Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 31 august 2014

CLINICA EXTRATEREŞTRILOR (7)


Autor Adrian Dvir
(continuare)                
(reluarea art. din 7 oct.2010)

Pe 2 martie 1997 am luat legătura cu Centrul de Comunicări, pentru nişte clarificări.
Adrian: Contactăm Centrul de Comunicări Internaţionale Extraterestre. Aici Adrian; este cineva care să mă citească?
CC: Da, d-le Adrian, ce doriţi?
Adrian: Nişte documentări. Îmi puteţi da unele informaţii generale despre nava dv. spaţială?
CC: Menţineţi legătura, vă vom transfera la Centrul de Control.
Centrul de Control: Da, d-le Adrian, vă recepţionăm.
Adrian: Este corectă informaţia că că nava spaţială menţine un nivel gravitaţional artificial de 0,8 G?
Centrul de Control: Da, este corect. În cele mai întinse zone de pe navă nivelul gravitaţiei este asemănător celui de pe Pământ, aproximativ 0,8 G.
Adrian: Menţineţi acest nivel prin forţa centrifugă, adică rotire rapidă, sau prin manevre permanente?
Controlul: Nu, aceasta nu este necesară. Folosim o metodă foarte simplă. În spaţiu există un permanent câmp energetic pe care-l folosim. Este dincolo de înţelegerea dv. Acceptaţi realitatea că noi suntem capabili de a modifica gravitaţia. Aşa cum aţi înţeles, nava utilizează gravitaţia artificială, care cade în sarcina personalului tehnic. Fiecare obiect sau grăunte din proximitatea navei este o spiţă care va acţiona în interiorul navei, realizând această gravitaţie (Nota C.M. ??!)
Adrian: Vorbim deci despre un efect care se extinde pe o arie vastă?
Controlul: În general vorbind, da. Noi putem însă izola camerele sau zonele unde să avem alte valori gravitaţionale.
Adrian: Valoarea gravitaţiei rămâne constantă pe timpul deplasării navei?
Controlul: Da, totdeauna. Altfel, obiectele din interior ar deveni instabile, ar cădea sau ar pluti. În împrejurimile navei menţinem, de asemenea, o valoare constantă a gravitaţiei, ca şi cum deplasarea ar avea loc pe sol nu în spaţiu.
Adrian: Prin urmare, se menţine o gravitaţie constantă.
Controlul: Da, aşa trebuie.
Adrian: Care este forma geometrică a navei dv.(sferică, aerodinamică, pe mai multe nivele)?
Controlul: Menţineţi legătura, noi verificăm. Da, nava spaţială este sferică, nu absolut, dar aproximativ. Are multe deschideri, turele şi proieminenţe. Pe total, se poate considera ca având forma rotundă. Există însă nave, de diverse forme sau mărimi. Iată aici o pictură.
Adrian: Văd multe ferestre. E imensă şi are mai multe nivele. Pare a fi o clădire supraetajată.
Controlul: Da, are diferite nivele.
Adrian: Câte nivele are interiorul navei voastre?
Controlul: În total,12 nivele, dintre care sunt frecventate doar 10. Ultimele două sunt nişte spaţii mici, astfel că putem spune că nava dispune de 10 nivele.
Adrian: A aterizat vreodată nava aceasta pe pământ solid?
Controlul. Menţineţi legătura, noi verificăm. Există nave care nu sunt destinate să atingă solul planetelor. A noastră are însă această posibilitate. Computerul spune că aceasta nu s-a mai întâmplat de multă vreme. În general, navele au platforme în spaţiu (Nota C.M., similar cu platformele marine pentru avioane) dacă trebuie să se retragă undeva.
Adrian: Nava mamă are hangare pentru nave mai mici?
Controlul: Da, sunt multe puncte externe de primire şi garare, dar nu există spaţii interioare destinate acestui scop. Există o navă de cercetare specializată, unde se pot adăposti nave mai mici, în cazuri de urgenţă.
Noi nu am venit în această zonă doar cu o singură navă. Sunt flote navale care călătoresc împreună, acoperind o anumită arie. Avem nevoie de aprovizionare, tehnica de transport, mijloace de comunicare şi de multe altele, care sunt necesare în aceste lungi croaziere în spaţiul universal.
Adrian: Am înţeles. Diferite atribuţii sunt distribuite în afară, în spaţiu, întregii echipe.
Controlul: Intra-adevăr, noi nu discutăm doar despre o singură navă spaţială.
Adrian: Despre ce alte lucruri interesamte îmi mai puteţi spune, legat de nava dv.?
Controlul: Nu ştiu de unde să încep. Pentru noi, aceste informaţii sunt banalităţi. Interiorul ambarcaţiunii noastre dă impresia unui avion cargo, dar avansat în ceea ce priveste tehnologia de construcţie. Totul este curat, steril, şi dacă ai face un tur al navei, nu ai întâlni impertinenţi care să tulbure liniştea pe navă. Înţelegi acest amănunt?
Adrian: Desigur. Utilizaţi ascensoare între nivele?
Controlul: Menţine legătura, te rog! Le putem numi ascensoare, deşi termenul nu este exact. În spaţiu nu sunt necesare lifturile. Avem mecanisme diferite pe care le utilizăm. Ele se deplasează între etaje, când încărcăm echipamente grele pentru a fi expediate. În general, noi ne deplasăm singuri sau ne folosim de vagoane speciale. In majoritate, echipamentul nostru nu este prea voluminos sau prea greu, aşa că-l putem duce cu uşurinţă.
Adrain: Bine. Eu vă multumesc mult, deocamdată, este suficient.
Controlul: Oricând sunteţi binevenit. La revedere, d-le Adrian.Mi-a făcut plăcere să discutăm. Shalom!

GIDEON ŞI FRATELE SĂU.
Pe 13 iunie 1997 m-am decis să-l investighez pe Ghideon, ’’mâna dreaptă’’ a profesorului X3. Este un Alien care seamănă cu noi, ca fizionomie, dar, evident, invizibil omului obişnuit. Este subţirel, păr blond şi ochi albaştri. Vorbeşte puţin şi, mai tot timpul îl găseşti în spatele lui X3, când se fac tratamente, raportând progresele operaţiei sau tratamentului. Are un frate care-i seamănă fizic, este foarte amabil şi amator de discuţii. O parte din studiile sale medicale au fost realizate prin observarea tratamentelor. L-am abordat pentru o discuţie în legătură cu planeta sa.

Fratele lui Gideon: Nu-mi amintesc multe despre planeta mea, căci am locuit cu părinţii şi cu fratele pe ambarcaţiunea mamei, de când aveam vârsta de 7 ani. Mama lucreză în domeniul cercetărilor tehnice iar tatăl explorează planetele noi. Îi place să descopere noi planete, aşa cum procedează şi exploratorii voştri. Misiunea lui este de a descoperi noi planete, în vederea colonizării.

Adrian: V-aţi stabilit pe planete noi, folosind  ambianţe artificial create, sau aţi găsit un mediu natural căruia v-aţi adaptat?
F.G.: Ne-am adaptat condiţiilor locale pentru că, pe nava mamei se călătoreşte o perioadă de maxim 10 ani.
Adian: Vorbeşte-mi despre viaţa de pe navă.
F.G.: Fiecare familie are micul ei apartament, cu suprafaţa de cca 40 mp. Toate apartamentele sunt la fel. Sunt dotate cu o mulţime de echipamente automate. De ex. apeşi pe un buton şi patul coboară sau apare un birou. Folosim distribuitoare automate de hrană şi băuturi, cam ca ale voastre. Mâncarea soseşte de la o bucătărie centrală de pe navă.
Mama este vegetariană iar tatăl meu consumă numai alimente naturale. Eu şi fratele meu mâncăm de toate.
Adrian: Ce ne poţi spune despre spălătorie?
F.G.: Rufele pentru spălat le punem într-o maşină care are un rezervor rotund şi din ea ies curate şi uscate. Detergenţi nu am văzut niciodată în spălătorie. Cred că nici apa nu se foloseşte pentru spălat. Maşina lucrează cu aburi şi cu vid. E un fel de spălătorie uscată. Vacuumul se obţine uşor pe navă.
Gideon: Eu aveam 17 ani când am părăsit planeta, aşa că mi-o amintesc foarte bine. Este o planetă mică numită Izak, din Constelaţia Fecioarei. Suprafaţa planetei este acoperită cu cristale; sunt multe peşteri şi foarte puţin sol. În copilărie îmi plăcea să mă joc în peşteri. Casa noastră era pe jumătate în sol şi jumătate la suprafaţă. În jurul casei erau două grădini, dintre care, una mai mare. Cultivam vegetale. Solul  conţinea un fel de pudră asemănătoare cu argila de la voi. Îmi amintesc două soiuri de flori care creşteau în grădina noastră. Una semăna cu floarea-soarelui de la voi iar cealaltă avea o cupă roşie. În locul unde cultivam vegetale era și un fruct asemănător cu vânăta de la voi. Apoi, era un copac cu fructe asemănătore cu nucile. Le scoteam din cojă cu o lingură. Dar, d-le Adrian, nu înţeleg de ce vă interesează viaţa noastră personală? Pe noi nu ne intereseaza viaţa voastră.
Adrian: Sunt convins că cititorii acestei cărţi vor gasi interesante aceste amănunte. Ce vârstă au părinţii voştri?
Gideon: Mama are 700 de ani iar tata are 800. Arată destul de tineri. Media de vârstă la noi este de 1500 de ani. Avem şi un bunic care locuieşte în diverse locuri. Fratele meu are 30 de ani iar eu, 40.
F.G.: Am crescut pe navă, împreună cu alţi 30 de copii, de rase diferite. Acolo se vorbeau mai multe limbi dar era şi una standard pe care trebuia să o cunoască toţi. Multe jocuri jucau copiii, inclusiv cele de pe calculator.
Calculatoarele noastre sunt mult mai sofisticate decât ale voastre. Ele ne pot ajuta să ne deplasăm în timp, în trecut sau în viitor. Ne ajută şi la învăţarea cititului, a scrisului dar putem vedea şi filme pe calculator. Am vizitat oraşul Tel-Aviv şi am fost la un teatru. Am vizionat filmul „Cocoşatul din Notre Dame”, care mi-a plăcut foarte mult.

Pentru conformitate,
(C.M.)

Un comentariu:

  1. NAMASTE !!! IATĂ O SERIE DE ŞAPTE EXTRASE DIN CARTEA "CLINICA EXTRATEREŞTRILOR " A LUI A. DVIR,CARE DIN PĂCATE NU SE MAI AFLĂ PRINTRE NOI.

    RăspundețiȘtergere