Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 aprilie 2014

NAGA – prietenul meu extraterestru


Mă bucur că există această posibilitate de comunicare cu iniţiatorii acestui site. Doresc să transmit experienţa pe care am avut-o cu extratereştrii benefici, cu speranţa că mă pot alătura dvs., cu intenţia de contactare cât mai acurată a acestor fiinţe elevate.

Partea întâi: Exemplificarea de contactare a extratereștrilor benefici – Herculane, 23 mai 2012 .
În timpul acestei exemplificări, fiind cu ochii închiși, am observat o deschizătură în formă dreptunghiulară, îngustă dar foarte înaltă. Dinăuntru venea o lumină intensă, albă. Am intrat prin acea deschizătură într-un spațiu foarte luminos, în care nu vedeam clar datorită luminii intense. Am sesizat niște siluete luminoase, foarte înalte. Am înțeles că este vorba despre ființe foarte elevate și m-am îngrijorat dacă vor vrea să comunice cu mine. Am primit răspunsul lor, proiectat în zona pieptului și a capului. Mi-au transmis că avem cu toții același Dumnezeu, și cei mici, și cei mari. [...] am sesizat că acele fiinţe erau pline de bunăvoință, emanau afecțiune elevată, umor, curiozitate, înțelepciune și prietenie.

În continuare, m-au „conectat” la conștiința lor colectivă, împărtășită de întreaga lor rasă. Ceea ce m-a uimit și mi-a creat un sentiment de fericire era faptul că nu aveau gânduri în spațiul conștiinței lor colective. I-am întrebat în legătură cu aceasta. Mi-au răspuns că ei nu „gândesc” și că între intențiile lor pure și trăirea lor efectivă nu există vreun gând suplimentar. În fața mea s-a aplecat una dintre acele ființe, și-a apropiat fața ca să-l văd, deoarece nu îl puteam vedea decât de aproape, lumina fiind prea intensă. Avea o față de om, frumoasă; emana un sentiment de puritate, sinceritate și de cunoaștere profundă. (Ulterior am dedus din descrierile celor care au întâlnit fiinţe similare că este din sistemul stelar Sirius A.)
În finalul exemplificării speciale de contactare a extratereștrilor benefici, în etapa de mulțumire făță de Dumnezeu Tatăl, i-am revăzut așezați în semicerc, mulțumind şi ei lui Dumnezeu. Aveau trupurile drepte; am observat că erau foarte înalți, și luminozitatea lor era și mai mare, iar lumina urca oarecum spre în sus, ca niște flăcări albe orbitor de strălucitoare, din ființele lor.

Partea a doua: Am urmărit să comunic cu noul meu prieten extraterestru.
Atunci când i-am cerut să-mi comunice numele său, a spus că este suficient să-l invoc şi va apărea, dar am insistat să „aud” numele său. Atunci s-a manifestat sonor, am auzit în întreaga fiinţă exprimarea a trei sunete diferite, simultane, în care am distins consoanele N şi G şi vocala A. Rezultatul sonor a fost foarte frumos şi consider că i se potriveşte. Naga este, după cum am înţeles eu, cel mai apropiat nume de sunetul pe care mi l-a transmis. Regret că nu am talent la desen, dar voi urmări să-l descriu în cuvinte. Este foarte înalt, emană o lumină intensă, albă-stralucitoare. Cu ajutorul său reuşesc să-i observ trăsăturile feței (printr-o „apropiere”, prin care-i sesizez chipul). Are chipul simetric, fruntea înaltă, capul neacoperit de păr, ochii mari, depărtaţi, puţin migdalaţi la margini, de culoare verde-deschis, cristalini, cu pleoapele subţiri, fără gene/sprâncene, nasul mic, buzele drepte, cu colţurile alungite ca un fel de zâmbet, cu o nuanţă elevat-afectuoasă. Are privirea foarte clară, adâncă.
M-am străduit să traduc în cuvinte unele informaţii primite despre timp: Timpul liniar (trecut – prezent – viitor) are o singură direcţie, totuşi, prin alegerile făcute în prezent, se poate modifica atât trecutul, cât şi viitorul. Timpul este în realitate „sferic”, timpul prezent acţionează ca un centru al sferei, astfel că fiecare alegere în prezent determină o „rearanjare” sferică a timpului local. Modificarea trecutului se poate realiza, deoarece relaţia cauză-efect nu este fixă. De exemplu, intenţia/alegerea este de fapt o alegere a cauzei şi efectului, deoarece intenţia nu este o cauză, ci o decizie prezentă, care determină un efect viitor, conectat la o cauză din trecut. Intenţia/alegerea nu este cauza, ea este în centrul timpului, adică o caracteristică a prezentului. Decizia în momentul prezent modifică nu faptele trecutului ci sensul şi semnificaţia lor. Le reevaluează sensul şi semnificaţia sau perspectiva, ele apărând diferite.
Faptele, pe de o parte, şi semnificaţia faptelor, pe de altă parte, sunt în dimensiuni diferite. Timpul se resetează în fiecare cuantă de timp, este redus la „timpul” zero şi apoi revine în forma nouă, rezultată din decizia luată în prezent. Momentul prezent este conectat la timpul zero, în care se resetează întregul timp. În timpul multidimensional, momentele prezente locale sunt unificate. Din perspectiva timpului zero unificat, timpurile sunt simultane şi coodornate, coerente.
Despre vindecare: am fost inspirată să facilitez accesul acestor ființe extraterestre la un număr de persoane, cu intenţia de a le vindeca şi inspira în mod benefic. Condiţia era să am cu acele persoane o legătură afectivă, deoarece ei mi-au spus că pentru ei iubirea este o reţea prin care se „deplasează” şi au acces la fiinţele umane. Astfel, mi-au sugerat să proiectez mental fiinţele care-mi sunt dragi în spaţiul luminos în care i-am întâlnit pe ei (pe ET) pentru prima oară, şi odată ce am făcut acest lucru, s-a creat o legătură între extratereştri benefici respectivi şi acele fiinţe umane. Aceste proiecţii mi-au revelat condiţia luminoasă a acelor persoane. Astfel am putut să văd luminozitatea specifică a persoanelor pe care le proiectam în spaţiul respectiv.
Naga mi-a indicat faptul că trebuie (deci nu este o opţiune, ci chiar trebuie) să-mi transform modul de a gândi. Mi-a explicat că modul de a gândi, prin etichetare şi categorisire este greşit, întrucât nimeni şi nimic nu este fix, ci este viu şi deci nu poate fi catalogat. Modul de a gândi despre ceilalţi oameni trebuie să fie asemănător cu vizualizarea luminozităţii lor specifice, fără nici o judecată inutilă, cu atât mai puţin critică. Am putut să constat că el nu judecă, ci are o atitudine de imensă răbdare, înţelegere, preocupare pentru vindecare şi că inspiră elevare şi înţelepciune.

Partea a treia: Meditația de la Herculane 2013, de invocare a Supremului Consiliu Galactic
La această meditaţie am sperat cu toţii că prietenii noştri extratereştri ne vor oferi un semn. Am perceput următoarele: aceste fiinţe extrem de elevate au dorit să ne contacteze atunci şi acolo, planul lor A fiind apariţia unei nave extraterestre deasupra grupului celor care meditam acolo. Nava s-a materializat gradat, a pâlpâit într-un fel şi am reuşit să văd deasupra capului (fără să ridic privirea) că era o navă de formă discoidală, având nişte inele luminoase pe margine. Planul B a fost ca două fiinţe din două rase extraterestre diferite să se manifeste în plan fizic, pentru a fi văzuţi de cei care eram prezenţi acolo, coborând la o anumită distanţă de grupul care medita, până la o înălţime de unde ar fi fost vizibile de către toată lumea. După cum ştim, acestea nu s-au petrecut.
I-am întrebat apoi de ce şi mi-au răspuns că erau chiar și printre noi multe persoane care nu erau pregătite pentru un astfel de contact şi că efectele asupra lor ar fi putut fi de şoc, panică etc., lucru pe care ei au dorit să-l evite.
În timp ce am scris această experienţă, am perceput prezenţa lui Naga în spatele meu, în cameră şi am auzit în minte fraza: „Întoarce-te şi ai să mă vezi!” Fiind pe un scaun rotativ, m-am întors încet, dar chiar în momentul în care poziţia lui urma să intre în câmpul meu vizual, m-am emoţionat la ideea că poate nu voi face faţă impactului efectiv şi evident, nu l-am văzut, deşi îl percepeam în mod clar că era prezent în cameră. Aşa mi-a arătat el, cu un anumit umor, de ce ei nu se pot manifesta fizic pentru noi, deocamdată.
Ioana S., Cluj-Napoca


 (pentru conf. C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu