Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 25 iulie 2014

SINGURI VĂ SELECTAȚI PROGRAMUL PENTRU ASCENSIUNE.


(22 iulie 2014: channeler: Kathryn E. May, Lac Chevreuil, Quebec )
Traducere Const. Mihăilescu.

Arhanghelul Metatron

Vreau ca toată lumea să știe această săptămână este un interval crucial în dezvoltarea voastră spre Ascensiune. Energiile continua sa curgă cu putere în întreaga planetă, trezind potențialul cristalin al ADN-ului vostru. Pentru cei doritori și gata să-și crească frecvența de vibrație, perioada va fi propice acestei accelerări în evoluție, care va aduce schimbări în ființa lor și în mediul în care trăiesc. Pentru cei nehotărâți sau încă netreziți, săptămâna va trece ca oricare alta, fără ca ei să sesizeze vreo schimbare, și asta îi va încuraja să creadă că, de fapt,  „nu este nimic nou sub soare”. Pe aceștia îi asigur că numai lipsa lor de înțelegere și credință îi împiedică să cunoască adevărul. În fapt, voi și sistemul vostru vă confruntați cu modificări de mare amploare, prin care nu ați mai trecut. Unora dintre evenimentele percepute de majoritatea în plan material, li se vor găsi explicații și justificări mai „pământene”, mai credibile și mai ușor de acceptat de lumea voastră materială.
Am creat acest program împreună, desigur, cu participarea fiecăruia dintre voi, cei implicați. Aranjamentul este perfect proiectat pentru a permite fiecărui suflet să ascensioneze cu viteza de care se știe capabil.

Unii dintre voi au fost conștienți înainte de a veni aici, pe Pământ (în această viață), pentru care motiv și-au dorit să fie acum și aici. O parte dintre aceste suflete, realizând că nivelul spiritual la care se aflau nu corespundea cu ceea ce-și doreau, au hotărât să vină pe Pământ pentru a beneficia de oportunitatea care se oferea acum sistemului de evoluție accelerată, oportunitate pe care n-o puteau găsi în tărâmurile în care se aflau.
În orice moment există pentru fiecare suflet un model absolut particularizat, care corespunde intențiilor sufletului aflat în procesul evolutiv. Când „formula” dezvoltării nu se regăsește, sau nu poate fi reprodusă în locația existențială a unui suflet, acesta poate decide să „migreze” către zona unde găsește condițiile necesare dezvoltării, prevăzută în propriul său program.
Dragilor, viața în dimensiunile înalte este complet diferită de ceea ce există în cele inferioare. Conceptele și intențiile se deosebesc radical de ceea ce aveți voi pe Pământul actual. În demensiunile superioare nu există noțiunea de competiție, de frondă, de concurență, de orice fel ar fi ea. Cu atât mai puțin, nu poate exista o poziție „de putere„.  nu există absolut nici o competiție pentru poziții înalte de răspundere sau de "putere" (economică, politică, socială etc). Aceasta, în primul rând pentru faptul că nici-un suflet mai puțin evoluat nu va putea exista într-un tărâm (o dimensiune) caracterizat de vibrație înaltă. Este imposibil, nu pentru că ar exista cineva care să-i înterzică accesul ci, pur și simplu, pentru că acel suflet n-ar putea suporta nivelul de vibrație mai înalt al acelei dimensiuni.  
Pot exista călătorii temporare ale unui suflet din dimensiunea în care se află în alta  (superioară sau inferioară), dar aceasta se face pentru un timp limitat și pentru o perioadă limitată. (Nota C.M.: prin tehnici sau capacități speciale, sufletul care urmează să călătorească într-o dimensiune diferită de cea în care se află, va parcurge un stadiu de pregătire în care i se scade sau crește frecvența de vibrațăie, în funcție de ceea ce se urmărește, adică sufletului i se va aplica o „interfață” energetică de frecvența necesară și similară cu cea a dimensiunii unde urmează să ajungă).
Pământeanul Steve Beckow a scris foarte clar despre această dinamică în cartea "Rase extraterestre negative." Nu vă alarmați de titlu. Deși se face referire la entități negative, acestea nu pot pătrunde în sistemul planetar al Pământului ca urmare a „filtrelor energetice” care înconjoară sistemul și care opresc orice vizitator nepoftit. Planeta voastră (și mare parte dintre voi) vă aflați în ascensiune ceea ce înseamnă că vi se asigură o protecție totală față de orice intenție de intruziune venită dinafară. Sunteți sub protecția Federației Galactice și aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru securitatea voastră.

Vi s-a spus mai înaintepentru fiecare nivel de vibrație este necesar un efort de adaptare energetic și fizic. Acest lucru este valabil indiferent dacă vă aflați într-un corp uman sau în corpul de lumină (n.m.; sufletul). De exemplu, dacă sunteți un suflet tânăr care și-a început lecțiile și a realizat tranziția de la, să zicem, dimensiunea a 5-a la a 6-a, acesta va fi un prilej de sărbătoare și felicitări. A 5-a dimensiune este punctul de plecare pentru toate sufletele (Nota C.M.: 5D fiind prima dimensiune superioră la care poate ajunge un suflet care vine din dimensiunea inferioară 3D, după traversarea dimensiunii de trecere 4D). În caz de necesitate, și cu un scop bine definit, un suflet aflat în dimensiuni superioare lui 5D (în cazul nostru, peste 9D) poate coborî, prin tehnica de reducerea nivelului vibrațiilor, în dimensiuni cum ar fi 8,7,6 sau 5D dar aceasta presupune un efort cu atât mai mare cu cât dimensiunea țintă este mai joasă (5D). Chiar în acest caz, venirea de la o dimensiune superioră la una tot superioară, dar sub nivelul vibrațional al celei din care se pleacă (de la 8 la 5, de exemplu) impune un efort important (ca să nu mai vorbim de consumul energetic pe care-l impune ”coborârea” unui suflet dintr-o dimensiune superioară în una inferioară). Cu toate acestea, multe suflete superioare au acceptat să vină pe Pământ, în această perioadă specială a evoluției umane. 

Pe de altă parte, chiar și cel mai ambițios suflet, cu năzuințe lăudabile de a evolua, nu se poate ridica peste un anumit nivel, comparativ cu cel în care există. Un stagiu de învățare  și conștienizare, urmat de o ridicare a conștiinței, trebuie parcurs obligatoriu și inevitabil. (Nota C.M.: nu-i mai puțin adevărat că, în cadrul fiecărui stagiu, pot avea loc accelerări sau decelerări ale procesului de acumulare, altfel spus, dacă momentul startului este același pentru, de ex., un grup de suflete, momentul trecerii liniei de sosire va putea fi diferit, ca la orice concurs de alergare)

Deci, vedeți că expresia „ precum în cer, așa pe Pământ” are o corespondență cât se poate de pământeană.

Aceia dintre voi care sunt invitați și pregătiți pentru a călători în dimensiuni superioare vor realiza că multe li se vor părea cunoscute și nimic foarte dificil. Cei care sunt mai puțin rezistenți sau cei care sunt mai puțin experimentați vor alege o „deplasare” mai lentă. Acesta nu este, de fapt un concurs, și fiecare trebuie să înțeleagă că este în regulă, atât cât a realizat și unde a ajuns până acum. Acolo unde ajung, vor constata că este loc pentru toată lumea și că graba pentru a fi printre primii, deși lăudabilă, nu este justificată de teama că ar fi posibil să găsescă locul ocupat. Acolo nu există separări sau prioritați după rasă, sex sau loc de proveniență. Cu toate acestea, noi vă încurajăm să alegeți cea mai rapidă pistă, dacă vă simțiți capabili să circulați pe ea. ( Nota C.M.: se referă la faptul că performanțele pe care le obține cineva depind și de calitatea grupului din care face parte). Un grup omogen și performant va obține rezultate superioare în procesul Ascensiunii.

Acum, iubiților, vă îndemn să cooperați cu Sinele vostru Superior care v-ar putea ajuta mult să vă atingeți obiectivele mai repede. Fiecare dintre voi trebuie să înțeleagă că poate obține performanțe superioare dacă se atașază muncii colective dar și faptul că starea de evoluție a colectivității căreia-i aparține depinde de efortul fiecărui component. Indivizii, dar mai cu seamă colectivitatea, are un important rol în trezirea celor adormiți și corectarea celor care, din necunoaștere, au ales calea întunericului. (nota C.M.: egregorul are atât rol profilactic cât și curativ).În acest proces al înălțării, unii dintre voi nu se vor opri la dimensiunea 5D ci vor putea accesa dimensiuni încă și mai înalte, 6D sau 7D, sau chiar mai mult. 

Dragilor, cu toții sunteți în prezent elevi ai Școlii de Dezvoltare a Sufletului. Acesta a fost interesul și obiectivul nostru suprem în fiecare viață. Veți observa că oamenii încep acum să aibe tendințe de grupare și regrupare, nu după interese materiale, sau aptitudini profesionale ci după similitudini ale frecvenței lor de vibrație. Această sortare, această regrupare valorică, se va accentua pe zi ce trece, deși nimeni nu va face această selecție, decât imboldul vostru interior.   
Avem programe pentru toată lumea. Unii dintre cei care au citit aceste mesaje înCine are nevoie de lumina?” simțind interior provocarea, s-au raliat ideii de a se reorienta, alții n-au găsit necesar și util să renunțe la modul de viață și principiile care i-au condus până acum. Acest lucru este în regulă; fiecare etapă ne permite să ridicăm ștacheta încă și mai sus, până la limita capabilității fiecăruia. Va exista, desigur, un nivel după care nimeni nu va mai încerca. Dar vor veni alte etape când „tentativele” se vor relua.  

Ați observat aceste mesaje sunt mai orientate spre psihologic și gradual mai complexe decât, să zicem, cele de acum un an sau doi. Este normal să se întâmple acest lucru deoarece, voi creșteți în înțelegere și conștiință, ca urmare a ridicării frecvențelor voastre de vibrație obținute fie prin efort personal fie prin accesarea energiilor care vi se trimit prin tot mai multele portaluri care se deschid, fie prin ambele modalități.
 Știm că pe marginea căii pe care mergeți, veți întâlni și suflete care s-au abandonat din proprie inițiativă, suflete care vor să facă un popas sau să se lase ademenite pe căi lăturalnice (ocolitoare) de entități ale întunericului. Parte din aceștia iau în derâdere eforturile și credința voastră de a evolua spiritual. Ei au ales ceea ce consideră a fi avantaje materiale, dar uită cât de perisabile și de înșelătoare sunt aceste „avantaje”, care au și marele dezavantaj că rămân pe Pământ, deținătorii vremelnici luând cu ei doar ceea ce au acumulat spritual. Pe aceștea nu trebuie să-i condamnați; doar încercați să le arătați și fața spirituală a existenței, fără a le impune credința și convingerile voastre.  

Dar grija voastră primordială trebuie să fie pentru propria voastră evoluție. 
Colega lui Kathryn, Gabriella supervizează o pagină pe Facebook unde oferă un loc de întâlnire pentru cei care sunt pe „pista rapidă” a Ascensiunii. Poartă numele de Ascension Tour Group. Mediul pe Facebook este bine adaptat pentru a crea o resursa interactiva pentru oamenii care au același sistem de valori. Este și o modalitate de a reuni Lucratorii in Lumină pentru a face schimb de idei și de experiență. 

Recunoscând progresul pe care l-ați făcut, eu vă încurajez să continuați minunata muncă spirituală pe care o faceți, în care scop vă oferim toate instrumentele de care aveți nevoie.  
Un Maestru Înălțat nu rămâne izolat niciodată de cei pe care îi îndrumă. Singura condiție este ca ei să-l solicite. Cereți îndrumările și răspunsurile pe care le doriți și, cu siguranță, Maeștrii Înalțați vor găsi modalitatea de a vi le transmite.

Eliberați-vă cât mai repede de toate regretele vieții prin care ați trecut, de toate experiențele triste, de toată durerea pe care ați acumulat-o!
Acceptați calea bucuriei, a iubirii, împăcării și toleranței, fără însă a vă lăsa „călcați în picioare”!
 


Faceți exerciții de imaginație: imaginați-vă de exemplu, că vă aflați într-un salon enorm de dans, ocazionat de o mare sărbătoare, unde toată lumea este invitată. Faceți parte dintre organizatori. Invitațiile le-ați făcut și prin radarele sateliților, tuturor acelora care sunt compatibili cu voi. Ficare invitat aude melodia pe care o preferă. Nu există restricții, nu există reguli cărora să te supui, nu ați venit să vă etalați eleganța și nici opulența. Fiecare dansează ceea ce dorește, după muzica pe care și-a ales-o. Fiecare dansator se alătură grupului care i se pare mai apropiat ca stil de dans și bună-dispoziție. Dansul vă inspiră și inima tresaltă de bucurie și extaz.

Preaiubiților, este timpul să vă străluciți lumina. Extindeți-vă cercul de preteni! 
Fiecare cunoștință are ceva anume, ceva special pe care dorește să vi-l transmită. Din acest motiv ați întâlnit acea persoană. Decriptați-i mesajul și îmbogățiți-vă cunoașterea. Este timpul pentru sortarea informațiilor, alegerea cercului de prieteni, totul având drept scop creșterea nivelului de conștiință și rafinarea vibrațiilor.  
Dacă mesajul vostru nu este bine primit, nu vă descurajați, nu vă întristați, mergeți mai departe. Încercați să fiți un sensibil detector de sentimente profunde. Este adevărat, Maeștrii nu procedează așa: ei își lansează mesajele acolo unde Dumnezeu i-a programat și lasă comentariile în seama altora. Ei învață lumea prin exemplul pe care-l oferă. Metoda de predare a lui Socrate l-a făcut celebru și va rămâne mereu o modalitate eficientă de a afla Adevărul.
Noi cerem să vă faceți mai vizibili. Prezentați opinia lumii, pur și simplu, direct și cu sentiment. A trecut momentul argumentărilor. Semnalați-vă convingerile fără a încerca să vă impuneți prin demonstrații. S-ar putea să vă pierdeți timpul (Nota C.M.: „Nu dați mărgăritare gâștelor!”). Spuneți ceea ce aveți de spus cu convingere și, dacă se poate, cu talent! Toată lumea iubește o poveste bună. Faceți din povestea voastră de ascensionare ceva accesibil pentru ascultător. Vorbiți-le din inimă! Nu este nevoie să pronunțați numele de Dumnezeu; este suficient să faceți referire la infinitele și puternicele energii cosmice.
Alăturați-vă nouă, Companiei Cerului și exprimați iubire, compasiune și înțelegere nelimitată față de cei cu care vă intersectați. Fiecare întâlnire întâmplătoare, fiecare silabă pronunțată, fiecare pas făcut, are legătură cu  Marele vostru vis al Ascensionării.
Dragilor, voi faceți parte din echipa noastră căci voi sunteți frații și surorile noastre pe care-i iubim fără restricții.

 Partenerul vostru de Ascensiune, Metatron.
SURSA: http://lightworkers.org

2 comentarii:

  1. NAMASTE !!! Acum am citit acest articol si ma bucur pentru interesul tot mai "pe fata" al multor semeni din Romania care cu mai mult timp in urma au inteles ca "ceva" se intampla dincolo de puterea rationalului individual si au purces la cautare,al studiu din surse mai putin la indemana. Mediile de informare ale noastre sant diverse,unele vadit manipulative asa cum se gaseste in unele site-uri care contraargumenteaza atat continutul cat si sursa dandu-le ca : citez- 'demn de incredere 40%" sau venind cu "dovezi"usor de acceptat pentru novici sau lenesi in cautarea ADEVARULUI. Cu scuzele de rigoare ,asupra materialului de mai sus,tocmai citit am o observatie de facut si o fac spre a NU contrazice izvorul,incercand doar cu puterea mintii sa clarificam micile distorsiuni. Citind "FORTA CONTRA FORTA " de C.Ganescu,autorul asezand cu talent in pagina patru volume ale lumii eterice,desprinse din naratiunea mediului Eugen Nicolae Gasca,in mai toate volumele mediul afirma ca singurul si cel mai de sus plan este al saptelea unde doar DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS,NUMAI EL PUTAND FI IN ACELASI TIMP IN 7 LUMI.Dincolo nu se mai poate ajunge,acolo fiind lumea lui DUMNEZEU.Acum prin aceasta observatie -cu scuze daca am inoportunat-nu fac decat sa incerc a ma edifica ,deoarece sant constient ca sursele de unde provin atat channeling-urile cat si mesajele sant de la entitati situate pe diferite paliere de existenta si posibilitate de informatie de unde provine aceasta.Asa cum Sal Rachelle afirma in "PAMANTUL SE TREZESTE-PROFETII 2012-2030" ca dimensiunile sant in numar de 12. Sau sursele si textele religiei crestine care afirma ca DUMNEZEU este imposibil de cunoscut de catre om deoarece acesta ar muri instantaneu. Propun ,cu scuze,sper sa fie de bun augur-atat pentru cititorii acestor minunate site-uri cat si pentru administratorii lor,ca pe viitor sa se incerce de catre OAMENII DE SPECIALITATE CAT SI MEDIUMURI DAR SI OAMENI DE STIINTA SA SE ELUCIDEZE ODATA PENTRU TOTDEAUNA CUM cititorul neinstruit ,pentru a nu se creea confuzii in mintea lui sa aseze informatia,sursa de unde provine si sa se specifice ca fiecare informatie provine dintrun mediu real,nu este imaginatia SF a cuiva si ca paralel cu aceasta mai sant si ALTE MILIOANE DE FATETE,REALITATI. UNU IN DIVERSITATE-TOT IN UNU UNU IN TOT. Va multumeste GeorgedeDrobeta cu scuzele necesare daca am zis ceva nelalocul lui. NAMASTE !!! TERRA AURICA.

    RăspundețiȘtergere