Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 iulie 2014

Un interviu cu peruanul Sixto Paz Wells care a fost contactat de către extratereştrii benefici ce trăiesc pe Ganymede, satelitul lui Jupiter


22 iulie 2014

Sixto Paz Wells s-a născut în Lima, Peru, la 12 decembrie 1955. A studiat istoria la Pontifica Universidad Católica. Peruanul este una dintre cele mai renumite persoane care au avut contact cu ființe extraterestre, fiind invitat la cele mai importante congrese internaționale cu tematică OZN. Din 1974, când a intrat pentru prima dată în contact telepatic cu ființe stabilite pe satelitul lui Jupiter, Ganymede, și până în prezent, el a acordat numeroase interviuri la posturi de televiziune și radio prestigioase. Cazul lui Sixto a fost, de asemenea, investigat de jurnalistul spaniol Juan José Benitez, care a fost atât de impresionat de aparițiile și de contactele extraterestre, încât a scris câteva cărți referitoare la ceea ce se petrece la Chilca, în Peru.
Vă oferim în continuare un fragment dintr-un interviu pe care Sixto Paz Wells l-a acordat și a fost publicat în 2004.
Î: Cum ai ajuns să fii implicat în studiul OZN-urilor?  
R: Tatăl meu a făcut cercetări asupra acestui subiect prin anii 1950, ca un hobby, motivat fiind de proiectul american Blue Book. Împreună cu câţiva prieteni de la Forţele Aeriene Peruane, el a întemeiat Institutul Peruan pentru Relaţii Interplanetare (Instituto Peruano de Relaciones Interplanetarias, sau IPRI) în anul 1955.
În ianuarie 1974, în ziarul El Comercio, cel mai conservator periodic din Lima, a apărut un articol interesant. Se afirma acolo că prin intermediul zborurilor cu echipaj uman şi al radiotelescoapelor s-a descoperit că, în mod cu totul contrar credinţelor anterioare, spaţiul nu era scufundat într-o tăcere totală, ci era animat de foarte mult zgomot, şi că aceste sunete sau unde radio ar putea fi mesaje trimise de pe alte planete de către membrii unor civilizaţii avansate interesaţi să intre în contact cu cei asemenea lor. Articolul menţiona proiectul OZMA, o versiune veche a proiectului SETI.
Articolul l-a motivat pe tatăl meu, Don Carlos Paz Garcia, să organizeze o conferinţă pentru a comenta acest articol. Această conferinţă i-a fost încredinţată dr. Victor Yanez Aguirre, un medic de la Spitalul Poliţiei din Lima, un esoterist cu pasiune pentru parapsihologie şi care cercetase posibilitatea comunicării telepatice cu aşa-zişii vizitatori interplanetari.
Contactul telepatic
Conferinţa mi-a inspirat dorinţa de a experimenta şi eu fenomenul telepatiei. Practicam deja yoga şi tehnici de meditaţie de un an de zile. Deci, cu avantajul acestei pregătiri anterioare şi oarecum în joacă, am urmărit împreună cu mama şi cu sora mea să intrăm în contact cu o civilizaţie extraterestră şi să primim astfel un mesaj.

În noaptea de 22 ianuarie 1974, în timpul meditaţiei pe care am realizat-o, am primit un mesaj psihografic, care este o formă de channeling telepatic prin dicteu automat, dar conştient, ce nu implică intrarea într-o stare de transă.
Î: Ce spunea mesajul?  
R:Sufrageria acestei case este adecvată pentru comunicare. Numele meu este Oxalc şi sunt din Morlen, pe care voi o numiţi Ganymede, una dintre Lunile lui Jupiter. Putem avea contact cu voi. Ne veţi vedea curând“.

Î: Cum ai putut să-ţi dai seama dacă mesajul era autentic?  
R: Imediat după ce am primit mesajul, l-am supus analizei încrucişate: atât sora, cât şi mama mea au primit acelaşi mesaj.
În orice caz, luând în considerare posibilitatea ca acesta să fie o farsă pe care ne-a jucat-o imaginaţia noastră, în următoarea zi am organizat o nouă sesiune de recepţionare, de data aceasta împreună cu un grup de aproximativ 20 de oameni şi spre uimirea tuturor, fenomenul s-a petrecut din nou. De asemenea, în timpul acestui contact telepatic, am cerut o confirmare şi în mod independent. Tuturor ni s-a cerut acelaşi lucru, să mergem pe 7 februarie în deşertul Chilca, la 60 de km sud de Lima.

  Î: Ce s-a petrecut atunci? 
  R: Oamenii s-au adunat în acel loc şi aproape toţi erau sceptici, dar exact la momentul indicat a apărut din spatele dealurilor o strălucire intensă şi ciudată. Timp de câteva secunde, noaptea a devenit luminoasă ca ziua, iar din spatele dealurilor a apărut un obiect zburător luminos care a început să se deplaseze pe deasupra crestelor, staţionând în partea dreaptă a orizontului. De acolo a început să oscileze, apropiindu-se şi coborând, producând o mare frică grupului. Lumina s-a transformat gradat într-un obiect metalic de formă lenticulară, care se rotea în jurul axului propriu şi avea câteva hublouri mici şi lumini colorate în lateral. Odată ajuns deasupra grupului, OZN-ul a proiectat o lumină puternică de parcă eram în miezul zilei, iar această lumină a fost menţinută timp de câteva minute, care nouă ne-au părut fără sfârşit.
 Apoi am perceput cu toţii un mesaj mental, în care ni s-a spus că „nu au coborât în acel moment deoarece grupul nu şi-a putut controla emoţiile“. Mesajul a continuat cu afirmaţia „Va apărea un loc şi un timp potrivit pentru această întâlnire“.

După aceasta, obiectul a zburat cu foarte mare viteză şi s-a îndepărtat. Toţi cei din grup erau în mod vizibil zguduiţi.
 Î: Ai fost singurul care a primit mesaje psihografice? 
  R: Nu. După o lună eram cel puţin opt astfel de persoane, tineri bărbaţi şi femei, care în timpul unei sesiuni de channeling au primit mesaje nu doar de la Oxalc, ci şi de la fiinţe precum Kulba, Xanxa, Sampiac, Anitac, Meth şi Lertrad. Aceste fiinţe nu erau toate de genul masculin. Erau printre ele, de asemenea, şi fiinţe extraterestre de genul feminin.
  Î: Cum a continuat experienţa de contactare a extratereştrilor?  
R: După câteva zile, căutând să înţeleg cu certitudine ce anume am trăit, i-am invitat pe tatăl meu şi pe prietenii lui din cercetare într-o călătorie pe teren, pentru ca ei să verifice personal realitatea a ceea ce se petrecuse. Au fost foarte impresionaţi de ceea ce au văzut.

Cu acea ocazie, a apărut un obiect cilindric care a fost estimat la circa 150 de metri în diametru şi care se afla la circa 1.000 de metri altitudine.

În timpul următoarelor luni, apariţiile extraterestre au continuat, întotdeauna în regiunea Chilca. Aceste observaţii puteau fi făcute în timpul zilei sau al nopţii. Uneori un obiect sau chiar trei obiecte apăreau în formaţie. Alteori, unul dintre ele se multiplica sau lăsa să iasă din el mici obiecte rotunde numite caneplas, care sunt precum ochii electronici, un fel de camere video controlate de la distanţă, care atunci se rostogoleau prin aer peste tot în jurul nostru. Dar în iunie 1974 au apărut nişte experienţe mai ciudate.

Contactul direct.
Î:
Ce s-a petrecut în iunie 1974?

R: Am fost invitaţi să avem un fel de contact mai direct, ca o pregătire pentru ceea ce mai târziu urma să fie un contact fizic. Această experienţă urma să se împlinească prin intermediul portalului interdimensional numit de extratereştri „Xendra“.
Grupul nostru îşi mărise considerabil numărul membrilor. Eram cam 50-60 de persoane care participam la acţiunea de pe teren, iar aceste fiinţe pe care noi le numeam „ghizi extratereştri“ ne-au spus să venim în grupuri nu mai mari de şapte persoane – grupuri de fiinţe umane care erau unite prin afinităţi deosebite.

 Cele şapte persoane selectate au înaintat spre un anume loc din deşert, în timp ce eu am fost transportat acolo înaintea lor într-un mod greu de explicat, căci m-am trezit deodată dincolo de deal, în faţa unei cupole luminoase ce măsura cam 10 metri în diametru.
Din interiorul acestei cupole a ieşit o siluetă umană ce m-a invitat să mă apropii de trei ori. Atunci am devenit pentru puţină vreme victima fricii de necunoscut şi am ezitat să fac pasul necesar, până când am văzut această fiinţă mergând în interiorul semisferei luminoase şi invitându-mă astfel în mod ferm să o urmez.


 Odată ajuns înăuntru, am perceput tot felul de senzaţii energetice intense, ca şi cum trupul meu ar fi fost ars. După ce mi-am depăşit starea de ameţeală, am putut distinge în faţa mea o fiinţă cu înfăţişare umană. Avea cam 1,80 m înălţime, o faţă lată, de genul asiaticilor, păr puţin şi era îmbrăcată într-un veşmânt larg, strălucitor, care aducea cu o ţinută sport. Făcea gesturi cu mâinile, iar comunicarea era telepatică. Apoi am perceput că această fiinţă se referea la întâlnirea noastră, numind „Xendra“ portalul interdimensional sau pragul spaţiu-timp care o făcea posibilă.

 După cum mi-a comunicat în mod telepatic acea fiinţă extraterestră, cei din civilizaţia lor sunt capabili să concentreze energia într-un asemenea mod, încât să dematerializeze structura fizică a unui individ, anulând atât coeziunea moleculară, cât şi greutatea atomică, pentru a-l proiecta şi a-l rematerializa într-un alt loc. Cu ajutorul acestei fiinţe extraterestre, eu am călătorit pe Morlen, una dintre Lunile lui Jupiter, cea mai mare planetă a sistemului solar, aflată la câteva milioane de kilometri distanţă de Pământ. De asemenea, extraterestrul mi-a spus că timpul petrecut acolo nu va corespunde timpului de pe Pământ.
Tabăra
Î: Cât timp a trecut şi ce ai văzut acolo?
R: Eu am estimat că am petrecut aproximativ cinci zile acolo, dar la întoarcere trecuseră doar 15 minute pe Pământ – suficient ca grupul nostru să ajungă să mă vadă ieşind din interiorul cupolei luminoase.

Ceea ce îmi amintesc că am văzut pe Morlen este un oraş numit Oraşul de Cristal, plin cu cupole, clădiri sferice fără niciun unghi ascuţit, şi că totul avea forme circulare. Potrivit acestor fiinţe, unghiurile ascuţite taie fluxul de energie şi au tendinţa să capteze energiile nefaste mult mai uşor, prin urmare nefiind sănătoase pentru casele locuite. Pe străzi am putut vedea bărbaţi, femei şi câţiva copii.

După cum mi-au comunicat aceste fiinţe, nu există viaţă naturală pe Ganymede. Ele sunt cele care au creat un micro-climat artificial şi o micro-atmosferă deasupra oraşelor lor, care se extind în cea mai mare parte în structura subterană a satelitului. 
Aceste fiinţe extraterestre provin în cea mai mare parte din ceea ce noi cunoaştem ca fiind nebuloasa Orion. Ele sunt fiinţe de ambele sexe şi au contacte erotice, iar temelia societăţii lor este cuplul. Telepatia şi clarvederea lor sunt foarte dezvoltate, prin urmare nu există divorţ sau infidelitate. De asemenea, ele nu au alegeri „democratice“ ca la noi, căci toate sunt capabile să vadă, să simtă şi să discearnă cine sunt cei care pot cu adevărat să le îndrume spiritual şi politic.

Revelaţii referitoare la viitorul planetei Pământ.
Î: Care a fost scopul acelei călătorii şi al experienţei portalului de tip „Xendra“?  
R: De pe un ecran luminos ce prezenta nuanţe verzui şi care era suspendat în aer, în interiorul unei clădiri de o formă conică, Oxalt mi-a prezentat o serie de imagini despre cum ar putea să fie viitorul planetei Pământ. Ceea ce am văzut cu acea ocazie este că tensiunile din lumea noastră pământească sunt de o asemenea natură, încât este cu putinţă să atragă o periculoasă alternativă ca un asteroid sau o cometă să treacă foarte aproape de planeta noastră şi să o afecteze în mod iremediabil din punct de vedere gravitaţional. Scopul acestei călătorii a fost de a-i avertiza şi pe alţii, prin tinerii care sunt dispuşi să se angajeze în transmiterea mai departe a acestui mesaj, despre necesitatea critică a transformării, începând cu fiecare dintre noi în parte, pentru a genera o reacţie în lanţ ce poate preveni un viitor dezastru planetar.
  Î: Poate fi viitorul modificat?
R: Potrivit extratereştrilor, deoarece viitorul este datorat cauzei şi efectului, profeţiile n-au fost date pentru a se petrece întocmai. Ele există pentru a avertiza, şi astfel, pentru a îndrepta. Viitorul nu este bătut în cuie, căci altfel nu am mai avea liber-arbitru. Pe de altă parte, în ceea ce priveşte profeţiile benefice, trebuie ca noi să cooperăm pentru ca ele să se petreacă.
  Î: Cum poate fi modificat viitorul?  
R: Trebuie să crezi în el pentru a-l crea. Mintea umană este puternică, iar dacă mulţi dintre noi suntem de acord în aceeaşi intenţie şi credinţă, atunci o putem face. Ceea ce este important este să ne transformăm atitudinea faţă de viaţă. Trebuie să fim mai optimişti, mai bine intenţionaţi şi mai constructivi.
  Î: Au trecut şi alte persoane prin aceeaşi experienţă ca tine? R: Da, două săptămâni mai târziu, încă şase colegi au mers împreună cu mine într-un nou portal „Xendra“ şi au avut experienţe similare. După aceea, mulţi alţii le-au trăit, la rândul lor, individual sau în grup.
Mai mult, pe 25 aprilie 1977, un caporal chilian, Don Armando Valdes de la regimentul Rancagua, ce patrula împreună cu alţi soldaţi în nordul zonei Putre, Arica, a observat o lumină deasupra unui deal şi le-a cerut soldaţilor să-l acopere, iar el a mers să vadă despre ce era vorba. A intrat în cupola de lumină singur şi după 15 minute a ieşit având o barbă crescută de cinci zile, iar ceasul era cu cinci zile înainte. El a trecut printr-o experienţă identică, chiar dacă nu şi-a putut aminti ce s-a petrecut înăuntrul cupolei luminoase.
O uimitoare călătorie interdimensională.
Î:
Cum putem explica conceptul acestor portaluri „Xendra“, ca puncte de trecere interdimensionale? 

R: În ultimii ani, oamenii de ştiinţă ce lucrează în domeniul fizicii cuantice au dezvoltat o teorie bazată pe descoperirile ce au avut loc în laboratoarele de accelerare a particulelor. Potrivit acestei teorii, electronii stimulaţi ce se rotesc în jurul nucleului atomic nu produc o orbită completă, ci dispar şi reapar în partea opusă. Este ca şi cum ei găsesc o „scurtătură“. Aceste scurtături care există în Microcosmos există şi în Macrocosmos şi au fost numite „găuri de vierme“, sau „cute interdimensionale“. Aceasta ar putea explica în parte cum reuşesc extratereştrii să se deplaseze prin Univers, pe distanţe foarte mari, iar acest fenomen se petrece şi în cazul portalurilor „Xendra“.

Ulterior vizitele au continuat
Î:
Contactele au continuat?
 
R: Categoric. Vizitele şi contactele fizice s-au înmulţit cu timpul şi am putut să-i observăm ieşind din vehiculul lor în mijlocul deşertului. Aceste contacte şi toate experienţele au fost descrise public de către reporterul spaniol Juan José Benitez, autorul câtorva cărţi celebre: „Caballo de Troya“, „Los Astronautas de Yahvé“, „La Rebelión de Lucifer“, „El Enviado“, „Documentos Oficiales“.
Juan José Benitez era corespondent de presă al agenţiei de ştiri spaniole EFE, în momentul în care a fost trimis în Peru să exploreze veştile ciudate despre un grup de adolescenţi peruani care susţineau că au experienţe de contact cu extratereştrii. Viaţa acestui reporter s-a transformat în mod dramatic atunci când a devenit un martor obiectiv, direct şi imparţial al acelor contacte. 

Prima experienţă s-a petrecut când el a mers în deşertul Chilca cu un grup, pe 7 septembrie 1974, şi a văzut apărând două OZN-uri, exact cum i se spusese că se va petrece. 
El a fost atât de impresionat de fenomenele observate şi de experienţele de contact, încât la întoarcerea sa în Spania, a publicat nu doar mărturiile sale în presa spaniolă şi la televizor, ci a publicat chiar şi o primă carte ce povesteşte toate acestea: „OVNI: S.O.S. a la Humanidad“

În următorul an, Benitez s-a întors în Peru împreună cu Manuel Mujica, un alt reporter de la Agencia EFE şi amândoi au mers cu grupul pentru o experienţă de contact cu extratereştrii, care s-a petrecut de data aceasta pe o plajă în nordul Limei. Încă o dată, această vizită a extratereştrilor anunţată presei s-a petrecut întocmai, iar în urma acesteia a fost publicată încă o cartă a lui Benitez, intitulată „Cien Mil Kilometros Tras los Ovnis“.
Î: Ce s-a petrecut după aceea?  
R: După cum am spus, contactele au continuat, cu nenumărate vizite extraterestre şi tot felul de experienţe. Unele dintre acestea au fost la fel de extraordinare ca acelea ale multor oameni care trec prin pasajele interdimensionale „Xendra“, în mai mult de 40 de ţări. A avut loc, de asemenea, o experienţă de integrare în structura energetică a unor cristale semi-materializate de cesiu. Aceste cristale sunt încorporate în trupurile martorilor, după ce au luat forma piramidală. De asemenea, în cel puţin trei ocazii s-au petrecut întâlniri fizice impresionante, în cadrul cărora interiorul navelor extraterestre a ajuns să fie plin de oameni.

Tot în cadrul acestor experienţe a fost vizitată o bază submarină, iar cu alte două ocazii şi alte oraşe din Morlen (Ganymede).

 În tot timpul acestui proces de comunicare cu fiinţele extraterestre, mass-media internaţională a fost invitată chiar de şapte ori să fie martora autenticităţii şi realităţii mărturiilor noastre şi, mai presus de toate, să participe la importanta experienţă contemporană a contactului direct cu extratereştrii. Mesajul extraterestru ce este primit şi transmis mai departe de noi este precum o sămânţă a speranţei care este  sădită pentru un viitor benefic al planetei albastre – un viitor care depinde în mod clar de transformarea noastră personală şi colectivă.
 Cu a cincea ocazie în care reprezentanţii presei au fost invitaţi – mulţumită credibilităţii obţinute de-a lungul anilor – 40 de reporteri din opt ţări au venit şi ei în deşert. Printre ei s-au aflat: José Gray de la Channel 23 Univision din Miami, Leticia Callava de la Telemundo, Beatriz Parga de la Miami Herald, Gilda Munoz de la Radio WADO din New York, Rolando Veras de la Channel 2 din Buenos Aires, Lizet Zelman de la Televiziunea Republicii Dominicane şi alţii, care au fost martori la realitatea uimitoare a contactului extraterestru ce s-a desfăşurat acolo.
 Î: Crezi că starea actuală a omenirii se va transforma şi va evolua în direcţia bună, cât de curând?  
R: Dacă n-aş crede aceasta, n-aş face ceea ce fac. Lumea noastră aşa cum este ea acum nu mai rezistă mult. Această transformare în bine a planetei Pământ trebuie să se petreacă chiar acum, dar ea începe, desigur, în fiecare dintre noi şi cu fiecare dintre noi. Ea continuă apoi cu membrii familiei noastre şi tot aşa, provocând o reacţie în lanţ, iar scepticismul şi convingerile greşite ale oamenilor se vor prăbuşi, treptat, precum piesele de domino ce cad unele peste altele.
Articol preluat din Programul Taberei spirituale yoghine de vacanţă - Herculane 2014



 (preluare  de pe http://www.yogaesoteric.net)






2 comentarii:

  1. NAMASTE !!! Sint vesti minunate,este pacat de reticenta multor semeni izolati in convingeri invechite sau sugerate,incapabili de a mai vedea si o alta fata a unei realitati in permanenta transformare-acesta e motivul pentru care FRATIIGALACTICI se plqang de anemismul si timiditatea noastra nejustificate. Pe undeva trebuie sa le dam si novicilor dreptate cand informatii dintre cele mai stoarse de miez sant puse pe retelele de socializare sau pe bloguri rau intentionate unde este insamantata o teama dementa fata de ACESTE MINUNATE FIINTE CARE BENEVOL NE INSOTESC DESTEPTAREA SI NE INDRUMA PURTATI DE CELE MAI BUNE INTENTII. Cea mai insidioasa institutie de formare si DEZinformare a omului este biserica,care nu accepta alt adevar.E adevarat ,trebuie avute in vedere atat morala crestina cat si elementele conduitive ,dar sa te opui nejustificat in fata progresului numai pentru a-ti mentine pozitia tot mai subreda ...... De aceea cred eu ca tot mai bine este sa te conduci dupa directia pe care sufletul tau ti-o trimite instinctual,manat bineinteles ca si in cazul lui SIXTO PAZ WELLS.

    RăspundețiȘtergere