile în care mai suntem încă tributari planului 3D. Adevărul îl vom cunoaște doar după ce vom evolua suficient pentru ca să ne putem aminti totul. Sunt multe ființe umane conștiente de toate acestea, dar ele sunt mai spiritualizate decât noi, cei obișnuiți si ancorați încă în materialitate. Sincer, „naivitatea” de care vă autoacuzați s-ar putea să fie tocmai latura dv. cea mai evoluată. Vă accept..... nesalutarea. C.M.

      Ștergere
  4. daca din 4 persoane nici unul nu a fost pe nava ,in noaptea respectiva si nici altul nu a postat ca ar fi fost inseamna ca ,,,sunt minciunele si aiureli!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă aprob verdictul.: pentru DUMNEAVOASTRĂ sunt doar aiureli. C.M.

      Ștergere
  5. ''Adevărul îl vom cunoaște doar după ce vom evolua suficient pentru ca să ne putem aminti totul. ''....
    de ce nu ne-ati avertizat ca doar cei EVOLUATI pot vizita navele E.T.?
    ma rog,de minciuni 'adevarate' ...sunt scarbita...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfatul meu este să renunțați să mai citiți asemenea articole. Nu rezonați cu conținutul lor. C.M.

      Ștergere
  6. Eu am fost pe nava. Eram mai multe persoane si ni s-a facut un instructaj. La nivel constient, nu mi-l amintesc. Imi amintesc ca purtam o uniforma specifica Federaíei Galactice. Eu am mai fost si alta data pe nave. Aveti rabdare, lucrati in acest sens si mai ales, nu judecati, nu rezumati CUNOASTEREA la ceea ce stiti voi. Va doresc rabdare, munca in acest sens si succes.

    RăspundețiȘtergere
  7. Intalniri cu demoni si ingeri cazuti asta faceti voi dar sunteti prea amagiti ca sa va dati seama.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gradul de energie negativa pe care il ai, te face sa vezi doar lipsa Luminii, sau lumina falsa. De aceea nu ai cum sa stii ce inseamna adevarata Lumina. Ignoranta si rautatea in care stai te face sa gandesti asa. Fiecare pasare pe limba ei piere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Deocamdata am vazut doar nava .Probabil ca zilele ce urmeaza voi urca in nava .Am mai fost de trei ori pe nave galactice si e minunata trairea

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred că niciunul dintre anonimii care au postat frustrările ego-urilor lor în ceea ce privește *călătoriile neefectuate* nu a conștientizat sau nu conștientizează că NUMAI SIMPLA INTENȚIE GÂND de *a călători* oriunde în Multivers și/sau pe Terra, *transportă* o parte a Energiei Ființei Multidimensionale care SUNTEM TOȚI acolo unde ne-am propus! Și atunci de ce să ne mirăm că (încă) suntem captivi în rețeaua energetică 3D?! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. nu am reusit, ca am vazut numai acum.....evolutia mea haotica poate......sau vibratia mea care in ultimul timp a lasat de dorit......desi stiu cunosc ...si am fost vizitat de multe ori.....ideea este ca trebuie sa stii ce vrei ....totusi ...am fost vizitat de fiinte de lumina inalte ca statura aproape stralucitoare...spunand ca sunt sramosii mei ....apoi in jurul datei de 30 desi nu am plecat cu nici o nava ....dar mi-as fi dorit ...tot niste fiinte stralucitoare imi dadeau indicatii pretioase nu mai tin minte ce ....dar imi aduc aminte ca mi-au spus ca sunt alturi de mine ...ca sunt stramosii mei din pleade.... cine sunt ei oare ....am trecut prin momente teribile anul acesta luna august ....mi-au spus ca sunt alaturi de mine .....am vizitat poate nava lor sau cine stie cert este... ca sunt sigur de existenta acestori fiinte luminate ...dar nu sunt sigur ca ei ar fii stramosii mei ..nu ma simt atat de evoluat spiritual sau pregatit ca ei sa ma contacteze....ma lumineaza si pe mine cineva pls?

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu ce să zic! Vechea mea problemă, nu ţin minte niciodată nici un vis şi nici acum nu a fost o excepţie.
    Chiar dacă mi-am exprimat mental şi eu dorinţa de a fi acceptată pe una dintre aceste nave, respectând instrucţiunile, tot nu s-a întâmplat să ţin minte absolut nimic.
    Sunt oarecum dezamăgită de problema asta a mea. Chiar vroiam şi eu. De ce nu se poate, nu ştiu!
    Treaba cu "evoluaţi" şi "neevoluaţi" nu o cred, pentru că aici vorbim de suflet. Trebuie să fie o altă explicaţie pentru care eu nu ţin minte nici un vis.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru Alex. Se pare că dv. nu faceți deosebirea între suflet și spirit. Spiritul este într-adevăr, „suflarea lui Dumnezeu” din corpul nostru. Această parte STIE tot în timp ce sufletul este partea noastră nematerială care acumulează cunoaștere și, din acest p.d.v., este individualizat și deosebit de alte suflete. Inconștientul, adică partea noastră care nu trece prin conștiința de a fi, este o memorie vastă la care nu vom avea acces decât atunci când se va produce contopirea dintre SUFLET și SPIRIT (în dimensiunile superioare), dar pe care o îmbogățim cu fiecare experiență de viață (din totalul vieților prin care trecem). Una peste alta: nivelul nostru de evoluție dă nivelul cunoașterii la care avem acces (adică gradul în care suntem conștienți).Restul (cea mai mare parte din noi) rămâne, pentru conștiința noastră, o necunoscută, deși ea există și se tot acumulează. Nu vă faceți griji: cam toți suntem în situația aceasta, a necunoașterii depline. Cu stimă. C.M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos pentru aceste explicaţii, C.M! Din fericire cunosc totuşi care este diferenţa dintre suflet şi spirit, (atât cât se poate asta, ţinând cont că această cunoaştere este dată doar de citirea diferitelor materiale), a fost doar un mod de exprimare, la modul simplist ce-i drept, vorbind de fapt de aceiaşi situaţie de care vorbeai şi tu.
      Dar nu asta era ideea, de fapt vroiam să aflu care este motivul pentru care cineva nu ţine minte NICIODATĂ nici un vis, din punctul tău de vedere. Dacă se poate, mulţumesc.

      Ștergere
    2. Sunt convins că există și o explicație ...ezoterică, dar eu nu o pot da. În plan fizic însă, am putea face referire la cele două tipuri de memorie.Eu înțeleg memoria care servește planului conștient ca fiind un fel de depozit (sau bibliotecă) formată din două compartimente. Primul ar fi cel în care ajunge pentru prima dată orice informație, în vederea depozitării, cu scopul de a fi utilizată mai târziu. Această informație impresionează mai mult sau mai puțin „suportul” pe care se gravează. Dacă această impresionare este superficială, informația se va șterge foarte repede spre deosebire de impresionarea profundă care rămâne și care va fi trecută în cel de al doilea compartiment, de unde va putea fi extrasă, la nevoie, prin diverse modalități. O informație se păstrează pe o perioadă proporțională cu intensitatea emoției care există în momentul recepționării și cu numărul legăturilor colaterale care se realizează la momentul impactului. Este de înțeles că totul este particularizat fiecărei persoane în funcție de extrem de mulți factori (experiență de viață, sensibilitate, condiții de viață, vârstă, idealuri, nivel de instruire, nivel de evoluție, determinare, motivație etc) Cred că se pot scrie tratate întregi despre această chestiune. C.M.

      Ștergere
  14. Salut! Comentariul meu ajunge cam tarziu, dar acum mi-am facut curaj sa scriu. Cu doua zile inainte de publicarea articolului am atipit la amiaza si am avut un vis ciudat.( Nici eu nu prea tin minte visele) Undeva in apropierea mea a aterizat un mijloc de transport cu care se putea circula undeva in spatiu unde era o nava extraterestra. Am urcat in acel mijloc de transport cu intentia de a ajunge la acea nava. Dar, nu mi s-a permis accesul, am fost intoarsa din drum. Langa mine si-a facut aparitia o entitate de pe nava si mi-a spus " ca asa este corect". Am acceptat si mi-am cerut scuze. Am ramas surprinsa cand am vazut articolul , si am facut si eu "exercitiul"inainte de culcare, dar nu mi-am amintit nimic dimineata.Vreau doar sa mai impartasesc trairea care am avut-o langa acea entitate, Nu stiu desigur daca este vorba de aceleasi fiinte de care vorbiti voi. Cred ca este o diferenta foarte mare in ce priveste "varsta cosmica". Eu m-am simtit ca un copil in preajma "ei", in timp ce "ea" parea in plina maturitate. Dar voi mai incerca in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  15. NAMASTE DRAGILOR ŞI CELOR CARE CRED ŞI CELOR CAre nu ştiu cum să se pronunţe,sţînd în cumpănă. Asta-i firea noastră a omului.Dacă nu am primit jucăria promisă aruncăm toate jucăriile .E opinia mea personală în ceea ce voi spune. Şi eu încă imediat după aşazisa revoluţie cînd am intrat pentru prima oară în posesia unei cărţi spirituale şi de atunci în marea majoritate doar asta citesc,fiind profund interesat de toată fenomenologia acestei ştiinţe-că în ultimă instanţă despre cunoaştere este vorba-...spuneam,m-am implicat sub toate formele posibile,de la a merge şi participa la seminarii,la a citi tomuri de literatură cum am mai spus,a face meditaţie după tehnici explicate de maeştri,citind ca şi astăzi acum de faţă site-uri spirituale......ce să vă mai zic....nu am ajuns nici în meditaţii profunde,deşi m-am apropiat mult de stările pe care alţii zic că le-au parcurs,nici nu m-am decorporalizat ,cum m-a sfătuit doctorul sufletelor YRAM ,n-am traversat nici stări de profund extaz,cum radioşi etalau alţi confraţi de ai noştri. DAR MAGNETUL CARE M-Ă ATRAGE SPRE ACEST GEN DE ....nici nu mai ştiu cum să-i spun,MĂ FASCINEAZĂ. SINCER VĂ SPUN CĂ DACĂ O ZI NU AM PARCURS ,VIZITÎND UN site,sau citind cîteva rînduri ,parcă-mi lipseşte ceva...am mici nelinişti..... După 24 de ani de cînd mi-am şi creeat o bibliotecă spirituală,cred că îi înţeleg dar opinia mea este să nu cedeze dar nici să-şi facă mari aşteptări.LASĂ EXPERIENŢA SĂ CURGĂ DE DRAGUL EXPERIMENTULUI ŞI MAI ALES NU AŞTEPTA CEVA ANUME !!! La cele citite aici de către cei care au eşuat în călătoria de pe navele de lumină -nu o luaţi ca pe un sfat,nici nu mi-aş permite aşa ceva,ci ca personala opinie ,este că CEVA ÎN NOI NU S-A COPT.AŞA CUM SE SPUNE -TOATE ,LA VREMEA LOR. NICI PENTRU MINE ÎN UNELE DINTRE CAZURILE ARĂTATE AICI NU A VENIT VREMEA,DAAAR NU VĂ DEMORALIZAŢI....EU MAI CRED CĂ ESTE AICI VORBA ŞI DE NIVELUL DE SENSIBILITATE,ORI ADÎNC ANCORAŢI CU PICIOARELE ÎN PĂMÎNT ŞI CU MINTEA LA NOIANUL DE PROBLEME COTIDIENE ,NU PREA NE IESE DIN PRIMA. ŞI EU FAC PARTE DIN CATEGORIA CELOR GRĂBIŢI CARE IMEDIAT VOR .....CA "BERBEC" 19 aprilie...NU MĂ PREA CARACTERIZEAZĂ RĂBDAREA. DAR DE VOIE DE NEVOIE,M-AM CAM DOMOLIT LOVIT FIIND DE PROPRIA MEA GRABĂ. ACUM,AICI PENTRU PRIMA OARĂ AM VĂZUT CHESTIA ASTA CU CĂLĂTORIA ŞI CU PAROLELE,VOI ÎNCERCA LA NOAPTE DUPĂ MEDITAŢIA PLANETARĂ.....NE AUZIM ŞI VĂ POVESTESC DACĂ AM REUŞIT CEVA SAU NU.... GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere